Cicciilias Innebandyblogg

Rasmus "Ralle" Sundstedt


Hej! Kan man låta bli att skriva namnet Rasmus "Ralle" Sundstedt en dag som denna? Svar nej! Ville skriva ett 15-års kontrakt men "fick" bara 3 år! Herregud, känns ju väldigt bra att han vill stanna då han är en av de bästa spelarna i världen just nu! Helt underbar att titta på då man aldrig vet vad han ska hitta på plus att skotten som bara Sundstedt sätter ger en rysningar!

Hoppas att ledare och folk runt omkring tar åt sig att han vill stanna och ser att ni har gjort någonting oerhört bra! Att få någon att trivas så bra att man är villig att skriva 15-års kontrakt är...obeskrivligt!

Ja det blev tillslut då ytterligare tre år. Var det verkligen för tre år sen Sundstedt kom till Caperiotäby, time flyes!

Caperiotäby vann sin DM-match!

Hm... har glömt bort att skriva detta i de två senaste inläggen men, på förra match var hela Caperiotäby bänken förskjuten, ingen Binge framför mig och fri "foto"-sikt vid målet. Avsiktligt eller inte, eller att Binge bara tröttnade på att lyssna på min kamera, i dont know. Men bra var det iallafall!

Tänkte redovisa min Drömfemma(omg 7) i brist på annat.

Forward:

Magnus Svensson (Warberg), ville ha tillbaka honom efter att jag bytte bort honom förra omgången som var mitt sämsta byte någonsin!

Patrik Hagberg (Caperiotäby), är näst intill alltid med på mål protokollet, ligger alltid högt upp i banan och lurar. Har varit med sen jag gick med i Drömfemman, kommer nog inte byta bort honom på ett bra tag.

Rasmus Sundstedt (Caperiotäby), 10+5p redan och har hittills levererat i varje match och driver hela laget framåt! Har också varit med sen början, kommer inte heller bli bortbytt.

Backar:

Jonas Berggren (Sirius), behövde en ny back, Sirius möter Mora och jag såg att han gjort några poäng. "Bytknappen", klick.

Mathias Mikulski (Caperiotäby), ska ha en offenciv roll i Caperiotäby, stabil, tror inte att han tar på sig några onödiga utvisningar.

Målvakt:

Gunnar Domeij (Umeå City), Umeå möter Balrog, förvisso på bortaplan men jag tror att det är Balrog och Mora som kommer få slåss om att stanna kvar i SSL. Domeij plockar de få skott som kommer att komma.

Så detta är min drömfemma! Var även med i Ingrids serie för omg 7 [Länk]!

TV-match på måndag som vanligt med en troligtvis spännande match! Helsingborg-AIK, jämnt kommer det att bli!

Sitta och titta på liveuppdatering på söndag, Dalen-Caperiotäby! Spännande!

Ha en toppen helg! // Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Bitch Clap


Tjolahopp va det var längesen, eller ja det är ju inte så längesen egentligen med det känns otroligt längesen.

Jaha, Caperiotäby spelar nu 8-delsfinal i DM och vad gör jag, jo jag sitter hemma. Pallade verkligen inte att åka till Vaxholm, hade kanske funkat om matchen inte gick så pass sent och att man hade fått infon tidigare men det går nog bra ändå ska vi se.

Caperiotäby har inte match på typ hundra år känns det som, Dalen borta på söndag och sen två veckors väntan till hemmamatchen mot SSL-nykomlingarna Linköping(Hm.. iochmed detta uttalande kommer det nog gå rakt åt helskotta). Linköping har ju gjort det ganska bra än sålänge, ligger på en fjärdeplats i tabellen med 3V, 2O och en förlust. Vann mot Storvreta, men med Storvretas form just nu, är det verkligen en merit? Och sen kommer en ordentlig bitch clap tillbaka, ja just det, Storvreta vann mot Caperiotäby...

Calebsson är tydligen skadad och kommer inte vara med i EFT men kommer han att spela på söndag i matchen mot Falun? Behöver svar, Drömfemman står på spel!

Kan ju fortsätta på Drömfemman spåret, ligger här i spillror på golvet efter förra omgångens ras och jag måste säga att det är AIKs fel, jag tog bort Svensson (WIC) för jag skulle få plats med en AIKare för att AIK skulle mosa Mora och det skulle hagla poäng och sen gör de bara 5 mål?! Och nästa omgång(7) tycker jag inte att det finns någon "klar vinnare" i någon av matcherna så denna gång blir det värre än klurrigt!

Vad är det för fel på LiveMatch? Har ju inte fungerat på flera veckor ju, ap-irriterande!

Dm-matchen borde vara slut nu...'

Off topic, Hammarby slog ut Kalmar ur cupen (fotboll pratar vi nu). Mys i hjärtat och några glädje skutt!

Innebandy igen, Hammarby-Duvbo i DM-kvart...

Måste också hylla Norman i AIK för att ha kämpat sig tillbaka efter avslitet korsband, två gånger om. Häftigt!
Video och intervju finns på AIKs hemsida, AIK.se/innebandy.

Ja och Bollstanäs verkar ju ha det bra med ex-och utlånade Caperiospelare, Larsson, Berglund och Urwäder. De har tillsammans gjort 21mål av totalt 43 i Bollsanäsmål! Och Bollstanäs ligger även 1:a i Div. 2!

Såg att matchstarterna till matcherna som ska spelas på hovet(18/12) ligger mycket tidigare denna gång. Balrog-Caperiotäby börjar 13.15 och AIK-Storvreta 17.15. Tummen Upp!

Nej asså jag måste skaffa mig en antekningsbok där jag kan skriva ner alla funderingar som ploppar upp i hjärnan, har massor att skriva men nu när jag sitter här är det rätt så blankt!

Nepp, nu är det dags att börjar packa  ihop sitt pick o pack och slänga sig i sängen! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia, med massor av c:n och i:n!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Sirius


Mm.... SD förlust, inte så mysigt, hade föredragit vinst men vem gör inte det!

Första perioden, lungt i början lite chanser hit och dit. Utvisning på Hagberg men bästa BP-laget (enligt mig) Caperiotäby gör mål och Sundstedt var det som hade in bollen. Caperiotäby klarar BP men släpper in ett mål bara tio sekunder efter Hagberg kommit in igen, skit mål! Men två Caperiotäby mål till och jag sa faktiskt -Jaha ledning i första, då kommer Caperiotäby säkert förlora...3-2 i första pausen!

Men period två, Caperiotäby fortsätter att trumma på och behåller sin ledning men det var ändå rätt så jämnt. Caperiotäby gjorde mål i PP. Men tror det var 6-4 målet, då ville flera spelare, Caperiospelare och Siriusspelare ha avblåsning innan målet då spelare ramlat ihop i en lite hög på parketten men icke. 6-4 i andra period pausen.

Och i tredje perioden ramlar korthuset ihop och 3 Sirius-mål på halva perioden var av ett var i BP, Suck*. Sirius ledning men Hyvärinen kliver fram och gör 7-7. Sundstedt fick iväg ett par bra skott (som vanligt) men de träffade stolpen både en och två gånger. Och vidare till SD.

Sudden death. Pang boom, mål...till Sirius.

Domarna var väl inte helt vakna denna afton.

Målkung: Sundstedt med 3 mål!
Assistkung: Ackevi och Hyvärinen med två vardera!
Poängkung: Sundstedt då han gjorde tre mål, bakom honom var Ackevi och Hyvärinen med 1+2p!
Sundstedt ligger på andra plats i poängligan med totalt 15 poäng(10+5p). Hyvärinen(13p,7+6) och Hagberg(12p, 6+6) ligger på femte respektive åttonde.

Det var ingen som gjorde illa sig idag! Wow!

Caperiotäby hade inför matchen en film om laget där de presenterade allihoppa, hann dock inte hela innan matchen va tvungen att börja men jisses va bra insiativ, det verkade vara mycket uppskattat av publiken, riktigtriktigt roligt att titta på!

En guldmedalj till Edlund som direkt efter matchens slut gick och ställde sig på linjen för att tacka publiken! Fick ropa på de andra spelarna att vara med. Otroligt! Som sagt en stor guldmedalj till dig Edlund!

Ramsin har tackat nej till VM. Synd för Sverige men få hoppas att de andra gör bra ifrån sig, Sundstedt kommer äga Finland när VM är slut! Inte konstigt att Sundbom inte är uttagen till EFT, inte så bra att spela med stress-fraktur. Hoppas att har är tillbaka snart. Varför är inte Ackevi och Edlund med på listan???? Hm...nöjer mig med fyra frågetecken!

Haha! Efter förra veckans framgång i Drömfemman ramlade jag rakt ner i backen igen, haha herregud. Men tur att det är flera matcher kvar denna omgång!

Nästa hemma match är den 14/11 mot nykomlingen Linköping!

Oj va klockan blev mycket, publicerar bilder eftersom. Publicerat!
   
   
   
Ha det bättre än bäst! // Cicciilia
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Mora-Caperiotäby


Blev som i stort sett hela innebandySverige sa, -Caperiotäby kommer att krossa Mora!

Gör som i förra TV:matchen, skriver inget referat, känns onödigt.

Ackevi är tillbaka men Sundbom saknas!

Mikulski är nu kapten för andra matchen i rad  och det fungerade ju bra idag också!

Målen a lá Sundstedt, de ser så effortless ut (har det svenska ordet på tungan!), de bara sitter som en smäck, pang boom...mål!

Ahlm, ajjjj!

Gaicki gjorde idag sitt första mål i Caperiotäby tröjan idag om jag inte minns fel!

50 i skott på mål, i halvfart! 

Tycker det är så kul att titta på målvakters beteende, istortsett alla målvakter fladdrar med både händer, fötter och huvud och man undrar om han verkligen kommer hålla sig i buren eller om han kommer studsa iväg. Men sen så har vi en trend brytare, Ramsin. Tycker att han inte är det minsta ryckig i sitt "beteende", han har...flow, vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men, ja, flow. Bläckfisk... typ, och det verkar ju fungera suveränt!

Då ska vi se om jag har bättre lycka med poängen denna gång då, flest mål idag gjorde Hagberg och Svensson med 2 mål vardera. Assitkung bryts ner i prinsar, Hyvärinen, Hagberg och Ackevi(två assist vardera). Matchens poängplockare blir i dag Hagberg med 2+2p!

Fasiken va sur jag blev när 1-10 målet trillade in, hade behövt att Ramsin nollade. Förlorade 4 ytterst viktiga poäng i Drömfemman! Haha!

Hm...tror att jag för en gångs skull fick ihop en del poäng denna omgång... hm... får se hur det går!
Yes! Delad trea på topplistan för omgång 5, herregud, första gången det går bra för mig!

Kan vara så att jag är segast i världen och inte sett detta men Innebandymagazinet har en T-shirt shop med tröjor mdn innebandy"motiv". Flera tröjor jag skulle vilja klicka hem! [Länk] Tänkte bara berätta det för de som också ev. missat detta!

Nästa TV-match är Storvreta-Falun, en match jag inte vill missa men sändningen börjar 18.20, kom ihåg det gott folk! 

Så, Sirius hemma på fredag(22/10). Lagen emellan, en vinst till Caperiotäby och en till Sirius. Båda vann på hemmaplan. Sirius har plockat upp sig lite och det kommer nog bli en jämnmatch i Tibblehallen! Men varför stå och spekulera när man kan gå på matchen på fredag, kl 19.00 i Sveriges mossigaste hall och få reda på svaret!


Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

En vanlig fredag


Daniel Dalbjer slutar, eller ja till jul, i Caperiotäby! Say Whaaat? Fast är det så oväntat... nja. Han har inte varit med de senaste matcherna och jag tyckte väl att redan i förra slutspelet så var något på gång, man spelar inte spel på mobilen under match bara för att man sitter på bänken. Men tråkigt måste jag säga han är ju trots allt en spelare som det är roligt och härligt att titta på!

Konstigt att Innebandymagazinet är före Caperiotäbys hemsida att berätta om "nyheten". [Länk] till artikeln på Innebandymagazinet.

Hot och hån av spelare börjar bli old men det finns såklart fler vinklar av en händelse och hur man ska möta den. Två bloggare båda lagt upp synpunkter som man båda kan hålla med om. Fischerström och Ingrid i Umeå

Det är ju lite mer respektgivande att under en match göra 5 mål än att hota någon?

På måndag är det TV-match för Caperiotäby, jippi! De ska till Unihoc-arena i Mora. Söta, älskade Mora! Mora har väl inte gjort någon bländande start i SSL medan Caperio gjort det tveksamt men ändå en vinst i snaste matchen mot AIK. Hoppas på poängslakt då jag behöver en del poäng i Drömfemman. Men denna säsong blir nog inte allt som man förväntar sig som så håller tummarna! Tror dock att Caperiotäby vinner komfortabelt!

Och är man i Mora måste man gå till Helmers Cafe och köpa sig en Morabulle, visst räcker en bulle till tre personer för de är extremt stabbiga men gosh va de är goda!

Men innan måndagens match ska jag titta på dam-innebandy faktiskt, händer inte allt för ofta men Caperiotäbys damer möter Hagfors i Tibblehallen. Alltså Tibblehallen kl. 14.00. Entré, 40 kr!

Hade även tänkt gå ner till Åkersberga sporthall imorgon (lördag) och titta på Åkersberga-Hammarby men vi får se. 13.30 börjar matchen iallafall!

Ha en toppen helg! // Cicciilia

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

AIK-Caperiotäby


Hejhejhejhej! Jag är så himla glad att Caperiotäby vann, visst blir jag alltid glad när de vinner men idag kändes det viktigt på det sättet att det vissade lite att Caperiotäby vinner när de bestämer sig för att göra det!

Första perioden gick det ju riktigt bra, hade en dubbelutvisning i Caperiotäby(alltså spel 3-5) i början och det gick bra. Sen kom det ett mål från Caperio och en minut senare kom ett ifrån AIK. 1-1 efter en relativt lugn och sansad period men ändå med flera hårda med rättvisa närkamper och flera skott på mål!

En utvisning i AIK och det blev 1-2 då Sundstedt utan assist klämde in bollen, jippi! Sen blev det dock ett mållöst spel 5 mot 4 men man kan väl inte göra mål jämt! Sen fick Capriotäby utvisning för protest mot domslut, suck, trodde att det skulle ramla in ett mål för AIK nu och visst ramlade något in i mål, i Janssons mål! Mål med en man mindre på plan är ju alltid trevligt! Skönt att Johansson gjorde det också, fick släta över utvisningen i första perioden! Sen kom såklart 2-3 målet, det gör det ju alltid när man möter AIK, men sen kliver Edlund fram i PP och har in 4-2!

I tredje hände det inte speciellt mycket på tavlan, en utvissning för Caperiotäby och ett mål för AIK. Men utanför tavlan hände det mycket! Hedengran hade ont ett tag, Jämtdal låg en stund på golvet, Svensson fick en klubba på ögonbrynet och fick tejpas ihop lite provisoriskt såg det ut som och även Hedengran gjorde illa "ögonbrynet". Rickie hade ner Fischerström på marken, domarna dömde väl lite sisådär i sista, pulsen var skyhög sista två minuterna. AIK tryckte på ordentligt med spel 6 mot 5 och tappade bollen och Caperiotäby hade flera chanser att utöka, kassen var tom...men matchen slutade allstå 3-4!

Dagenspoängkung är Rasmus Sundstedt med 1+1! Sundstedt ligger nu två i Poängligan! Men även denna match är det olika målskyttar för varje mål så ingen målkung idag heller!

Varken Hagberg eller Hyvärinen är med på protokollet, händer väldigt sällan!
Uppdatering: Hyvärinen gjorde tydligen mål i PP men SIBF har väl skrivit fel i protokollet ,så ta detta med en nypa salt. Får se om jag kan reda ut det här...

Måste säga att Caperiotäby hade bra tryck i alla sina PP!

Ramsin var superbra idag, visade ganska tydligt att han definitivt ska med till Finland i december! Fick en femma av magget! Blev även utnämnd till matchenslirare i Caperiotäby!

Oskar Norrman tog verkligen för sig på banan idag och var jätteduktig!

Mikulski var lagkapten idag och det verkade ju fungera bra!

När det blev en avvaktande utvisning gick domarna upp med handen så länge att de blev helt slut, nya innebandy spelet, vem droppar handen först!

Drygt 1400 personer på läktaren, bravo!

Tack AIK Innebandy för att jag fick fota idag!

Innebandymagazinet låg i brevlådan idag, blir alltid lika glad att se den!

Alla bilder är klickbara!
   
   
   
   

Hm... nästa hemmamatch är långt fram (22/10) men innan dess spelas en bortamatch mot Mora. Den spelas det 18/10 och sänds på TV4 Sport! 19.00 börjar väl sändningen!

Sorry att jag uppdaterar så fasligt sent! Mer om allt senare, nu vill jag bara gå och lägga mig! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Blåsigt


Det blåser väldigt mycket här i Stockholm, tar ett steg utanför dörren och all nerlagd tid på att luggen ska ligga rätt bara blåser bort...ännu ett I-landsproblem!

Ackevi har nu fått sin dom efter att i matchen mot Storvreta fått matchstraff 3 för att sagt "olämpliga" ord. Disciplingruppen har beslutat att han är avstängd från och med idag (6/9) till och med den 12/9, han missar alltså matchen mot AIK!

Jag tycker att det är konstigt att det är "värre" att säga s.k. olämpliga ord än att skada någon fysiskt. Det är alltså värre att kalla någon (i detta fall, fitta) än att förstöra axeln för någon??? Mm..........

Vem är det på Innebandymagazinet som skriver Ackervi hela tiden?

Satt och tittade på TV-matchen i måndags, satt och tänkte för mig själv, "Jaha så då krossade Dalen alltså Umeå med 7-1. Hm...den här matchen har gått fort, klockan är ju bara halv tio, den borde inte vara slut förän om en 40 minuter ungefär". Sen tändes en glödlampa och jag insåg att det var en hel period kvar! Ja det är tur att man hänger med! 

Uppdaterade min drömfemma igår och den ser helt hiskeligt Warbergig ut, tre st Warbergare av 6 spelare.
Något irriterad är jag även över att jag hade den enda Dalenmålvakten som existerar på drömfemman och det var inte han som stod mot Umeå, lurigt va! Tappade alltså hela fyra poäng, det kunde varit de poängen som gjorde att jag inte kom etta på topplistan! Haha skoja bara, det lär inte hända, låt oss säga att jag är mindre bra på det här! [Länk till Drömfemman]

Fick idag ett brev om att jag ska till tandläkaren den 22, kände på mig att det hände något just denna dag och ja visst, Caperiotäby-Sirius stod det i kalendern! Får väl se om ja kommer till Tibblehallen dreglandes och utankänsel i munnen!

Jaha, AIK på fredag, jag är lite osäker på hur det hela kommer att sluta. Caperiotäby är ju inte taggade rent allmänt och är man inte taggad kommer man definitivt inte vinna matchen. Men åandra sidan så är det ju AIK de möter och jag vet inte om man kan möta dem utan att massor av känslor fladdrar upp till ytan. Man får helt enkelt bara vänta och se. Och kameran kommer även att få följa med, gossigos!

AIK Innebandy har lagt upp en hel del saker inför matchen på sin hemsida, gå in och kika där tycker jag! [Länk]

På T/Ts hemsida har de en räknare som räknar besökare och dess medeltal och det står alltid och då menar jag verkligen alltid, att medeltalet är 615 besökare per dag. Kan det verkligen alltid vara exakt 615 personer? [Länk]


Ha det bättre än bäst för bövelen! // Cicciilia<3
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Warberg


Troll i Tibblehallen, bollen ville verkligen inte in bakom Sjögren! Skönt ändå att vara hemma när det är hemmamatch!

Första perioden var väl som vanligt, underläge med två mål när tjugo minuter av oflyt gått. Men den här perioden tyckte jag gick rätt fort iallafall! 

Andra perioden började mer dramatiskt, Warberg fick en straff bara halvminuten in, någon löft någon i Warbergs klubba och sen la Bult straffen och 1-4 på tavlan. Men sen blev det utvisning för Warberg och med trettio sekunder kvar av den utvisningen blev det en dubbelutvisning för hårt spel och fasthållning och då passade Bron-Sundbom på att göra mål! Sen, 7.05 pressenterade Hedengran sig för sin hemma publik och satte 3-4. Kontakt. Warberg tabbade sig sedan och spelade med sex spelare på planen och blev ännu en utvissning och Sundstedt tog det till vara och gjorde 4-4! Sen gjorde Norrman mål och Caperiotäby ledde för första gången i matchen! Men sen blev det kvitterat igen och det stod 5-5 i andra pausvilan.

Efter åtta minuter i tredje hade Warberg tagit tillbaka ledningen med två mål. Ena målet tycker jag inte skulle bli godkännt då domaren skulle blåst frislag till Caperiotäby innan, men domaren dömer... på gott och ont. Mikulski gör mål på hemmaplan för första gången, 6-7 och det blir kontakt igen. Men sen rinner det iväg. Efter 6-8 målet tar Jäderlund ut Ramsin, blev lite jobbigt i början då Sundstedt lyckades rädda en boll precis på mål linjen, men sen rann matchen ur händerna och 6-10 på tavlan.

Men vad är en bal på slottet a lá Tibblehallen. Tycker dock att matchen kunde ha slutat åt vilket håll som helst, tycker inget lag spelade markant bättre, tyvärr föll matchen åt fel håll!

Dagens poängplockare och assistkung är Rasmus Sundstedt med sina 3p(1+2). De 6 målen hade allihopa olika ägare därför blir ingen "målkung" idag.

Jag klagade ju en hel del på de tröjor som Caperiotäby hade på uppvärminingen ibörjan av förra säsongen men jag har nu sett värre tröjor. Dessa är inte ens uppvärmnings tröjor, de är ett borta ställ... Warberg kommer med lätthet ta pris för säsongens absolut fulaste bortaställ och ställ överhuvudtaget! Nej de är en riktig nit-lott!

Alla bilder är klickbara (och mina;)!
   
   
   

Var gymnastikuppvisning i periodpauserna, jag avskyr sådant och inte för att det inte är underhållande men utanför att man sitter och är livrädd att någon ska göra illa sig... vilket en tjej gjorde.

Nästa match är mot AIK, borta, på fredag i Solnahallen kl 19.00! Tror att det som vanligt kommer bli en hel del drama och massor av helt underbar innebandy. Det är derby och dessa klubbar är ärkerivaler av högsta rang och har massor av historia tillsammans, nu senast är ju semi-finalerna med Capeiortäby seger i 3-2 i matcher! Biljetter köper man via Ticnet.se!

Nästa hemmamatch spelas inte förän den 22/10 och då är det Sirius som står för motståndet!

Imorgon är det innebandyparty på TV4Sport uppe i Umeå! Kl. 17.20 är det Elitseriematch mellan Dalen och Falun och sedan kl. 20.05 spelar Dalen mot Umeå, så det är alltså Umeå-derby! Mycket nöje tror jag det blir!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Färgbomb


Hallu! Vilka underbara höstdagar det har varit, var tvungen att imorse gå ut och fota lite. Så fint med alla underbara färger på träden och det är mysvarmt i luften. Tror jag ska springa till Kahls innan matchen på söndag och köpa något gott te! 

Åh! Det är hemmapremiär på söndag och gissa vad Caperiotäby gjort, jo de har tagit ett superbra insiativ och bjuder alla medlemmar med familj på biljetter till matchen. Tummen upp!

Ja det kommer nog bli rätt intressant på söndag, Warberg har ju förlorat båda sina matcher (AIK och Pixbo) och Caperiotäby har väl inte övertygat supermycket, spelade ju bara bra sista fem minuterna i matchen mot Pixbo. Och sin se mellan  dessa lag har man de senase fyra matcherna vunnit varannan gång!

Vad är det för fel på LiveMatch, jag kommer verkligen inte in, så irriterande. Litar inte en sekund på de andra som har live-uppdatering, tyvärr.

Oj, lillebror Sirius vann mot Storvreta, häftigt.

Ok jag har gått med i Drömfemman och jag är så sjukt nervös...eller nervös och nervös, förväntansfull är nog det ord jag söker. Alla matcher blir ju lite mer spännande nu! [Länk till Drömfemman]

Om man beställer en matchtröja på Caperiotäbyhemsida, får man en ny eller gammal tröja då? Det är den stora frågan!

Alltså jag ver inte hur jag sa göra med alla bilder som jag laddar upp, brukar ju ladda upp klickbara miniatyrer när jag har många bilder, som tillexempel vid matcher. Men det är ju rätt mysigt med stora bilder direkt på bloggen. Men åandra sidan är min blogg rätt smal så bilderna kan max vara 520px bredda, när jag har miniatyrer kan jag ladda upp bilder i störreformat...hm, kanske ska göra bloggen bredare. Jag vet inte...jobbigt!

Och helt off topic, tittade på Idol och när Jay sjöng Wherever you will go...helt perfekt, jag menar en helt underbar låt som aldrig blir "old" och sen Jays gryma röst, herregud!



Nejmen det är väl bara att slänga kamerabatteriet i laddaren och så ses vi på söndag kl 17.00 i Tibblehallen!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0