Cicciilias Innebandyblogg

Teoretiskt sett


Aloha! Hur är det med er allihopp? Hoppas att ni har det bättre än mig. Det har endast gått två veckor i skolan och jag har redan panik och ångest över projektarbetet, fattar inte hur folk överlevt denna press, fy fan! Men tur som jag har har jag världens bästa syssling som ska vara moraliskt stöd! Tack!!!!

Apropå allt om licensgrejerna, borde det inte vara okej att representera en annan klubb om klubben man har kontraktet med godkänner det, rent teoretiskt sett???

Tony Gustavsson har äntligen fått sparken från Hammarby, JIPPI! Kanske kan gå lite bättre nu!

Peace, love and understanding! Ha det bra! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ara


Ara Abrahamian slipper straff, Jippiiiiii!

[Här] är artikeln!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

AIK-Alba


Hej! Jag är så glad över att få titta på innebandy att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Matchen slutade 10-3 till ett bra men dock lite...rörigt AIK, men så här på försäsongen får man ju vara lite rörig. Måste säga att det var riktigt konstigt att se ett AIK utan Jihde plus att Kranberg inte var med idag (förklaring till att det bara blev tre utvisningar?). Den "tunga" första femman var idag helt borta, Ingen Jihde, ingen Kranberg, K-J Nilsson och Fischerström spelade med Gillek och Stanley medan Djurling spelade med Kim Nilsson och Antener, ganska förvirrande när man är van vid ett strickt AIK. Inte änns golvet var sig likt, de har faktiskt lackat sitt "bra" golv, dock har de missat en bit vid seketariatet! 

Av de nya spelarna Gillek, Stanley och Antener tyckte jag att Gillek var den som visade mest färg, verkade ha väldigt mycket vilja, kul!

Ulf Hallstensson såg såklart lika sammanbiten ut som vanligt, någonting är då sig likt!

Gillek gör mål!
Gillek har nyss gjort mål. Ursäkta att jag bara lägger ut en bild men min lilla kamera hade ett litet breakdown så det blev inte så många bilder!

Eftersom Täby inte har någon försäsongs match innan den 10/9 så får jag nöja mig med AIKs matcher, nästa AIK match är den 2/9 mot Sirius i Solnahallen, även den matchen startar 18.30! Ses där!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Skitväder!


Hej! Idag är det skit väder här i lilla Täby, blä, mina skor är dyblöta. Var tog lilla solen vägen?

Idag ska jag på match som sagt var. AIK mot IBK Alba, hoppas på att det blir några bra bilder iallafall och jag uppdaterar efter matchen. Tycker att ni borde åka dit och kolla lite i Solnahallen kl 18.30 idag!

Är det någon som vet vad Dalbjer och Nede har svarat till SIBF?

[Här] är en liten länk med Patrik Hagberg!

F´n nu vände jag dataskärmen!

Ha det så bra, hörs ikväll! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Historia


Hallu! Idag ska Dalbjer och Nede ge SIBF ett svar, hm...., vet inte riktigt vad jag ska säga, ni har ju redan hört min åsikt om detta. Blä!

Skolångesten är stor men sammtidigt känns det som att det är lika bra att börja, det är ju bara ett år kvar och sen blir jag arbetslös, jippi! Haha nej nån form av jobb måste jag kunna hitta men nu är det all fokus på projektarbetet, sen jobb.

Om man nu vill utöka hela finaldagen, kan man inte göra så att men även spelar om brons-medaljen?

Idag är det bara en vecka tills jag ska gå och se innebandy, jippi! Ska gå och titta på AIKs match mot IBK Alba i Solnahallen nästa onsdag, matchen börjar klockan 18.30 btw. Måste ju kolla in motståndet(haha), fast åandra sidan vet jag inte riktigt hur stort motstånd Alba är för AIK, inte så jättestor tror jag. Men innebandy är innebandy!

VIKTIGT! Idag händer det även någonting som förhoppningsvis kommer att skrivas i många historieböcker långt framöver. Zlatan har idag sin första match med topplaget Barcelona! Camp Nou är stort och idag även slutsålt, alla vill se Zlatan. Det är så himla underbart! Åhh! Matchen sänds på TV4 Sport, börjar 21.30, missa det inte, det är historia som skrivs!

Ha en bättre än bäst dag! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Men va f*n!


Vår kära, lilla, skit förbund har nu fått för sig att eventuellt stänga av fyra svenska innebandy spelare(Daniel Dalbjer bl.a) för att de deltog i en cup i Canada för ett tag sen! [Artikeln]. Det var bröd spel, en kul grej, varför i helvete ska de dra upp det här? Jag tycker att de var bra att de åkte, alla som åker någonstans och spelar innebandy hjälper ju till med att utveckla innebandyn och vissa hur underbar sporten är! Det känns lite som att Innebandyförbundet gör allt för att hålla innebandyn i Sverige och allt för att jävlas med folk! Jag fattar inte vad som är problemet! Herregud, folk som knappt sett en innebandy klubba skulle kunna sköta förbundet bättre, eller så är det det som är problemet, de vet inte vad de sitter och bestämer om! Arghh! Faan, det här skulle ju bli en bra dag hade jag tänkt!

God morgon (Till alla förutom SIBF) föresten!

Men Täby verkar ju klara sig bra i Prag och jag hoppas att det fortsätter så! Vore trevligt om de vann! Lycka till! 



Ha det bättre än Bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Hoppsan!


Har inte hänt så mycket idag. Var i Solna med Helena och shoppade lite. Väldigt trevligt! Haha men det roligaste var när vi var på väg dit, efter som jag bor längre ifrån Solna så skulle Helena hoppa på en senare station än mig och först så kom jag inte ihåg vilken vagn jag var på så att hon kunde hoppa på samma. När jag kommer till stationen innan den som Helena skulle gå på får jag ett sms där det står, "Du är inte alls här!" Haha hon hade alltså lyckats hoppa på ett tidigare tåg! Haha mina med passagerare undrade nog varför jag skrattade så mycket, så klantigt, men roligt! 

När jag väl var vid slutstationen träffade jag min sysling och hennes son, gud vad stor han har blivit, och så söt! Hm...vi måste ses oftare, på tok för sällan!

Ha det så bra allihoppa! // Cicciilia<3 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Jag är ett frågetecken


Har varit så himla... grinig de senaste dagarna, lite jobbigt eftersom att jag inte vet varför (skolstarten kanske), men men, får hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon då!

Men jag blev lite gladare imorse när jag hittade den [här] artikeln! Då är vi iallafall två! Haha!

Hm... är det någon som vet om det fortfarande är måndagarna som gäller angående TV-Matcherna? Om man ser till hur spelschemat ser ut nu så måste de antingen flytta några matcher eller byta TV-dagar, nu är det endast 7 matcher som kan sändas på måndag om man räknar på Herrarnas schema på Innebandy.se. Tror inte att jag räknat fel. Får se hur det blir! 

Nu ska jag gå och dricka lite iste! Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3

 Snart börjar det igen!


 

 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

En varm sommardag



[Här] är en krönika av Danne Bron-Sundbom!

Caperio/Täby har äntligen rensat ur truppfliken på deras hemsida! TACK! Titta va fin den är nu!

Såg att de säljer IB-Magazinet i Mora, om jag ändå hade vetat det då jag var där!

Ha de Bra! // Cicciilia!<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Sammanfattning


Okej, ska nog skriva den där sammanfattningen som jag talade om! Jag börjar från början. Kari Karke värvas in i ledarstaben, vilket var tur då Conny slutat, allt har en mening! Vet dock absolut ingenting om honom så det ska bli spännande att se vad han är för filur! 

"Dansande målvakten" även kallad Jimmy Heimer har anslutits, men det känns som att Täby har väldigt många målvakter och förvisso skulle Dahlgren iväg men fyra stycken när han kommer tillbaka, känns lite överflödigt. Men förhoppningsvis ger de något annat till klubben! 

SIBF-Skandalen behöver vi väl inte ta igen?

Joakim Nothén är tillbaka och det tragiska är att jag knappt kommer ihåg hans spelsätt osv, jag börjar nog bli lite "guldfiskig" av mig. Kommer endast ihåg att han blev skadad i slutet och sedan försvann han. Men nu är han tillbaka! [Här är iallafall en bild på honom i Sparbankshallen]Btw!  

Säsongskortet är betalat! 

AIK,Warberg och Falun vill ha fem finaler iställer för en, det förslaget tycker jag är ett JÄTTEJÄTTEDÅLIGT förslag, visst man får en mera "rättvis" vinnare men jag tycker nog att det är det som är charmen med en final, det är en match, det står 0-0, båda har lika stor chans att vinna bara allt stämmer för en dag! Om fem finaler:

Robert Schultz, Falun:
- Vi vill ha fem finaler. Det är för två aspekter. För det första är det ekonomin. Vi vill ge klubbarna chansen att få en bra ekonomi. För det andra vill ge den lokala publiken, sponsorer och samarbetspartners chansen att se laget spela final och inte bara hela vägen fram. (Lånad av Innebandymagazinet.se)

Alltså det där med att lokalpubliken ska få se finalen och inte bara vägen dit är skit snack! Vi säger att (mot förmodan) att det är Warberg och Dalen som möter varandra, ska publiken då åka ca 100 mil för att se bortamatcherna, och hur bra mår spelarna efter en sån lång resa, visst kan man flyga men det är ju inte gratis speciellt inte om lagen ska åka minst en gång? Och de som föjler att lag tror jag iallafall skulle vilja se alla delfinalerna, 100 mil är ganska långt, plus att var ska de ha matcherna? Vad tar dagens hallar för publiksiffra, genomsnittet måst ju ligga på max 3000, jag tror att det är fler än så som vill se matcherna! Nej, jag skulle kunna sitta här och komma på nackdelar väldigt länge, visst finns det fördelar men nackdelarna är fler! EN final i Globen är för mig ultimat!

Ursäkta för att jag skriver lite osammanhängande med det blir så när jag är upprörd!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3




    
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0