Cicciilias Innebandyblogg

TT-Caperiotäby


Hej! Måste bara säga vilken jävla pärla Zlatan fick till igår! Satt så perfekt att det är läskigt!

Nu till tv-matchen som spelades idag mellan TT och Caperiotäby, första TV-matchen som Caperiotäby faktiskt vunnit denna säsong, skönt att denna vinst kom tillslut iallafall! 5-7! Måste säga att det var ganska öppet hela matchen igenom och att matchen hade ett bra bra flow, inga större avbrott osv. Måste varit skönt för Caperiotäby att äntligen vinna en tv-match, bra för självförtroendet och för Sverige fick se hur fantasktiskt de faktiskt kan spela! Men än en gång tog det 20 minuter att komma igång, tur att det inte blev värre än det blev i första! Som sagt, öppet rätt igenom matchen men när det endast återstod fem minuter kvar kändes det som att det inte fanns en chans att Caperiotäby skulle tappa det, inte på något vis, spelarna verkade fast bestämda, vilket ledde till en vinst! Riktigt roligt! 

Hmm....Varför får/tar inte Dalbjer lägga/lägger några straffar? Tycker att han verkar helt okej på det om man ser tillbaka på det han gjorde under slutspelet för två år sedan, tycker att det är dags för något liknande!

Rickie Hyvärinen hette inte Rickie i Eriksdalshallen, blev lite mer Spansk/latin där och kallades Ricko av speakern, sa dock rätt när hallen börjat tömmas, great job! Hyvärinen och Edlund var riktigt bra idag, fint spelat, 3 p vardera, 2+1 till Hyvärinen och lika så till Edlund! Hyvärinen ligger fortfarande i topp på 32p och även nu med en jagande landslagskollega vid namn Kohonen. Hagberg stod för ovanligeheten inte med på matchprotokollet idag men ligger ändå kvar på 4:e plats med 25p!

Edlund  
 
Lägger in två från Uppsala också.
 
Nu stejkar resterande bilder om att bli upplagda så jag slänger in dem imorgon i stället!

Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

El clásico


Hejsan hoppsan allisammans! Imorgon är det måndag, igen, känns som att det är måndag hela tiden, ganska tröttsamt! Imorgon är det iallafall TV-match, Tyresö trollbäcken-Caperiotäby, känns lite som att Caperiotäby måste vinna imorgon, lite sista chansen att vissa Sverige hur bra de faktiskt är, tidigare tv-matcherna har inte gjort dem rättvissa, de kan ju mycket bättre! Bron-Sundbom skrev ju i sin blogg "Man får höra väldigt mycket negativt när innebandysverige får se oss förlora på TV. Välkommen till Tibblehallen säger jag bara. Hemma är vi starka och känner oss rätt oslagbara. Vilket är en skön känsla att inta parketten på.". Så sant som det är sagt!

Sitter och förundras över hur sämst hemsida TT har, helt värdelös.

Haha underbart på caperiotaby.se, haha, står om TV-matchen "TV4 Sport direktsänder matchen från kortsidan.". haha så underbara!

Nej nu måste jag fixa lite innan El clásico börjar! Barcelona måste bara vinna!!!!

Ses imorgon i Eriksdalshallen! Ha det bättre än bäst! // Cicciiilia<3 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Balrog


Hallu! Hm... vet inte riktigt vad jag ska säga, var jättenervös innan matchen men samtidigt ganska säker på att Caperiotäby skulle vinna, Caperiotäby hade ju ganska mycket att bevisa för innebandyvärlden då kvartsfinalen sitter kvar i bakhuvudet! Men skit samma, det gick ju bra idag, 10-3 till Caperiotäby! Var riktigt fredagsmys i Tibblehallen och ännu obesegrade på hemmaplan!

Kändes lite långsamt i första, var jämnt, inget direkt övertag någonstans men man har lärt sig att det tar  ca tjugominuter innan Caperiotäby kommer igång. I andra blev det en massa mål, 7 st närmare bestämt och efter den perioden stod det 8-2, kändes bra! Sen så hände det inte så mycket mer och när tiden runnit ut stod det 10-3 på klockan! Det vore självaste om Caperiotäby inte vann med tanke på skottstatistiken, 40-17! 

Iochmed denna matchen ligger Caperiotäby fortfarande stabilt på sin tredjeplacering och Rickie Hyvärinen plockade ytterligare 5p(2+3) och toppar fortfarande poängligan men nummer två i listan är numera en viss Kohonen då Hagberg halkat ner till en fjärdeplats!

Sunstedt var tillbaka efter sitt korta uppehåll och det verkade inte vara något som helst fel på honom! Tobias Johansson var även på banan en lite stund idag och gjorde bra ifrån sig!

 
 
 

Nu ska jag fortsätta fredagsmysa! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3  


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Fredag


Hej! Förlåt för att jag inte skrivt men har varit helt däckad av febern jag fick i tisdags plus att mitt internet gick sönder då det blev strömavbrott! Av två möjliga TV-matcher har jag blivit sjuk efter båda, vad kan det bero på? Känns som att jag inte borde vara i Eriksdalshallen på måndag!

Idag är det iallafall match i Tibblehallen, HEMMA, fredagsmys! Det förhoppningsvis obefintliga motståndet är Balrog, Caperiotäby vill ha revanch från dels TV-matchen och dels efter kvartsfinalen i fjol så Caperiotäby kommer att vinna, det bör de göra, de är ett starkare lag än Balrog!

Nej nu ska jag fortsätta med mina CSSmallar! Ses i Tibblehallen, idag, 19.00!
Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Tisdag


Säger min tystnad tillräckligt?

Skoja bara, skriver när jag har torterat mig genom matchen igen!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Söndag


Jaha, imorgon är det dags för match i Fyrishov igen, hoppas att det går bättre för Caperiotäby denna gången! Men jag tror det blir spännande imorgon, hur kan det inte bli det, de båda lagen tillhör ju världens bästa! Spelare i världsklass är det ju inte snålt med! Matchstart är kl 19.15 men sändningen på TV4Sport börjar som vanligt en kvart tidigare, alltså 19.00! 

Hm...måste boka biljetter!

Storvretas hemsida har gjort en intervju med Rickie Hyvärinen inför matchen [Här], och Caperiotäby har gjort en med herr Jäderlund! [Här]
Nej nu måste jag gå och fixa lite, ska bli kalas här hemma, systeryster fyller år.

Ses på Fyrishovs läktare! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Fixa taket!


Men kan Täby kommun göra någonting ordentligt? Det har börjat läcka in vatten i Tibblehallen...IGEN! Denna gång var det Täby-damerna som spelade! Har en kommun elitlag får man ju ta sig i kragen och göra allt så bra som möjligt! De har ju haft hela sommaren på sig att åtgärda detta problem, det verkar ju inte vara första gången det här händer, bara för att det har läckt på sidorna betyder det inte att man bara kan skita i det, då är det ju bara en tidsfråga innan det tar sig in på planen! Det är dags att fixa taket!

Intervju från Innebandymagazinet med Maimon och Jäderlund! [Här]

// Cicciilia

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Åkersberga-Caperiotäby (DM)


Gick tillslut på matchen med några vänner. Det var jättedåligt spel i matchen men blev tillslut en vinst för Caperiotäby som nu är vidare i DMs semifinalen, 5-6 slutade matchen!

Period 1:
10.20 U2 #69 Norrman (Slag på klubba)
16.24 Mål 0-1 #22 Jämtdal(17 Edlund)
17.26 Mål 0-2 #46 Ahlm(18 Svensson)
18.36 U2 #13(Å-berga, trängning)

Period 2: 
03.34 U2 #23(Å-berga, fasthållning)
09.46 Mål 1-2 #7(Å-berga)
10.14 Mål 2-2 #22(Å-berga)
11.55 Mål 3-2 #22(Å-berga)
12.05 Mål 3-3 #32 Dalbjer(61 Eriksson) 
19.48 Mål 3-4 #9 Nothén(18 Svensson)

Period 3:
06.42 Mål 4-4 #23(Å-berga)
10.29 Mål 5-4 #3(Å-berga)
17.07 U2 #8(Å-berga, ?)
17.50 Mål 5-5 #17 Edlund(#32 Dalbjer)
19.10 Mål 5-6 #61 Eriksson(?)
 

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Hopp iväg


Hej! Fick idag reda på att jag är dubbelbokad på måndag, står mellan att få se en förhoppningsvis underbar match i Uppsala eller att stå i skolan och säga -Den här skolan är jättebra...! Välj den här!. Är nämnligen öppethus! När man ställer dessa emot varandra är inte valet så himla svårt men var ju oturligt att de var samma dag! Problemet löst!

Imorgon är det tydligen DM-match för Caperiotäby i "The Hood"(Åkersberga) som min vän Helena säger. Får se hur det blir med det, om jag tittar eller inte... får se hur dagen utvecklar sig. Måste förbereda mig lite inför NP i svenska B, fick sämsta skrivtiden ever, 14.00-19.00 på onsdag *suck*!

Var ju TV-match idag, Umeå-derby som tillslut Umeå City vann som förövrigt spelade riktigt fin innebandy idag! Tre välbehövliga poäng till City!

För er som missat senaste Täby-TV, hoppa iväg till deras [hemsida] och titta!

Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3




 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

CTFC-WIC bilder


Hej, orkade inte lägga upp bilder igår så jag gör det nu istället!

   
     
 

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Warberg IC


Hejsan hoppsan! 11-9 till Caperiotäby! Jippii! Måste säga att jag var riktigt nervös innan matchen men det gick ju bra ändå!

Ja idag var det ett riktigt målkalas och även ett utvisningskalas, blev 4x2 för Caperiotäby och 6x2 för WIC och de 20 gjorda målen tar matchen sig in på målrikaste-matchlistan [Här]! Riktigt rolig match måste jag säga, mycket mål, mycket dramatik och förengångs skull en publik som var lite med, spel fyra-mot-fyra vilket öppnar ytor, en straff, Flöjt stod i mål största delen av matchen då Ramsin sagt Tack för kaffet! 

Första perioden var väl sisådär, inte på topp men var ändå jämnt, stod 3-4 efter 20 min. I andra började utvisningarna hagla ner, 7 utvisningar på mindre än 10 minuter,(bara det är ju en bedrift), men det var även i andra perioden som målen ramlade in, och då mestadels in bakom Sjögren. 9-7 efter andra med en straff precis i slutet som lades elegant av Linus Jämtdal! I tredje var det lite trögt men ändå spännande. Hjärtat gick väl i 180 sista fem minutrarna, WIC tog ur målvakten och spelade alltså med en man mer. Blev ett mål för WIC tillslut men var inte så pass på att man blev extremt orolig! Eftre dagens match  är Caperiotäby fortfarande obesegrade på hemma plan vilket känns otroligt bra!

Hur bra var inte Linus Jämtdal idag då?! Oklanderlig! 5+1 rätt in på poängligan! [Intervju från Innebandymagaziet!] Hagberg och Hyvärinen plockade poäng och ligger nu båda två på toppen med 24 poäng vardera! 

Någon som vet var Kalle Berglund har tagit vägen?

Var redan innan matchen riktigt glad då det kom fram en kvinna och sa att jag skrev riktigt bra i bloggen! Gissa om jag blev glad, skönt att veta att det faktiskt är folk som uppskattar den, det  gör ju att jag vill fortsätta skriva! Tack!

Är nu dags för middag! Ha det bättre är jättebäst! // Cicciilia<3  


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Fredag


Hejsan, det var ett tag sen. Har haft en hel del att stå i på sistone!

Tänkte bra berätta om en krönika som publiserades den 9/11! [Här]! [Här] har Jihde skrivit igen! 

Ha det fredagsmysigt! Ses på söndag! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Euro Floorball Tour


Hejsan hoppsan! Herregud va bra det gick för Sverige och Caperiotäbyspelarna i Tjeckien, Caperiotäbyspelarna borde bli överösta av applåder när de stiger in i Tibblehallen på söndag! Caperiotäby linan hade mycket att ge Sverige i helgen, blev 4+2 för Hagberg, 1+3 för Bron-Sundbom och 4+3 för Sundstedt! Och va klockrent -"Behövdes Täby Rock´n Roll "! Shit va underbart, tänk om alla av dessa tre hade fått chansen i VM, hade nog sett helt annorlunda ut då, men det är lätt att vara smart när man vet resultatet! Hade ju även en Caperiotäbyspelare i Finska landslaget, Rickie Hyvärinen som stod för 1+2p om jag inte är helt ute och cyklar, har inte hittat någonstans med matchfakta från Finlandsmatcherna än på Finska innebandyförbundets hemsida och min finska kan man ju inte påstå att den ligger på topp eller att den ligger någonstans då den är nästintill obefintlig!:D Måste nog slipa på den tills VM 2010!

Som sagt, nästa Caperiotäbymatch spelas på söndag mot Warberg. Vet inte vad jag ska tro om den matchen, Caperiotäby verkar ju vara ganska stabila (hoppas att inte skenet bedrar!) medan Warberg har haft det ganska trassligt på sistone med sjukdomar osv. Förra året blev det ju en borta vinst i SD och en förlust hemma...klurigt!

Har idag ändrat om lite i headern, är hyfsat nöjd med resultatet! Om man jämnför den gamla med den nya så förstår jag inte hur jag kunde ha den förra, är ju inte speciellt vacker, men men. Nu är det nog dags att lura lite och förbereda sig på en ny vecka i världen! Sov så gott! // Cicciilia<3


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Statistik


Har haft lite tråkigt så jag har suttit och räknat lite på topp-fyra-lagens statistik.

Räddningsprocent:
AIK* 85% på 8 matcher
Sjögren 83% på 8 matcher
Ramsin 83% på 8 matcher
Klintsten 82% på 7 matcher

*Eftersom AIK har två målvakter har jag ingen koll på vem som stått när. Jag inte tagit hänsyn till dess enskilda insattser utan räknat dem som en.

Det är alltså ganska tätt mellan dessa målvakter vilket är ganska kul att se. Att AIK är i topp kan man inte tro med tanke på den kritik de får/fått och ingen av dem är ens uttagna till landslaget(dock inte mig emot).

Antal mål/match:
AIK 9,1
Caperiotäby 7,7
Storvreta 6,2
Warberg 5,7

Hittills har det spelats 57 matcher i SSL och målgenomsnittet per match är 11 mål! Vadå publikundehållning!!!

Sverige vann alla sina matcher igår mot Tjeckien. Idag ska Sverige möta Finland, respektive Schweiz, två matcher har redan spelats(U19herr och U19dam), både dessa matcherna blev vinst till Sverige! Nu är det alltså Sverige-Schwiez(Dam) och det absoluta tungviktsmötet Sverige-Finland(Herr) kvar för dagen. Hoppas det går bra! Lycka till! 

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Torsdag igen


Hejsan! I helgen spelas Euro Floorball Tour i Tjeckien. Hoppas såklart att Caperiotäbys spelare får vara med så mycket som möjligt. Och om Ramsin inte får står i helgen vet jag inte vad jag gör, han är ju bäst, borde vara straffbart att inte ha honom i mål i en landskamp! Det är oacceptabelt!

Iochmed denna helgs landslagsmatcher är det inga SSL-matcher alls att hålla koll på. Men resultaten i landskamperna blir ju mer intressanta!

Nu till ett i-landsproblem, mellanslagsknappen på min mobil är sönder så just nu består mina sms av långa rader med punkt pch utropstecken lite här och var. Kan bli ganska kul dock att se om mina vänner fattar vad som står i smsen!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Järfälla


Herregud vad sjuktspännande det blev i matchen idag, helt hemskt! Såg inte så himla bra ut när tredje perioden började, 4-7 stod det. Strax efter tredjes början började domarna dömma riktigt dåligt och fel, solklart blev molnigt och allt var -"RÖD BOLL". Går väl sisådär, Hagberg gör 5-7 och det känns bättre, men långt ifrån bra. Tror det var ca 5 minuter från slutet tar Caperiotäby timeout och plockar Ramsin. 18.40 säger det boom, 18.58 säger det boom och 19.45 sa pow! Det börjar bli lite tjatit med "matchen är inte slut förän den är slut", men va rätt det är! 8-7!!!!!! Usch, det var spännande men läskigt på samma gång. Otoligt skönt jubel när sista bollen gick in i mål!! Lovely! 

Dagens poängplockare blev nr 10, Patrik Hagberg med sina 6p (2+4) plus att nr 27, [Rickie Hyvärinen] la till tre mål i poängligan. Ioch med detta så är AIK-trion ner puttad från toppen och Hagberg leder med sina 22(11+11)p och precis efter ligger Hyvärinen med 21(14+7)p!  

Har inte Linus Jämtdal åkt på en hel del tryckare sju matcher in på säsongen? Tycker att han "ofta" haltar av planen!

Att det inte är mer folk på läktarna är ju helt vansinigt! Innebandyn har ju ett enormt underhållningsvärde! Men men ska inte skylla på de som faktiskt är där utan de som inte är där så ni som inte är där -"Dåligt" och ni som är -"Kom tillbaka nästa match"!

   

Skit vad glad jag är! Nu ska jag sova gott och hoppas att ni gör det samma! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Sagan som slutade fel


Crapilicrap, skola imorgon, jag vill verkligen inte, har ändå haft en bra "relation" till skolan hittills i år men den är borta nu, vill inte...

Caperiotäby vann idag mot Dalen med 5-2! De har ju haft ganska stora problem med dem i tidigare matcher så det var väldigt skönt att Caperiotäby vann över dem idag!

Allsvenskan 09 är nu mera en stängd bok som aldrig mer borde öppnas. De goda ska ju vinna över de onda...

På tisdag är det iallafall match, någonting att se fram emot, matchstart kl 19.02.47 med en 1-0 ledning. Det är Järfälla som kommer till Tibblehallen igen för att avsluta matchen som stördes av det lilla regnovädret som härjade i Täby.

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0