Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-AIK SmF1



Hejsan, skönt att det kommer nya dagar alltså, igår var inte den absolut mest lyckade i världshistorien, men men , den dagen är ju borta nu så det är lugnt!

Kan ju börja med det trevliga i samband med denna match, innan matchstart fick Caperiotäby en pokal för deras serievinst, och sedan fick Rickie Hyvärinen en liten glas bit(?!) för sin vinst i poängligan. Visst var det jättekul att de fick det här men det var ju ett tag sedan serien avslutades, känns lite segt faktiskt. "Hänger du inte med är du inte snabb nog", haha, komik. Om Caperiotäby inte gått till semi då, då hade de bara fått den och sen no more, är kanske lite roligare att få den med publik. Men nu är den i Tibblehallen iallafall.

Ja första började ju som vanligt, underläge, jag förstår inte hur det istort sätt alltid är så, ett mysterium som egentligen inte är ett mysterium, de behöver typ komma in i det verkar det som. Hm...kanske ska ha en 20 minutersmatch som uppvärmning?! Ja ett snabbt mål för AIK och en mosad Ramsin var väl inledningen i sin helhet.

I andra gjorde Hagberg ett mål fem minuter in och ett snyggt mål var det också, underbart, och ändå en kontakt. Men två minuter senare utökar AIK sin ledning och sen har jag egenligen inte så mycket att ta upp. Tycker att det var samma hela tiden, AIK hade en synerligen effektiv spelplan som de höll, medan Caperiotäby säker hade en jättebra plan men höll den inte lika bra.

I tredje fick Caperiotäby en straff och till min besvikelse hade Dalbjer dragit på sig myskläderna så Bron-Sundbom tog den istället,men det gick ju bra det också, AIKarna var dock säkra på att den var ute, domarna tyckte precis tvärt emot och straffen godkändes, 3-7, men långt ifrån nära en matchvändning. Sen fick AIK en utvisning och då hade Edlund in den. Sen rann det iväg åt fel håll...

Dagens poängplockare är Bron-Sundbom och Hagberg med båda 1+1p, och dagens mål kom alla får olika personer, Bron-Sundbom, Hagberg, Edlund och Sundstedt!

Skottstatistiken efter 60 spelade, 40-29, resultat 4-9?!

Hörde ni att Kokocha sa något positivt om Caperiotäby i början av sändningen? Han trodde faktiskt att  Caperiotäby är en av de två lagen som kommer att stå i globen en 17:e april!

Jag tycker att domarna var lite sisådär igår, inte exemplariska direkt.

Kul att Caperiotäby försökte skapa lite stämning i hallen igår!

Ut fula matta, ut!

Innebandymagazinet låg och väntade på sängen när jag kom hem, skönt med lite ljus efter kvällens mörker!

Storvreta åkte också på stryk...

Tack Caperiotäby!
   
   


Nu glömmer vi alla denna match och så åker vi alla till Solnahallen på fredag med glatt humör så kommer det säkert att bli jättespännande och jätteroligt! Den matchen är alltså nu på fredag, långfredag, så matchen börjar kl 16.00 i Solnahallen!

Ha det bäst! // Cicciilia<3
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Semifinal


Hejsan! Då var det klart, Caperiotäby möter AIK i semifinalen! Inte speciellt oväntat dock. Och hur detta ska sluta vet nog inte ens stjärnorna!

Caperiotäby - AIK
Storvreta - Warberg


Vilken stämning det var i Solnahallen, inte för att AIK "supportrarna" tillförde speciellt mycket men Faluns klack var ju helt underbar, var igång i alla 60 minuterna som passerade, som sagt, underbart. Och att när slutsignalen lät och Faluspelarna började se sorgsna ut ställer sig hela Faluklacken upp och ropar "Vi älskar Falun!", naw det är så fint! Satt på kanten av Faluklacken idag, ville inte riskera att det skulle hoppa ur en några grodor och uppröra AIK "publiken" då jag idag stöttade Falun. Kände mig dock lite skenhelig idag, ville ju att Falun skulle vinna så att Caperiotäby skulle få lite lättare motstånd. Men jag ville ju också att de skulle vinnan då jag har ju lite rötter där i krokarna.

Dalmål är något av det underbaraste jag vet, den får mig att känna mig så himla...hemma.

Jaha då var det semifinalsmatch på måndag, helt sjukt att det är dags att plocka ut de starkaste för att sedan spela i Globen!

Caperiotäby - AIK, semifinal 1, kl 19.00 i Tibblehallen, shit va spännande! Matchen sänds även på TV4Sport om man inte ha chans att komma! Boka biljetter gör man på Caperiotäbys hemsida! 

Nej men då så, ha det bäst! God natt! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

23-03-2010


Hejsan, de ska tydligen börja rada upp de nominerade till Åretsspelare imorgon på innebandy.se så jag tänkte säga vilka jag tror kommer att vara med i den kampen, och vilka jag vill ha med!

Rickie Hyvärinen
Mika Kohonen
Kimmo Eskelinen
Andreas Ackevi
Rasmus Enström
Juha Kivilehto
Kim Nilsson
K-J Nilsson
Peter Boden
Rasmus Sundstedt

De står utan inbördes ordning föresten. Men jag skulle vilja ha in flera som till expempel Stenberg, Mattson, bröderna Talme, men se dessa översta som första handsval!

Ja för mig finns det bara en vinnare och det är Andreas Ackevi, utan att ens tveka skulle jag välja honom! Tyckte att hela Caperiotäby var jättebra förra året men i år har Ackevi gjort att fjolårets trupp inte skulle ha en chans emot den nya truppen, som sagt tycker att han är den enda vinnaren! Har haft en helt otrolig betydelse för Caperiotäby och jag hoppas att han stannar länge, länge, länge i Caperiotäby!

Beställt biljetter till kvarten på fredag, check.
Beställa Semi-kort, check.
Vika tvätten,...inte check...

Åh nej, nu missade jag Desperete Housewifes igen, fasiken!

Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Solnahallen på fredag


Helt ofattbart att de sände Storvreta-Dalen istället för Falun-AIK, hel ofattbart, tackade Falun nej, dags att muta dem, om inte det funkat, tvinga dem haha. Nej men allvarligt, Storvreta-Dalen är som allsvenskan, AIK-Falun som La liga! Falun vann så det blir en resa till solnahallen på fredag, kommer att bli otroligt spännande, kan inte bli annat! Dags att boka biljett!

Och köpa semi-kort!

Storvreta blev idag klara för semi-finalsspel, så det kommer nog bli så att Caperiotäby kommer att möta den som går vidare i AIK-Falun serien och Storvreta-Warberg får ta kol på varandra, ojoj vad det kommer att bli spännande!

Har suttit och tittat på Tv-matchen och när den var slut slängde jag mig på datorn för att kolla på LiveMatch, skulle fått fyrkantiga ögon om jag inte gått på matchen på fredag! Den matchen börjar 19.15, sänds även på TV4Sport! 

Nej nu ska jag ladda inför tisdagens lektioner! Ha det bäst! Och avslutningsvis, Tack Falun! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Balrog KF3


Herregud, är helt uppe i varv nu, fattar inte hur en idrott kan ha så stor påverkan på mig, innebandy är det härligaste som finns!

Caperiotäby är i semi-final, ingen tidig semester denna gång, otroligt lättad!

Ja första perioden började väl som vanligt, jämt, domarna hade lättare att lyfta armen åt ena hållet, lite slarv, billiga mål men ändå mål, en utvisning till Caperiotäby som klarade BPt jättebra!

I andra gjorde Bron-Sundbom mål efter 2.20, unar verkligen honom, knappt tränat på två månader och sedan komma och göra mål och spela så pass bra är otroligt starkt! Sen fick Balrog en utvisning och då sattes en riktigt gigant-lina in, Ackevi, Sundstedt, Hyvärinen, Edlund och Hagberg, snacka om landslagslina, helt otrolig! Med denna lina blev det dock först ett bakåt mål men som sedan rättades till och ett mål framåt gjordes! Nån gång här fick Karlsson en smäll på läppen och började blöda, bara några milimeter ifrån döden verkade det som. Efter målet som kom 09.11 losnade det och på 8 minuter gjorde Caperiotäby 4 mål och två av dessa mål var det Norrman och Hagberg som hittat varandra! Caperiotäby gick till pausvila med 6-3 på tavlan.

I tredje fortsatte man att kriga på, fick en utvisning men de klarade den mycketbra och sedan blev det PP för Caperiotäby och Herr Caperiotäby klappade in den, efter detta kändes allt bra ända tills Balrog tog ut målvakten och vaerkligen kämpade för att få in en kvittering, istället la Sundbom in den i öppet mål och punkterade matchen med ca 20 sekunder kvar! Nu är det dags för SEMI-final!

Danne Bron-Sundbom är verkligen tillbaka!

Dagens målskyttar är Sundbom, Edlund och Sundstedt som gjorde 2 mål vardera! Dagenspoängplockare var Hagberg och Norrman som båda gjorde 1+2p!

Norrman gjorde en riktigt bra match...för att nämna någon!

Många stod idag kvar och applåderade för spelarna, är så underbart, och hyfsad publiksiffra blev det också, ca 850 personer, kanske inte Warbergklass men ändå bättre än vanligt!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över domarna?!

Skönt att slippa åka till Botkyrka igen!

Hoppas att Falun gör så att det avgörs i sista matchen för dem, vill jättegärna se dem spela i Solnahallen, lycka till...for now!

Är det bara jag eller funkar inte Caperiotäbys gästbok?

Något som verkligen funkade var Caperiotäbys BoxPlay!

Warberg är även de klara för semifinal. Men vem väljer sitt motstånd? Serievinnarna Caperiotäby såklart!

Första semi-finals matchen spelas måndagen den 29/3, tiden lär bli fortsatt kl. 19.15, och motståndet är ju ännu okänt, och eftersom Caperiotäby vann serien spelas första, tredje och ev femte matchen hemma i underbara Tibblehallen!
   
   
   
 Klicka på bilderna för större format!

Låna gärna bilder med du måste länka tillbaka till mig och berätta gärna att ni lånat dem, vill inte vara grinig men en liten länk är inte jobbigt.

Dags att sova! Ha en det supersemibäst! Mot globen! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ja,ja och ja


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Regelboken


Hejsan, var inne och kollade på Regelboken på Innebandy.se och tänkte kolla om det stod något om filmning och där står det klart och tydligt!

Ur regelboken på sidan 27/46:

610 Förseelser som leder till 2 minuter lagstraff + 10 minuter personligt straff
1) När en spelare eller ledare gör sig skyldig till osportsligt uppträdande. (925)

Med osportsligt uppträdande avses t.ex. att:
Med tal, mimik eller gester uppträda förolämpande mot domare, spelare, ledare, övriga funktionärer
eller publik.
Försöka filma till sig en fördel.
Avsiktligt välta, sparka på eller med klubban eller annan utrustning slå på sargen eller målburen närspelet är avblåst.
Kasta klubban eller annan utrustning om det inte är mot boll eller motståndare.

Inte så svårt att förstå tycker jag! Svart på vitt! Haha sen hittade jag det här i regelboken på sid 10/46:

4) Samtliga spelare ska ha skor.
Skorna ska vara av idrottsmodell och avsedda för inomhusbruk. Att spela med strumpor utan på skorna är inte tillåtet. En spelare som under spel tappar en eller båda skorna får spela vidare till nästa avblåsning.

Vem har spelat med strumpor utan på skorna? Det måste vara helt opraktiskt och rent utav obekvämt. Det är ju lite skämande att detta ens står med, det måste ju ha varit så att detta faktiskt hänt! Jaja hoppas att domarna gör ett bättre jobb på fredag!

Intervju med Rickie Hyvärinen [Här], gå sedan till sidan 21!

Ha det bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Balrog-Caperiotäby KF2


Tjolahopptjolahej va glad jag är nu, 2-0 i matcher till Bajen, nej jag menar Caperiotäby, de har fått  ett grönvitt matchställ som är väldigt lika Hammarbys tröjor så när jag kom in i hallen trodde jag att jag hade hamnat på helt fel match men icke. Är dock kanske inte det snyggaste med grönvita tröjor, "gamla" byxorna och knallgula strumpor, jag föredrar det gamla matchstället men men.

Ja idag hade man nog föredragit team Hammerin, Gustavsson och Råsbrink var inte med i matchen för fem öre, och så fort Karlsson la sig på golvet vart det frislag, visst är det synd om Karlsson efter allt som hänt men så jävla synd om honom är det inte, han låg ju oftare ner än han stod upp! Och när Caperiotäby tog ledningen så fick de en utvisning så att Balrog skulle ha en chans att komma ikapp. Nej, idag hade en mosad mygga dömt bättre än Gustavsson-Råsbrink.

Ja det märktes att det är slutspel det handlade om idag, från början till slut, mycket närkamper, lite små puttar och fulingar. I första kände de på varandra och det hände mycket men ändå inte, Hyvärinen gav dock Caperiotäby ledning till första paus.

I början av andra smällde Kalle Berglund in 2-0 och tro mig, han verkligen smällde upp den i krysset, riktigt snyggt, rätt upp! Sen började det regna utvisningar på planen, 2x2 för Balrog och 3x2+10 för Caperiotäby. 10:an var på Eriksson för "osportsligt uppträdande", vad han gjorde är det nog ingen som vet. När det hettade till mellan Svensson och K. Talme hann jag inte ens reagera innan Ramsin slank emellan dem och ställde sig mellan dem, haha, han kanske är en hemlig Edward Cullen, vem vet! Period med mycket händelser och i 17 minuten gör även Hagberg ett riktigt snyggt mål och det står 3-2 i andra periodpausen.

Tredje hade Råsbrink-Gustavsson fortfarande inte vaknat och gav en tvåa till Berglund som fastnade i någon med klubban som sedan "lossnade" och kom på bollen som låg och väntade på frislag, men vid det här laget var man inte speciellt förvånad. Karlsson utnyttjade PP och kvitterade snabt men sen var det återigen Caperiotäby som förde matchen och fick efter det in 3 bollar bakom Jonsson.  Med 9 minuter kvar tog Balrog TimeOut, men det hjälpte föga och Caperiotäby hade flera lägen att lägga in bollen i tom kasse men valde att hålla i. 60 miuter spelade, 3-6 stod det på tavlan!!

Idag var bäste mål görare Hyvärinen med sina två mål. Dagens poängplockare var fyra stycken, Sundstedt, Edlund, Hyvärinen och Berglund! Efter två matcher spelade har Caperiotäby 4 spelare på topp-10 i poängligan! [Här]

Idag var Bron-Sundbom tillbaka på planen!!!

Som sagt, nya tröjor. Tur dock att de vann så det inte går troll i dem!

Inte en två från Innebandymagazinet idag, var riktigt bra idag! [Här]

Finns inte filmning med i Gustavsson-Råsbrinks regelbok?

Hur kan en biljett kosta 150:-? Visst är det slutspel men man behöver ju inte överdriva.
   
   

Och underbara Falun vann idag över AIK och det står alltså 1-1 i matcher!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Balrog KF1


God morgon eller ja, god middag!

Ja jag kan ju säga att jag vaknat på rätt sida men det var inte så konstigt att jag var så himla trött, feber är ett faktum, fasiken va bra jag tajmade det med helgen. Boring vad ordet! Sitter nu och tuggar i mig min frukost, smaklösa flingor med smaklös yoghurt...åh va feber är mysigt! 

Det blev alltså en hemma vinst igår för både Caperiotäby och AIK. Hade ju helst sett en borta vinst till Falun än vinst för AIK, men det var ju tydligen tajt så det är väl bara att önska Falun lycka till på hemma plan!

Vinsten i Tibblehallen var ju helt underbar, visst är det matcher kvar men det kändes bra att de äntligen trök ner Balrog några centimeter, att de dödat en del av Balrogs självförtroende, en liten del. 

Dock så var det ut som vanligt i första perioden, underläge känns numera som ett måste än ett jobbigt läge. Blir ändå lite nervös när Balrog  gjorde två mål så tidigt och så tätt men det verkar var det som behövs för att får igång Caperiotäby. När Sundstedt gjorde första målet för Caperiotäby utbröt en stor lättnad i publiken, få gånger som det applåderats så för ett mål! Underbart var det! I slutet av första klev Edlund fram och stänkte in 2-3, han är nog en av de spelare som tagit för sig något otroligt detta år och kommer att vara en stor till gång för Caperiotäby i detta slutspel, Herr Caperiotäby.

I andra gick det lite mindre än 4 minuter innan Hagberg fiskade in en boll och la den i mål, kvitterat. Efter tio minuter spelade Balrog med en man mindre då Lydecker åkt ut för hands. Får tyvärr dra yttligare ett streck för PP utan reslutat. 17.48 blev det en utvisning för Caperiotäby men med en bra kontring och en fin pass från Edlund kunde Hyvärinen lägga in den bakom Jonsson, Hyvärinen som sedan gjorde en helt underbar målgest, leding för första gången i matchen. 4-3 i andra pausvilan!

I början av tredje utökade Hagberg till 5-3 men kort där efter gjorde Balrog 5-4 och det blev en aning nervigt för min del, Balrog hade några chanser att kvittera men tog de inte plus att Ramsin var med. Med 5 minuter kvar tog Balrog time out och bestämde sig såklart att ta ur målvaktern, vilket resulterade i att Hagberg kunde lägga in den i tom kasse med 3 sekunder kvar! Jippiiiii! 

Dagens poäng görare och mål görare var Hagberg med sina tre mål, efter honom var det tre herrar med 2p, alla med 1+1, Sundstedt, Edlund och Hyvärinen!

Sundbom var idag med på uppvärningingen men spelade inte.

Ackevi var som en jobbig, irriterande terrier på planen, shit va bra han är alltså, måste ju vara med på årets MVP!

Betygen beskriver ganska bra hur bra dagens spelare var! [Här]

Kan dock inte säga att jag är jättenöjd med domarna men åandra sidan, hellre Gran och Råsbrink än team Hammerin!
   
   
     

Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Sol


Då var även denna vecka snart slut, känns som att tiden bara flygit iväg, kändes som att jag nyss började ettan på gymnasiet och snart har det gått tre år! Även har denna vinter börjat lida mot sitt slut, man har ju börjat se asfalten igen, måste säga att det vore trevligt med lite sol och värme nu! Att kunna se sig omkring istället för att stirra ner i marken för att kolla om det är en säker yta att gå på vore helt underbart!

Då var det bestämt, Caperiotäby-Balrog, första kvartsfinalen sänds på TV4Sport, det känns jättekul förutom att det förfärliga plastgolvet rullas ut över den nästintill oklanderliga parketten. 

Undrar hur truppen kommer att se ut på fredag?

Finns nu slutspelsvaror på Caperioshopen!

Att de bara orkar! Låt honom bara vara, det är ju hans val! [Här]

Idag spelades första kvartsfinalen, den spelades på västkusten och Warberg vann mot Helsinborg med 8-4, Eskelinen verkar vara riktigt på hugget, fem mål gjorde han idag!

Har ungefär en...miljon fjärilar i min mage inför imorgon, men det känns som att Caperiotäby är äckligt revanschsugna så det här går nog bra, men innebandy är innebandy!

För er eventuella stackare som inte sett hur valet av motstånd gick till i Caperiotäby, [här] är länken!

Imorgon är det då dags för Caperiotäby, säsongen 0910, att spela första kvartfinalen, kom och titta, det kommer bli en bra match! Tibblehallen, kl. 19.00! Då kör vi! 

Börjar faktiskt längt efter sommaren trots  min kärlek till vintern, snart är den här, vill till Dalarna nu! Ha det bäst! // Cicciilia<3




  
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Slutspel!


Serievinst och Rickie Hyvärinen vann poängligan, grattis, borde bli överrösta av applåder i första kvartsfinalen, ja herregud slutspelet är här! När jag såg hur det gick i AIK-Balrog ångrde jag mig ganska fort och ville att Caperiotäby skulle ta Falun men icke, Balrog blev det, Karlsson gjorde fyra mål i matchen idag, så äckligt. Jaha... på fredag gäller det...igen... men som sagt tror att det blir ett bra sätt att få den där energin ur revanschlusten, kommer förhoppningsvis leda till fördel. Men vilka kvartsfinaler det kommer att bli!

Caperiotäby-Balrog
Storvreta-Dalen
AIK-Falun
Warberg-Helsingborg

Alla är väldigt intressanta förutom Storvreta-Dalen, skulle bli väldigt förvånad om Dalen skulle ta sig vidare men åanddra sidan pratar vi om innebandy!

Synd att AIK spelar hemma samma dagar som Caperiotäby, hade velat ta en tripp till Solna. Kommer dock bli en (förhoppningsvis bara en) resa med tunnelbanan till "Hallunda centrum", Botkyrka, vill inte ha några problem under denna kvartsfinal, och inte så mysigt område är det heller.

Tror dock att alla topp-fyra lagen går vidare till semi, även det skulle bli riktigt intressant och spännande, jaja nu är vi inte där än, kvar i kvarten.

Åh stackars TT får kvala i år igen, men förhoppningsvis kommer de fixa det här. Järfälla är nu ute ur SSL, no more Jakobsbergssporthall!

Undrar vilka matcher de tänker sända på TV4Sport?

Då blir det fullt ös medvetslös mot första kvarten som spelas på fredag, alltså den 12/3 Tibblehallen, förmodligen kl 19.00! Ha det bäst! // Cicciilia<3
Uppdatering på tiden i kvartsfinalerna, matchstart är 19.15 samtliga hemma matcher!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ett helt år har gått


Hej! Idag är det exakt ett år sedan jag startade bloggen så jag känner mig manad att skriva något. Har idag sett Alice i Underlandet med min underbara vän Mika, vi har faktiskt planerat att se den här i typ ett halvår så kul att äntligen få se den! Filmen var jättebra, verkligen verkligen sevärd och helt underbar, känns verkligen så verklig! Känns som att den världen faktiskt finns någonstans bara att vi inte hittat den än!

Ja bloggen är nog något av det bästa jag gjort så tack Helena som var på mig och sa att jag borde starta en. Ja bloggen har ju blivit som ett bra sätt att uttrycka det jag känner och behandla det som hänt och är, har inte stött på någonting negativt med bloggen så jag är jätteglad över att jag har den och tror att den kommer leva många år framåt om inte något drastiskt skulle hända dvs. Annars är det 365 dagar kvar tills bloggen fyller två år! 

Känns så otroligt bra att titta på tabeller nu, både serietabellen och poängliga tabellen, fint ser det ut uppe på toppen! Men jag är så galet orolig inför slutspelet, hur ska det gå, vilka kommer vi möta i kvarten och så väl semin, blir Caperiotäby utslagna i kvarten...igen? Ja om tabellen inte ändrar sig efter nästa match kommer Caperiotäby att ha Balrog, Falun ,Helsingborg och Dalen att välja mellan, hm... pest, kolera, svinkoppor och Spanska sjukan. Bara att välja och vraka! Jag menar Balrog vill inte jag att de ska välja med tanke på fjol året och i år, DM-finalen, det går emot förnuftet. Men hur kul är det att åka till Helsingborg eller Umeå då, trots att statistiken talar för Caperiotäby? Inte så jätte, troligtvis. Och då återstår Falun, luriga Falun som var millimeter från att slå ut självaste Warberg förra året! Det valet vore inte så kul heller så jag är överlycklig över att jag inte behöver besluta någonting! Men om jag skulle välja ligger det ju mellan Balrog och Falun, mot Balrog har Caperiotäby haft "bra" vinster, 10-3 hemma och 6-10 borta men åandra sidan vann ju Balrog mot Caperiotäby i den förbannade DM-finalen. Falun då, 11-4 hemma men borta matchen var det på håret att Capeirotäby fick med sig tre poäng hem, 7-8, Caperiotäby låg även under i de två första perioderna, visst tog de igen sig men nästa gång kanske de inte gör det! Nej jag tror att man ska ta Balrog så att man får ut lite extra energi ur att det blev som det blev förra året, hämndlystenhet, om det nu finns ett sådant ord. Jaja nog om detta, som sagt det är inte jag som måste göra beslutet!

På söndag är det innebandy på TVn då TV4Sport sänder matchen mellan Falun och Tyresö/Trollbäcken och sedan när seriens topp fyra väljer motstånd inför kvartsfinalerna! Sändningen börjar kl. 14.15 på söndagen den 7/3!

Nu tänkte iallafall jag gå och lägga mig! Ha det bättre än bäst! Varväl för nu! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0