Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-TT


Ja vi kan ju börja med mötet som var igår mellan AIK och Warberg, det var väldigtväldigtlängesen jag var SÅ upprörd! Hur i helvete kan man missa vad som hände mellan Egebrant och Sjögren, det var ju hur klockrent som helst, han skulle ju fått 2-3 matchstraff, minst, vad var det som var så fruktansvärt svårt att se!? Shit, jag vet inte vad jag ska säga så upprört är jag! Det blev ju väldigt matchavgörande denna "lilla" miss! Egebrant kommer att anmälas. 

Till matchen idag då...Första tjugo blev ett fiasko, gick verkligen inte bra, plus att TTs målvakt gjorde ett par riktigt fina räddningar, 0-2. I andra tog det bara 19 ynka sekunder för Ferraresi i TT att göra 0-3 *suck. Sen, vid 12.23 lossnade det, Hagberg gjorde första skotthålet och sedan blev de bra fler och fler och fler, på fem minuter gjorde Caperiotäby fem mål, väldigt produktiva fem minuter måste man väl säga, tillochmed publiken kom ju igång, härligt! I tredje tog de inte lång stund innan det blev lika igen men Caperiotäby hade vaknat till på riktigt och höll ett bra försvar och en bra offensiv. 13 minuter spelade och en ledning med 7-5 och sedan i slutskedet blev det yttligare 2 mål, skuttade in i tom kasse, matchen slutade alltså 9-5, fortfarande obesegrade på hemmaplan!

Tror att julmaten har satt sig i dagens domares kroppar, var väldigt mycket orättvisa, konstiga och bara helt fel domslut. Mycket upprörda känslor var det i hallen, med all rätt!

Varför spelade inte Hyvärinen och Jämdal tillsammans från början, de är ju som...ketchup och senap, blåbär och hallon, handen i handsken, you name it, de är så bra tillsammans! Och appropå det gjorde idag poängligaledaren Hyvärinen 4 mål. Lagkamraten Hagberg gjorde 3 mål och ligger nu 5 i poängligan. Flest assist idag gjorde Sundstedt med tre stycken sådana.  

En ska bara... var är Limmet?

   
   
 Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Äntligen över


Äntligen är julen över, har verkligen tröttnat på julen så fruktansvärt mycket, julen är inte vad den var för ca 10 år sedan, man behövde inte göra någonting, inte ens köpa julklappar, var bra att rita en teckning och sen var det inget mer med det. Nu är den iallafall över och nu är det ett helt år kvar tills vulkanen bubblar igen.

Har varit lite spännande resultat de senaste omgångarna, Balrog vann mot Falun med 10-0, 10-0??? Förra matchen de spelade mot varandra var det ju utklassining i motsatt riktning, 11-5 till Falun! Samma sak mellan AIK och Storvreta ena gången vinst för AIK och andra vinst för Storvreta. Järfälla vann hemma matchen mot Helsingborg, visst var det knappt, men 2p efter sudden men sen i returen blev det hela 9-0 till FCH! Om dettta "mönster" håller i sig borde Caperiotäby förlora imorgon eftersom de vann senaste mötet mot TT, right?!

Men Caperiotäby har än sålänge denna säsong inte förlorat på hemmaplan och att de skulle göra det mot TT vore bara jätteirriterande så nej, det blir ingen förlust imorgon. Bara för att jag skriver så här så blir det väl utklassing bara för det! Kom till Tibblehallen imorgon, kl 19.00 och titta! Är ju en föredetta Caperiotäbyspelare som kommer vara på parketten i fel tröja, ni vet vem jag pratar om. 

Såg att man nu måste betala för att se matcherna på sslnyheter.se, shit va dåligt alltså, verkligen bara jättasämst! Visst ska man vara glad över att man faktiskt har möjligheten att se matchen men tror inte att att det är en sak i rätt riktning att ta betalt, är väldigt mycket förtidigt för det!

Glöm inte att titta på TV4Sport ikväll (helt gratis!!!), är ju superdupertruper möte mellan AIK och Warberg, är som gjort för en fantastisk match! Alltså idag, 19.00, TV4Sport och sen imorgon, Tibblehallen kl 19.00. Inte så svårt att komma ihåg?!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Pixbo


Tjolahopp!

Idag var det match mot Pixbo, Caperiotäby vann ganska lätt med 12-5! Var lite jobbigt i första då Pixbo trummade på ganska bra och hade bra lägen med som tur var inte satte dem. Caperiotäby hade också bra lägen i första med gjorde det som inte pixbo gjorde, hade in dem i mål och där även ett mål i BoxPlay, 4-1 efter första! I andra återfanns fler och fler bollar i målet bakom Pixbos målvakt, efter ca halva perioden stod det 7-1. Sen fick Pixbo en straff men Caperiotäby var inte speciellt oroliga verkade det som och fortsatte att satsa och trycka på. I tredje började Caperiotäby leka med Pixbo samtidig som man hade ett vackert och ganska kreativt spel, sen *poof*, 12-5! 

Filip Urwäder gjorde en riktigt bra comeback i Caperiotäbytröjan, spelade otroligt bra och stod för ett mål och en assist, fick även en fyra av IBM, skönt att ha honom tillbaka i Tibblehallen, verkligen! 

Dagens poängplockare var som vanligt Rickie Hyvärinen och plockade sammanlagt 7 poäng, ett mål och hela 6 assist, otroligt! Han leder såklart fortfarande poängligan men nu med 5 poäng före Kohonen! Hyvärinen kvitterade ut en femma av IBM! 

Jäderlund blev idag utnämnd till Sveriges bästa tränare!Grattis! [Se här]!
   
   
   
   
Haha måste bara lägga upp en sista bild.

Får man verkligen tafsa så där under match?:D
Riktigt rolig match idag, jättebra! Ha det jättebättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Färgstänk


Jag är helt slut, jobbade igår och idag, började 06.00 imorse, shit va trött jag var, men hellre jobba tidigt än sent så det var helt okej att jobba, plus att man blir ju ganska glad när lönen ramlar in på kontot! Var även hundfotograf mitt i allt, fotade den söta rottisen Samba och lite fint färgstänk med mitt nya objektiv som jag fick när jag fyllde år, hittills...superdupernöjd!

 

Imorgon är det match igen, känns som en evighet sen jag tittade på innebandy i Tibblehallen! Imorgon är det Pixbo Caperiotäby möter! Hm... Pixbo möte senast HFC och förlorade med 2-4 men innan det vann de mot Balrog med 7-4. Förra året vann Caperiotäby båda mötena mot Pixbo men reultaten var väldigt olika, borta blev det 7-8 medan hemma vann de med hela 10-3, kan bli riktigt roligt imorgon eftermiddag, som vanligt! 

Hm...Vet ju fortfarande inte om Filip Urwäder spelar i Caperiotäby-tröjan imorgon, eller om Hellgård spelar i Pixbo-tröjan!? Den som kommer till Tibblehallen imorgon, söndag kl 17.00 får se!
Uppdatering. Han ska spela, Urwäder alltså! [Här]

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3





© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Oväntat


Hejsan!

Helt jätteoväntat att Bult skulle komma tillbaka...eller kanske inte...nej...nu är han iallafall tillbaka då!

Man blir ju lite eftertänksam när Caperiotäby inte skrivit något på deras hemsida om Urwäder, sant eller falskt?

Nu till något som gör mig lite rädd, nervös, spänd, glad, alltså lite kluven. Om ca 1 timme lämnar jag de omyndiga och går in i de myndigas "värld", dvs rösta, gå på "krogen" och allt annat som hörtill! Det är nog egentligen det där med "myndigheten" som skrämmer mig utan att fylla arton är som första steget av de förändringar i mitt liv som kommer ske nästa år, studenten, jobb och allt det där! Samtidigt ska det ju också bli kul att får börja på det s.k vuxenlivet plus att jag har svårt att se mig själv som vuxen, kommer nog alltid finnas ett litet barn att ta fram när det väl behövs! Jaja, det är väl bara försöka att njuta av nuet!

You can see my heart beating,
You can see it through my chest
that I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger...Rihanna-Russian Roulette

Match på Söndag, perfekt!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Kyligt^^


Hej!

Dam VM i Västerås slutade med ett guld i en ganska enkelt vunnen final mot Schweiz! Grattis Sverige!

Calle vann inte Idol..........

Micke Karlsson ska tydligen spela med Balrog igen för att förhoppningsvis få igång bytet till Hammarby. Han måste ju vara riktigt trött på all skit, skulle jag själv vara iallafall! Hoppas att det går bra med allt... haha, trodde jag aldrig att jag skulle säga!:D

Tittade på vädret [Här]. Ska ju bli superjättemysigt väder den kommande veckan i lilla Täby, kallt och snö, precis som det ska vara i december! Kameran(som jag idag haft i precis 1 år!) kommer nog få vara med mig en hel del kommande vecka! Älska snö!


Nu ska jag ta vara på denna söndag. Ha en underbar Lucia! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Filip Urwäder


Hej, snacka om goda nyheter alltså! Filip Urwäder återvänder hem till Sverige och Caperiotäby! Jippiii! Vet dock inte om jag litar på att det är klart att han ska spela i Caperiotäby men att han kommer tillbaka tror jag på! Vore stört skönt om han kom tillbaka till Caperiotäby, han är en stor tillgång till vilken klubb han än skulle komma till, helt klart en stjärna där bak i banan! Åhhh...... vet inte riktigt vad jag ska säga, så trevligt är det! Han är ju så himla bra!

[Källa 1]
[Källa 2]

Nu ska jag gå och lugna ner mig lite med att plugga Naturkunskap, miljögifter osv! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3




© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

SSL-dvala


Hejsan hejsan!

Känns som att SSL ligger i dvala, eller ja, det gör den ju. Såg iallafall på dam-matchen igår, Sara Kristofferson är ju så himla bra, hm... har Täby IS redan spelat mot Falun hemma? Nej nu måste jag kolla bara för det!... Men va fasiken, den matchen är inte förän 7 mars, det är ju superlångt tills dess. Ja det är väl bara att vänta då! 

Idag var det Tibble/Åva-kampen i skolan, var väldigt intressant när det var innebandy(herrar), istortsett kom alla spelare i båda lagen från TäbyFC så det blev en väldigt spännande match för dels publiken och dels måste det varit riktigt roligt för dem att spela mot varandra och dra åt olika håll, gladast blev nog de i Tibbles lag då de tillslut vann med 3-2!

Nu är det dags att plugga lite! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Täby-Hässelby


Måste bara börja med att säga att Calle i Idol är så himlahimlahimla bra, skit va underbart att har är vidare i final, jippi!

Var på matchen ikväll mellan Täby och Hässelby med min underbara vän Mika(Tack så jättemycket för att du följde med mig<3). Matchen slutade 8-5 efter en ganska underhållande match, visst var det inget hysteriskt tempo men tillräckligt för att inte kunna sluta titta, inte för att det är så svårt att få mig att titta på idrott men ändå! 

Har haft en riktig mysdag idag, haha och jag och Mika har varit på äventyr, att hitta rätt transportmedel till rätt station är inte helt lätt! Haha!

Dags att sitta med Photoshop ett tag nu! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Grisen


Hur vackert väder var det inte idag då? Kallt och sol, helt perfekt, ville bara ut och promenera, blev lite irriterad över att kameran inte var med till skolan idag. Men, what you gonna do!

Nu är det ett "långt" uppehåll tills nästa Caperiotäbymatch(20/12), flera dagar faktiskt, när det är tillbaka är det Pixbo som kommer på besök i storstaden. Men ska eventuellt på JAS-matchen som spelas på fredag, inget bestämt men det ligger i bakhuvudet och tar upp plats.

Nu har jag ett litet svinvirus i kroppen som hoppar omkring, tog sprutan idag, inga större smärtor!:D

Efter en sådan toppen dag ska jag bara sitta och lyssna på musik, läsa nya Innebandymagazinet som låg i brevlådan och väntade och såklart dricka en kopp TE!:D

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0