Cicciilias Innebandyblogg

Sommar!


Nu är jag påväg att åka till Dalarna så om fyra-fem timmar kommer jag att vara i Dalarna och bara njuta av livet. Hoppas alla får en underbar sommar!
 


Får se när jag skriver igen då jag inte har något internet där uppe!

Ha det bättre än bäst allesammans!!!!! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Det var på tiden!



Sverige vann kval matchen, 4-0! Det kom inte en dag för tidigt! Plus att Kim Källström ska ha hur många guldstjärnor som helst efter dagen insats! Hade ju blivit stillastående utan honom! Hoppet om VM lever kvar!

Måste dock fälla en tår då Lolo Chanko lämnar Hammarby, vilket krossar mig hjärta då han för mig är en stor del av Hammaby! F´n vad det här suger!  

Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

~...~



Danne Bron-Sundbom har skrivit ännu en bra krönika!

Bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Premiäromgången


Premiäromgången är nu fastställd och Caperio/Täby har sin första match hemma i Sveriges grönaste hall! Helsingborg är det som ska börja säsongen med stryk, förhoppningsvis! Haha välkommna hit!

Här är de övriga matcherna:

Premiäromgången superligan

Pixbo Wallenstam IBK-Umeå City IBK, Lisebergshallen
Balrog B/S IK - AIK, Botkyrkahallen
Tyresö Trollbäcken IBK -IBF Falun, Strandhallen
~Caperio/Täby FC -FC Helsingborg, Tibble CC~
Warberg IC - IK Sirius IBK, Sparbankshallen Varberg
Storvreta IBK - Västerås IBF, Fyrishov A
IBK Dalen - Järfälla IBK, Gammliahallen

Tror även att det kan bli en spännande match i Botkyrkahallen då Balrog gästas av AIK. Kan hoppas att de spelar en annan dag än Täby så man kan se båda matcherna! Men det tar sån jäkla tid att ta sig till Botkyrkahallen, typ 35 stationer från Danderydssjukhus.

Eller så får man ta sig till Strandhallen titta på TT!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

I have a cold


Jag har idag druckit ca 15 koppar te och tagit en hel del alvadon, är helt galet förkyld, vilket suger. Jaja det är bara att dricka lite mer te så blir allting säkert bra! De gick dock så långt idag att jag tittade på en inspelad innebandymatch och även fast jag var där och vet hur matchen slutar var det lika spännande ändå...jag måste skaffa mig ett liv! Haha

Detta har jag funderat på länge! Johan Edlund, varför tittar du på domaren när du ska teka? Jag har verkligen kollat på matcher och har inte hittat någon annan som tittar upp på domaren istället för på bollen osv när de står på mittpunkten och ska teka. Kan du/någon svara på det? Förvisso brukar det gå bra i tekningarna och man gör som man vill men jag vill bara veta varför, jag blir förbryllad. 

Här har vi en spännande guldkrönika från Niklas Jihde! 

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Jag avskyr att komma på rubriker.


Jaha det var ett tag sen man skrev något, har inte haft lugnet till att skriva något men nu äntligen sitter jag här! 

Igår var det fotboll, Vm-kval närmare bestämt, och för er som inte såg matchen gick det skit. Missade straff, klantig rensning och allmänt segt spel. Dock tycker jag att det mesta är segt efter en lång vinter med innebandy. Jaja det gäller att Sverige vinner på onsdag(?) mot Malta annars är det ganska kört. Men det är ju "bara" ett spel! Men som tur var hade jag några vänner här igår som tittade på matchen med mig så humöret slog inte ner i backen efter matchen! Tack! (Mika och Berergo, ni får komma hit nån annan gång och chillisera!)

Caperio/Täbys Innebandyskola har fortfarande platser kvar, jag skulle gärna ställa upp men jag är nog aningen gammal men åandra sidan är jag lika bra på att spela innebandy som de som nyss tagit steget ut på planen, plus att jag är ju ganska kort, så det skulle kanske funka...NOT! Men ni som är i rätt ålder, var med, det blir nog jättekul! 

Har ett nyförvärv!

Caperio har endast två försäsongsmatcher här i Sverige, 10 sep, hemma mot VIB och 13 sep, Storvreta borta. Kommer endast kunna se matchen mot Storvreta, kommer hem från skolresan den 11:e. Suck!*

Måste klaga lite! Något annat jag (förutom hitta på rubriker) avskyr är *trumvirrvel*, pulvermos alias potatismos. Det är så grymt äckligt rent utsagt, smakar äckelpäckel och innehåller lika mycket näring som en mumsmums. Usch, det borde förbjudas! Har länge haft denna aggerition på pulvermosen och nu har jag fått ur mig det!
 
Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

090603



Aik vill inte heller vara med och "leka" i Köpenhamn. Kan inte säga att jag är förvånad, det verkar vara rätt dött i EC.



Hade endast en lektion idag och den varade i ca 30 minuter. Sen gick jag till centrum och hjälpte Agneta hitta en morgonrock. ...Gick väldigt bra för min del, köpte inget onödigt...förän vi kom till sista affären, jag föll för ett par jättefina örhängen(bilden). Sommriga... vad jag nu ska med dem till i detta regninga Sverige, jaja... de är ju fina iallafall! 

Mina örhängen

Det är en låt som hela tiden går runt i mitt huvud! Brandy-Right Here, ja jag vet att låten går sjutioelva gånger om dygnet på radion men jag tycker den är bra ändå, det ligger en tanke bakom texten.

Ha det bäst! // Cicciilia!




© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ta inte bort de rosa molnen!


Jag kan inte tro det! Har [detta] verkligen hänt? Jag hoppas verkigen att det inte stämmer men varför skulle han ljuga om det? Det är helt absurt! Nu när Innebandyns utvecklingskurva går spikrakt uppåt och innebandyn är som på rosa moln och så kommer det här! Vi vill ju inte att innebandyn ska bli någon slags skandalsport, att andra länders spelare inte vill komma hit och spela då "vi" är oärliga! Då vänder kurvan lika snabbt ner som den kom upp! Nej Balrog, se till att fixa det här nu, detta gynnar ingen!
 


Nu till de goda nyheterna, Johan Lundquist har skrivit på två år till! Blev lite jobbigt när det ryktades om att han skulle sluta. Nu har vi ett svar och ett positivt sådant! 

Johan Lundqvist

Zlatan är poängkung i Italiens Serie A! Jippiii! De vill säga att han nu är större än störst och en av Sveriges och världens bästa fotbollsspelare någonsin! (De som känner mig vet att jag är ett stort fan av Zlatan och att jag flyter på moln efter denna helg!)!

Ha det Bäst!!!!!!! // Cicciilia<3





© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Strömavbrott? Ja tack...


Nu har strömen kommit tillbaka efter att ha brutits i hela Stockholm. Min kära far ringde till en vän på Lidingö och han fick tillbaka elen ca 20 sekunder innan oss Täbybor, är det verkligen rätt?Haha:D Ganska skönt ändå när det är ström avbrott en kort tid, det blir lite mysigt på en gång, man får tända alla ljus man har och bara vara! Trevligt för de som inte är mörkrädda de vill säga! 

Jaha, två till av Sveriges toppdomare har bestämt sig att hoppa av med omedelbar verkan, SSL har inte råd att förlora fler nu, de absolut fyra bästa är nu borta... sucks! Undrar vad som krävs för att de ska komma tillbaka? De säger trots allt att döma är det roligaste som finns!

Spelare hoppar fortfarande hit och dit i klubbarna, jag väntar med spänning!
 
Glömde bort att säga att ni borde läsa Fredrik Djurlings Guldkrönika, han är duktig!

Jag köpte mig en hängstol på Indiska i torsdags och det blev jättebra och jag älskar alla färger! Har nu även ett bord och två stolar så nu ska jag köpa Fjärilslavendel och smultron som kan stå på balkongen! Kommer att bli riktigt bra!

Hängstolen!

Inte Fjärilslavenden men någon annan!

Ha det så soligt! Kramilikram! // Cicciilia<3






© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0