Cicciilias Innebandyblogg

Inge Larv


Hallå! Det var ett tag sen men jag tycker att just den här tiden är så tråkig, man bara går och väntar på att innebandyn ska dra igång igen. Men säsongen kommer, smygande.

Premiärmatchen ska spelas i hovet, det blir nog roligt om det kommer bra med folk. Inge kul om det skulle bli sådär obehagligt glest på läktaren. Men det kommer det nog inte att bli, Storvretas folk lär ju komma ner och de är ju en hel del! Mysdag alltså den 18 september, bara att pallra sig dit! Undrar om jag får ta med mig kameran?!

Ja det har ju tillkommit en del spelare till Caperiotäby nu, tittade på truppen och såg att de plockat upp Oskar Kandell från Täbys H2, han vann den interna skytteligan och assistligan och slutligen poängligan med 27p, inte illa!

Ja Caperiotäby är ju i Smögen nu och spelar, gick bra i första matchen! Står att det är 13 spelare där nere, undrar vilka spelare som är där nere mer exakt?!

Innebandymagazinet lägger nu upp intervjuer med 50 stycken mer eller mindre VM-aktuella spelare och hittills har två Caperioherrar kommit med på listan, Ackevi och Hagberg. Kommer utan tvekan komma minst tre till, Sundstedt, Sundbom, Ramsin!

Hur underbart slutade inte fotbolls-VM då?! Spaninen är för mig i en klass för sig, håller bollen på ett otroligt sätt och verkligen älskar att ha bollen vid fötterna! Men ett namn som har verkligen etsat sig fast i hjärnan är Mesut Özil, hans hörnor gör att man smälter, helt fläckfria. Svenska landslaget, det här är något att apa efter, så glöm hörnor nere vid fotknölarna och korta hörnor, det fungerar ju uppenbarligen inte!

Lycka till i cuperna, Caperiotäby!

Undrar om det blir några försäsongsmatcher i Tibblehallen?

Den här larven satt på mina skor, måste säga att den är lite små charmig!

Nu är det bara att vänta i 1 och en halv månad lite drygt, sen börjar det om igen!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0