Cicciilias Innebandyblogg

De Två Balrogerna


På riktigt! Vem försökte ta livet av mig? Bara slänga upp såna nyheter på hemsidan! Är som gjort för att man ska sätta kaffet i halsen!!!...Dog inte, men brännskador på tungan fixade du! Borde haft en varningstext innan, "svälj kaffet och släpp koppen innan du läser denna nyhet". Kan jag stämma dig nu? *Ler*

Hagert och Kari

Kari och Hagert byter telefonnummer med varandra?

Jaha en Hagert och en Karlsson in i Caperiotäby-truppen! Hmm...tycker inte om Balrog, ännu mindre Balrog-spelare, meeeeen nu är de ju Caperiotäby-spelare, och de tycker jag ju om!

Hagert

Har haft lite agg mot den ena, han som lägger sig bara man tittar på honom, hoppas att han inte fortsätter med det.

Karlsson

Men vad ska man säga, de är båda riktigt bra spelare och att ha spelat i Balrog har man kanske inte fått vissa sina bästa sidor, iallafall inte till fullo. Har ju inte gått speciellt bra för klubben. 

Gud va jag svamlar idag...

Hm... Storvreta förlänger inte med Pettersson och han är förvånad? Jag har mycketsvårt att tro att han ligger bakom Storvretas guld, faktiskt. Laget (vissa mer eller mindre men det är en annan diskussion) och Brottman, har tagit guld. Pettersson var ju assisterande inför säsongen men när den tänkta huvudtränaren slutade fick Pettersson ta över positionen, mer än så är det inte, kanske elakt som bara den att kalla honom nödlösning...men det lite kändes så. Nej, Go Brottman!

Bitch, jag vet, jag har den sidan också.

Fischerström blir assisterandetränare i AIK, underbart! Han har fortfarande mycket att ge!

Just det, för er som missade detta så blev Hagberg intervjuad efter WC förra helgen![Länk]

Glöm inte att ta emot livet med öppna armar!  // Cicciilia♥
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ackevi, Urwäder, Mikulski


Varje onsdag, kl 12.00 publicerar jag mina spelarpresentationer, alltså hur jag uppfattar spelarna! Tar tre spelare åt gången!

Denna omgång:
#19 Ackevi
#21 Urwäder
#23 Mikulski


Ackevi

#19 Ackevi. Allroundspelaren som tagit klivet till att ha blivit en mycketviktig kugge i Caperiotäby. Spelat på backen mestadels. Är som en jobbig, dryg terrier, ligger alltid och hugger. Är en liten retsticka! Motståndarna får sällan tid att varken tänka eller andas. Är även mycket offensiv och snabb vilket gör att han kan lämna backen och sätta lite fart framåt! Fina handleder! Landslaget nästa!




Urwäder

#21 Urwäder. Ojoj, var ska man börja? Fysisk, passningssäker, offensiv, ett skott som är fantastiskt! Tjatade ganska mycket under säsongen på att jag ville ha mer skott bakifrån från just Urwäder! Hans skott är kraftfulla men ändå precisa, kan man begära mer? Sen tycker jag om att han är så fysisk, står inte och viftar med klubban i ett hörn, går på med hela kroppen, inte så lätt att stå kvar som motståndare! Var lite ledsen i ögat när han stack iväg till Schweiz men han kom ju tillbaka! Han hör hemma i Caperiotäby!

Urwäder

Mikulski

#23 Mikulski. Före detta defensiv Storvreta back till en offensiv Caperiotäby back! Det glädjer mig som ni vet! Tyckte att han var otroligt duktig i Uppsala-laget så jag blev väldigt glad när jag fick veta att han skulle gå till Caperiotäby! Ligger alltid nära motståndarna men inte riktigt lika på som tillexempel Urwäder, är mer och petar. Var tyvärr lite frånvarande i slutspelet men jag hoppas verkligen att han stannar i Caperiotäby, länge!

Mikulski

// Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Matchens lirare


Hej! Hoppas att alla hade en bra Påsk Afton igår och att alla fick ett ägg... eller två!

Gillek lämnar(äntligen?) AIK, har ju inte varit speciellt bra sen han lämnade Jönköping, faktiskt! Han fick inte igång det i AIK. Varför? Vet inte. Men man kanske kan utnyttja hans kvaliteter bättre i Mullsjö!

Reagerade dock lite på hans uttalande. "Jag ser mig som en komplett spelare och har under de senaste säsongerna i AIK framför allt blivit starkare defensivt."

Rickie Hyvärinen är komplett. Rasmus Sundstedt är komplett, Mika Kohonen är komplett! Gillek, nja.

Tittade på Sverige-Tjeckien igår! Underbart att se Hagberg spela! Helt sjukt att han inte fick spela i VM, blir fortfarande irriterad! Säg en match under senaste säsongen/säsongerna när han inte levererade!? Huh? Nej precis en sån match existerar inte. Så varför fick han inte spela i finalen när det inte hände någonting överhuvudtaget framåt?

Så rätt att han blev matchens spelare, hoppas att den nya staben SER det, och slutar plocka trupper efter att folk kanske kan vara bra att ha men form spelar ingen roll! Låt grabben spela!

Hagberg i Innebandymagazinet! [Länk]

Idag är det Sverige-Finland på TV4! TV4, de är generösa de! Mm...

Jaha, nähe, nu ska jag gå ner till Ekbacken och fota lite, så fint och skönt ute! Underbart! // Cicciilia!
Vitsippa

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Målvakter, Ramsin


Del 1 av spelarpresentationerna! Börjar med the one and only, Ramsin!

Daniel Ramsin

Tibblehallens och hela Sveriges Nr1! En av de viktigaste nycklarna till Caperiotäbys framgång! När han har fått igång sitt flow så är han helt fantastisk! Han tar allt! Fick, som jag skrev i ett tidigare inlägg, mycket skit för att han släppte in så många mål i höstas men backarna kan ju inte lita på att han tar allt alla dagar i veckan trotts att han är så bra. Har ett stort Caperiotäby-hjärta, missat en match sedan 2006! Otroligt! Stabil och en lägsta nivå som är skrämmande hög. Lugnet själv! Är väl ingen man ser hetsigt diskutera domsluten direkt! Han är för mig en spelare som bara ska vara på planen, han är Caperiotäby för mig! Har funnits på planen ända sen jag föll för "de fula ankungarna" som flytt Solna och sökt stöd i den mossgröna hallen i Täby!

Daniel Ramsin

Daniel Ramsin

Ni undrar säkert varför jag inte skrivit någont om Caperitäbys andramålvakt. Jo, han har inte spelat så mycket så jag kan inte skriva någonting om honom för jag har sett för lite av honom! Visst skulle jag säker kunna koka ihop något roligt men det skulle inte vara något som jag skulle kunna stå för! Okej?

Fortsättning följer nästa onsdag kl 12.00!

//Cicciilia♥


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Spelarpresentationerna


Jisses! Tre inlägg på tre dagar! Det har nog aldrig hänt!

Men jag tänkte bara säga att jag kommer att publicera min första del av mina spelarpresentationer efter en förfrågning från en läsare! Imorgon kl 12.00! Tänkte köra varje onsdag kl 12.00 till spelarna "tar slut". Börjar med målvakterna...eller målvakten. Ramsin. Enström har ju inte spelat så mycket så jag kan inte säga något om honom!

Okej!

Ses imorgon då! // Cicciilia ♥

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Danne Bron Sundstedt


Aloha! Jisses vad det har varit fint väder här i Stockholm! Helt underbart! Mysmys!

Ja det har inträffat ett, ja vi kan väl kalla det ett Halleluja-moment. Danne Bron Sundbom har visat livstecken genom att skriva på Innebandymagazinet! Kanske ska chocka världen och skriva något i bloggen också? *Ler*

Han skrev en ...sammanfattning av finaldagen kan man säga! Välskriven som vanligt! Och många intressanta funderingar och påståenden!

Liten notis, läste för ovanlighetens skull undertexten på "Sammanfattningen".


Danne Bron Sundstedt?

Jag ifrågasätter likt Sundbom, Peter Sjögren, Årets Målvakt? Hur tänkte de nu?

Årets back, Sundstedt? Han har ju inte spelat back så där supermycket! Fast åandra sidan när han väl spelar back så är han otroligt bra! Kvalitet slå väl kvantitet alla dagar i veckan! Grattis!



...Jag vill göra om min header igen... att man aldrig blir nöjd...!

Har fixat lite i "Kategorierna" här på bloggen, tänkte göra det lite lättare att hitta det man söker när man väl går tillbaka!

Haha, läste igenom mina första blogginlägg... ja det var längesen jag skrev dem!

Slutade på en elfteplats i Drömfemman! Så stolt! Haha! Hade dock velat komma topp-tio!

En kortis. Ha den solig och fin påsk!

// Cicciilia♥

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Nacka - Täby FC P97 Semifinal


Hej!

Tog mig ner till Åkerberga Sporthall för att titta och fota Täby FCs P97 när de spelade semifinal mot Nacka Wallenstam. Matchen slutade tyvärr med SD-förlust efter att ett mycketoturligt självmål. Täby var de som förde matchen men Nacka kvitterade hela tiden så de fick aldrig något riktigt försprång! Spelade jättebra hela matchen och sedan slutade det så här. Inte rättvist någonstans! Hade pressen hela tiden! Tråkigt att det gick som det gick!

Men det finns nog några blivande SSL-spelare i denna trupp! Är mycket imponerad! 

Har ett riktigt bra offensivtspel, gick på hela tiden! Kändes även så samspelta(finns det ett ord som heter så?), ni vet precis var ni har lagkamraterna! Underbart att se! Och hela tiden, så fort ni tappade boll, full fart hemåt. Allihopp!

Matchensspelare var utan tvekan Täbys nr 14, Adam Bergmark Wiberg! Inblandad i istortsätt alla Täby-målen! 

Usch vad jag led med han som gjorde självmål. Tycker inte att det är speciellt hemskt när de "äldre" spelarna gör misstag men när de är så pass unga så skär det i hjärtat! Jobbigt!





















Tack för att ni stillade innebandyabstinensen! Var jättespännande! Ni är superduktiga!

//Cicciilia♥

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Säsong 2010/11...slut


Ja då var säsongen 2010/11 över!

Storvreta mästare igen! Får tacka sig själva...och domarna. Vilket sammarbete! Nej men skämt åsido! Men 2-4a(?) målet kan ju diskuteras. De skulle ha blåst frislag till Warberg i situationen innan, det kan man inte förneka, hur mycket man är vill! Hade ju blivit en helt annan matchbild! Hatar när det är såpass stora saker som kan avgöra som ett mål som inte är regelrätt. Brukar vara en relativt bra förlorare men när det avgörs på" domartabbar, missar, vad man nu vill kalla det" så blir jag lite grinig faktiskt! Men allt händer av någon anledning!

Grattis Storvreta till Guldet! Jag menar det!

Magkänslan hade rätt!

Men nästa år får ni ge er!;)

Tack Warberg! Ni gör en fantastisk match! Och fansen, stöttar laget alla dagar i veckan! Skulle vilja åka ner till
Sparbankshallen bara för att få känna på stämningen!

Men vilken match man fick se! Helt underbart! Det är sådär innebandy ska vara! Helt underbart! Olympiatravet...Haha!

Straffarna måste bort! Det är ju mer givande att singla slant om vinsten! Man ska spela om vinsten, spelar ingen roll om sudden varar i 30 sekunder eller 30 minuter. Ingen straffläggning!

Många profiler som lämnar innebandyn! Bult och Canerstam t.ex. Väntar ju även på ett beslut från Caperiotäbys Sundbom. MC, Kranberg och Fischerström är tre herrar till som lämnar. Som kommer saknas. Innebandyn behöver profiler! 

Det sköna med kommande säsong är att det inte är något VM. Inget uppehåll. Skönt.

Apropå landslaget spelas det ju landskamp nästa helg i Linköping! Den matchen sänds på TV4!

Skulle vilja veta tittarsiffran från dagens match.

Imorgon blir det innebandytittandes i Åkersberga Sporthall! 13.30 börjar Täby FC P97s match! Kom och titta vet ja!

Ha en fin sommar! Men vi lär höras innan dess! Har ju mina spelar presentationer kvar att publicera! // Cicciilia!


 

 

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Final imorgon


Hej! Vilken ångest man får när man tittar på läsarstatistiken och ser att massor går in och kollar och jag producerar ingenting, inte ett skit rent ut sagt! Nej det känns inte bra!

Låg igår kväll och planerade hur min dag skulle se ut, hur jag skulle hinna fota innan innebandyfinalerna började sändas. Kom sen på att det är lugnt, det är ju bara fredag idag!

Final, jaha, sen 6 långa månader och sen är man igång igen!

Jag har redan laddat klart inför nästa säsong! På foto-sidan i allafall. Har köpt ett nytt objektiv, så fint och förhoppningsvis såå bra! Var ute och testfotade idag, det ser lovande ut vill jag säga! Ska även fota innebandy på söndag. Blir lite upp till bevis då!

Någon som vill köpa mitt gamla objektiv? Maila! Är ett jättebra objektiv men passar inte till fullformatskameror, vilket jag har nu! Det gamla objetivet är en Sigma EF 50-150/2.8!

Final imorgon ja, känslan säger faktiskt Storvreta. Vet inte varför, det bara känns så.  

Damernas final, noll koll.

Men kul för Warberg att de har så pass "nära" till Malmö Arena! Kommer att komma många supportrar! De höjer ju alltid stämningen på läktarna! De gör hela dagen roligare! Stort tack för det!

Mika Kohonen Årets spelare. Vilken överaskning, not! Men det är ju inte oförtjänt!

Känns lite konstigt att missa årets innebandyfest! Men jag kommer sitta nöjd i soffan med en fantastisktgod kopp kaffe i handen! Man får se det positiva med att vara hemma!

Var som sagt ute och fotade idag och jag hittade denna lilla ekorre! Hur söt som helst! Verkade dock inte uppskatta min närvaro specielltmycket när jag kom lite närmare!


Ha den solig helg! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Topp-3 bästa/sämsta minnerna 2010/2011



Topp-3 bästa/sämsta minnerna 2010/2011

Tänkte ta ut mina "specialmoments" under denna säsong, har verkligen varit upp och ner under hela säsongen!

Bästa

1. Caperiotäby-Pixbo, vändningen
2. Hagbergs kvitteringsmål mot AIK
3. BoxPlay

Sämsta

1. Rånet
2. Första kvartsfinalen
3. Säsongens hemmapremiär i spillror



Bästa

3. Är väl inget renodlat minne men vilket BoxPlay Caperiotäby
haft under hela säsongen, helt fenomenalt! Spelade bättre med en man mindre på plan än med en mer! T.ex. när Hagberg snurrade upp hela Storvreta på läktaren i sista hemma matchen eller när de i samma match gjorde mål i spel tre mot fem, signerat Ackevi!

2. Caperiotäby ledde näst intill hela matchen mot AIK, och spelade riktigt bra hela första och andra perioden men sen tog det stop. AIK kom närmare och närmare och till slut var de förbi med ett mål! Med en minut kvar tar Binge TimeOut och plockar Ramsin! Caperiotäby vände och vred och med två sekunder kvar klipper Hagberg till efter en fin passing från Hyvärinen och det går in!!! Var så sjukt glad då!

1. Mitt bästa minne från säsongen är matchen mot Pixbo! De malde ner hela Pixbo i småsmulor! Hade matchen innan spelat något så fruktansvärtdåligt mot Storvreta(vilka annars?) och sen så sa det bara pang! 11-3 blev slutresultatet och det var 100% på alla positioner i varje byte! Trodde att detta var vändningen! Man började se riktiga Caperiotäby igen! Spelglädje och lagarbete!

Patrik Hagberg

Sämsta

3. Första matchen på Hovet var verkligen en besvikelse. Inte nog med att Caperiotäby förlorade men också att hela evenmanget var supertråkigt! Man ville bara hem och det trots att det vanligtvis är svårt att slita mig från idrott. Tog bort säsongens första hemmamatch och la den i Hovet...och trampade på den. Och sen trampade lite till. Snälla inget Hov i första hemmamatchen nästa säsong. Snälla... Första hemmamatchen är ju helig!

2. Första kvartsfinalen. Vilken skitmatch. Bara blä blä blä! Allt emot Caperiotäby, verkligen allt! Allt jag har att säga om den matchen såhär i efterhand.

1. Matchen mot Helsingborg, det var ett FCH övertag på tavlan men annars väldigt jämnt! 2-4 i paus och det kändes vidöppet, två mål upp är ju nada, det skulle blir en tokspännande tredjeperiod! Men ja, när spelarna kommer till omklädningsrummet är allt borta! Fokusen blir inte inte kvar i spelarna över huvudtaget. Ska ha en eloge för att de gick tillbaka in på planen, starkt! Från att ha varit en spännande match till bli en helt förstörd match gick på några få sekunder. Riktigt tråkigt...på många plan.

Ackevi, Hagberg och Eriksson

Denna säsong slutade precis som den började, med förlust mot Storvreta! Får hoppas att Caperiotäby börjar mot något annat än Vreta i kommande säsongen!

Ha det bäst! // Cicciilia



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Olympiatravet... vad roligt



Hallå! Det var längesen. Jag tror att luften gick ur mig med Caperiotäby. Har varit...stillsamt runt mig senste tiden. De senaste två veckorna har bara försvunnit!

Yes, även Hyvärinen är nominerad till Årets Spelare! Den spelaren...såå bra! Blir glad varje gång han trampar in i banan och lossar av ett skott!

Täby hemsida... ni skriver om Sundstedts nominering men inte Hyvärinens...
Nu har ni gjort det! [Länk]

Men apropå hemsidan, såg idag att Täby FC fått in en ny ordförande i styrelsen! Hoppas han forsätter Täby FC bana uppåt! Som sagt, explosionsartat! Jätteroligt!

Ojoj, dagens BOOM! TV4 petar innebandy-finalen för att visa Olympiatravet! För mig är trav ungeför lika spännande som färg som torkar men ändå ser inte jag den där jättebesvikelsen i det hela. Visst har inte alla intresserade TV4Sport men de som är intresserade kommer ju iallafall titta på matchen på ett eller annat sätt. Spelar ingen roll vilken kanal. Men flytten gör ju att man missar väldigt många extratittare. Folk som bara råkar zappa in på just matchen. Så för själva lagen nere i Malmö gör det ingen skillnad men för innebandyn, stor skillnad!

Nu ligger innebandyn-finalen på 2 minuspoäng. Eller...3 minuspoäng.

Har fått tillökning i Caperiotäby-familjen. Trillingar blev det! Kim Johansson, Martin Norling och Anton Spångberg. Allsvenskans bästa trio måtro? Ser ut så i Allsvanskans- poängliga iallafall! Har haft noll- koll på Allsvanskan! Har bara hållit tummarna för TT!

Haha nya foto-offer!

Grattis TT och tack för ännu en borta-match man kan gå på!

Vaara tar över herr-landslaget, vilket kvitto damlandslaget får på att de är mindre värda i landslags-sammanhang! Riktigt fult! Och hela förloppet verkar så... knäppt? Och sen kan man bara instämma på alla funderingar Ingrid haft om landslaget!


Fick en förfrågan av "anna" om jag inte kunde göra en "presentation" av alla spelare med lite bilder och sådär! Absolut kan jag göra det! Sitter och funderar på hur jag ska göra, tror att jag får dela upp laget och göra presentationer i positionsordning. så först målvakterna, sen backarna och sen får nog forwardsen dela upp sig... ni är så måååånga!

Så nu vet ni vad som är på gång!

Jag har för mig själv sagt att jag aldrig ska publicera en bild två gånger på bloggen för att dels ge mig själv en utmanning och och för att ni inte ska behöva se en bild två gånger. Blir dock jobbigt när man ska lägga ut lite gamla bilder eftersom jag redan tagit ut de jag tycker har blivit bäst! Lite krokben på mig själv!

Hm... vill köpa ett nytt objektiv till kameran. Alltid.

Innebandyabstinens lär bli de närmasta 6 månadernas tillstånd.

Ha det bäst! // Cicciilia



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0