Cicciilias Innebandyblogg

Rubrikernas rubrik, rubrik


Hejsan hoppsan!

Ja Caperiotäbys landslagsmän verkar trivas bra i Zurich, av 22 gjorda mål för Sverige kom 9 av dem ifrån Caperiotäby spelare! Helt okej kan man säga! I matchen mot Schweiz utsågs Hagberg till matchensspelare och i matchen mot Finland utsågs Bron-Sundbom! Trots Caperiotäby brilljans under dessa tre matcher vann Finland hela grejen med två poäng före Sverige. Har bara sett dagens match mot Finland men där måste jag säga att det bara var i tredjelinan som spelat funkade... men klart att det funkar med massor av Capeirotäby spelare!  

Hagberg 3+4p
Bron-Sundbom 2+1p
Sundstedt 4+1p

För Finland har Hyvärinen gjort 4+2p. Och såklart gjorde han det avgörande målet för Finland i mötet mot Tjeckien!

Ja igår var jag och tittade på innebandy (och älskade kameran fick följa med), närmare bestämt Täby FC F95 final mot Täby rivalen TIS i Mitti-cupen som spelades i Solnahallen, en spännande match som tillslut gick till straffar med 4-4 på tavlan, TFC hade en 4-2 ledning med TIS kvitterade sent i sista, i sudden var det nära många gånger men bollen ville inte in. Matchen gick till staffar och avgjordes inte förän efter tredje suddenstaffen och vinsten gick tyvärr till TIS.
Klicka på bilderna för större format.
   
   
 

Ja det pratas om hur man ska kunna få ett högre publiksnitt, att det är mycket folk jämnt. Det var någon som föreslog att man skulle ha någon form av jippo i Täby centrum och det låter ju jättebra, Täby centrum en löne helg, super! Typ ha en liten innebandy plan vid scenen där man kan få spela mot några i Caperiotäby, eller att man har någon form av "Caperiotäbystjärnorna hjälper dig hitta den perfekta klubban" inne på Stadium och Intersport, autograf-"hörna", Caperiotäby har minimatcher mot "de yngre" lagen inom föreningen i CC. Finns säkert mycket mycket mer men nu kommer jag inte på något.

Hörs när vi hörs! Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Minnen från säsongen 09/10


Hej, ja nu när säsongen är slut men många minnen har man fått, kände för att plocka fram lite härliga och några tråkiga minnen från säsongen, det har ju hänt en hel del! Har länkat till inläggen i bloggen efter varje minne, klickar man på länken öppnas inte ett nytt förnster, bara så ni vet! 

Vi börjar väl med de roliga minnena:

3. Caperiotäbys match mot Västerås hemma skulle vissa sig bli ett riktigt målkalas för Caperiotäbys del, efter första perioden stod det bara 3-1 och sedan i början av andra kvitterade till och med Västerås till 3-3 men sen lossnade det utav bara helskotta och på de sista två perioderna gjorde Caperiotäby 13 mål! Matchen slutade med hela 16-3! I denna match fick Danne Bron-Sundbom kliva över 250 poängs strecket och matchen ligger även med på målrikastematcherlistan! [Här]

2. Hemma matchen mot Järfälla ledde Järfälla långt in i tredje med 7-5 men med fem minuter kvar tar Caperiotäby ut Ramsin och på de sista 80 sekunderna av matchen går Caperiotäby från tvåmåls underläge till vinst med 8-7, helt otroligt starkt gjort, måste kännts löjligt snopet för Järfälla att falla så hårt sista minuterna. [Här]

1. Sista semifinalsmatchen mot de då regerande mästarna AIK, tvungna att vinna matchen för att komma till Globen, säsongens sista hemma match. Stämningen i hallen var obetalbar och att det blev vinst med 7-4 gjorde inte detta minne tråkigare, stående publik och haglande applåder. Danne Bron-Sundbom hade en toppen kväll och stor glädje i Täby över att man äntligen skulle till Globen efter tre års väntan! [Här]

Säsongens tråkigaste är:

3. Förlusten i DM-finalen mot Balrog, förstår inte att Balrog kunde vinna mot Caperiotäby, visst kanske Täby inte satsade fullt ut på en DM-final men mot Balrog, kom igen, och Balrog ledde inte en enda gång under hela matchen med tog tillslut ledningen med en minut kvar och det räckte. [Här]

2. En annan tråkighet är såklart finalen, klart att den svider i hjärtat, det är ju liksom inte vilken förlust som helst, komma på andra plats igen, det hade varit klart roligare med en guldmedalj men man kan tydligen inte få allt här i livet så det är bara på den nästa säsong! ...men som sagt, det svider! [Här]

1. Årets mest pinsamma var när det började regna in på planen i matchen mot Järfälla. Kommunen hade länge vetat om att det läckt in vatten på andra ställen i hallen men ignorerat det, i och med denna vattenläcka från taket halkade minst tre personer under de få minuterna som spelades och matchen fick avbrytas trots att Caperiotäby gjort allt för att stoppa läckan. Jobbigt för Caperiotäby att spela med sån pinsam kommun bakom sig. [Här]

Detta var mina speciella minnen och jag hoppas att nästa säsong bjuder på många många fler!

Måste bara skriva att Urwäder också skivit på för tre år till, dvs till 2013! Tummen upp!

Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Säsongens sista match


Ja det där gick ju inte så bra, förlust och en silverpeng. Men Storvreta vann rättvist, de var idag...igår det bästa laget, tyvärr. Men vafan nästbäst i världen är ju inte så pjåkit det heller eller hur, kanske just förtillfället men om nån vecka kommer man nog inse vilken underbar säsong det varit, för det har det ju verkligen varit! Serievinst, poängliga vinst, årets spelare, tre raka mot Balrog, vinst i sista avgörande mot AIK, och mycket mer!

Ja vad kan man säga om gårdagensmatch, kändes som att det inte blev gjort något framåt, bakåt var bra men inte framåt, maginalerna var inte på vår sida heller. Men vad gör egentligen det, det är ju en ny säsong som börjar om ungefär 6 månader! Och om man ska dra till ordentligt är det ju "bara" en sport...

Ja vad ska man gör nu då när säsongen är slut? Kommer ha läskigt mycket fritid, hm...ja i sommar är det iallafall fotbolls VM så där försvinner typ en månad. Sillyseason börjar nu också så det är bara att hålla koll!

Var på efterfesten i Annexet igår, var väldigt trevligt, tack så mycket alla underbara!

Och tack Caperiotäby för en supersäsong! Ses i Tibblehallen nästa säsong!

Ja vi får väl se hur mycket det blir skrivet här nu framöver, hellre inga inlägg alls än "nödinlägg" för min del! Ha det bättre än bäst och ha en bra sommar om inte annat! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Inför Globen


Ja...då var vi här, efter ca tre års längtan står de i globen igen, inget AIK, inget Warberg, hoppas att det håller sig så ett tag, det här kommer antagligen bli en av de roligaste finalerna någonsin, det borde inte bli annat än kul emellan dessa lag! 

Ja hur ska det här slutat då? Jag tror givetvis att Caperiotäby vinner det här,haha och mästertippare som jag är(verkligen inte) tror jag att matchen slutar 7-6 till Caperiotäby och Edlund kommer att bli matchhjälten, guld kommer det bli, för mig finns det egentligen inget annat just nu, jag menar varför inte, Caperiotäby har ju varit suveräna i år, spelat väldigt bra i slutspelet, Caperiotäby har slutspel i bena isället för vila, man har slagit ut de regerande mästarna, mohaha, is no more, oj vilken skade glädje, har en helt otrolig trupp och suveränerna själva som ledarstab, nej det kommer bli Sundbom? som får lyfta buklan ikväll. När det blir så måste jag springa till Täbyklacken och ta en, eller en bunt såndär SM-Gulds "papper"! 

Nej men jag tror att jag ska sluta skriva nu, jag är så jäklanervös och bara längtar efter att få gossa in mig i Globen och känna på vibarna, bli lite äckel nervös, sätta sig på sin plats och låta allt bara sjunka in och sen bara njuta av Världensbästa Innebandylag! 

Lycka till nu för fan! Ni är grymma! Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

En fjäderlätt dag


Var väldigt lätt att ta sig ur sängen imorse, flög upp (om man jämför med hur det brukar se ut), och var klar så tidigt att jag tog en tidigare buss, tiden i skolan bara flög förbi. Och när jag sitter och fikar med syslingen hör jag en låt som jag tyckte att jag kände igen och när jag lyssnar noggrannare tror jag inte mina öron, av alla låtar som existerar spelade de Didi, haha snacka om att jag mådde bra då! Tror verkligen inte att någon kan förstöra denna dag!:D

Ni som vi se gårdagens mys-match igen kan se den i sin helhet på TV4Play! [Här är länken]

På mogonen såg jag att det låg ett brev till mig på köksbordet, och vad låg där? Trumvirrvel*... ett tack från innebandymagazinet för att jag börjat prenumererat på tidningen iform av två biljetter till SM-Finalen, jag tackar!

Och när jag kom hem efter fikandet i solen om vad låg inte på köksbordet, jo det nya nummret av Innebandymagazinet!

Poängliga vinnaren Rickie Hyvärinen är utsedd till Årets Forward, Grattis!

Det blir Caperiotäbys "standard" domare som dömer finalen på lördag, Råsbrink och Gustavsson, hoppas verkligen att det inte är de som avgör matchen, men de har skärpt till sig! 

I innebandymagazinet står det på sid 80 följande, -Caperiotäbys bortaställ (som man använde borta mot Balrog) är speciellt, de har fått det av Hammarby Fotboll.
Undrar vad de har för sammarbete...? Eller så tycker Hammarby Fotboll helt enkelt att Caperiotäby är så jäkla bra att de ville sponsra med något! Men kunde de inte skickat med tillhörande byxor?

Inte för att jag vill att Västerås ska behöva dra sig ur SSL men jag skulle verkligen vilja ha Mora i SSL!

Skulle vilja ta mig till Centralstationen på fredag och se innebandy... får se hur det blir med det!

Hoppas ni också haft en toppen dag! Ha det bäst! // Cicciilia<3



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-AIK SmF5


Herregud, har aldrig varit så skönt att lämna Tibblehallen efter säsongens sista hemma match som det var idag, vilken lättnad! Nu är jag faktiskt glad att Caperiotäby inte avgjorde i lördags, eller ja, det hade nog varit bättre men detta var defintift roligare!

Ja första perioden var ju riktigt jämn till en början, AIK lyckades klappa in första målet på andra returen, men 23 sekunder senare får Edlund in bollen via stolpe och målvaktsrygg vilket var ett väldigt viktigt mål, skönt att få hål på målvakten. Andra målet får omarkerade Bron-Sundbom trycka in och sedan kom tredje Caperiomålet genom Jämtdal med endast tio sekunder kvar av första perioden. 

I andra perioden ca tre minuter in gör Bron-Sundbom 4-1 och det börjar bli en liten uppförsbacke för AIK men ca en och en halv minut reduserar Djurling och det står 4-2 efter 5.02. Sen blev det först ett PowerPlay och sedan ett BoxPlay för Caperiotäby och båda utan resultat, men andra perioden skulle avslutas som första och med 12 sekunder utökar Bron-Sundbom ledningen till 5-2.

5.33 i tredje kom 6-2 målet, skott från Edlund och bollen studsar på Jämtdal och in i mål! Utvisning på Bron-Sundbom och håller BoxPlayet bra men med 19 sekunder kvar av utvisningen får Lohrendal in den, 6-3. Med fyra minuter kvar tar AIK Timeout och bestämmer såklart att ta ut målvakten, men med 2 minuter kvar av perioden gör Bron-Sundbom än en gång mål och denna gång i öppen kasse, 7-3 och det började då lukta Globen rejält! Med 15 sekunderkvar gör AIK mål men publiken stod redan upp, matchen var vunnen av Caperiotäby och applåderna haglade! Så jäkla underbart!

Dagens målgörare OCH poängplockare OCH matchenslirare var idag Danne Bron-Sundbom med sina fyra mål! Bakom honom var Edlund med 2+1p!
    
Snacka om höjning från lördagensmatch!

En bild säger mer än tusen ord så här har ni ytterligare 21000 ord!
Klicka på bilderna för större format!
   
   
   
   
   
   
   

Danne Bron-Sundbom på SVT-Play! [Här]

Och, ja just det... CAPERIOTÄBY ÄR I SM-FINALEN I GLOBEN!

Vilken underbart känsla det var i Tibblehallen idag, otroligt trevligt att ha denna match som sista hemmamatch säsongen 09/10!

Ja på lördag är det drömfinalen då, Caperiotäby mot Storvreta, tabell ettan mot tabell tvåan, vitt mot rött! Ingen av dessa har tagit guld förut, hoppas så innerligt att det blir Caperiotäby!

Ha det bäst! // Cicciilia<3<3<3

 

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

110410


Fy fan vad jag är trött på alla idioter som lever i denna helvetes värld, längesen jag var så här trött på männskligheten!

Artikel på Aftonbladet.

Att det ska vara så himla roligt att gå på folk vid sina hem osv. Jag fattar inte vad som kan kännas bra i kroppen när man gör så, jag gör verkligen inte det. Och hela grejen känns så jävla uttjatat, att man ens ska behöva uppmärksamma detta, det här är ju så år 0... Det är ju innebandy, det är slutspel, det ska vara roligt och spännande...

Nejmen jippi, TV-golv...

PS. Lägger upp bilder från gårdagen nån gång idag.

Ha det bäst! // Cicciilia<3

 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

AIK-Caperiotäby SmF4


Nej men vilken match det var, helt otroligt underhållande och mysig, så synd om er som missade den...eller inte. Fan, vet inte vad jag ska skriva.

Tror att jag hoppar att skriva period för period, kan skriva om de första 31 sekunderna, de kändes bra, sen var resten prutt.

Sundstedt och Edlund spelade inte idag. En backlinje utan Sundstedt, det är jobbigt. Att skapa någonting framåt utan Herr Caperiotäby, Edlund, verkar vara ganska hopplöst, iallafall vad Caperiotäby visade idag. Hoppas så inåt h´lvete att de är tillbaka på måndag!

Ja och domarna hade inte vaknat på rätt sida eller hade de vaknat överhuvudtaget?! Ingen som vet...

Kamerer spelade idag iallafall!:D

Jihde var på plats i Solnahallen.

Dagens trevligaste idag var iallafall att det satt några Balrog-spelare på Täby-sektionen idag, visar väl en hel del om både Balrog, Caperiotäbys stöd och att det vore skönt för alla om någon annan skulle kunna vara i Globen istället för AIK för omväxlings skull!

Ja hur som är det säsongens sista hemma match på måndag, fy...en hel sommar utan innebandy, det blir jobbigt det...shit va tråkigt. Skönt att det kommer nya säsonger hela tiden!

   
   


Barcelona vann iallafall El Clásico, ett ljus i mörkret.

Om mindre än 48 timmar vet hela Sverige vem som står mittemot Storvreta på lördag kl 15.30...tick tack, tick tack.

Nu drar vi ett riktigt stort streck över denna match och så är det bara vinna som gäller på måndag! Skynda er att köpa biljetter, är ju hur som säsongens sista hemma match och man måste ju tacka spelarna för en underbar säsong och hjälpa dem ta sig hela vägen!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-AIK SmF3


Herregud, underbart!

Så utsålt i Tibblehallen, helt underbar stämning, åh vad jag är glad!

I första blev det ett enda mål och det var Ackevi som gjorde det i PowerPlay med assist från Hagberg och det var även Caperiotäby dominans på skottstatistiken! 

Andra perioden började väl inte på bästa sätt, ett snabbt mål av AIK och ett självmål på mindre än 4 minuter, riktigt värddelösa mål men än dock mål. Men sen bröt Hagberg AIKsviten och kvitterade till 2-2, med nån minut senare blev det AIK ledning igen genom ett riktigt bra skott från Fisken. Sen dödade Caperiotäby ett BoxPlay, det gick riktigt bra. Sen smäller Egebrant (för ovanlighetens skull, haha) till Berglund och det blide en liten blod pöl på parketten och en röd tröja, Egebrant fick från början en två men domarna beslutade med del på tryckningar av Caperiotäby alldeles egna Bron-Sundbom att han gjort sig skyldig till en femma, alltså man får göra hur många mål som helst och ingen motståndare kommer in. Första PP målet kom genom Sundstedt och andra kom precis en minut senare från Edlund, båda assisterades av Hyvärinen. Period två slut, Caperiotäby ledning med 4-3 och AIK hade fortfarande kvar 1.43 av U5:an. 

Sista perioden började som sagt AIK med spel 4-5 i 1.43 men AIK höll i. En U2:a för Caperiotäby ca fem minuter in och Djurling gjorde inga misstag och kvitterade till 4-4. Sen var det Caperiotäby dominans och hade tryck länge och sen kom det så viktiga 5-4 målet av Caperiotäbys lagkapten Danne Bron-Sundbom som hoppade upp i väggnätet och sög sig fast, såg väldigt roligt ut! Efter det blev det lite turbulent vid Caperiotäby målet och Nilsson den äldre dömdes sedan ut, två minuter för hands. Hagberg som idag hade ställt siktet ordentligt satte efter en minuts PP 6-4, och sen kom 7-4, sen kom 8-4 i tom kasse och sen blåstes matchen av! 8-4 på tavlan och stående publik, helt jäkla underbart!

Dagens poängplockare och likväl målgörare är Patrik Hagberg med 3 mål och 1 assist! Någon som också bör uppmärksams är Ackevi som idag plockade tre poäng(1+2p)!

Shit vad jag inte skulle vilja var forward i motståndarlaget när Urwäder är på plan, himla bra back!

Alla spelade så jäklabra idag!

Caperiotäbys första hederspris utdelat idag som gick till "Tessan" Rappel!

Som sagt, slutsålt idag!
   
   
   
   
   
Storvreta vann sin match, jippi!

Nu jäklar beställer vi biljetter till matchen på lördag och så har vi vita kläder på oss!

Nu ska vi alla sova så himla gott! Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

04-04-10


Hej, jag har ju fallit ganska hårt för innebandyn, och det är jag glad för men något som jag verkligen grämer mig på är att jag inte var med redan från början, innebandyns begynnelse liksom, det känns som att jag har missat så himla mycket, saker som jag heller inte kommer att kunna se i efterhand. Det gnager mig att jag aldrig kommer att få se verken Hellgård eller Augustsson när de var som bäst, att jag inte har sett vad Kokocha gjort för att ta på sig titeln som expertkommentator, att jag inte fick se när Haninge, Lockerud och Balrog var lag som var brutalt bra, lag man hade respekt för. Jag kommer aldrig kunna göra mig en egen uppfattning av som hänt och varför osv. Det är ju väldigt lätt att få tag på gamla fotbollsmatcher att titta på och se de så kallade ”legenderna”. Första innebandymatchen som sändes var en landskamp år 1989 (enligt innebandy.se) men var kan man hitta den, har inte hittat den i sin helhet på internet i alla fall. När sändes första seriematch egentligen? Jag avskyr att jag inte var med från början och det är grymt irriterande att man inte lätt kan se sakerna i efterhand.

Innebandy.se ska kanske uppdatera sin ”säsong efter säsong” flik? Det är 2010 nu, inte 2005.

Kollade igenom lite arkiv och då hittade jag det här:
Även backen Danne Bron-Sundbom, 26 år, hoppar av elitseriesatsningen i Balrog. På egen begäran lämnar han klubben. Enligt tipsen blir Haninge ny klubbadress.
- Jag har sagt det förr och det tål att upprepas. Det finns ingen anledning för oss att behålla en spelare som uppenbarligen inte trivs hos oss. Detta är och förblir vår policy. Vi önskar Danne lycka till i hans fortsatta innebandykarriär, säger huvudtränaren Mika Packalén. (Källa: http://www.innebandy.se/templates/page____2987.aspx)

Tänk om Balrog kunde hållit fast vid den policyn, Karlsson hade varit glad och Balrog hade inte skämt ut sig.

Påminner igen, match imorgon kl 18.45 i Tibblehallen, glada miner!

Ha det bäst! // Cicciilia<3
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

AIK-Caperiotäby SmF2


Woho det står numera 1-1 i matcher, herregud va skönt, 0-2 hade blivit en jobbig uppförsbacke!

Ojoj ja, ja det allra första som hände i matchen var att Rappel fick en klubba på ögonbrynet och det sprack och det började blöda och var tvungen att sys ihopp. Sen var det Caperiotäby som styrde matchen och höll ihop på ett riktigt bra sätt. Sen kom första genom Jämtdal som assisterades av Urwäder, sen kom tvåan genom Hyvärinen i PP efter att Edgren åkt på en 2:a! Leding med 2-0 efter första 20!

I andra var det fortfarande Caperiotäby som styrde, de hade ett PowerPlay utan resultat och så slog de ihjäl ett BoxPlay också. Mållöst i andra men ändå mycket unerhållande spelmässigt.

Mycket tidigt i tredje satt Hyvärinen bollen i mål och det står alltså 3-0 till Caperiotäby. Sen kom första reduceringsmålet och jag var väldigt rädda att det skulle bli som den gången Caperiotäby ledde med 5-0 men inte. Sen kom det galet efterlängtade skottet från Urwäder och bollen seglade in bakom Jansson, får rysningar av dessa galet snygga mål, hoppas att Urwäder kommer att skjuta mer än han har gjort hittills, han har det ju i sig! 17.11 gör KJ Nilsson 3-4 som kommit in mer och mer i matchen. Hyvärinen gör hittade sedan krysset och det stod nu 3-5 på tavlan, sendrar Svensson på sig en tvåa med 20 sek kvar, då tar AIK ut målvakten, spel 6 mot fyra men resulterade inte till något, 3-5 på tavlan efter slutsignalen!

Dagen poängplockare är idag också dagens målgörare, 2+1p, Rickie Hyvärinen!

Urwäder var väldigt bra idag och Sundstedt likaså!

Känns som att Ackevi gör illa sig varje match!

Idag var Caperiotäy verkligen de bättre laget!





Intervju med Danne Bron-Sundbom i Expressen[Här], och [Här] svarar Kim Nilsson!

Feraressis TT får nästa säsong spela i allsvenskan, tråkigt tycker jag!

Storvreta har även de sett till att det står 1-1 i matcher i deras matchserie!

Imorgon är det exakt två veckor kvar till SM-Finalen!

På måndag smäller det igen i Tibblehallen, 18.45 börjar matchen!

Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

1/4 2010


Ja den här veckan har ju varit...speciell, haha!

I tisdags på historialektionen började det pipa och alla bara började titta på varandra och sen insåg vi att det var brandlarmet. Vi frågade om vi inte kunde få sitta kvar trots brandövningen men inte, så alla släpade sig ut, det var ju kallt ute! När vi samlat där ute och vår lärare bockat av oss sa han, ja men då går vi in igen då, vi måste hinna igenom den här genomgången. Vi gick tillbaka och den kanske 30 minuter senare så ropar de ut i högtalrna att vi skött oss bra som gick ut lugnt och stilla under larmet, det hade varit rökutveckling vid personalmatsalen, men att elever och lärare gått tillbaka in vilket man absolut inte får göra! Haha sen utbrast hela klassen -Men Uffe! Så det hade tydligten varit på riktigt, jaja allt gick bra iallafall!

Och igår hände det jag längtat efter så mycket, min studentmössa kom och den var jättefin och det känns helt sjukt att efter 13 års skolgång, är det dags att lämna skolan och gå vidare. Hur länge har man inte längtat efter att få ta på sig den där jäkla mössan? Satt som en smäck! 39 skoldagar kvar...

Till innebandyn då, Rickie Hyvärninen stannar i Caperiotäby i ytterligare 3 år, det går alltså ut 2013! Otroligt viktigt!

AIK har ju sitt "Inside AIK" och i program tre är det första som faktiskt va ganska intressant, kolla själva! [Här

Biljett inför morgondagens match är köpt!

Nu är det bara en plats kvar i Åretsspelare nomineringarna och Ackevi har inte poppat upp än, alltså om han inte kommer upp imorgon är jag tveksam till om de som nominerar varit i Tibblehallen och kollat på honom, har ju varit helt bländande bra!

Imorgon, Solnahallen kl 16.00 smäller det!

Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0