Cicciilias Innebandyblogg

Match någonstans?



Vad hände? Var jättetaggad på att skriva ett blogginlägg, loggade in och vips så var allt jag grubblat på borta.

Kan väl inte skriva ett blogginlägg utan att hylla Falun, vilken jättematch de gjorde i måndags, satt och höll andan i soffan. Och nu vinst i första semin, borta mot Warberg. Wow!

Satt efter matchen i måndags och läste Wagneryds blogginlägg, tårarna började rulla här med! Så häftigt att idrott kan beröra något så fruktansvärt! Bara av att se den glädjen som spreds i Falun gör en så varm om hjärtat!

Ja, slutspelet är lustigt...och underbart... och hårt...

Men nu när AIK åkt ur blir det inge mer matchtittande för min del, skulle kunna åka till Fyrishov men... låt oss säga att av olika anledningar så sätter inte jag min fot där igen denna säsong!;) Men är det någon som vill köra mig till Falun, Mölnycke eller Varberg, be my guest!

Min kamera har inte fotat av sig, den vill fota mer innebandy! Någon rolig match i Stockholm som spelas snart? Någonstans?

Rasmus Sundstedt är nominerad till Årets Spelare! Jippi! Och det är så rätt, har varit en gigant denna säsong i både SSL och VM!

Undrar vilka de resterande 8 är? Eller ja, 7. Mika Kohonen prenumererar ju på dessa nomineringar! Helt sjukt att han har varit så bra så länge!

Undrar hur AIK ser ut nästa säsong? Blir det bara KJ och Kim kvar? Men de löser det nog, inget SSL utan AIK! Faktiskt! Plus att årets höjdpunkt i serien är ju just mötena mellen Caperiotäby och AIK!

Kan ingen kläcka vem den nya förbundskaptenen är?

Kan Zlatan sluta försöka göra straffmål i landslaget?

Har lust att radera hela inlägget...men jag låter bli!

Ha det bäst!!! // Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Årets Spelare


Hej hej! Denna säsong slutade inte i Malmö, inte ens i semin men inte mycket man kan göra! Men laget har spelat jättebra i vissa matcher och mindrebra i andra. Men det finns spelare som stuckit ut, spelare som gjort lite extra, som jag tycker är värda lite fler fina ord! Så nu tänkte jag ta ur mina "årets spelare"!

Årets...

...forward
Hagberg.
Den notoriske målskytten som vet var målet står, alla dagar i veckan. Har ögonen på målet varje match och byte. Ligger och fiskar på bollar och får han bara lite utrymme så sitter den oftast i mål. Vann den interna poängligan och kom på femte plats i SSLs poängliga. Fick inte spela speciellt mycket i VM, konstigt med tanke på att han har gjort bra ifrån sig flera år i rad. Det glädjer mig att han är Caperiotäbys i hela fem år till och kommer med säkerhet fortsätta prestera!

...back
Ackevi.
För mig är han en av Caperiotäbys kuggar. Förvisso är han inte en renodlad back och har ju inte spelat på backen hela säsongen, varje match, men han visat upp så bra försvarsspel och ligger på motståndarna hela tiden, måste vara ett riktigt "pain in the as" att möta. Motståndarna får inte mycket utrymme att varken andas eller tänka! Ackevi har ju även ett offensivt tänk, snabbheten och fina handleder för att göra både mål och dela ut läckra passingar! En man för landslaget helt klart!

...klippa
Edlund.
Herr Caperiotäby. Hjärtat i Caperiotäby. En riktigt klippa som står upp för sitt lag och sina lagkamrater, alltid. Gör sällan en dålig match och producerar mål och assist för jämnan. Har en förmåga att visa vägen! Tycker ofta att han påbörjar målskyttet när det låst sig för resterande spelare. Och gör han inte själv mål så lägger han fantastiska passningar framför fötterna på sina lagkamrater. Sen tycker jag att han spelar som lunget själv och är en spelare som jag tycker gett Fair Play ett ansikte. Aldrig ful.

...nyförvärv
Mikulski.
Jag var så glad när jag fick höra att han lämnat Storvreta och skulle byta klubb till Caperiotäby. Han visade fina kvaliteter i Uppsala och han har definitivt levt upp till dem. En back som inte tvekar på att gå på. Är som ett frimärke på motståndarna. Har tyvärr varit lite frånvarande på slutet men över hela säsongen, jättebra. Blir så glad när jag ser honom på planen, brukar faktiskt tänka -Shit, Mikulski spelar verkligen för Caperiotäby! Sen så kommer det ett leende!

...utveckling 
Eriksson.
Jag tycker att detta var ett relativt lätt val. Eriksson var förra året en back som förvisso var duktig men som kändes lite...orutinerad är inte helt rätt ord men ungefär. Skulle inte ha lagt mitt liv i hans händer om jag säger så. Men nu, denna säsong så har han vuxit som innebandyspelare hur mycket som helst. Han har huvudet med sig nu, han tänker innan han gör och när han inte tänker kommer det på rutin. Han har en "tung" fysik som gör att man inte flyttar på honom hur mycket man än vill. Han tar ansvar på banan på ett helt annat sätt än förra säsongen. Plus att han har offensiven och de makalösa skotten! Kan inte göra annat än att ta en ordinareplats i landslaget inom snar framtid!

...Ramsin
Inte så där jättelätt att konkurrera med Sveriges bästa målvakt om "åretsmålvakt" kanske. Rasmin är en av nycklarna till Caperiotäbys framgångar. När han mår bra och har fått igång sitt "bläckfisk-flow" är han outstanding. Fick kritik i början av säsongen för alla mål "han" släppte in men åandra sidan kan ju inte backarna tro på att han tar allt alltid. Tackade nej till platsen som bänk-värmare i VM. Har bara missat en match sedan 2006 och den matchen kom i denna säsong. Nyheten om att han bara missat en enda match spred sig som en löpeld. Och att han bara varit borta en match visar väl ändå hur mycket hjärta han har! Sen är ju lägsta nivån väldigt hög på Ramsin! Tibblehallens och hela Sveriges Nr 1!

...linsluss
Backarna har ju en fördel här då jag sitter som jag gör. Har ju backlinjen precis framför mig, medan anfallarna bara "har" en period där de är vid mig. Andreas Linsluss Ackevi. Japp, kommer ofta med på bild. Varför? Det bara blir så. Plus att han är ju ofta med "där det händer". Och att han varit kapten gör ju att han kommer med på fler bilder som i bilder på domar diskusioner osv.

...ledarstaben
Svårt att skriva om vad exakt ni gjort för att få det här laget att må och spela så bra men något extremtbra gör ni ju tydligen. Ni har fått flera superspelare att skriva på för flera år framåt! Ni har fått dem att att verkligen jobba som ett lag! Ni har gjort att de utvecklats så mycket som innebandyspelare. Ni har lett dem till stora framgångar! Ni har gjort att de trivs! Ni ska ha all cred i världen!

Håller ni med? // Cicciilia♥

Ramsin, en klass för sig!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

DF Kvartsfinal 4


Drömfemman, Kvartsfinal 4! Har för första gången ingen Caperiotäbyspelare med!!

Forwards: M. Svensson(Warberg), K. Nilsson(AIK), C. Hjort(Dalen). 

Backar: E. Björk(Falun) och K. Hadelund(Warberg).

Målvakt: M. Rudeström(Dalen)

Sjögren gick ut förra omgången och var tvungen att ta en ny. Pest eller kolera liksom? Blir ju många mål i alla matcher.

Matcher idag, AIK-Falun och Pixbo-Dalen. Håller tummarna för Dalen och Falun! Och inte för att jag vill att AIK ska förlora men jag vill gå på match i helgen!;)



♥ // Cicciilia
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Storvreta-Caperiotäby Kvartsfinal 3


Hej hej! Detta blev ju inte så roligt som jag hade hoppats på. Men vad gör man? Innebandy är innebandy.

Trodde att jag skulle vara mer ledsen faktiskt men det kändes "helt okej" trots omständigheterna. Visst är jag inte på ett solskens humör men inte nere på havetsbotten heller. Har inte kännts som Caperiotäbys år på något sätt. Har varit så upp och ner i serien. Men det är bara på det igen!

Fungerade tydligen inte att byta platser...

Men Caperiotäby spelade så mycket bättre denna matchen än i första kvarten!

Tittade om på Hyvärinen situationen och jag måste säga att en femma var för hårt, som sagt, 2+2 hade räckt om inte bara en. Men femma, för mycket! Man kan väl inte plocka någon för en femma för att man tänker göra en grej? Skönt att det finns folkutan Caperiotäby-ögon som tycker så.

Ingen Mikulski igår...

Ja, vad hittar man på nu då? Hoppas på att det blir en femte avgörande i AIK-Falun så får man åka till Solnahallen och kika lite, ska nog kolla om jag får ta med mig kameran också. Men som sagt, kanske inte blir en till match!

Sen blir det förhoppningsvis AIK-Storvreta i semin och sedan en klassisk final á la AIK-Warberg.

Något positivt i att Caperiotäby åkte ur! Slipper dra sig ner till MALMEAOW! Känns skönt att inte ge något till det där dumma förslaget. Antiantianti.

Hoppas att inte Danne slutar, men det är klart att han ska lyssna på kroppen om den säger ifrån! Men han är egentligen, rent spelmässigt, för bra för att sluta!

Haha, satt ju bland massa Storvreta-folk igår, ojojoj, Ackevi är inte omtyckt för fem öre i Fyrishov! Hur kommer det sig?

Läste en blogg, som fick mig att skratt så jag låg dubbelvikt på golvet. Jag tycker att det är ganska omoget att byta ut sin målvakt i fem sekunder för att sakta ner spelet och bryta rytmen för sedan ta in den gamla målvakten igen. Men vad vet jag, jag är ju bara från Täby och här sysslar man inte med sånt.

Känns konstigt att det är slut, trots att det tar slut varje år.

Kämpar som fasiken i Drömfemman! Ligger idag på 19:e plats. Kämpa Cecilia!

Men bara för att Caperiotäby åkt ur så tror inte att det kommer vara helt dött här på bloggen. Det kommer inlägg! Tänkte ta ut lite "Årets..." och så där. Sen går ju innebandy världen vidare.

Tack Caperiotäby, för en fin säsong! Gått som berg o-dal-banan men det gör inte att man gillar er mindre!;D Ses säsongen 11/12!

Uppdatering: Måste slänga in en länk till ett mycketvälskrivet blogginlägg på Innebandybloggen! [Länk]

Blir nog inte mer än såhär i detta inlägg. Och jag är klar innan 19.00!

Bilder från säsongens sista match för de fina vita riddarna!





 











♥ // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Bryta mönster


Ny kvartsfinals omgång i morgon dvs uppdatering på drömfemman, som jag inte publicerat på väldigt länge!

Forwards: M. Svensson(Warberg), R. Sundstedt(Caperiotäby), J. Edlund(Caperiotäby). 

Backar: L-G. Nilsson(Pixbo) och K. Hadelund(Warberg).

Målvakt: P. Sjögren(Warberg)

Byte in L-G till förra matchen och presterade verkligen(inte förkyld längre allstå?), sen måste man ha lite Caperiotäby såklart men Hagberg har "gått ut" så det fick bli Edlund istället. Det här blir nog bra det!

Har beställt biljetter till imorgon nu. Gjorde min del av att bryta förlustmönstret. Jag har alltid suttit på samma sektion och näst intill samma platser men nu har jag brutit mönstret, har tagit en helt annan sektion nu! Jag tror ju på sånt där med förändringar.

Matchinlägget som jag skriver imorgon kommer bli inlägg 300(!) och då vill jag inte ha en tråkig förlust att skriva om, okej?

Sundbom har ju även sagt att han ska sluta spela innebandy den säsongen han fyller 33. Det är i år det. Han ska väl inte behöva sluta utan ett guld?

Men jag vet inte riktigt om jag tror på att han slutar om han inte har en guldpeng runt halsen.

Jo jag har lagt upp lite fler bilder i föregående inlägg, så ni vet!

Jaha då var det klart, Jönköping är tillbaka i superligan!

Som sagt var, av hela mitt hjärta!

Lycka till, ses imorgon 19.15 i Fyrishov! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Storvreta Kvartsfinal 2


Faan! Förlust igen! Men kan ju trösta er med att Caperiotäby spelade mycket bättre denna match än förra! 

Denna historia blev lika intensiv som förra, massor av utvisningar, tjafs, folk som gillar att lägga sig på golvet bara för att. Och då även en Caperiotäby-förlust. Helt sjuk match.

Båda lagen började känna på varandra i början, sätt ribban får matchen, men det fantastiska domarparet utvisar både Stenberg och Eriksson för hårt spel. Billigt. Men inga mål. Caperiotäby får spela PP efter att Berggren smällt Ramsin (på fingrarna?). Hann inte riktigt med där men men.  Sundstedt fick bollen i hooken och svepte in bollen i mål! Fint var det! Kristoffer Svensson utvisas sedan för upprepade förtelser, även den kändes billig då båda lagen höll på lika mycket.  Men Caperiotäby klarade ut det BP. Team Råsbrink utvisar Urwäder, Sundbom håller inte med, dunkar klubban i sargen, 2 minuter även på honom för protest mot domslut! Storvreta spelar alltså 5 mot 3. Caperiotäby gör ett jättejobb i BP första minuten, krigar och krigar och håller undan. Med fyrtio sekunder kvar av BP så gör Ackevi mål efter en fin passning signerad Hyvärinen! Såå Bra!!! Mål i tre mot fem, har Caperiotäby ett superBoxPlay eller vadå!?  I 18 matchminuten gör Berggren 2-1 efter ett skott utifrån och även 2-2 målet kommer. Då lite turligt genom en retur på Ramsins fot. 2-2 efter en långt ifrån tempolös första period.

Klintsten utvisas två minuter för hårt spel. Caperiotäby spelar hyfsat PP tills Storvreta får till ett skott som Ramsin är på och som sedan Sundstedt rensar undan på mållinjen. Han beträdde tydligen mål området. Var på ”fel” sida av planen så jag kan inte säga om det är rätt eller fel. Det döms straff och Det är Kohonen som tar den. Ramsin var följsam och Kohonen var inte det. Inget mål denna gång för Kohonen. U2:a på Sundstedt alltså. Efter denna utvisning spelar Caperiotäby finfint, spelar sitt spel! Men 10.24 går Ackevi på mål och Klintsten, Klintsten får en smäll och Ackevi ansågs göra det för att skada. En fem-minutare blir det. Suck! Storvreta gör ett relativt tidigt mål i fem-minuteren men efter det fick de inte så där jättemånga lägen och i sista utvisnings minuten snurrar Hagberg upp hela Storvreta på läktaren, härligt att se!

Sen är det ombytta roller, Kohonen lyfter klubban på en Caperiospelare och det döms nu till Caperiotäby straff.  Satt och hoppades på ett namn som skulle lägga straffen men Sundbom blev det. Miss även denna straff alltså och två minuter delas då ut till Kohonen. PP-linan trampar på och Sundstedt lägger in bollen till Edlund i slottet som släpper den och en obevakad Hyvärinen kan lägga bollen i mål!

Samuelsson gör sig skyldig till en klar utvisning för liggande spel, och Storvreta protesterar högljutt.

Andra perioden slut och 4-4! Svettigt!

I tredje börjar Caperiotäby i numerärt överläge och 1.01 gör Herr Caperiotäby 4-3! Lovely!  Storvreta svara snabbt och Stenberg får fram bollen till en obevakad Kohonen som stod och lurade vid bortre stolpen. Skit! Hård kamp från båda lagen! 6.00 gör Ramsin en jätteräddning men sen kan inte Caperiotäby hålla tätt. 5 kommer och sedan 6an. Caperiotäby tar såklart TimeOut och plockar Ramsin men utan resultat. 4-6 blir alltså slutsiffrorna…

Dagens kapten, Hyvärinen.

Dagens match inleddes med att man dels radade upp alla Caperiospelare på linjen, en efter en, riktigt fint. Men även att man uppmärksammade en spelare för hans fantastiska tid i Caperiotäby och Zunda. Johan Lundqvist, som spelat över 600 matcher i samma klubb och spelat i den ökända "Rysskjedjan". Som tack för allt han gjort så fick han gratis inträde till samtliga hemmamatcher, livet ut! Stort ,och tack! [Länk till inlägget på CT:s hemsida]

(Tror aldrig att det tagit så här lång tid att skriva ett inlägg som idag)

Idag delades det ut hela 11(6 och 5) U2:or och en femma!

Satt och tittade på statistik i slutspelet och Caperiotäby leder BP kills med sina 90%, de dödar alltså 9 av 10 BP! Det är bra siffror det!

Hyvärinen verkar ha kommit igång igen och var för mig, matchens bästa spelare.

Filmande? Oj oj, nu är det någon som måste ta sig en titt i spegeln och vara lite kritisk istället för avgudande. Öhman var ju ingen "fair play" spelare idag heller.





Nej, han är inte sådär blek på riktigt men lampan är det blått ljus i! :)















GIF kvalitet, japp, sämst men roligt ändå!


Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att Caperiotäby vinner på måndag. Säsongen kan inte ta slut så här!

Hoppas på ruggigt bra spel i Fyrishov på måndag! Kom igen nu Caperiotäby, ni kan bättre än såhär! Det vet både ni och jag!

//Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Storvreta-Caperiotäby Kvartsfinal 1


Hej och förlåtförlåtförlåt att jag inte skrev om matchen igår men jag var så trött när jag kom hem att jag somnade med både kläder och smink på. Men förlåt!

Som sagt var, var duktigt arg igår.
Jaha! Dags att börja då.

Första perioden dominerade Storvreta, kändes lite långsamt för Caperiotäby, inget flow. De kom fram till kassen men de hade inte det där sista! Målen kom ju endast av att Caperiotäby inte var på tårna i försvarsspelet! Det kändes som att de fick härja fritt! Caperiotäbys PP, 7.01, hände nada.

I andra perioden så hoppades man att Caperiotäby skulle vissa lite mer vilka de är och mer jävlarochnama. De är ju som bäst när de är lite smågriniga. Denna period började inte heller speciellt bra, Storvreta tilldöms ett straff-slag som ja, det var en rättvis bedömning. Kohonen gör inga misstag och 4-0. Men Caperiotäby arbetar sig in i matchen och gör sig bättre och bättre. Sundstedt och Hyvärinen vissar sig mer och mer. Sen slänger Sundstedt iväg ett skott, Hagberg snappar upp returen och ÄNTLIGEN kom det ett Caperiotäby mål! Caperiotäby fortsätter göra framsteg, de har kommit igång hyfsat. Caperiotäby-skott kommer fler och fler men inget träffar mål. Sundsedt trampar, skjuter på täck. Suger upp bollen igen och slänger in den i mål! 4-2 i andra pausvilan.

Tredje. Caperiotäby har endast två mål upp till kvittering, det är klart att de kan fixa det! Storvreta håller bollen bra i början. Måwe blir utvisad och Caperiotäby gör det bra, och kör ett Caperiotäbyboxplay, ligger och hugger! Caperiotäby fulltaligt. Caperiotäby får fler och fler chanser men felträff (och bara allmänt ofokus?), inte en boll går in. Fler spelare hade mycketbra chanser! Men det bara går inte!Storvreta gör allt de kan för att sakta ner spelet vilket de tyvär lyckas bra med. Och i denna period så viker domarna ner sig totalt. 4-2 i Fyrishov denna afton...

Som sagt, jag var väldigtarg igår, så där arg att jag bara blir knäpptyst. Jag brukar inte såga sönder domare för att jag tycker att det har en så utsatt position och hur de än vrider sig så har de alltid arselet bakåt. Men igår dagens match var det under all kritik, inte ett rätt i speciellt sista perioden. Så där får det bara inte bli. Och hela tiden så skulle Caperiotäby fått frislag eller fördel i förstaläget men släpper och dömer mot dem i andraläget. Det var väldigt längesen jag var så där upprörd kan jag meddela. Sen kan man ju också resonera, om man inte kan ta kritik för sin bedöming(som domare) så kanske man ska sluta döma matcher eller flytta ner till någon lägre division där det förhoppningsvis är färre saker att hålla koll på.

Några små solglimtar i denna helvetes-match var väl, Sundstedt, Ackevi, Eriksson och Sundbom. Ramma måste också få lite beröm föresten, gjorde några gryma räddningar!

Inte många poäng delades ut igår men Sundstedt blev poängbäst i Caperiotäby med 1+1p!

Med tanke på allt som Caperiotäby fick emot sig igår tycker jag inte att det var så konstigt att det blev "bråk". Såg inget superbråk så länge jag var där så det måste ha hänt när jag gått. - Innebandymagazinet.[Länk] "Det var efter slutsignalen som heta känslor uppstod i Fyrishov. Det blev bråk mellan Caperiotäbys Tomas Gaicki (spelar i polska landslaget)och Storvretas Henrik Stenberg och tror det eller ej även Mika Kohonen var inte så populär efter att hemmalaget vunnit med 4-2".

Tyckte att det såg lite roligt ut, "Spelar i Polska landslaget", jaha. Så om man kommer från Polen så bråkar man med alla? Ja jag vet, det är inte så de menar, men ändå.

Förresten hatar jag Storvretas-intro rök!

Bilder blev det många igår! Här har ni några, typ många bilder!



























Falun vann mot AIK, hm... skadeglädje.

På lördag så är det dags hör andra kvartsfinalen och då är det bara att ta er till Tibblehallen, har ni andra planer, STÄLL IN DEM! Biljetter finns på Caperiotäbys hemsida! Match börjar 17.00!

Nej nu har ni väntat tillräckligt! Dags att trycka på publicera knappen!

Och vad skulle ni nu göra på lördag? Precis! 17.00 Tibblehallen!

// Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-brillor


Hej hej!

Kändes lite konstigt att se sin text på någon annans blogg måste jag säga, men roligt!

Apropå Ingrid, inlägget som hon skrev igår om den heta diskussionen förbundskapten, skönt att någon utan Caperiotäby-brillor tar upp Jäderlund. Jag menar egenligen på vilket sätt har han inte bevisat att han är en ledare av världsklass? Visst han har ännu inget SM-guld med sitt Caperio men herregud, hur många geni drag har han inte gjort då? Och bara modet att flytta om allt på banan?

Ur en intervju med Jäderlund för några år sedan.[Länk]
En av tränarens viktigaste uppgifter är att skapa trygghet, glädje och harmoni i ett lag. Hur gör du för att klara av det?

- Jag försöker ge mina spelare stort förtroende och utrymme att vara sig själva som individer i laget och även spela den innebandy de trivs med och är bra på. Sedan försöker jag sakta men säkert justera och utveckla deras sätt att vara och agerandet på banan så att det passar ihop med lagets idé. På så sätt känner spelaren sig trygg från början och uppskattad med den han är. Det är viktigt att du får vara dig själv och uppskattas för det, då trivs du!

http://www.coachen.se/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=59

Geni-lampan blinkar hysteriskt!

Den sjukaste vändlingen jag kommer på rent så där är när man vände ett två måls underläge till en vinst, på ca en minut i ett hemma möte mot Järfälla 2009! Och ja det gick att vända uppochner på allt för att han är proffs på matchcoachning och har "uppfostrat" sina spelare väl från början!

Så vad är problemet? Det kan väl knappast bli värre för Sveriges landslag? (Haha, det låter som att de kom nästa sist i VM!)

Nog om det.

Jaha, slutspelen!

Warberg-Linköping
AIK-Falun
Dalen-Pixbo
Storvreta-Caperiotäby

Finns väl bara en match där det känns som att det bara kan sluta på ett sätt och det är ju Warberg-Linköping. Warberg har sätt starka ut väldigt länge och ska vinna.

Men Caperiotäby skulle inte ha en chans mot varken AIK eller Pixbo 06/07 och se hur det gick!

Alla lagen vinner på SIBK och Caperiotäbys möte. Ja utom de själva då.

Storvreta-Caperiotäby. Ojoj, kommer nog bli många sömnlösa nätter. Jag verkligen hoppashoppashoppas att Caperiotäby rycker upp sig. Vet inte vad det är som gör det men Caperiotäby känns alltid så målfarliga emot alla lag förutom Storvreta. Som att Storvreta bara smular sönder deras anfall.

Roligt(tror jag) för Mikulski att möta sitt förra lag så tidigt.

Jag ska till Fyrishov på onsdag, thats for sure!

Alltså, jag känner mig verkligen så neggo till SM-finalen. Det eviga tjatet, VARFÖR MALMÖ? Jag har verkligen ingen lust alls att åka ner dit om det tex skulle bli AIK-Warberg i final. Har inte lust till att slänga varken tid eller pengar på att ta sig dit. Visst en final är alltid en final men jag kan se den på min TV om inte Caperiotäby är där!

Och så kan man ju vända på det, hur många vill åka till Stockholm? Alla såklart, ironi.

Om två år kanske vi kan ha finalen i Finland...

Med detta sagt. Fyrishov ligger bara ett stenkast(eller några) från Stockholm så ta er dit, jag lovar att det kommer bli underhållning! Onsdag 16/3 kl 19.00! Biljetter finns att köpas på Storvretas hemsida!

Slänger upp en glad-bild! Klicka på bilden för att se den i större version!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Umeå City


Hallå!

Jo jag tänkte bara säga att ni inte kommer hitta något match referat här idag!
Är nämnligen så att jag ska få skriva på världens bästa innebandyblogg, Innebandyenligtmig!

Skriver ut den exakta länken när inlägget är publicerat!

http://innebandyenligtmig.blogg.se/2011/march/det-kunde-slutat-hur-som-helst-caperios-gast.html

Slutspelet är igång!

Ha en fin helg!

// Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Drömfemman omg 26


Sista drömfemman i grundserien!

Forwards: K. Nilsson(AIK), P. Hagberg(Caperiotäby), J. Edlund(Caperiotäby). 

Backar: N. Eriksson(Caperiotäby) och M. Larsson(Warberg).

Målvakt: D. Ramsin(Caperiotäby)

Väldigtmycket Caperiotäby i denna femma! Men det var så att jag ville ha tillbaka Hagberg men han var för dyr så jag var tvungen att göra ett fynd på en annan position för att ha råd med honom. Fyndet heter N. Eriksson!

Blev tokglad när jag såg att Eriksson skrivit kontrakt till 2015!!! 2015!!! Jag är fyller 24 2015!!!! Det är ju jättelänge och jättebra! 

- Han är en man för landslaget och har gjort en enorm säsong. Han har fysiken, offensiven och proffsig attityd som gör honom till en av våra viktigaste byggstenar de närmaste åren, säger Maimon Abdallah på Caperiotäbyshemsida! [Länk]

Klockrent!!! Plus att jag tycker att han tar ansvar på planen och tar verkligen för sig! Han tänker. 

Grundseriens sista match imorgon, sen är det bara låta slutspelsskägget växa! Grymt nervös! 

Imorgon åker tygskorna på. Är så trött på vinterskor!!!! Såg snödroppar idag! Så fina! (Och så laddar jag upp en bild på blåsippor!)



Ses imorgon i Tibblehallen! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Voffvoff


Hej hej!

Haha, visste Caperiotäby att jag skulle skälla på dem om de inte la upp någon info om Ackevi? När jag gick in imorse var inlägget där! Ingen skäll idag med andra ord!

Ackevi, 5 år till! Bara glada minner till en sådan nyhet! Han är ju liksom bra på allt! Och japp, en publikfavorit! Alla i Caperiotäby är ju mina favoriter men det är vissa som är favoriter bland favoriterna, däribland Ackevi!
Uppdatering: LOVELY!!!!!!!!

"Inte Caperiotäby" säger Warberg. Det känns ju skönt...tror jag. Eller så vill de möta Caperiotäby i finalen så de kan bräcka dem igen...

Så tror jag att slutspelet kommer se ut...
Warberg-Pixbo
AIK-Linköping
Storvreta-Falun
Dalen-Caperiotäby

Tror inte att någon vill Välja Caperiotäby. Om Warberg väljer Pixbo kommer AIK inte välja Täby, känna sig lite osäkra om Falun med tanke på deras heta historia och då blir det bara Linköping kvar!

...Tänk om Storvreta väljer Caperiotäby?!?! Creepy.

Ja då var det klart, Balrog lämnar SSL. Jag som är en innebandyrookie tycker inte att det är någon värst stor förlust. De är ju inte bättre än så heller så det är ju inte direkt orättvist. 

Djurlings och Anteners farväl till AIK kom en aning oväntat, visst kanske Antener vill hem till ostarnas land men Djurling, en av AIKs kuggar. Wow! Djurling är för mig AIK. Har ju som Caperiotäbyare inte alltid haft så där jättemycket kärlek till AIKs spelare men Djurling är den som man inte riktigt kan bli förbannad på. För han gör sällan fula saker och när han gör mål så gör han det för att han är en superspelare inte för att han har tur! Förstår ni vad jag menar?

Jaha, Helsingborg-Caperiotäby. Den matchen lär bli avslagen.
LiveMatch här kommer jag!

Dags att äta middag! Glöm inte att det är match på LÖRDAG KL 14.15!!!!!!!! KOM!!!!!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Förväntan


Vilken lättnad när Caperiotäby blev klara för slutspelet! Grattis, till er ALLA!

Dags att köpa slutspelsbiljetter snart då!  

Undrar hur kvartarna kommer se ut...

Haha, jag undrar om Aftonbladets"slutspelsblogg" slår upp dörrarna igen!

Alltså jag är så förväntansfull över detta slutspel, eller ja det är jag varje år! Det pirrar lite i magen men på ett bra sätt!

Nu vill jag har vår! Visst, jag älskar vintern, jag brukar vara den enda som hoppar när snön kommer men nu får det vara nog. Jag vill gå utan en tjock jacka, jag vill gå i vita tygskor och jag vill ha halkfri asfalt under dem. Jag vill krypa om kring på marken i skogen och leta efter foto-offer(vitsippor). Jag vill se gräset byta färg från brunt till grönt! Jag behöver vår nu...

Kaffe är väldigtgott!

Vilka korta och meningslösa inlägg jag skriver nu för tiden, bara blablabla... Men på lördag så blir det ett välskrivet blogginlägg! Jag lovar!



Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Traditioner och landslagsledningen


Fick lite dåligt samvete över att jag var så kort igårdagens blogginlägg så jag tänkte att jag skriver något idag också!

Kan ju börja med att tipsa alla om att Ingrid har skrivit om hur hennes landslagsledning skulle se ut om den bestod av bloggare! Riktigt intressant och va många problem som försvann! Hm...ja vad skulle jag kunna tillföra? Måste ju ha bildbevis på Sveriges framgångar och de finns ju en hel del fotande bloggare, kanske kan ta en plats i foto-laget? 

Har köpt tulpaner idag så jag kan fota lite imorgon! Ska bli roligt att se vad kameran kan göra! Föresten, har lagt in "Min Kameraväska" i menyn.

Imorgon bitti händer det vi alla väntat på, Vasaloppet! Eller ja jag kanske inte har väntat men för mig är det tradition att gå upp på morgonen och göra en kopp te och sedan titta på hela Vasaloppet! Har en liten mys-faktor i sig! Hm...har aldrig varit och tittat på Vasaloppet "live" trots att jag nästan är uppvuxen i Mora! Hm...får komma med på min Att göra innan jag dör-lista!

Satt och tittade på SSL-tabellen... ingen rolig historia... tänk om inte Caperiotäby kommer till slutspelet?!?!
Uppdatering: YESYESYES, Slutspelet, here they come!

Nejmen är bara att ställa klockan på 7.30 och gå upp och titta på Vasaloppet! Sov gott! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Balrog


Usch vilken hemsk match! Jag fattar inte vad det är som händer med Caperiotäby!!!!? Ingen form av spelglädje alls. Tycker att det är det som är lite Caperiotäbys grej ett jävlarochnama och glädje!

Tänker faktiskt inte skriva referat idag, finns inte mycket att säga. Två jämna första perioder. Caperiotäby höjer sig i sista och får 6-6 men inte mer. Kändes väldigt lojt idag.

Edlund var det enda som lös idag, 3 mål! Tack!

Kapten idag, Eriksson!

Hyvärinen och Mikulski spelade inte idag heller??? De behövs ju!

En enda utvisning idag, och den var Balrogs. Tycker de skulle fått en till när Lydecker knockade till Sundbom med armbågen men jag vet inte om domarna tänkte att det var avktande på honom och sen kom målet? Måste varit så.

Men bilder ska ni få en bunt av!

Hagberg

Eriksson

Hagberg

Ackevi

Sundstedt

Ramsin

Hedengran











Nästa hemma match är denna säsongs avslutning, omgång 26 och då gästas Tibblehallen av Umeå City! Tiden flyger iväg!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ny familjemedlem


Hej, hej, hej!

Idag fick jag en ny familjemedlem, har äntligen köpt och fått hem en Canon EOS 5D Mark II! Jippiiii!! Den är så fin! Åh va jag längtar till imorgon så man får fota lite! Naaw! Han/hon kommer trivas bra här på bloggen!

Caperiotäby satsar på att köra lite Caperioteve, ASBRA! Kommer bli jätteroligt att se "resultaten" och jag tror att det kommer uppskattas av väldigt många!

Match imorgon, derby säger man att det är. Nja. Tibblehallen imorgon kl 19.00! Caperiotäby-Balrog!

Hur kommer det sig att det bara har varit vardagsmatcher den senaste tiden?

Kom på matchen! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0