Cicciilias Innebandyblogg

Täby-Storvreta U


Täby FC-Storvreta U
Då var man hemma efter ännu en match! Blev tyvärr i 5-8 Tibblehallen idag, Var väldigt jämnt fram till 56:e minuten då tre bollar ramlade in i Täbys mål. Men det var ändå väldigt kul att titta på match, plus att jag träffade Carro där! Var längesen jag såg henne. Var även fyra Caperiospelare med idag, Måwe,Tobias, Kamerer och Carlsson.


Täby vann tydligen i Umeå med 7-9, varför har Caperio så svårt för Umeå, de är inte speciellt bra, Caperio har vunnit de senaste tre matcherna mot Umeå men med små marginaler, förra året blev det 6-7 borta, 8-4 hemma. Men men, Rickie verkar ha haft en toppen kväll, 4 mål+1 assist! Tur att det är någon som har formen inne, fick en 4:a i innebandymagazinet. Men jag såg ju inte matchen så jag kan egentligen inte säga att han var den enda!
Haha på Umeås hemsida står det"SMÅ MARGINALER. Umeå Citys målvakt Erik Ställ var med i högsta graden i händelsernas centrum. Här en sekvens med Täbyspelaren Patrik Hagberg." och så är det en bild på Edlund, klantigt!

Imorgon är det Uppsaladerby, varför i hela fridens namn sänder inte TV4Sport  den, det är ju jättespännande ju! Lillebror möter storebror! 

Imorgon blir det frukost med Mika på Corner! Meys!

Så precis att de har en ny grej i Caperios webshop!

Nästa Caperiomatch är nästa Söndag, alltså den 4 oktober, hemma, matchen börjar 17.00! 

Ha det hyvä! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

AIK-TT


Då var man hemma efter en lång resa från Solnahallen, AIK vann med 11-2. Hoppades och tyckte första 10 att det skulle bli en jämn match, men sen så gick det bara neråt för TT. De första 10 vart jag riktigt imponerad av deras passningsspel, klockrent, vet inte vad som hände sen. Det var lite klassskillnad idag. Men de två mål som TT skrapade ihop kom från förre Caperio spelaren Victor Ferraresi (vilket fint namn!) vilket glädje mig! Kul att se honom spela! Har utvecklats väldigt mycket!

Måste säga att det var mycket TT-folk i Solnahallen, överröstade AIKs "klack" när aikarna väl lät, väldigt trevlig stämning idag!

Såg även att Maimon, "han jag aldrig kommer ihåg namnet på" och Måwe var och kikade på matchen! Fattar inte att det ska vara så svårt för mig att komma ihåg vad han heter! Men men...

Imorgon spelas det två SSL-matcher, Falun-Pixbo och Järfälla-Warberg. Blir väl att sitta och titta på liveuppdateringen då... nej förrästen, det ska ju bli sol imorgon, kan ju inte sitta inne då heller, måste suga i sig de sista solstrålarna innan vintern! 

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

P.s Grattis Mika och Julia, nu är ni arton! Puss


  

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ramsin bättre än Sjögren? JA!


Idag bestämde min kära vän och jag att vi ska gå på match på fredag i Solnahallen. AIK-TT, blir trevligt att bara göra något med min vän plus att det är jättelång tid kvar tills Caperio har match igen! Vi bestämde även att det är lika bara att beställa SM-finalsbiljetterna redan på fredag, kommer gå vare sig Caperio kommer dit eller inte(men de kommer absolut dit)!

Ramsin är med på topp-tio i världen, kom på 8:e plats! Stort! I intervjun frågar de om det känns som att Ramsin är på väg att ta över Sjögren i landslaget, jag tycker att Ramsin tog över för ganska länge sen, kan inte säga att jag är speciellt imponerad over Sjögren. Ramsin är Definitivt första målvakt i landslaget! Vore konstigt om det inte var så! Har ju vunnit Årets Målvakt två gånger och gjorde jättebra ifrån sig i Caperio, i WorldChallenge och i VM och hade förra året högst räddningsprocent efter grundspelet! Han måste vara nummer 1!

AIK har fått två tunga besked här i veckan, nr 1, Patrik Edgren är långtids skadad och nr 2: Ricard Normans opertion misslyckades, inte bra, för dem. Men en bra sak är AIK nu har som Caperio skaffat sig en storbildsskärm! Men bara en!:P 

Ha det Bättre än bäst! Hyvästi // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Måndag


AIK slog Balrog med 15-4, är inte ett dugg förvånad! AIK har förstärkt sitt lag medan Balrog förlorat alla spelare med värde, är ingen direkt chock att det blev som det blev enligt mig!

[Här] har vi en trevlig liten...analys kan man nog kalla det!

Och en kommentar av Hagberg i Innebandymagazinet

Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Premiärmatchen


Premiär! Gud va underbart att det är igång igen! Jag är rent utav lycklig!

Så, idag vann CaperioTäby över Helsingborg vilket var skönt efter de första två sömnpillrerna, jag menar perioderna. Första två var jättetråkiga, bara massor av utvisningar. Stckars Jämtdal blev upptryckt i väggen av Juha och blev lite däckad, lite läskigt när sådant händer. Men han kom upp på fötterna och sette igång att spela strax efter! 2-2 efter andra perioden. Sen blev det lite rappare fötter i tredje, vilket lönade sig i slutminuterna, i 59:e minuten gick Caperio från 2-2 till 4-2, äckligt skönt när Hagerg satte 3-2!

Hagberg, Hagberg, Täbys älskade Patrik Hagberg, vad vore Caperio utan dig? Två assist och ett mål! Du bevisade än en gång att du platsar i landslaget! Tack! Tack även till Söderberg, riktigt bra spel av dig idag! 

Alla nyförvärv spelade idag och kan inte säga något negativt, punkt!
Saknades även en hel del spelare, ingen nämnd, ingen glömd! Hoppas ni är tillbaka snart!
Fy fan va skönt att det är igång, nästa match mot Umeå, mot en ny vinst! 

   

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3



 

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Körskolegrejsimojs


Ojojoj på två dagar har jag sett hela 2 artiklar om innebandyn! Visst, ena "artikeln" var på max 30 ord, men idag var det en artikel i DN som var mycket längre, den handlade om att man ska ha ljusblå bollar istället för vita. "Jätteintressant"! Innebandyn börjar ta plats! Känns dock helt sjukt att ligan börjar IMORGON, ca 26 timmar! Here we go again!

Och igår var jag på strålande humör! Köpte en tidning igår som vanliga fall skulle kosta 65 kr men jag behövde bara betala tjugo. Fick den antagligen billigare för att jag alltid är i den affären och glor på deras produkter! Nice! I Love it!

Ok, nu ska jag på Körskolegrejsimojs, så jag måste gå och äta först! See U! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Förvirring


Hej! Har känt mig väldigt glad idag! Trevliga lektioner, allmänt trevligt, hittade ett jättefint fotoställe, jag och Fanny har smidit planer! Skönt när det kommer såna här dagar ibland!

Nu är det inte långt kvar tills SSL börjar igen och jag är ganska nervös faktiskt, hur ska det gå osv. Jag har ingen aning!



Mika Kohonen är ju nu utsedd till Världens Bästa spelare och det tycker jag är ett väldigt klokt beslut men varför vann han inte Årets spelare. Båda priserna går ju på hur spelaren spelat under säsongen, borde inte Djurling vunnit det då eftersom han vann Åretsspelare?! Eller tvärtom,(vilket jag tycker är rätt)att Kohonen borde vunit Årets spelare!? Jag är lite konfunderad! [Här] är resten av listan! Grattis till fjärde platsen, Rickie Hyvärinen!

 


De har spikat fler matcher de ska sända, nu har Täby hela 3 matcher som kommer att sändas! Det är ett mirakel!

2009-10-26 Sirius – Caperio/Täby (SSL)
2009-11-23 Storvreta – Caperiotäby (SSL)
2009-11-30 Tyresö-Trollbäcken – Caperiotäby (SSL)



Nog skrivet idag, nu börjar Idol! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3 





© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Han är på g


Oj oj, nu är han på gång, två inlägg på tre dagar! Danne Bron-Sundbom har uppdaterat sin [blogg] igen! Trevligt!

Tycket att Caperiotäby borde lära sig någonting av AIK(trott eller ej), AIKs truppflik är jättefin och kul med lite info om spelare osv! Caperios truppflik är lite tråkig! Caperio är nu ett topplag men på deras hemsida verkar det inte så! Förlåt, med det känns så enligt mig. Behöver inte lägga upp alla i lagets liv men bara lite vanliga saker! Gud va jag känner mig elak när jag kritiserar! Nej nu lämnar vi detta!

Imorgon är det fira syssling som gäller! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Fredagsmys


Hejsan svejsan! Det är Fredag och vad gör man då? Har fredagsmys, såklart! Sitter och tittar på Pirates of the caribbean - Vid världens ände, väldigt bra film!

Det var extremt varmt i Tibblehallen igår, glömt att sätta på ventilationen? Kände mig som nån form av ångkokt grönsak när jag satt där! Brukar ju vara jättekallt när man sitter där men icke igår!

Har även lyckats dra på mig en "liten" förkylning så min röst är puts veck! Lite jobbigt men skönt att det är helg! Några liter te och sen är jag bra igen!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

CaperioTäby-Västerås


Hej va glad jag är! Matchen slutade 8-4! Måste dock säga att första 30 sög med stort S! Inte en pass gick som den skulle, men efter dessa plågsama 30 gick det lite bättre och det slutade inte med förlust! Men det var ju inte i närheten av den klass som de spelade med förra säsongen! Men hoppas att det går bättre när säsongen har börjat på riktigt! Men å andra sidan var inte hela truppen med, de saknade några viktiga spelare!

Måste säga att jag är ganska nöjd med CaperioTäbys nyförvärv, väldigt mycket energi! Av det jag såg av Ackevi idag gör att jag verkligen vill fortsätta och se vad han kan hitta på, väldigt intressant spelare! Grymt duktig! Hade Caperio ett starkt lag i fjol har de ett ännu starkre i år. Men även fast Caperio har bra backar kommer backlinjen aldrig vara sig själv, Urwäder är ju så bra, måste locka tillbaka honom på något sett! 

Det var ganska skapligt med publik idag för att vara en försäsongs match, tyckte att det var betydligt fler i år än förra, Nice! 

Nu är det inte många dagar kvar tills SSL drar igång igen och jag har aldrig varit så förväntansfull!

Dags att sova! Ha en toppen sömn! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Gladdag


Ja idag är det match som sagt var, kul fast jag ska gå ensam för en gångs skull! Det blir nog bra det med! Hittills ha min "Glada" dag gått ganska bra! Har inte hänt något sådär nerslagande. Mika är tillbaka, Fanny är lika underbar som vanligt!

Och guess what, Danne Bron-Sundbom har uppdaterat sin blogg! Det händer inte speciellt ofta numera, men bättre sent än aldrig!

Nu ska jag göra lite tidig middag och så ses vi i Tibblehallen! // Cicciilia<3


 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

I dare you!


Så. Nu har Caperio/Täby FC byt namn till Caperiotäby FC pga att de flesta endast skriver och säger Täby. Måste säga att jag säger precis tvärt om, säger oftast Caperio när jag pratar innebandy.

Imorgon är det match och jag är sjukt taggad, hoppas verkligen att det går bra hela vägen i år! Så kom imorgon till Tibblehallen, matchen börjar 19.00 om jag inte minns helt fel! See u!

Nu till rubriken, hade idag religion och vår lärare utmanade klassen att imorgon se allt med positiva ögon, att tänka på hur mycket vi klagar på saker, så nu utmanar jag er att göra detsamma! I dare you!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3



P.s Mika, det är ganska tomt utan dig i skolan! D.s Hörs!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Insekter...blä


Hösten är på väg men är inte här riktigt än, får ge den några dagar! Även fast man vet att kyla och regn snart kommer kan jag inte sluta längta tills hösten är i sitt fullo, hösten är så himla mysig! Alla vackra färger! Snart...

Såg ni VM-kval matchen i lördags, shit va glad jag blev, man blir lite chockad när man inser hur glad man kan bli över att laget man hejar på gör mål, helt sjukt egentligen! Men vilken underbar match det var och va underbart den slutade! Nu behöver vi "bara" vinna resten också!

Gick dock inte lika bra för Sverige när de mötte Finland, 8-3 till Finland, vad hände där liksom?! Hade varit okej om det slutat 8-7 eller något men fem mål i målskillnad är ganska mycket!

Imorgon ska jag och min klass ut i skogen och glo på massor av insekter, jättespännande...inte! Får väl gör det bästa utav det även om bara det kommer att vara en utmaning!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ja!!


Jipppiiii! Dalbjer slipper straff på grund av att cupen var utomlands! Gud va glad jag är! Vore hemskt för Caperio/Täby om man hade tappat en sån bra spelare, guld-drömmen lever vidare! Åh va glad jag är! Och bara att det är fredag gjorde dagen bra och nu är den ännu bättre!

Peace, Love and Understanding!(Haha), Ha en underbar dag! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Krönika av Jihde


[Här] är en krönika av Herr Jihde! Riktigt trevlig!

Ha en bra dag! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

:(


Blir ingen match för mig idag, it sucks! Jaja man kan inte få allt här i världen! Till råga på allt så glömde jag mobilen hemma imorse dvs att man blir socialt utstött, okej kanske inte men det känns så! :D Tack mina underbara vänner som hjälpte humöret uppåt idag, vad vore livet utan er?! Hemsk tanke! <3

En av tidernas bästa låt! Älskar den rent ut sagt! Lyssna!


Ses inte i Solnahallen! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Match imorgon


Imorgon är det match igen, AIK-Sirius, måste bara titta på nykomlingarna! Jag är helt lyrisk! Hoppas att det blir en riktigt rolig match! Kom och titta, 18.30, Solnahallen!

Nu måste jag gå, det är nämnligen så att jag ska spackla i min garderob! Wish me good luck! 

Bättre än bäst! // Cicciilia<3 


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0