Cicciilias Innebandyblogg

Åh va nice!


Barcelona vann! Jippiii! Shit va glad jag är! 2-0 är inte fy skam. Visserligen gjorde Man. United en skit match men vem bryr sig? Barcelona är Champions Leauge mästare!

Imorgon är det derby! AIK-Hammarby! Tror att dock att AIK vinner med 1-0 eller något liknande blir väl ett skit mål som vanligt vad gäller AIK, men jag hoppas såklart att jag har fel och att Bajen tar tre poäng, skulle kännas riktigt bra. 

Uppsala satsar stort och ska bygga ett område med hela 5 innebandyplaner! Kommer nog att blir rktigt bra och jag ser även detta beslut som ett tecken på att innebandyn är på väg uppåt! Är även skönt att det är i Uppsala, endast 40 minuter med tåg är lagom resetid!

SM-Finalen 2010 spelas 17 april i Globen så det är bara att börja räkna ner och hoppas på att finalen kommer att stanna i Stockholm!  

Ledsen att jag skriver så korta inlägg men vad finns det att skriva om? Ha det så jäklabra! // Cicciilia<3


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Klick


Ledsen att jag inte skrivit på ett tag. Tiden går så grymt segt. Det händer ingenting. Tiden precis innan sommarloven är så händelselös och "onödiga" lektioner hoppar upp både här och där. Senast i måndag inträffade detta faktum, vi tittade på Yrrol på SOn. Till vilken nytta då har jag ingen aning om.

Vad som händer i IB-världen? Sillyseason är verkligen i full gång. Känns dock som att Dalen inte kommer ha en spelare kvar till nästa säsong. Många är på väg ut. Men det ska bli kul och se hur alla lag ser ut när allt är klart! Det har kommer att vara många förändringar!

Dalbjer vann Canada cup, och ja, jag vet att det var längesen men jag har bara inte orkat skriva det.  Min vän trodde jag missat det eftersom jag inte skrivit något samma dag. Hur som helst känns det ju bra att någon i Täby fått vinna någonting i år!:D [Här] är några förklaringar till kvartsfinalens bittra slut btw!

Täby har många lag i Falun i helgen och det verkar gå riktigt bra så det är bara hoppas att det fortsätter så helgen ut!  

Imorgon tar Hammarby och Söderstadion(<3) emot Halmstad kl 16.00 och för en gångs skull sänder de matchen. Kl 16.00 på TV4. Kommer tyvärr att få titta på matchen från soffan min, men det är bättre än inte alls! 

Nu känns det som jag tagit igen det mesta så nu ska jag gå och dricka lite te! Ha det bäst! // Cicciilia
 
   


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Aha...



Täby har nu gjort ett till nyförvärv, Kalle Berglund, och amatör som jag är har jag ingen aning om vem det är. Men av vad Maimon sagt verkar det som en bra kille. Har gjort mycket poäng i Schweiz och varit med i U19, vilket säger en hel del tycker jag. Hoppas att han lever upp till mina förväntningar och att gör ett bra jobb så att Täby äntligen få den där guldmedaljen! 

Nu ska jag återgå till Engelska lektionen!:D

Ha det bäst! // Cicciilia<3 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Fötter...



Charlie Davies fot gav Hammarby vinst mot MFF! Känns väldigt bra! 1-0!

//Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Händer och fötter...


Såg idag att Kristoffer Svensson ska vara ledare i Storvretas Summercamp. Tur för barnen säger jag när man läst beskrivningen de skrivit! Ja jag har ju aldrig sett honom under en match utan ett leende. Apropå sommarläger, Helsingborgs sommerläger heter sommarcamp... kan man skriva så? Antingen heter det väl summercamp eller sommarläger? Eller vad som helst är ok men inte sommarcamp, det blir helt fel. Helsingborg...
 
Niklas Jihde har idag skrivit sitt sista blogginlägg. Tycker att han borde fortsätta blogga även fast han lagt av med innebandyn. Han har många intressanta synpunkter och ett fullständigt vokabulär.    



Ja eftersom det inte händer  så mycket så kan jag berätta vad jag gjorde igår kväll. Jag hade jättetråkigt vid 23 tiden igår, TV visade braveheart, datorn var upptagen, hade ingen bra bok att drunkna i så då tänkte jag att jag skulle locka mitt hår. Så jag satt vid 23 och lockade mitt hår. Underhållande? Ja! Intellegent? Nej, jag skulle ju gå och lägga mig  när jag lockat klart håret och då skulle lockarna plattas till. Haha men men, jag fördrev tiden och fint blev det!  

Imorgon är det en en ny vecka men en kort skolvecka!



Ha det bäst! // En lockig Cicciilia<3



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Boooring!


Shit vad det är tråkigt nu. Inget roligt händer, handbollen är slut, innebandyn är slut och det är jättelångt kvar tills det börjar igen, ishockeyn är slut, det går åt helvete för Bajen, det är 12(!) dagar kvar tills det är CL-final, schlagern förpestar TVn dygnet runt...ja vad mer kan jag klaga på?


Jaja det är bara att kämpa på i fyra veckor till, sen är det sommarlov och då ska jag förhoppningsvis vara i Dalarna så mycket jag kan!

Hoppas att ni har det roligare! Ha det bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Tisdag


Såg att Kristoffer Kranberg eventuellt ska sluta, det tycker jag är lite tråkigt, visst stör jag mig på honom, som faan, men han är ändå en del av innebandyn och framför allt av AIK. Det känns som att det är ett slags generationsbyte i AIK, det är Jihde, Fisherström, Lohrendal och Kranberg som är påväg att ge upp, eller ja, en har redan gett upp. Tror dock att om Fisherström och Kranberg slutar kommer det nog inte bli något guld till AIK nästa år, de är alldeles för värdefulla och svåra att ersätta. Men det lät ju som att Fisherström skulle fortsätta ett år till, vilket är bra! 

Nu kan man köpa flaggor också! Bra va!!! Jag behöver dock inte köpa någon för jag har redan en. Jag fick den under silveråret när de gick omkring och delade ut dessa under någon match. Den är så fin! Men du som inte har en borde såklart beställa en!



Imorgon så är det temadag i skolan så Mona Sahlin ska komma och prata om något.
Börjar 13 slutar 15, lagom lång skoldag!

Ha det superbra! // Cicciilia<3




© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Kommer inte på någon rubrik!



Ja då har Sveriges U19 vunnit guld...igen! Mycket trevligt plus att Stenberg nu är rekordinnehavare känns ju riktigt bra! Han har under VM gjort 14+7, ganska otroligt samtidigt som det inte kan ha varit så himla svårt att plock något poäng här och där när man vinner med så höga siffror. Ja det verkar som att det inte är så mycket att prata om, 8-3 slutade finalen. Guldet tillhör Sverige! 

I helgen har man lottat grupperna i herr-VM-2010

Grupp A
Finland
Ryssland
1:a i europakval
1:a i nordamerikanskt kval

Grupp B
Schweiz
Lettland
2:a i europakval
1:a i asiatiskt kval

Grupp C
Sverige
Tyskland
4:a i europakval
3:a i asiatiskt kval

Grupp D
Tjeckien
Norge
3:a i europakval
2:a i asiatiskt kval

Ja det är ju inte så svårt att se vilka som kommer att sluta i topp ur grupperna. Jaja det blir nog lite mer spännande när semisarna sätter igång. Det blir nog trevligt i Finland! 



Tre Kronor vann iallafall brons så det känns helt okej. Det kommer fler VM! 



Och AIK har än en gång fått felaktiga mål godkänt, visst är AIK glada men jag är så himla, himla, himla trött på alla domar missar, det förstör så jäkla mycket och det händer ju bara oftare och oftare, det är som en vana. Nej jag tror stenhårt på att det är dags att börja använda "hjälpkameror", då slipper man alla dessa felbedömningar! Det är så extremt irriterande, jag blir tokig! Nej det är nog dags att jag tar över SvFF så det händer något!:D

Ha det bra! // Cicciilia!   



 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

En poäng kvar...



Jaha, då vann Sverige grupp A och ska nu möta Tjeckien imorgon kl 18.00. Hoppas att det även där blir en storseger och att Henrik Stenberg gör massor av mål och assist så han står som rekord innehavare. Vore underbart roligt!



Idag gjorde jag NP (Engelska B) Reading & Listening. Det kändes som att det gick ganska bra men jag har ju inte fått resultatet än så jag vill inte hoppas för mycket för då blir jag så besviken om det skulle gå åt helvete! Men man kan ju hoppas.

Var idag på min kära väns dansshow vilket var riktigt trevligt! Fick även leka makeup-artist då Bergo bad mig att sminka henne. Det blev asssnyggt, grönt och glittrigt! Måste säga att jag är riktigt stolt!

Laising chocklad 

Något som är lite tråkigt nu är att Sverige just blivit utslagna av Kanada i hockey-VM med 3-1, bläää! Det blir alltså bronsmatch på söndag(?).

Ha en bra helg! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Från 17 till 4



Sverige besegrade idag Danmark med 27-1 dvs största vinsten någonsin. Mysigt. Henrik Stenberg har bara 4 poäng till för att tangera det nuvarande poäng rekordet, när tuneringen börjat hade Stenberg 17 poäng att ta ikapp och nu återstår bara 4!   

Henrik Stenberg i Semi-final 4. 

Nu är Sverige redo för Canada i hockey-VM så det är bara hoppas att det går bra imorgon. Men om vi åker ur är vi ju iallafall topp 4!

Jag har innebandy abstinens (så inåt h´lvete) så jag är väldigt tacksam för att det är ishockey nu så jag kan fördriva lite tid! Hehe. Ha det bäst! // Cicciilia! 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Barcelona!!!!!!!!



Shit va jag är glad! Barcelona gick vidare till finalen! Iniesta gjorde 1-1 i 90+3 minuten dvs att Barca gick vidare för att borta mål väger mer än hemma mål! 

Det värsta är att jag faktiskt tänkt stänga av TV med 10 minuter kvar för att Barca spelade så jäkla dåligt men matcher är ju inte avgjorda förän domaren blåst av! Jag hade ju ångrat mig grovt om jag skulle stängt av TV och imorgon fått reda på att Barca gått vidare, den mardrömmen hade i sådana fall följt efter mig i många år framöver. 

U19, Sverige-Lettland, 17-1! Underbart, men väntat, annat hade varit en skandal, eller ska man använda säsongens mest använda ord ?! SKRÄLL!

Nu ska jag fira med några timmars sömn och sedan är det en torsdag som väntar! Heja Barca och bye bye Chelsea! Ha det så himla, himla bra! // Cicciilia!


  
 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

VM-2014



Det ryktas om att lilla Sverige ska ha hand om VM-2014, det vore ju riktigt trevligt om det skulle ske. Kommer ihåg förra gången VM hölls här (2006), jag ville så gärna gå men icke. Jag fick inte, så jag fick sitta i TV soffan och sura istället! Men man kan se detta som en ny chans att uppleva något (förhoppningsvis) fantastiskt! Hm...guldet måste tillbaka nu... 

Men problemet är även i innebandyn är att Sveriges arenor är... skit dåliga. Små... Genomsnittet på hallarnas sittplatser kan inte vara hög, kan det ligga runt 2000 platser kanske? Visst har vi massor av ishockeyhallar man kan använda men de tar ju inte heller speciellt mycket folk plus att man ser ju ingenting om man hamnar långt ner i raderna. Sverige får helt enkelt se till att bygga bättre och större hallar! Vad sägs om ett "fågelbo"?:D Men för allt i världen, lägg inte VM i Sveriges baksida, det skulle inte kännas bra!:P

Idag är det match i Emirates Stadium, London. Det är Arsenal-Manchester United som spelar om en finalplats i Rom så missa inte det! Matchen börjar kl 20.45 på TV6! Enjoy!

Ja det är väl bara vänta och se hur man löser detta hallfaktum! Ha det bäst! // Cicciilia!


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Tillbaka i Täby



Halleluja! Jag är hemma igen. Så himla skönt! Visst har det varit trevligt och så men...nej. Jag trivs bättre här, där man har kontakt med omvärlden. Vad vore världen utan internet?

Jaha det verkar inte ha hänt speciellt mycket under helgen. Fick ett sms från min kära vän som meddelade att Schmidt ska flytta till Hammarby, vilket var ganska väntat.

Jag såg igår på El Clasicó, fy f´n vilken utklassning, 6-2 till Barcelona, det var helt galet hur bra de spelade. Snabbt och lekfullt, precis som Täby. Hoppas bara att Barcas form håller i sig till på onsdag, då Champions League semi-finalen spelas. Om de spelar lika bra på onsdag som igår kommer Barcelona gå vidare till finalen! 

Hm... och Zlatan som kanske ska flytta till Madrid, skulle nog tänka igenom detta beslut en gång till. Han vill byta till en klubb som han kan vinna CL med och så går han till Real Madrid som blev utslagna i åttondels-finalen och som nu även förlorat stort mot Barca, ologiskt! Men å andra sidan, byter han till ett lag som redan har "bra" spelare kommer han inte få lika mycket speltid eller eventullt inte få spela alls. Men man köper inte Zlatan och sedan låter honom sitta och titta på. Hm... men Thierry Henry börjar ju bli "gammal" så Barcelona kanske skulle behöva Zlatan!? Vore underbart med Eto'o, Messi och Zlatan på topp! 

Imorgon börjar ännu en vecka! Ha det bäst! // Cicciilia! 


  
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Internetfri helg...



Den här helgen kommer att bli internetfri, dock inte frivilligt. Jag ska åka till en liten håla strax utanför Gävle och träffa min mormor och morfar och några kusiner som man inte sett på ett tag vilket i och för sig är trevligt! Så Bergo min kära vän, du måste hålla koll på vad som händer i IB världen och sen ska du ring mig så fort du kan och berättar allt, OK? Bra då har jag det löst!  



Ja vi hörs väl då på söndag. Ha en underbar helg allihopa! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0