Cicciilias Innebandyblogg

Vill vara i Smögen


Hej på er! Ja jag vet att det var längesedan, känns som att jag lever i en bubbla, utan inspiration, tråkigt nog. Meeeeen! Idag spelar ju caperiotäby match i Smögen, och var är jag? Jo just nu sitter jag på roslagsbanan påväg mot jobbet! MAn kan tydligen inte få allt, hade såå gärna tittat på Täby Fc-caperiotäby...kameran också. Lycka till nu, både caperiotäby och Täby FC!

Hoppas på ständigt uppdaterad facebook!
Ha det bäst! // Cicciilia
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ogillar


Hej hej!

Det var ett tag sen men nu är jag tillbaka, midsommar avklarad för detta år!

Midsommar ja, skulle bryta på traditionerna detta år då vi nu fått mindre barn i midsommarligan. Tänkte kolla på majstångsresningen på ett annat ställe då de börjar tidigare än på vanliga stället. Gick ner till det nya stället men de som höll i "arrangemanget" tyckte att det var viktigare att köra guidetåget är ha upp stången. Körde det förbannade tåget fem gånger efter att allt skulle börjat! Men sen fick det vara nog så vi gick hem igen, och så gick vi upp till Utmeland trots att vi inte skulle det från början! Men det var en bra midsommar iallafall!

Och fick hur många myggbett som helst... mygg älskar mig.

Caperiotäby la upp en länk på Facebook till artikeln om Helsingsborgsmatchen, tänkte klicka på "gilla"-knappen men ändrade mig, vem gillade att spelarna blev av med allt liksom? Ogillar.

Om en månad och 19 dagar är det dags för försäsongscupen i Hässelbyhallen! Det gillar jag!

Vilket svammel! Ha det bra!

Föresten har ni tittat på HJ Elits video från Falun? Gör det, roligt!
Och ja det känns i hjärtat att Dalbjer går till Falun! 

// Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0