Cicciilias Innebandyblogg

Jag är tillbaka!


Nu är jag klar med alla mina "skogsmullefasoner" som min vän kallar det! Haha! Men det var behövligt att resa bort ett tag och samla lite kraft och lugna ner hjärnan lite!

Jo nu kan man säga att det hänt en hel del men SIBF-skandalden är nog det som ska uppmärksammas mest. Jag kan inte förstå att det faktiskt har hänt men det känns samtidigt som att om det nu skulle ske så skulle det vara Täby som skulle vara de drabbade. Det känns lite som att Täby är ett lag man hackar på, varför har jag ingen aning om. Ja det som skett är såklart jättfel och jätteorättvist. Varför gör de skillnad på en talangscout och en coach? Och om det nu är en skillnad så tror jag ju helt klart att coachen har mycket mer inflytande är scouten, så varför inte ska scouten kunna delta i två föreningar om coachen gör det! Man kan kan ju säga att AIK och Warberg är stormakterna i Innebandyvärlden så de är det väl ingen som vill "jävlas" med dem, men om rätt ska vara rätt så ska ju då Ulf Hallstensson lämna sin post i blågult eller sin post i AIK. Och som sagt var "Att som medlemsförening få benen undansparkade av sitt eget förbund är ofattbart.", det ska inte kunna ske! Man skulle vilja se vad de på förbundet gör om dagarna (alla som jobbar på SIBF ska inte ta åt sig, men de som känner sig träffade har antagligen något med det hela att göra), sitter de och rullar tummarna och har kaffepauser hela tiden? Man blir förundrad! Och att många domarpar har ju slutat på sistonde, kan det också ha med förbundet att göra? 

Men jag tror att Caperio/Täby har en väldigt stor del av innebandyvärlden i ryggen men tråkigt att det skede överhuvudtaget! Man kan ju hoppas att detta gett laget lite mera jävlarochnamma och att de tar det eftertraktade guldet och är allmänt bäst!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

Haha ett bra klipp om aggretioner!

 


    
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Det var ett tag sen!


Hej! Ja det var ett tag sedan jag skrev något då jag inte har haft tillgång till internet men nu hittade jag en dator med internet som jag kunde låna! Ja det har väl inte hänt så mycket så jag tar nog och skriver en sammanfattning när jag kommit hem igen och det förhoppningsvis hänt lite mer!

Ha en fortsatt bra sommar! Bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0