Cicciilias Innebandyblogg

Barrigt


God kväll! Tänkte skicka in ett kort inlägg.

Västerås lägger nu ner kampen mot räkningarna och går i konkurs vilket jag tycker är tråkigt, man önskar inget lag att råka ut för detta, inte ens värsta fiender. Men vad hade de för val, det var ju för deras klubb omöjligt att betala den summan. Jaja med allt ont för med sig något gott, Mora står ju först på tur att komma upp i SSL och jag och Mora som stad håller jag ju enormt nära mitt hjärta. Halva släkten är från Mora och Orsa, hela min barndom finns i Mora. Åkte upp till landstället med farmor och farfar så fort vi fick chansen. Firar varje midsommar i Mora. Och om jag bara fick välja en plats på jorden att vara på resten av mitt liv skulle det vara där! Så att få åka dit en extra gång om året vore inte helt fel!;D

På AIK Innebandy lägger de upp innebandyprofilers tippningar av SSL och förste profil att tippa är Kimmo Eskelinen, mycket trevlig läsning! [Här] Någon som vet om Eskelinen skaffat sig en ny blogg? För att hans förra blogg var en trevlig sådan!

Kan väl inte blogga utan att nämna att Lundquist nu lånas ut till Duvbo. Många år har han spelat, coolt! Men även här för något ont med sig något gott, nr 20 blir ledigt och Mikulski behöver inte byta nummer!
Mora

Barriga kramar! God natt! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Bad Romance


Hej!

Har faktiskt legat och grubblat på en sak...vilket nummer ska Mikulski ha på sin tröja? 20 är ju upptaget, hm... dubbla det gamla nummret, 40. Eller kanske sitt födelseår 84.
Uppdatering: Nu när Lundquist sticker till Duvbo blir ju nr 20 ledigt!

Hade en riktigt störd dröm igår natt, drömde att jag var på match i Tibblehallen men den såg inte ut som den och Caperiotäby värmde inte upp på planen längre utan i publiken. Sen när de värmt upp  så inveg Tibblehallen 6 jättestora plattskärmar om satt på ena kortsidan. Sen när matchen började då var inte ledarstaben på golvet utan de satt typ tiorader upp och skrek. Sen vaknade jag. Jag tror att det här är ett grovt tecken på att det måste börja nu!

Nu har Innebandy.se "Inför Seriestart" med Caperiotäby. Här har ni en direkt länk.

AHA!! Träningsmatchen mot Classic, 2 september, en torsdag?! Hm... då lär det ju börja kl 19.00. Det kommer säkert upp mer info på Caperiotäbys hemsida snart!

Idag är även dagen då säsongskorten börjas säljas så det är bara shoppa säsongskort! Mohaha har redan köpt mitt, jag tänker då inte missa en match, plus att jag ville vara säker på att jag sitter på "min" plats! Köpa säsongskort gör man på på http://caperiotaby.ebiljett.nu eller så går man in på Caperiotäbys hemsida och klickar på Biljetter i menyn så finns sidan länkad.



Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Mattias Mikulski!!!


Mattias Mikulski till Caperiotäby! Det här är ju helt sjukt, underbart men sjukt! Tänkte faktitiskt kommerntera i förra inlägget att jag inte känner igen någon av de spelare som Caperiotäby värvat och så kommer det här. En av Storvretas bästa backar, polsk landslagsspelare, förnuvarande Svensk Mästare, Mattias Mikulski för fasiken!

Intervju med Mikulski på Innebandy.se.

Ja nu har det blivit en hel del nya spelare, Mikulski, Liddin, Enström, Ekdahl, Kandell, Gafvelin, Gaicki och Hedengran. Blir det någon mer?

Hittade denna intervju på Innebandymagazinet, det är en intervju med Patrik Hagberg och att han vill se Ackevi i landslaget i vinter. Kan man göra annat än att hålla med? Ser ingen anledning till att han inte ska få följa med, han presterade ju varje match förra året, han jobbar jämt, på hela planen!

Innebandy.se lägger nu upp INFO om alla lag i SSL och Elitserien, ett lag i taget, mycket nödvändig information om lagen och lite statistik osv. Bra insiativ! Först ut är Sirius och Täby IS!

Även Innebandymagazinet gör en "Inför Superligan och Elitserien", först ut där är Caperiotäby och Endre!

Var och tittade och fotade en fotbolls match igår, AIK mot Enebyberg och 2-2 slutade matchen efter ett mål från Enebyberg i sista spelminuten! Var dock en stackare i AIK som bröt armen, det ser rätt creepy ut. Sen blev jag även riktigt jäkla upprörd, de använde ena linjedomarens flagga som stöd till henne arm och den följde ju med som stöd in till sjukhuset och då frågar domarens pappa vem som ska betala för flaggan och var riktigt grinig och otrevlig. Jag blev sådär förvånad att det var det första han tänkte på, flickans arm är väl viktigare är en jävla flagga!? Men men, rolig match och är så underbart att fota idrott!
   

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Så fruktansvärt


Jaha, två cupsegrar, visst var det rätt så väntat men man vet ju aldrig, det är innebandy vi pratar om. 

Åhhhh, har tittat på highlights från BOO på youtube och det skulle jag inte ha gjort. Leendet drogs upp till öronen och jag bara kände hur mycket jag längtar tills man får se Caperiotäby spela innebandy igen, på Tibblehallens alldeles extraordinära parkett. Längtar något så fruktansvärt!

Här är en länk till Youtube klippen.

Poängligan, inga överaskningar
1 Johan Edlund, Täby 8 5 13
2 Johan Andersson, Jönköping 6 7 13
3 Johan Nygärd, Jönköping 9 3 12
4 Rasmus Sundstedt, Täby 8 3 11
5 Patrik Hagberg, Täby 7 3 10


Caperiotäby har lagt upp en intervju med Magnus Jäderlund [Länk], mycket intressant läsning!
Verkar ha gått bra för alla spelare och ledare, skönt! Står att det blir en träningsmatch mot Classic på parketten, tid och datum tack. 

Vad är det som händer i Storvreta, kaos?! 

Haha ,hammarby gör massa klipp om den lång vägen tillbaka till Allsvenskan. Helt underbara! Roadtrip2010

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

"Muck-expert"


Hallu! Wow, två blogginlägg på ca en vecka,  känns nästan mycket nu när man lagt bloggen åt sidan under sommaren! Men det är dags snart, känns mysko men glädjande. Man ville ju inte att förra säsongen skulle ta slut, bara fortsätta och fortsätta, det gick ju helt galet bra hela vägen, eller ja nästan!:D

Gick in på innebandymagazinet och höll först på att koka över när jag såg att Conny Vesterlund tydligen är innebandysändningarnas nya "expertkommentator". Vad jag har sett av honom är han väl lite mer "muck-expert" men sen tänkte jag nej, Conny-på planen har säkert inget att göra med Conny-expertkommentatorn. Conny-expertkommentatorn får vara ett blankt papper som han fyller på från första sändningen, inget förflutet. Tror att jag fick en skottkärra vuxenpoäng över mig!

Caperiotäby är som bekant i Båstad och spela i Båstad Outdoor Open och de vann sina två första matcher. [Här] har ni en länk till program och resultat! [Här] är en länk till cupens hemsida där man kan hitta diverse info och bilder!

Uppdatering: Länk till klipp från Båstad Outdoor Open. [Här]

Hela förra säsongen så verkligen hoppades jag på att jag skulle få se en straff av Dalbjer men det var andra som tog/fick dem(inget illa menat mot de som la straffarna, ni gjorde det utmärkt) eller så var han ombytt, och nu, när jag för en gångs skull inte tittar när Caperio spelar ja då lägger Dalbjer såklart en straff som tydligen var ett konstmål utan dess like. Va??? Fattar inte hur jag lyckas! Snälla säg att det var någon på den här planeten som filmade målet!?

[Här]Gilleks uttalande om premiärmatchen fick mig faktiskt att små le lite, "Kul trots att det är mot Balrog". Det är ju tyvärr så det känns, det är inget riktigt derby, eller det är ju ett stockholms-derby men nja...

Nej nu har jag varit ett neggo i hela inlägget så jag livar upp det hela med lite färg!



Ha en fortsatt underbar sommar! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0