Cicciilias Innebandyblogg

Gott Nytt år!


Hej, ville bara önska er alla ett Gott Nytt år!

På söndag spelar Caperiotäby match mot Umeå (City!), lycka till!

Och på måndag är TV-matcherna tillbaka, sänds på TV4 Sport som vanligt, börjar 19.05! Storvreta-Warberg! Toppmatch med andra ord!

Här har ni en mycket intet sägande bild! Gott Nytt År! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vilken notis


Hej!

Börjar med att säga att bortamatchen mot Linköping har även den blivit flytta så att den kan bli en TV-Match. Matchen spelas den 21/2 kl 19.15. Sänds som vanligt på Tv4Sport och sändningen börjar 19.05!

Kafka till Balrog, hur gick det till?

Blev jätteglad när jag såg Sundstedts långa intervju på innebandymagazinets hemsida, sen insåg jag att jag redan läst den. Men för er som inte har det, här är länken!

Nu ska vi klaga på Täbys lokaltidning, Mitti-Täby. Här är det två notiser i samma tidning men på olika sidor.



Första notisen, den till vänster. "20-tal besökare", besökare?. Vill de inte tala om att det är Täbys enda "Elitlag" som de har tagit saker för. Eller att Tibblehallen har en totalbrist på säkerhet, det var ju låst? Eller har det hänt en gång till? Fritidsaktiviteter..., sant, men hur larvigt låter det inte? Elitinnebandy!!!!! 

Notis nr två. Rubriken, "Caperiotäby bestulna i Helsingborg". Så Caperiotäby blev alltså bestulna i Helsingborg den 21/12, samma dag som de spelade hemma mot Helsingborg? Japp, och de förlorade matchen borta också, "Inte nog med att de förlorade borta i superligan mot Helsingborg". Hmm...enligt spelschemat så ska den matchen spelas den 10/3 2011, men okej. Mm, Helsingborg borde kolla hur säkerheten är på Idrottens Hus, det var väl där de spelade?

På riktigt, visst det är bara en lokaltidning men lite koll kanske man ska ha när man skriver om något.

Länk till tidningen.

cicciilia.blogg.se

Ojdå, hade visst mer på hjärtat än jag trodde! Om vi inte hörs innan Nyår så Gott Nytt År! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ny Drömfemma


Imorgon möter Helsingborg Mora och det är alltså dags för en ny omgång! Ny drömfemma!

Målvakt: M. Jönsson(Helsingborg)

Backar: Y. Nordin(Dalen), E. Björk(Falun)

Forward: S. Manner(Helsingborg), P. Hagberg(Caperiotäby), R. Sundstedt(Caperiotäby)

Nya i min femma är Manner, Nordin och målvakten Jönsson. Vägde mellan Jönsson och Ramsin men jag tror att Helsingborg kommer att göra en riktigt bra match mot Mora och där av valet. Sen kommer Helsingborg förhoppningsvis göra många mål så jag tog Manner! Nordin spelar i Dalen som möter Mullsjö... det blir nog bra! Kan inte bli sämre jämfört med förra omgången i allafall!

Ha en fortsatt God Jul! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

God Jul


Hej på er alla!

Har trillat in massor av nya läsare så jag hälsar er välkommna och hoppas att ni stannar!

Nu kommer det bli en lite seg tid, är ju både jul och nyår, inte en Caperiotäbymatch förrän 2/1! Men det blir en tripp till Uppsala den 6/1 då Caperiotäby möter Storvreta i Fyrishov! Vi lär höras innan dess!

God Jul på er alla och ta hand om er själva och varandra! // Cecilia!



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Helsingborg


Hej hej! Shit vad allt blev konstigt idag, hela matchen var skruvad.

Har suttit i två timmar nu och försökt komma på vad jag ska skriva, det går väl sisådär!

Jaha! Första perioden då, tyckte att matchen började lite segt, chanser åt båda hållen men inget direkt tryck. Helsingborg gjorde matchens första mål 10.17 men kort därefter drabbades de av en utvisning och det sattes lite hopp om att det inom kort skulle kvitteras. Ett mål upp är ingenting ju. Men PP var inte speciellt effektivt, eller ja, inte alls eftersom det inte blev mål! Sen, precis efter att jag påpekat att Ackevis skott inte tillhör de bästas så vem tror du gör mål om inte Ackevi! Kanske skulle klagat på lite fler? Men glädjen för målet varade inte speciellt länge, ca en minut senare gör Helsingborg 1-2… blä! Men en utvisning i slutet av första perioden gör att Caperiotäby ska få börja nästa period med en man mer. I slut sekunderna så var bollen på väg in i Caperiotäbys mål men, tack och lov för Ackevi som slängde sig och räddade bollen på mållinjen!

Period två börjar Caperiotäby som sagt med en man mer men ingen utdelning då heller och när Helsingborg väl blir fulltaliga tar det 50 sekunder för dem att göra mål! Norell och Walkert hittade en U2:a på Mikulski och Helsingborg som inte hade speciellt stora problem med att sätta Caperiotäby under press gjorde snabbt 1-4. Sen blir Helsingsborgs målvakt slagen på fingrarna och gjorde sig illa ordentligt så det var bara att lämna planen och ge plats för reservmålvakten! Urwäder börjar skjuta lite och det blev hyfsat spel från Caperiotäby och Hyvärinen sätter 2-4a målet, men fasiken vad den satt långt inne! 2-4 i andra paus och sen börjar kaoset.

Spelare springer överallt och pratar med anhöriga osv., spelare springer ut och man fattar att det hänt något. Allt har blivit stulet från deras omklädningsrum, verkligen allt. Ja, kaos. Man får en tio minuter extra lång paus pga. vad som hänt och man spärrar mobiler och kort.

Matchen påbörjas sen, delar av truppen är fortfarande inte på planen men man kan inte hålla på det längre. Mångas huvuden verkade vara på annat ställe, klart att mycket fokus försvann i pausen. Helsingborg ångar på och 2-5 på tavlan då Caperiotäby gjorde ett bytte vid frislag. Caperiotäby får ännu ett PP men alltså det går inte i Caperiotäbys banor över huvudtaget, bollen var inte på deras sida.  Istället gör Helgesson mål, 2-6. Caperiotäby får ytterligare ett PP, även då blev det utan resultat. Med ca en minut kvar så gör Sundbom mål men nja, de kommer inte att ta det här! Hemma förlust med 3-6!

Kapten idag, Ackevi!

Fyra Powerplay och inte ett mål framåt är långt ifrån godkänt!

Caperiotäbys spelare ska ha en stor eloge för att de gick in på planen och fortsatte spela och kämpa trots det som hände i andra perioden! Jag hade definitivt inte klarat av det! Som sagt, stor eloge! Hoppas såklart att allt löser sig!

Domarna, hade väl ett rätt under matchen tror jag eller var det två?

Ja Helsingborg spelade bra samtidigt som Caperiotäby fick inte till det där flytet. Slarv och bara totalt oflyt medan Helsingborg hade det, flytet alltså.

Mikael Liddin var i hallen idag, han värmde upp och sådär men spelade inte. Kul match att starta med?!

Ja dagens poäng fördelades så här, Hyvärinen 1+1, Ackevi 1+0, Urwäder 0+1 och Sundbom 1+0. Lägg märke till att verken Sundstedt eller Hagberg är med, händer typ väldigt sällan!

Helsingborgs reservmålvakt var verkligen superbra idag!

Mindre än 500 personer i Tibblehallen idag, hallå var är allihoppa?!

Det kommer bilder imorgon. Orkar inte sitta och gå igenom alla riktigt just nu!



Hedengran

Rasmus Sundstedt

Andreas Ackevi

Linus Jämtdal leker sjöjungfru!

Edlund

Mathias Helgesson

Manuel Wallden

Niklas Eriksson

Helsingborgs reservmålvakt

Andreas Ackevi

Andreas Ackevi, kapten!
Nästa hemma match spelas den 9/1 2011! Då mot Pixbo Wallenstam! Innan dess är det två borta matcher, först den 2/1 mot Umeå och sedan den 6/1 mot Storvreta!  Men vi lär höras innan dess!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ring ring ring

Hej jag är så jävla upprörd!

Någon hade brytit sig in i Caperiotäbys omklädningsrum under andra perioden av matchen. När spelarna går in i rummet är det tomt. Nycklar, mobiler, plånböcker, allt är borta!

Vet inte om de har hittat något men om någon har sett någonting, ring till Caperiotäby!

Nummer till Kansliet:
08-446 42 20
070-895 25 11

Skriver mer om matchen strax i ett annat inlägg!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Kortis


Hej, det blir ett kort inlägg nu, tänkte lägga upp min Drömfemma! [Länk]

Målvakt: P. Jansson(AIK)

Backar: L-G Nilsson(Pixbo), E. Björk(Falun)

Forward: P. Hagberg(Caperiotäby), R. Sundstedt(Caperiotäby), C. Hjort(Dalen)

Trodde först att Pixbosmatch inte skulle räknas med men jag fick sen reda på att den gör det och var tvungen att börja om från början men jaja! Nu får det gå som det går!

Såg nyss att jag vann förra omgången med 32 poäng! Men efter det såg jag att det är en match kvar den omgången... får göra en halv segerdans!

Glöm inte att det är match i Tibblehallen ikväll! Matchstart kl 19.00!

Hörs ikväll! // Cicciilia
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Balrog-Caperiotäby


Hej, vilken lång dag det varit, åkte hemifrån 11 och kom hem vid 21! Men det har varit en trevlig dag, mycket trevligare än förra Hovet matchen!

Till matchen,

Caperiotäby fick målchans i första ögonblicket av matchen men de blev tyvärr inget mål denna gången. Fortsatte att ändå ha hyfsad press. Micke Karlsson la sig sedan ner, två gånger och fick frislag. Han ligger tyvärr mer än han står upp, synd eftersom han är bra om han vill. Sen kom 0-1 målet, det gjordes av Hagberg när han snabbt och smidigt vann tillbaka bollen från en Balrog spelare, vips. I sjätte minuten gör Ramsin en jätteräddning och spelet fortsätter i ett relativt segt tempo. Sen får Eriksson en utvisning men det klarades av galant, klart att det gjorde det, var Svensson, Ahlm, Mikulski och Urwäder som kom in på planen! Sen fick Balrog en utvisning för slag och någon gör 0-2 men vem som gjorde målet det undrar jag också, har skrivit nr 98 i anteckningarna men i protokollet står det Edlund, tror dock när jag tänker efter att det var Edlund. 0-2 efter ca 15 minuter men Balrog fick tillslut in en boll och man blir lite nervös över att de bara har ett mål upp men precis innan första period pausen gjorde Hedengran 1-3 på returen från Urwäders skott får bakre delen av banan! Bockar och bugar.

I period två trevar det på som i första, men det tog inte speciellt lång tid får att Caperiotäbys Jämtdal skulle göra 1-4, närmare bestämt 1.54 av andra perioden. I femte minuten missar Ackevi öppet mål, tyvärr. Sen drar Caperiotäby på sig två täta utvisningar och Balrog gör mål i båda PP, 3-4 med ca halva matchen spelad. Sen är det dags för ett PP för Caperiotäby och man tar in samma lina som i förra PP:t och det är samma duo som samarbetar, Edlund stod för målet och Hagberg för assisten! Den trängningen som Balrogspelaren åkte ut för kunde ha gått riktigt illa, Ackevi åkte in i båset och missade precis att landa in i ett spetsigt bord eller var det nu var som stod där nere. Sen trappas tempot ner, lite fram och tillbaka, och sedan gör Balrog 4-5 och det resultatet håller i sig till andra periodpausen.

Tredje började som andra perioden, med ett snabbt mål från Caperiotäby, målet gjordes av ingen mindre än Norrman! Men strax där efter kommer Balrog med ett mål, 5-6 och ett bevis på att de inte skulle ge sig. I femte minuten slänger Eriksson iväg ett bra skott bak i banan och den träffar stolpen! Sen blir det kontring och Balrog träffar också stolpen! 8.28 satsar Sundstedt för fullt och prickar bollen i mål, och bli en klubba fattigare, kapad på mitten. Men bara nio sekunder senare gör Balrog mål och det blir då bara en ett-målsledning. Men med fem minuter kvar presenterade sig Wallden och berättade att han är tillbaka! 6-8 och det står sig till slutsingnalen ljöd inne på Hovet!

Dagenspoängkung och assistkung, Patrik Hagberg med sina 1+4! Målkung blev Edlund med två mål!
I poängligan leder nu Hagberg med sina 27p(15+12), sedan kommer Kohonen och Svensson med 26p. Sedan kommer Hyvärinen på delad fjärdeplats med 25(14+11)p. Sundstedt ligger på sjunde plats med 23p(16+7)! Fyra Caperiotäby spelare i topp tio, det är inte illa! Men imorgon väntar fler SSL-matcher!

Urwäder och Wallden, välkomna tillbaka!

Sundbom var kapten idag!

Caperiotäby har fått ännu ett nytt borta ställ, det är guldigt... Jaha, öhh... kanske ska skaffa nya byxor som matchar, typ svarta?

Binge stod nere i båset idag!

Ja den här matchen var väl inget finlirr men Caperiotäby gjorde det de var tvungna att gör för att ta en vinst!

Nå slog man förra publiksiffran som man hade här på Hovet? Japp, det gjorde man, förra gången var det 2717personer då man även räknade med de som varit där på morgonen men som sedan inte var kvar vid själva matcherna. Denna gången var det 3114 personen som slitit sig från julshoppingen och kommit till Hovet! Bra jobbat! Det är en förbättring, det är bara att fortsätta kämpa! Tänk va roligt det skulle vara om man någon gång i framtiden får det fullsatt! Som sagt, bra jobbat!

Kändismatchen var underhållande i högsta grad, blev så tufft att Patrik Ekwall åkte på ett rött kort och Olof Lundh åkte på en tvåa! Kul att det hände något! Ekwall verkade nöjd iallafall! [Länk]

Broken Door var också där och sjöng sina bästa trudilutter!!

Storvretas 2-4 mål som gjordes av Samuelsson, kända man inte igen det lite? Typ semin i VM för en vecka sen?

Under matchen så frågade man varför man inte sett Världens bästa spelare Kohonen så mycket på planen, Brottmans svar - Näh, han platsar inte...!
Han har tydligen varit lite krasslig!

110.000 kr till insamlingen för blödarsjuka! Tummen upp!

Dalen förlorade mot Linköping i sudden? What???

Ja och på tisdag (21/12) är det dags för match igen, denna gången hemma i Tibblehallen! Där möter Caperiotäby FC Helsingborg, det man kan säga om de är att man inte vet var man har dem! De fyra senste möterna mellan dessa had Caperiotäby vunnit 3 och förlorat en i sudden, lurrigt! Matche börjar som vanligt 19.00!

Det var allt för idag! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Superlördag


Hejsan!

Skulle skriva ett inlägg igår men Blogg.se fick ett ordentligt breakdown så jag kunde inte logga in någonstans. Men men nu är jag här!

Imorgon är det match!!!!!!!!!!

Urwäder OCH Wallden (det är väl Wallden, trollkarlen från Blåkulla?) är tillbaka, mycket intressant! Specielt Urwäder, trodde att han skulle hålla sig i Caperiotäby när han kom tillbaka till Schweiz men sen blev det Bollstanäs. Men det är många omgångar kvar av denna serie, han har inte missat så mycket! Riktigt bra back!

Så nu har de öppnat Lennart Johanssons pokal och det står Djurgården är bäst. Inte så mycket att hurra för. Men alltså sen tycker jag att -Grattis Lagrell, du har gjort någonting under detta decenium, nu har du bara två år på dig att inte gör ett jävla skit som tar svensk fotboll i riktiningen FRAMÅT! Bra jobbat! Har han helt seriöst gjort någonting bra för fotbollen under alla 20 år han har varit ordförande?!

Jaha... truppen till imorgon ser bra ut!

Jag längtar verkligen till imorgon, hoppas att det blir ett lyckat event! Har ju sett att ni faktiskt satsat lite denna gång och lagt in en hel sida reklam om eventet i flera Mitti-tidningar och även på andra ställen. Jag hoppas att ni får lön för mödan!

Tjärnquist svar på Granquists fråga! [Länk]! Även där riktigt bra skrivet!

Jag fyllde år igår och jag fick massor av risbräck, kläckte ju ur mig att man kunde köpa typ sju kilo hur billigt som helst, de är ju så lätta! Haha, jag är ju riktigt blond ibland!

Idag spelar Falun mot Sirius och jag hoppas att Björk gör lite mål, jag behöver det!



Kom till Hovet imorgon och gör det här till en fest! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Färgsprakande


Hej!

Måste börja med att säga att Danne Bron-Sundbom har skrivit en superbra krönika på Innebandymagazinet.se om VM-fiaskot och lite olika lösningar på problemen! Måste läsas! Jag kan se en viss frustration, med all rätt!

Lasse Granqvist har också skrivit en tankeställare! [Länk]

Min kamera fyllde två år igår! Naaw! Men jag hoppas att det blir en ny snart, jag vill jag vill jag vill ha en Canon Mark 5D II! Med det är bara att kämpa på! Men eftersom den fyllde år så släppte jag den i skogen så den fick fota av sig!

Min Drömfemma denna gången!

Målvakt: M. Rudeström(Dalen)

Backar: E. Björk(Falun), L-G. Nilsson(Pixbo)

Forward: K. Brännberg(Pixbo), P. Hagberg(Caperiotäby), R. Sundstedt(Caperiotäby).

Först tänkte jag att jag skulle ta bort Hagberg och Sundstedt eftersom de spelat VM men sen tänkte jag, Sundstedts form lär ju hålla i sig och Hagberg kommer ju vara pigg för han fick ju knappt spela något(Varför?). Brännberg kommer gör mål som vanligt. Rudeström tog jag för att jag helt enkelt inte ville ha någon annan!



Nu börjar SSL igen, färgsprakande och inspirerande! Hoppas att det kommer massor av folk till Hovet denna lördag! Det är ju topp-matcher som visas! Biljetter finns på Ticnet!

Ha det bra tills dess! // Cicciilia<3
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Asså shiiit


Ja vad säger man, Finland är bättre än Sverige, och var det under hela matchen!

Tycker att det var lite konstigt att man inte efter runt i mitten på andra perioden gick ner på folk, man såg ju att det inte fungerade. Sen om inte det fungerade, kasta in de på bänken, Gillek och Hagberg! Vad hade de att förlora? Jaja lätt att vara efterklok!

Domarna, katastofaltdåliga (Med blågula ögon, jag vet), men att såna saker som är så självklara inte ens existerade i deras värld!

Magnus Jäderlund in i ledarstaben, ja tack!

Sundstedt med i All Star Team! Han förtjänade verkligen det, vilken härlig spelare det är! Men jag tror inte att han gjädjs åt det riktigt nu!

Nu längtar jag till på lördag och matchen i Hovet! Bortamatch mot Balrog! Ett relativt svagt sådant, den här matchen måste Caperiotäby vinna! Balrog ligger precis över strecket, det är Mullsjö, Mora och Balrog som kommer att slåss i slutet om vem som säger hejdå till SSL! Men de vann åandra sidan mot Pixbo i SD! De kan väl kanske ha något kvar i laget!

Dags att vaska fram en ny Drömfemma, första matchen denna omgång spelas på torsdag, 16/12!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Oh Snap!


Puuuh!!!! Fy fan vilken äcklig match! Satt som vanligt och hade kudden framför ögonen, shit vad det var hemskt när Schweiz skulle lägga straffen! Herregud! Ja, vad kan man säga Jansson, du var riktigtriktigt bra idag och jag hoppas verkligen att du får stå imorgon, allt annat vore katastrof!

Fint mål av Samuelsson! Smack in i mål, som det ska vara!

Jisses va Hyvärinen var bra i Finlands match, såg tydligt varför han är utnämnd till en av världens bästa spelare!

I-landsproblemet, Idol och Innebandy...samtidigt!

Till Caperiotäby, någon som undrade om jag visste om Urwäder var tillbaka. Jag vet faktiskt inte men Urwäder står inte kvar under listan på "utlånade" utan under backar så jag antar att han är tillbaka. Men helt hundra är jag inte. Hoppas att han är tillbaka, det har jag verkligen ingenting emot!

Har lagt upp en banner i sidebaren som tar er direkt till Ticnet så ni kan fixa biljetter till Hovet-match, bara att klicka sig dit!

Alltså vad hände med Mikael Liddin

Åhhhhh, imorgon är det dags, känns helt sjukt!

Måste skälla lite också. Vad hände med "Caperio-TV"? Gick ju bra några veckor och sedan, sandstrand! Inte ett ljud...

JAY vann! Så självklart!

Samuelssons kommentar: "De är som Dalen. Kämpar men vinner aldrig". Oh snap! Kaxigt men vänligt!

Längtar till imorgon! Lycka till som bara den! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Lördag


Arrrggh! Jag har försökt i en halvtimme att få det att snöa på bloggen men vill det fungera? NEJ! Snör det på bloggen? NEJ!! Jag fick det ju att fungera förra året så vad är felet nu då!?! Skit! Nu har jag suttit här i ca en timme till och nu fungerar det, äntligen! Blä och thank God for Google!

Men till något mycket trevligare, 21-1 i premiärmatchen i VM, riktigt härligt! Men Hagberg är i fjärde femman, say WHAT? Eller de kanske sparar honom till slutspelet? Men men, VM är igång och det känns bra! Imorgon väntar Australien, hoppas på samma målskörd som det var imorse... men att Hagberg och Sundstedt gör målen!

Ja kl 18.00 spelar två Caperiotäbyspelare match med det Polska landslaget, Mattias Mikulski och Gaicki! Lycka till där!
Gick bra för Polen och det finns massor att läsa om på Innebandymagazinets hemsida! Bara att klicka sig dit och börja läsa![Länk]

Och imorgon spelar Sverige som sagt, matchen börjar kl. 18.00(Svensktid), och den matchen kommer att sändas på liveTV. [Länk]

Hemmamatchen mot Dalen som skulle spelats den 13/2 är nu flyttad till den 14/2 kl. 19.15. Anledningen är att man ville ha den matchen som TV-match! Alltid lika roligt att Caperiotäby får tid att visa upp sig!  

Rickie Hyvärinen är utsedd till världens nästbästa spelare, riktigt roligt! Ja han förtjänar den där andraplatsen, minst, hade inte blivit förvånad om har hede blivit utsedd till "bäst i världen"!

Känns som att jag har en grov s.k blogg-torka, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Förslag?



Fy vad det är vackert här nere i Stockholm! All snö och frost är helt underbart underbart! Massor av pudersnö! 

Uppdaterar lite senare!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0