Cicciilias Innebandyblogg

Sommar?


Känns helt sjukt att det snart är sommar, tycker det känns som oktober... men som tur är så är det maj!

Jaha...herr Hedengran fortsätter spela med nr 12 på ryggen nästa säsong, fast i en vit tröja istället för röd. 

Jag undrar verkligen hur alla lag kommer se ut när Silly Season är över, spelare hoppar kors och tvärs!

Ja Ramsin och Dalbjer skulle tydligen till Canada Cup och spela men kom inte iväg. Ackevi däremot kom iväg och vann, såklart! Och blev turneringens MVP, såklart! Blev lite osäker när det stod Ackervi på Innebandymagazinet, fanns tre alternativ, antingen var det någon annan som hette just Ackervi eller så hade de stavat fel, eller så heter han Ackervi och jag stavat fel hela säsongen. Löste sig dock när jag såg bilden och gick in på var enda hemsida och såg att det överallt stod Ackevi.

Caperiotäby ska ha sin försäsong i Smögen och Båstad! [Här] Caperiotäbys säsong 2010/2011 börjar den 25/5, alltså idag!

Hoppas på att Gafvelin kommer till Caperiotäby, båda två alltså!
Uppdatering: Fan!!!!

   

Ja om vi inte hörs kan ni ju alltid kika in min twitter, uppdaterar oftare där än här nu under sommaren! http://twitter.com/cicciilia

Jag har väl glömt någonting som vanligt! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Första halvan i maj


Hej! Jag får så himla dåligt samvete när jag inte uppdaterar, jag får verkligen det trots att jag vet att det inte har funnits så mycket att uppdatera om. Men man får väl göra lite av uppsamlingshit istället.

Ja då var tydligen Caperiotäbys första värvning klar, Nicklas Hedengran heter han och kommer från Järfälla och är född 91, är forward! Ja och eftersom det är allt jag vet om honom ska det som vanligt bli spännande och se honom spela nästa säsong, jag menar förra värvningen från Järfälla visade sig ju vara brilljant!

Hm...en forward kommer in, hoppar någon forward ut, förhoppningsvis inte. 

Appropå nästa säsong, säsongskorten ska börja säljas i andra halvan av maj? Det är ju jättesnart det! Ja vad kommer att hända säsongen 2010/2011? Spännande, spännande, spännande!  

Ja sen satte jag te i halsen när jag såg att Warberg inte ville ha Eskelinen kvar, det kom för mig som en liten chock, trodde att han skulle stanna var där för alltid, han har ju spelat där sen 2002 han måste ju vara en stor del i WIC, det kändes lite mysko, får väl se om det blir en Eskelinen i Storvretaröd tröja nästa säsong då.

Uppdatering: Warbergs syn på Eskelinen-situationen på deras hemsida.
Uppdatering 2: Öh...Warberg har valt att ta bort texten som de publicerade om Kimmo av någon anlednig så...texten är borta så länken funkar såklar inte längre. Var nog inte meningen att det skulle bli en sån här soppa av allt.
Artikel på Expressen om WIC och Eskelinen. [Här

Hur går det med Sundstedt och Norrman?????

Nu har man tillochmed tagit bort Gästboks-knappen på Caperiotäbys hemsida, gästboken kommer nog inte tillbaka, på ett bra tag iallafall.

Har jag glömt något?...Förmodligen.

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vanilla Twilight


Vad det är härligt med vår och sol men kan det bli mer tortyr än så här? Fyra månader till utan innebandy, det är långt det!

Ja jag undrar hur det blir med Sundstedt och Norrman, om de är på väg bort, om de stannar. Ja...jag kan tänka mig att de inte stannar, eller ja, för vilken spelare som helst, man kanske glömmer bort kärleken till sporten när det på något sett blir till ett tvång att spela, att man måste gå på veckans alla träningar, att man måste spela match om man vill behålla kontraket, att man på något sett inte ser det fina bland de mindre fina sakerna. Eller så känner man bara inte för det, livet utanför innebandyn kanske inte tillåter det heller, många faktorer finns det. Plus att de är ju unga! Får väl se vad de har för motivering till sina beslut. Men vad vet jag, jag sitter ju mest och filosoferar, men det kan vara nyttigt det också, bara man gör det med måtta!
Nja, kändes rätt självklart att Hyvärinen inte skulle till Pixbo eller vad det yrades om, men det här känns lite mer otydligt, har ingen feeling alls om hur det kommer att gå!
Uppdatering: Innebandymagazinet har tagit bort både Norrmans och Sundstedts namn från "Rykten :ut" så jag antar att de stannar, får se när det blir officielt bara.

Mathias Hagert...hm...?

Ja Ferraresi blir iallafall kvar i SSL men nu iklädd i den blå MAIS-tröjan!

På AIKs hemsida står följande, -Grattis Storvreta. AIK Innebandy gratulerar Storvreta till segern mot Caperiotäby i Globen och till lagets första SM-guld.
Vadå trycka upp förlusten i facet på Caperiotäby? Herregud va de verkar vara bittra över bronset! Kunde inte låta bli att småskratta när jag såg detta, jag menar de kunde ha låtit bli att skriva med Caperiotäby, bara gratulerat till guldet. Tror inte de hade skrivit samma sak om det vore Storvreta som slagit ut AIK, då hade de förmodligen inte ens nämnt Caperiotäby. Ja jag måste faktiskt småskratta lite!

Mmm... only time will tell hur nästa säsong ser ut (va fint det blev med lite språkblandning...)!

Jag har verkligen stora problem med rubriker! Får slumpa ett låtnamn...

Underbart med vår och vitsippor som täcker marken, jag har även varit och fotat massor av söta lamm!
   

Hörs när vi hörs, ses när vi ses! Ha det bäst! // Cicciilia
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0