Cicciilias Innebandyblogg

Söndag


Men vad hände? På riktigt, 1-4 till 4-4 på vadå, två minuter? Ojoj, samma dip som man hade i matchen mot AIK! Jobbigt! Och så var det sandlåda i kommentarsfältet på LiveUppd. sidan. Så segt!  

Hur kommer det sig att man denna säsong dippar i sista perioden och förra säsongen i första?

Varken Ramsin eller Hyvärinen spelade idag.
Snälla säg att det inte är skador!

Enström gjorde tydligen en supermatch, av kommentarer och matchbetygen på Innebandymagazinet att döma! Kul!

Hur skit kan det gå på drömfemman då? Ingen Jansson i mål, Larsson gjorde ingenting uppe i Umeå, var han ens med? L-G Nilsson, var han med och spelade idag? Nej! Sugomgång rent ut sagt. Bara K.Nilsson, Hagberg och Sundstedt som fixade lite poäng till mig!

Ja men jaha, DM-semi på torsdag, sämst att jag missar den men jag hoppas verkligen att Caperiotäby vinner så jag kan titta på finlen iallafall!

Jag har verkligen inget vettigt att skriva! Brukar ju ha en hel match att fixa med på söndagar men idag, nada! Såå tråkigt. 

Uppdatering: Inne på Drömfemman har de skapat en widget så man kan "klistra" in sin femma i inläggen! Supersmart! och den är lätt att ändra vid behov! Ska definitivt provas när det blir dags att publicera nästa femma!

Imorgon är det första dagen ute i backen, ska bli hyfsat klart väder! Hoppas att jag inte glömt bort hur man åker, haha vore extremt jobbigt om jag hade det. Skulle nog inte palla lära mig igen!

Nej vafasen, god natt! //Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Nya gamla


Åh, nya gamla kommer till Caperiotäby! Måwe och Kamerer, än så länge. Undrar om det kommer fler? Trevligt att ha dem tillbaka!

Hur går det med Jugga, han har ju varit borta hur länge som helst! Långtidsskadad står det på hemsidan. Går det framåt, bakåt eller står det still?

Drömfemman omgång 19, oj oj.

Forwards: K. Nilsson(AIK), P. Hagberg(Caperiotäby), R. Sundstedt(Caperiotäby). 

Backar: L-G Nilsson(Pixbo) och M. Larsson(Warberg).

Målvakt: P. Jansson(AIK)

Och jag kommer inte till Uppsala på SÖNDAG och tittar på Siruis-Caperiotäby, blä så jobbigt, men åandra sidan har jag det säkert bra ändå. Ska till Härjedalen och åka lite snowboard, myspys! Och jag kommer missa DM-semifinalen, Hammarby-Caperiotäby som spelas den 3/2 tror jag det var, 20.30 i Eriksdalshallen.

Men LiveMatch finns ju.;)

På Unt är det liveuppdatering! Länk finns här!

Vill bara tacka för den feedback jag får, både positivt och negativt! Kritik är till för att man ska lära sig. Och ja, jag försöker vara så självkritiskt som jag bara kan men ibland missar man saker ändå, saker som man inte tänker på! Och ni ser ju inläggen med andra ögon! NI är viktiga för mig, för utan er läsare hade inte bloggandet känts så roligt och jag hade förmodligen inte lagt speciellt mycket tid på det! Tack! FlowerPower till er!



Handboll ikväll, sjukt nervös.

Kommer säkert uppdatera igen, är lite stressad!

Uppdatering: Vad är det här nu då? Alltså dels, vilken kopiering av Warberg det är, men sen också, är de ju otroligt..ehm...de är inte så fina. Tyckte att det räckte och blev över med ett "neon"lag. Sen är ju den stora frågan, hur bra gör sig tröjorna på bild i Tibblehallen?

Tv-match på måndag, Falun-Storvreta. Tror Storvreta vinner men Falun är ju ett lag som kan ställa till det för alla lag! Roligt att TV-matcherna börjar igen!

Apropå TV-matcher, är det någon i innebandyvärlden som saknar Marika under sändningarna?

Ha en underbar helg!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Mora


Oj vilken match, en match som hade allt! Katter som gick baklänges, fiskar som simmade uppochner, japp allt...eller?

Nej den här matchen var väl inget speciellt, Caperiotäby gjorde bara det de var tvungna att göra och vann med 9-2 ändå. Hade lite problem med skyttet från istort sätt alla spelare plus att det satt ett stort Caperiotäby problem i Moras bur. Om Moras utespelare var lika bra som deras målvakt var idag skulle de varit ett riktigt bra lag... men nu är inte så fallet och man tackar för tre poäng!

Det blir ett kort referat idag. Första perioden var det Mora som var mest på tårna, verkade vilja någonstans och det räckte till matchens första mål. Kom på ett frislag om jag inte minns fel. Caperiotäby snapade upp sig en aning och sen kom utdelningen både en och två gånger, Edlund och Hagberg! Sundbom får även en skitonödig U2:a för nick.

Sen fortsatte andra perioden i samma tempo som den första spelats i, inte så rapt alltså. Caperiotäby sköt lite och gick på lite och Hyvärinen startade väl Moras fall med ett mål, sedan kom det ett mål till. Mora fick en utvisning och Caperiotäby fick ingen utdelning! Men en av dagens bästa spelare, Sundstedt, satte bollen i mål. Och Sedan blev det ännu ett PP och mål för Caperio. 6-1 efter andra perioden.

I början av sista perioden så tog Liddin av sig uppvärmningskläderna och spelade för första gången på parketten. Han var ju med mot Pixbo men spelade inte. Han gjorde en absolut ok insatts! Det blir nog riktigt bra ska vi se! Även Wallden och Gaicki kom in på planen. Liddin var supernära att få en assist poäng men avslutaren gjorde en mindre bra insatts! 7-1 genom Wallden och sedan blev det två tätta MoraU2:or och Sundstedt klev fram båda gångerna. En av tvåorna fick Holtz för hårt spel då han slagit till Edlund så han blöde ifrån munnen. Inte nice och Edlund blev tillochmed lite grinig på honom. Ja det kom ett till tröst mål för Mora och slutresultatet blev alltså 9-2 till Caperiotäby.

Kapten, Ackevi!

Ingen Urwäder med idag, ombytt men inte med och spelade. Ingen Hedengran heller.

Flest mål idag, Rasmus Sundstedt med sina 3+0p och bakom honom var det Edlund och Hagberg med två mål vardera. Hagberg gjorde idag flest poäng med sina 2+2p!

Bästa spelarna på plan idag, Ramsin, Hagberg och Sundstedt!

Publikmatch idag och det kom 676 personer till hallen, jaha.

Har Mora sen finaste dialekten eller vad, jag blir så glad och känner mig så hemma runt den! Var tvungen att lyssna lite extra när de hade sitt bås framför mig!



Liddin

Hyvärinen

Ramsin

Edlund



Efter Edlunds mål i sista perioden

Mål!

Ramsin

Nästa hemma-match är mot topp-placeringsjagande Dalen, de kommer till Tibblehallen den 14/2, en måndag, det är en TV-match! Men innan dess, Sirius, borta på måndag(?) tror jag.

That´s it! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Inte långt kvar


Åh vad det är spännande i handbolls-VM, helt underbart!

Jaja, jag satt och kollade på LiveUppdateringen och tänkte att jag skulle kolla lite grejor och då insåg jag att det är inte många matcher kvar i serien. 9 matcher kvar för Caperiotäby! 5 hemma och 4:a borta! 27p att plocka! Eller ja det är ju inte klart om någon vecka eller så men det känns inte som att det var så längesen som man hade total innebandyabstinens, hoppade i soffan och klättrade på väggarna!

Resterande matcher.

Omg 18 Mora (Hemma)
Omg 19 Sirius (Borta)
Omg 20 Dalen (Hemma)
Omg 21 Linköping (Borta)
Omg 22 Falun (Hemma)
Omg 23 Mullsjö (Borta)
Omg 24 Balrog (Hemma)
Omg 25 Helsingborg (Borta)
Omg 26 Umeå City (Hemma)

Caperiotäby kan ta nio segrar, det tvivlar jag inte en sekund på, men de måste spela så bra som de har gjort de senaste tre matcherna!

Om Caperiotäby vinner resterande matcher så får de sammanlagt 55p, det skulle förra året räckt till en fjärdeplats. Caperiotäby älskar ju vara på parketten så de hade behövt hemmafördel i slutspelet, för ja, Caperiotäby kommer spela slutspel! Men det är bara att ta en match i taget! Plus att det är ju i slutspelet som Caperiotäby lever och mår bäst! Bara att ta sig dit och sen är alla nere på noll igen!

Vilka stora siffror det blev i dagens matcher och jag tror att det kommer fortsätta så, AIK-Balrog och Caperiotäby-Mora.

Kan ingen i Mora köpa ut en Mora-bulle till mig, vore superschysst! Mohaha!



Nej nu är det dags att sova, ska upp tidigt imorgon bitti! Ha det! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Drömfemman omg 18


Fick lite panik när jag insåg att nya omgången av Drömfemman börjar idag kl 15.59 men när jag tittade på min femma var jag ganska nöjd och behöll alla spelare förutom en!

Forwards: J. Canerstam(Warberg), P. Hagberg(Caperiotäby), R. Sundstedt(Caperiotäby). 

Backar: L-G Nilsson(Pixbo) och M. Larsson(Warberg).

Målvakt: D. Ramsin(Caperiotäby)

Byte ut Klintsten till Ramsin. Caperiotäby möter Mora som Caperiotäby ska slå alla dagar i veckan och Caperio kommer från en sur förlust mot AIK, tror inte Mora kommer få det lätt! Och sen är gjorde ju Ramsin en bra insatts mot AIK! Där av valet!

Blir att hålla koll på alla match uppdateringar idag och sen är det ju handboll kl 18, hoppas att det blir en bra kväll!

Säger det igen, Caperiotäby matchen som spelas på tisdagen den 25/1 i Tibblehallen, då man möter Mora, är det FRI ENTRÉ så det är bara att lyfta på arslet och pallra sig dit!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-AIK


Hej! Vilken underbar och alldeles hemsk match  man fick se idag då! Vet inte om jag är glad eller sur.

Det var väl fullfart från början, inget att spara på, bara köra. Hade väl varsit anfall innan Rasmus Sundstedt klev fram och slängde in bollen bakom Jansson. Men kort där efter kvitterar Fischerström. 1-1 efter 5.03!

Hagberg får tag i bollen och skickar upp den till Ackevi som rusar och ett snyggt kontrings mål blev till! Strax där efter slänger Hyvärinen i väg en välplacerad boll och den hamnar i mål… såklart! AIK smäller Caperiotäby på fingrarna och kontrar tillbaka när K. Nilsson trycker in 3-2. Sen åker samma Nilsson ut två minuter och boom, 4-2 till Caperiotäby genom Hyvärinen! Caperiotäby sticker på flera kontringar men det blev inge fler mål i denna period! Tycker att Caperiotäby fick hålla mer boll än vad jag trodde att de skulle få och vilja göra men AIK hade inte någon väldig effektivitet.

Period två,  får ett hyfsat tidigt PP men Caperiotäby skjuter och skjuter men AIK-försvaret håller tätt.  Sen gör Gillek(av alla människor) mål, Talme åker in i målburen men kan lämna planen själv, Caperiotäby får en U2:a för hårt spel.  K-J Nilsson gjorde pinan kort och tio seunder in i PP gör han 4-4!  11.38 får AIK en U2 och Hagberg smäller in den i en kontring, AIKarna diskuterade med domarna, om vad vet jag inte för det var inga konstigheter med det målet! Sen löper Ackevi över banan och gör ännu ett kontringsmål, 6-4. Herr Caperiotäby gör kort därefter ett mål och även det var på en kontring. Caperiotäby får ännu ett PP men det blir utan resultat. 7-4 i paus!

Tredje perioden, katastrof perioden. AIK får allt i både domar väg och rent allmänt, AIK sliter på och Caperiotäby sitter kvar på bänken tror jag. Lite hawaii och Binge skriker att de ska lugna ner och hålla boll. Gjorde de det…nja. Sen är AIK ikapp efter tre hyfsat snabba mål men det är ju ca 10 kvar.  Sen så åker Jämtdal på en tveksam 2:a, kändes lite billig men skit samma, inte mycket att göra åt! Caperiotäby håller boxen bra och Binge & co cochar spelarna väl men Antener lyckas få in den skruttiga, vita bollen bakom Ramsin. Jobbigt men det är ju nästan en HEL minut kvar! Timeout Caperiotäby. Publiken försöker hjälpa till! Vad ska Binge hitta på denna gången då tänker man?! Ut med Ramsin såklart och sen köra på! Caperiotäby vände och vred.  Hyvärinen skött, gick på täck och tillbaka till Hyvärinen. Passar till Hagberg som passar tillbaka. Hyvärinen till Hagberg igen, han måttar och se på f-n, den gick in! Med TVÅ sekunder kvar! Totalglädje i den lilla, gröna hallen i Täby! Sååå underbart! Och en läskig SD väntar! Sen får man reda på at Linus åker på ytterligare en 2:a för att han sprang in på planen efter sista målet för att gratta laget, det får man tydligen inte göra. Skit regel.

Period  4. Fram och tillbaka, båda hade lägen, Caperiotäby satsade All-in och tog ur Ramsin i målet så de spelade fem mot fem. Men det var tillslut AIK som gick ifrån Tibblehallen med 2p efter ett mål i tom kasse!

Surt såklart att tappa en 7-4 ledning, Caperiotäby gjorde en…AIK.

Kapten idag var i alla fall Ackevi!

Dagensmålgörare var idag Hyvärinen med 3+1p. Assistkung, Patrik Hagberg med 1+3p! Här har ni även matchens poängplockare!

Bara Urwäder och Jämtdal som inte kunde hålla sig på planen idag i Caperiotäby, 2x2 på Urwäder och 3x2+10 på Jämtdal! Inte bra…

Djurling fick sin näsa knäckt men det var verkligen inte med flit, bara en närkamp som slutade olyckligt. Ont.

Publik siffran 1016! Ca det dubbla från de "vanliga" matcherna!

Så underbart att Hagberg fick göra kvitteringsmålet, hade en sådär dag med skyttet och sen blir han matchhjälte!

Som sagt vet inte om jag ska vara sur för att Caperiotäby tappar en tre-målsledning eller om man ska vara gladför att man tillslut ”räddade” 1p. Tror att jag satsar på glad! Kunde ju blivit 0.

Måste säga att det är lite kul att läsa andras tycken om matchen, såg att AIK hade skrivit på sin hemsida att AIK hade "mest bollinnehav och flest initiativ av AIK." i inledande perioden, lika så på everysport. Även där tyckte man att AIK hade insiativet, medan jag och Aftonbladet tyckte att Caperiotäby länge hade kommandot! Jag säger inte att de som inte tyckte som jag har fel men det är intressant att se hur olika man uppfattar matcher, och allt annat för den delen! Man har alltid "färgade glasögon" på sig!


















Gud vad bilderna tappar färg på bloggen!

Långt inlägg blev det! Bara att glömma denna match och ta nya rediga tag på tisdag då det kommer ett par Mora-masar till Tibblehallen! Matchen börjar kl 19.00! DET ÄR FRI ENTRE SÅ KOM FÖR BÖVELEN!

// Cicciilia

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Snart är det innebandy igen


Min drömfemma Omgång 17

Målvakt: V.Klintsten(Storvreta).

Backar: L-G Nilsson(Pixbo) och M. Larsson(Warberg).

Forwards: J. Canerstam(Warberg), P. Hagberg(Caperiotäby), R. Sundstedt(Caperiotäby). 

Var bara tvungen att ta tillbaka Sundstedt! Och Warberg möter Mora, därav de två Warberg-spelare!


Gunnarzon i Expressen[Länk] om matchen på fredag!

Jihde om innebandy-sågningen på Idrottsgalan [Länk]!

Och på fredag är det match som ni vet så tveka inte på att komma, ok! Caperiotäby-AIK, det blir liksom inte bättre än så! Biljetter kan köpas på Caperiotäbys hemsida eller kom direkt till biljett-köpet via denna [länk]

Lägger upp en direktlänk till Wabergs intervju med Sundbom på LiveUpTV, om någon skulle ha missat den![Länk]

Längtar så till på fredag! Ses där då! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Storvinst i Varberg?


Jag är så glad men det visste ni väl redan?! Oj oj, storvinst borta mot Warberg, det händer sällan! Visst, en vinst men med så många mål, nja!

Åh va jag hade velat vara där och bara titta och fota!

Sundstedt gjorde tydligen en galetbra "comeback", har ju inte varit med på de senaste tre matcherna och sen *boom*, 3+1p! Typiskt är det väl att jag tog bort honom från min Drömfemma! Men det blev ju en Caperiotäby vinst och det är ju det som räknas!

Binge på Innebandymagazinet! [Länk]
Betygen, Warberg-Caperiotäby! [Länk]
Rasums Sundstedt i Expressen! [Länk]

Det roliga är att Binge säger i intervjun att "Hela backlinjen var helt grym.", om Binge säger så så är de verkligen bra men ändå har backarna fått max 3:a i betyg av Innebandymagazinet.

Rickie Hyvärinen har tagit tillbaka sin topp-placering i poängligan!

Alla mål finns att ses på Warbergs Youtube-kanal! [Länk]
Tror även att det kommer upp intervjuer inom kort!

Gud vad jag tycker synd om Linköping, hade ledningen med en sekund, EN sekund, kvar av matchen och sen kvitterade FCH och de vann även i sudden! Surt sa räven!

Nu är det bara att ladda om och sedan ta sig an AIK på fredag! Ha det! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

SSL-möten


Vilket värdelöst väder det är här i Stockholm idag, regn och slask men även halt som fan rent ut sagt! Men men, vad gör det när man ska sitta inne och kura och titta på liveuppdateringar hela dagen?! Nada!

Ja Caperiotäby har match om några få timmar nere i Sparbankshallen, nervös är väl tillståndet på mig!

Men man kan följa matchens gång inne på innebandy.se och veckansmatcher eller/och inne på Everysport!

Det är fyra SSL-möten idag,
Warberg-Caperiotäby
Pixbo-Mora
Umeå City-Dalen Ume-derby!
Helsingborg-Linköping

Umeå-Dalen-matchen skulle jag vilja se, det är ju derby, måste bli spännande!

Vad hände med Micke Karlsson, 3+2p!?

Var ett annat derby igår, Storvreta-Sirius med Storvreta vinst!

Har lämnat över kameran till en nära vän i veckan, jobbigt att inte ha kameran hemma. Men det blir ett kärt återseende på fredag kväll! Åh vad jag längtar! Men en match i taget.

Har ändrat blogg-designen som jag hoppas att ni ser, om inte tryck på F5! Men jag vet inte... den kanske känns lite bebis!? Jag vet inte!

Hörs väl sen efter matchen eller något! Håller tummarna för Caperiotäby! Ha det! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

20110113


Drömfemman omgång 16.

Målvakt: M. Rudeström(Dalen). Ny målvakt, Viktor Klintsten(Storvreta)
Uppdatering: Ingrid tipsade mig om att Rudeström är utlånad och kommer förmodligen inte stå då. Därför har jag bytt målvakt!

Backar: L-G. Nilsson (Pixbo), Y. Nordin(Dalen).

Forwards: A. Antener(AIK), P.Hagberg(Caperiotäby), J. Edlund(Caperiotäby).
.
Oj, vilket kort och koncist inlägg! Ska jag verkligen ha vitt i Menyn och inlägget? Btw...

That´s it! Ha det bäst!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Pixbo


Nej men hejsan! Vilken underbar match det blev idag, såg inte skymten av det Caperiotäby som spelade mot Storvreta för några dagar sen. Snacka om att ta sig i kragen!

Caperiotäby såg redan vid uppvärmningen riktigt taggade ut och kl 17.00 så var det gasen i botten på en gång! Caperiotäby fick en tidig utvisning och det kom väl ett skott i stolpen vid Ramsin men det var nog det enda som hände under de två minuterna! Caperiotäby gick in 100 % i varje byte och i varje närkamp vilket ledde till att Eriksson fick smälla in första målet då man lurat över målvakten till andra sidan! Sen kom det snygga framspelningar från både höger och vänster och gick fortfarande in 100 % i allt de gjorde! Pixbo fick inte chansen att göra speciellt mycket. Hyvärinen satte tvåan, Mikulski trean och Bron-Sundbom satte fyran med 2 sekunder kvar av första perioden!  

Bron-Sundbom kände väl blodvitring och började andra perioden med ett mål och då påbörjades det ännu en omgång av målregn, från 4-0 till 7-0 på 2 och en halv minut! Sen fick Caperiotäby ännu en chans att utöka ledningen då en Pixbospelare blev utvisad. Meeen Pixbo skötte detta Boxplay helt magnifikt och Caperiotäby fick knappt röra bollen under dessa två minuter.  Niklas Eriksson håller sig sedan framme igen och efter 12.28 står det hela 8-0! Sen blev det ytterligare ett Powerplay för Caperiotäby och denna gång var det Caperiotäby som höll i bollen, trampade omkring, vred och vände och med en sekund kvar att utvisningen gör Hagberg mål! Och varför bara göra ett när man kan göra två? 10-0 och en utvisad Norrman i paus!

Urwäder som gjorde en riktigt bra match kände för att göra mål så han slängde iväg ett skott från backen och den seglade in. 11-0! Caperiotäbys Mikulski utvisas sedan för slag och Pixbo håller bollen bra men får inte till några riktigt bra avslut, inte mycket flyt idag inte! Caperiotäby fixar det BP:t. Sen, ca tio minuter in i tredje gör Pixbo två mål och tar sedan en Timeout. Hjälpte inte speciellt mycket, Caperiotäby fick sedan en utvisning och med 15 sekunder kvar av den får Caperiotäby ytterligare en U2:a. Pixbo får spela 5 mot 3 i 15 sek. Pixbo får ett tröst mål men det blev en klar Caperiotäby seger idag! 11-3 blev slutresultatet!

Kapten denna match var Andreas Ackevi!

Bästa poängplockaren idag var Danne Bron-Sundbom och Patrik Hagberg med sina 2+2p!

Shit vad alla, verkligen alla, spelade bra idag! Det där var det Caperiotäby som man väntat på hela början av säsongen! Och nu är de här! Det var verkligen ingen som spelade ”mindre” bra! Allt var på topp och hade verkligen tagit sig i kragen och gett sig fan på att vinna idag! Bra jobbat, ni ska vara riktigt nöjda! Nu börjar man känna igen er!

Sundbom, från att jag förra gången inte ens ville ha honom på planen till att inte vilja att han skulle gå av, underbar förbättring! Inget larv denna gång!

Både Urwäder och Eriksson sköt idag, halleluja! Och båda kom med på protokollet! Hoppas att de fortsätter med detta! Säger det igen, de är så grymtbra!

Ackevi, hur äckligt bra var inte han idag då?!

Herregud, va det var underbart att se dem spela idag! Jag har verkligen inte något speciellt negativt att säga idag! Hmm… förutom publiksiffran, men det har ju inte med deras spel att göra! Till er som inte kom till Tibblehallen, Ni missade verkligen något!

Intervju med Hagberg på Innebandymagazinet. [Länk]
Intervju med Bron-Sundbom i Expressen. [Länk]

Kan ju också berätta att varken Edlund eller Sundstedt var med idag!

Patrik Hagberg

 

Niklas Eriksson

Danne Bron-Sundbom

Danne Bron-Sundbom och Rickie Hyvärinen

Patrik Hagberg

Andreas Ackevi

Danne Bron-Sundbom

Jag har tänkt på något ett tag, det hade varit sjukt intressant om man hade låtit Binge kommenterat och visat vad han skulle gjort under VM-finalen om han hade varit matchcoach, bara för att se vad han skulle ha gjort annorlunda! Han är ju ett geni! Nobelpriset nästa?

Såg föresten att Caperiotäbys Tobias Johansson har blivit coach för Täby FCs H2:or!

Nästa match spelas borta mot formstarka Warberg och nästa hemmamatch blir det innebandyfest då Caperiotäby tar emot ärkerivalerna AIK på parketten, dvs derbymatch! Så det är bara att klicka in på Caperiotäbys hemsida och köpa biljetter! Ingen vill missa den matchen!

Imorgon är det Tv-match och där möts Caperiotäbys kommande motstånd, Warberg mot AIK, kan nog inte bli annat än mycketspännande! 19.05 på TV4Sport!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Storvreta-Caperiotäby


Hej, vilken sugmatch vi fick se i Fyrishov. Nej men alltså det var inte bra.

Matchen startade tio minuter senare än vad den skulle göra då de insåg att planen var alldeles för smutsig för att spela på, inte så konstigt om världens största innebandycup pågår samtidigt. Men i alla fall. Storvreta gör ett tidigt mål efter en relativt taggad början. Sen tycker jag att det är en hyfsad första period, känner på varandra, blir chanser åt båda hållen. Storvreta hade väl lite mer tryck men åandra sidan kom det flera kontringar från Caperiotäby. Edlund satte både ettan och tvåan, första målet från en fin passning från Jämtdal och andra, ett dragskott. Ja, 1-2 efter en helt okej period.

I andra började det seeeegt och med en utvisning på Edlund, och ja, det var väl här det började gå utför. 3 Storvreta-mål på ca 3 minuter. Det håller inte. Slarv, slarv och slarv, 4-2 målet får Urwäder ta på sig, man ger inte bort bollen till Öhman. Och sen tillråga på allt kommer det en till utvisning för Caperiotäby, denna gång på Ackevi. Men något positivt i denna röra så klarade Caperiotäby det boxplayet bra och hade någon chans att göra mål! Bra! Sen blir det faktiskt inga fler mål för Storvreta denna period men det var nog mest för att Storvreta hade otur och att Ramsin var bra! Men va fasiken, 4-2 i paus, det är ju bara två mål upp! Hoppet hade inte lämnat mig, helt.

Fem minuter in i tredje så gör Hyvärinen 4-3 och one down, two more to go! Det är ju ingenting i innebandy! Hagberg och Hyvärinen sliter och sliter men boll-fan går bara inte in bakom Klintsten! Båda lagen slet och verkligen ville vinna. Delades ut varsin U2:a. Med fem minuter kvar gör Stenberg 5-3 och Caperiotäby tar sedan Timeout. Tyvärr så petar Stenberg in 6-3 och det är bara att lägga till en förlust i Caperiotäbyregistret.

Kapten idag: Rickie Hyvärinen.

Jag brukar inte kritisera enskilda spelare, men vad gjorde Sundbom på planen idag?

Flest poäng idag gjorde Edlund som för övrigt gjorde en god insatts idag! Ja för det är ju ovanligt, inte!

Hyvärinen i topp i poängligan med 32 poäng!

Jag önska verkligen att Eriksson och Urwäder sköt mer, jag vet att jag tjatar men de har ju båda ett riktigt bra skott!

Ingen Sundstedt idag och det märktes verkligen, visst visar siffrorna att de skulle behöva all hjälp de kan få men rent spel messigt och allt. Märks när en spelare med enorm kvalitet är borta!

Gud vad jag var sugen på att gå på matchen som spelades i Solnahallen igår, AIK-Falun. Underhållning! Och Falun vinst!

Mattias Mikulski



















Usch, Pixbo hemma på söndag. Just nu hoppas jag att det inte blir två-siffrigt till Pixbo. Men åandra sidan är Caperiotäby ett lag av vinnarskallar utan dess like så det är bara att köra. Det står ju 0-0 på tavlan kl 17.00.

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Första inlägget 2011


Hej, nu är det nytt år man kan fylla med roligt händelser! Men vilket snökaos det var på nyårsafton, 2 dm snö, bara så där!

Match idag mot City, vinst med 10-7! Nice!

Läste betygen på Innebandymagazinet.se och mitt ibland Forwardsen hittar man Ackevi, vilket man gjorde förra matchen också! Haha! Jaha, nu är han forward alltså! Caperiotäby, det positionslösalaget, i positiv mening! Men visst är iochförsig Ackevi en allroundspelare!

Var är Rasmus Sundstedt???? Varför var han inte med????

Och Vips* så ligger Caperiotäby fyra i tabellen!

Julläsning på Innebandymagazinets hemsida med intervju med Dane Bron-Sundbom, har tidigare kunnats läsas i Innebandymagazinet! [Länk]

Jag antar att Ingrid kommer att skriva lite om matchen så jag kan ju slussa vidare till henne, vare sig hon skriver om den eller inte![Länk]

På torsdag blir det alltså utflykt till Uppsala om väder och SJ tillåter!
Hm... de senaste tre gångerna jag åkt på match i Uppsala har jag blivit sjuk och fått feber, intressant.

Imorgon är det en efterlängtad TV-match, man saknar verkligen den när det faktiskt inte sänds något! Som sagt, Storvreta-Warberg. Sänds på TV4-Sport, kl 19.05!

Ses i Uppsala? Ha det bäst! // Cicciilia

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0