Cicciilias Innebandyblogg

Pixbo-Caperiotäby


Varför måste Caperiotäby alltid göra allt så jäkla spännande? Satt ju och darrade som ett asplöv samtidigt som jag hoppade här i soffan. Satt vid middagen och sa, det finns inte en chans att Pixbo vinner över Caperio. Om de gör det idag kommer äpplena börjat falla uppåt.
Ja nära var det ikväll att de fysikska lagarna skulle gå i kras.

Tror att jag struntar i att skriva matchreferat, matchen gick ju på TV:n. 9-10 SD!

Mål i PP, det går framåt iallafall!

Rasmus Sundstedt, jag trugar mig djupt, som Pumba säger! Och Eriksson, småskadad och sedan det här, en trugning till dig med!

Haha! -Vad tyckte du om målen? frågar kommentatorn. Hyvärinen svarar -De var väl okej...
Själv satt jag och beundrade målen som ett barn i en godisaffär!

Ser inte Conny helt sprudlande glad ut hela tiden! Trevligt!

Varför tog/fick inte Dalbjer straffen?

Dagens poängplockare, Rickie Hyvärinen med 4p (3+1).
Dagens målgörare, Hyvärinen och Sundstedt med 3 mål vardera.
Och sist men inte minst assistkung, Edlund med 3p!
(Står lite olika här och var om vem som gjorde målen, kollar upp det imorgon)

Efter denna match känns det ju rätt skönt att det är 24 omgångar kvar.

Jag tror att Caperiotäby saknade Ackevi idag, rätt mycket till och med, men det gick ju tillslut.

Men vilken underbar vändning och match det blev iallafall då, Pixbo stod för innebandygodis i 55 min och sista fem stod Caperiotäby för ännu en makalös vändning!

Ännu en match på listan av målrikastematcher!

Calebsson... helt makalös att titta på!

Ojoj och sen är det Warberg på söndag, men det blev ju vinst förra hemma matchen mot Warberg, 11-9 men förlust borta, 2-8. Men det är på parketten och mellan fyra mossgröna väggar, det blir nog bra! Ta tillbaka den där underbara känslan från senaste tävlingsmatchen som spelades i Tibblehallen[Länk]! Fina grejor! 



Har du inte köpt säsongskort eller matchbiljett till på söndag ännu så är det högtid att göra det! Ses på söndag! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Hovet


En natts grubblande över evenemanget på Hovet ledde till det här:

Jag är lite fundersam över att de satte matcherna så himla sent, med en tidigare matchstart skulle ju fler familjer kunnat komma att titta. Kanske skulle de haft första matchen vid kl. 13 och nästa kl. 16?

Var var marknadsföringen? Ja på ABCs hemsidor och Stockholmsinnebandy förbund, det räcker inte för att locka de personer som inte sitter och luss läser dess hemsidor.

Detta var ju för att fira Stockholmsförbundets 25 års jubileum, vad är typiskt Stockholm? Jo, kollektivtrafiken. Visst kan det ju ha blivit rätt dyrt att få upp någonting nu när man slogs med valrörelsen men enligt SLs hemsida är det ca 700 000 personen som åker kollektivt varje dag, någon borde väl ha nappat.

Om man fortsätter på Stockholms spåret, med kollektivtrafiken tycker jag att det tillkommer en till sak, nämnligen tidningen Metro. Eller varför inte hitta på något med tidningen Mitti eller Stockholm City? Det behöver ju inte vara ett helt uppslag, en kvarts sida någonstans i tidningen hade väl räckt gott och väl.

Radio?

Ungdomslagen hade det väl varit alldeles ypperligt att bjuda in!

Och nej jag påstår inte att jag är någon expert på marknadsföring osv men jag försöker tänka mig var jag själv skulle kunna ha sett reklamen och nappat på den.


Krönika av Danne Bron-Sundbom på Innebandymagazinet.se! [Länk]

Det var ju TV-match idag och AIK vann igen. Denna match var ju dock lite mer underhållande än den man fick se på Hovet!

Pinsamt när man såg "publikbilderna" från Hovet.

Conny Vesterlund skötte sig ju ganska bra måste jag säga, kändes lite stelt i början kanske men det här var ju första sändningen, flöt ju på riktigt bra tillslut. Jag hade nog svimmat både en och två gånger och jag skulle göra jobbet... hm.. eller så hade jag blivit tvärt om, nu är det bara att köra!

Nej det får bli ett kort inlägg, det förra blev ju jättelångt insåg jag, men men.

Ja ni får väl ha det så bra tills vi hörs nästa gång! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Storvreta


Hade ju hoppats på att få skriva -Yes! Caperiotäby vann och den här dagen har varit helt underbar och hela evenemanget var toppen!", men icke!

Tror att vi tar matchen först och sedan lite klagande!

Innan matchen dragit igång satt man som vanligt och lyssnade på "Caperiotäby"-musiken, det var inte hemma-match, men så gott som, det kändes sådär bra och mysigt i sig!

Matchen började ju helt galet bra, mål efter bara 16 sekunder av ingen mindre än Patrik Hagberg, sådär tidigt att man inte riktigt hann med att se vad som egentligen hände! Och sen kom en utvissning på en Storvreta spelare och sen, Boom, 2-0, och sedan 3-0. För bra för att var sant? Sen kom 3-1 målet! I denna period hade Caperiotäby ett riktigt övertag tycker jag faktiskt! Jag tänkte -De klarar sig ju rätt bra trotts att inte Hyvärinen är med! Men sen var det slut på glada dagar!

I andra perioden så kom då ännu ett mål från Caperiotäby, denna gång var målskytten Bron-Sundbom! Dubbel utvisning sedan då det hettade till lite mellan *trumvirrvel* Rappel och Öhman, vilken överaskning va! Att de har humör, nej men det har man väl inte sett förut! Sen kom ett jobbigt mål, 4-2. Men sen blev det ytterligare två Caperiotäby mål, började andas ut och vad händer då? Två mål i baken!

Ja i tredje så gör Storvreta mål tidigt men Caperiotäby var inte sämre och gjorde också mål! Sen blev det helt plötsligt lika och då gjorde Mikulski 8-7 målet och man tänkte det vore ju riktigt nice om Mikulski fick gör det avgörande målet mot sin gamla klubb men nej! Storvreta gör två mål och sedan var de förbi! Och med 50 sekunder kvar proppar Holtz Ackevi som i sin tur blev jävligt förbannad, har aldrig sett honom så där någonsin faktiskt och jag antar att han sa något olämpligt (Japp, han sa fitta[Länk]) till antingen Holtz eller domaren och får Matchstraff 3. Synd att matchen slutade som den gjorde, det var ju annars en väligt underhållande match.

Dagenspoängkung, den helt lyssande Patrik Hagberg, 2+3p och även en femma av magget! Och tillsammans med Sundstedt och Bron-Sundbom blev Hagberg dagens målskytt!

Hyvärinen spelade inte idag. Inte heller Eriksson, problem med knä?

Denna match kan man säga var helt upp och ner, ledning i första och fokus tapp på slutet? Låter inte bekant tycker jag!

Mikulski, tummen upp! Har nu nummer 23 btw!

Madde hälsar: Det var stora ytor vid bortrehörnen!

Intervju med Jäderlund! [Länk]

Och det var så fint när vi idag höll en tyst minut för Odelberg/Balrog spelaren som dog i våras, Mikael Dahlqvist, svårt att inte bli berörd!!! Fy vad jobbigt det var!


Och nu till lite klagande! Hur tråkig var inte matchen mellan Balrog-AIK?! Halvsov genom hela matchen, en riktig besvikelse trotts att Balrog kämpade på riktigt bra!

Publiksiffran, 2717 personer, pinsamt dåligt. Ha, jag som tyckte att jag räknade bara en anning för överskattat. Men som sagt var, marknadsförinen av detta evenemang har ju varit dålig... eller har den ens funnits över huvudtaget. De enda ställerna jag sätt reklam om evenemanget är på ABCs hemsidor och på Innebandy.se och Innebandymagazinet, det räcker inte om man vill dra folk! Detta måste ju bara varit minus på ekonomin!  Man var ju redan besviken över att de tog Caperiotäbys premiärmatch från Tibblehallen till Hovet. Man trodde väl sedan att det kommer nog bli roligt ändå, kul att de gör något! Men nej, BESVIKLSE! Hela evenemanget, BESVIKELSE!

Caperiotäby har fått nya tröjor, ser väl inte sådär dundersnygga och proffsiga ut! Från riktigt underbara tröjor till korpen-tröjor!


Nästa hemmamatch, RIKTIGA HEMMAPREMIÄREN, spelas den 3 oktober (Zlatans födelsedag!) mot Warberg! Det är en söndag och alltså börjar matchen kl.17.00 i Tibblehallen! Men innan dess har de ett borta möte mot Pixbo den 27 september som sänds på TV4Sport kl 19.00!

Glöm inte heller att första TV-matchen sänds redan på måndag, då är det Falun-AIK. Sändningen börjar kl. 19.00!

Nu är jag så sur och grinig att jag tror det är bäst att jag slutar knappra på tangenterna! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Klippt var det här


Hej, fick någon form av lyckorus när jag såg "truppen mot Storvreta" på Caperiotäbyshemsida, det är verkligen dags nu! Och jag menar kolla in namnen på dessa spelare[Länk]!

Ramsin, Enström, Sundstedt, Norrman, Jämtdal, Edlund, Dalbjer, Hedengran, Svensson, Hagberg, Sundbom, Ahlm, Johansson, Gaicki, Kandell, Rappel, Kamerer, Ackevi, Mikulski, Carlsson!

Men var är Hyvärinen? Försökte få fram något på finska hemsidan men förstod inte ett jota! Kommit något nyhetsbrev? Nej. Är han på finska uppdrag?

Det har ju i veckan kommit en del efterlängtade nyheter, tennis vinkeln under innebandysändningarna är finito, död, mm det tog ett tag men bättre sent än aldrig!

Första innebandy sändningen är redan på måndag och det är då Falun - AIK! Sändningen börjar som vanligt på TV4sport kl 19.00!

Kommer inte ihåg om jag tipsat om detta förut men på Storvretas hemsida har de något som de kallar Örnkoll, det står där om årets motståndare. Har delat upp lagen i 6 olika inlägg, de går i bokstavs ordning och Capeirotäby är i inlägg nr 2! Kul att läsa som vanligt! [Länk]

Undrade ju för någonvecka sen om Kimmo Eskelinen skulle blogga på något annat ställe nu när Warberg sparkat ut honom! Det har han, han bloggar nu på adressen http://kimmoeskelinen.blogg.se! Skulle kanske behöva göra ett litet ryck på designen, men annars en toppenblogg! 

Gick in på AIKs hemsida och såg att de uppdaterat "Trupp-fliken", och nu kanske ni tycker att jag är jättehemsk men jag höll på att garva ihjäl mig när jag såg hel-kroppsfotot på Gafvelin, ena foten: sko på, andra foten: ingen sko! Inte speciellt kul men jag hade väl en humor-svacka! Gå in på aik.se/innebandy och kolla på truppen. Klicka på Gafvelin och klicka på "snabbfrågor". Läs även "mer om #76", står lite om Michi Kamerer! Kommer ihåg när vi skulle ta skolfoto så hade vi spelat Catch the flag på idrotten nån daginnan och en kille hade sprungit in i en knäckt gren och fick värsta jacket, han hade ett stort, vitt plåster mitt i pannan på kortet!

Ja vad mer har hänt, jo jag har klippt bort de slitna sommartopparna och tagit fram vinterpälsen! Mohaha redo för snön!

Nej men imorgon kör vi! Ha det bra och ses imorgon på Hovet! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby i topp


Det drar ihop sig för premiär! Bara tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvar, sen är det lördagen med stort L! Men jag längtar supermycket till på lördag men jag längtar så mycket mer till hemmapremiären, bara sätta sig på sin plats, sätta ihop kameran, lyssna på Abdel Kader, applådera lite och bara njuta. Åh va det är underbart! Börjar mot Warberg, kan bli ett Halleluja moment eller rena slakten! Men Storvreta först då... senaste två seriematcherna slutade Caperiotäby förlust, hemma med 4-7 och borta 11-4 och sedan finalen med 2-5! Men denna säsong ska det väl bli annorlunda, ni har väl kollat in truppen och ledarstaben!

SSL tränarna har nu tippat utgången av serien och det var Caperiotäby i topp, ja varför inte! Jag menar Caperiotäby är ju där uppe jämnt och nosar! Nej men det kommer gå bra, det känns bra! Ska säsongen 2010/2011 bli säsongen då Caperiotäby vinner sitt första guld?

Såg reklamsnutten för Innebandysändningarna, massor av pyttesnuttar med gröna väggar! Första sändning är på måndagen den 20 september, Falun - AIK! Caperiotäby har för tillfället två inplanerade matcher, matchen mot Pixbo (27/9) och Mora (18/10), båda borta!

I Polish Open vann Sverige, jippi! Men verken Sundbom, Hagberg eller Ramsin spelade i sista matchen, vill Sverige vinna i Finland i december då ska dessa in på planen plus att om de vill vinna stort, kläm in Edlund och Ackevi i truppen, detta är ren och skär fakta.

Jag är lite sugen på en ny blogg design, appropå det, öppnade min blogg i Firefox, den ser ju helt förfärlig ut! Jag ber därför om ursäkt för dess fula utseende till alla Firefox användare! Haha!

Nej men ha det superbra och kom till Hovet på lördag! Ha det bäst! // Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Insatts i Stockholm


Hej, tänkte egentligen blogga imorgon men så insåg jag att det faktiskt är idag som det är precis en vecka kvar tills allt börjar om igen. Känns lite konstigt att det börjar snart...

Idag har jag gjort stora insattser i Stockholm, jag har delat ut kaffe på Halvmaran, visst det låter kanske inte så där jätteviktigt men folk var riktigt glada när de såg allt nybryggt kaffe! Haha! Nej men det var trevligt iallafall, fingrarna är bara lite bortdomnade!

Så...en vecka, en ynklig, kort, liten vecka, sen är det premiär på Hovet. Alltså jag är ledsen men jag måste faktiskt sura lite. Chansen att det blir fullsatt känns obetydligt liten, om tänker efter lite, Storvretas-folk kommer ju vara där, skulle gissa på... vi säger i runda slängar 2000 st. Sen har vi AIK, absolut max 2000 st men det kommer förmodligen bli färre. Sen kanske Caperiotäby, får dit 400(!?!) och Balrog typ 7st. Så totalt har Hovet nu 4407+500(övriga som smålagen osv.)personer på läktaren av ca 8000 platser.... Ingen slående siffra direkt va. Halv tomt. Men tro inte att jag inte hoppas på att jag har fel!

Och sedan ska finalerna 2013 och 2014 spelas inför 30 000 pers på nya Stockholmsarenan............ Hur tänkte de fixa folk dit? Det var inte ens fullt i Globen i våras.

Men vad är en bal på slottet?

Sju Caperiotäby spelare i Polen i diverse landslag, 4 st i Svenska, 2 i Polska och 1 i Finska. [Länk till all statistik]
Caperiotäbys spelare har gjort det bra, sammanlagt 18 mål och 16 assist!

Nr 27 7+2 9 (Hyvärinen)
Nr 10 4+5 9 (Hagberg)
Nr 33 4+2 6 (Bron-Sundbom)
Nr 66 2+2 4 (Sundstedt)
Nr 11 1+3 4 (Gaicki)
Nr 00 0+2 2 (Mikulski)

Ramsin har en räddnings procent på 84% vilket är högst bland de tre svenska målvakterna, de andra ligger på 73%.

Alla lagen har en match kvar. Polen möte Tjeckien(10.00) och Sverige möter Finland(12.00). Sveriges match mot Finland Live sänds på webben [Länk]. (Om inte länken fungerar gå in på innebandy.se och sedan finns en länk på högerspalt).

Har kommit på vem Hedengran liknar, korsa Hagberg och Ferraresi, så får man en Hedengran!

Ingen Måwe och ingen Nothén, man börjar känna hur truppen tar form!



Nu kom jag över 12 slaget iallafall och det är faktiskt söndag. Dags att beställa biljetter till på lördag om man inte gjort det än! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby - Classic


Wow... nej inte wow som i shit vilken helt underbar match, utan mer i... alltså jag vet inte var jag ska börja. Jag var så glad över att äntligen få se innebandy igen efter sommaren. Försäsongsmatcher brukar oftast vara behagliga att titta på då man vet att man har råd att förlora, det är bara att spela, hitta känslan. Jag måste säga att jag är förbannat besviken på den här matchen, den innehöll istortsett allt som man inte vill se på en innebandy match. Besviken på båda lagen, och då menar jag inte spelmässigt.

Okej... första perioden var ett... ja kan man kalla det skämt, visst brukar Caperiotäby ligga i underlägge efter första perioden men jag menar 0-8, hej och välkommen till Allsvenskan! Första Classic målet kom redan efter 16 sek och andra målet kom 16 sek senare och sen rullade det på så tills det stod 0-8 på tavlan. Dalbjer och Jämtdal drog på sig 2:or vilket inte gjorde det lättare att hålla tätt bakåt! Vid 0-4 så lämnade Ramsin planen och Enström fick ta över.  

I andra så gjorde Caperiotäby faktiskt mål! Edlund(Hagberg) 1-8 och sen kom faktiskt ett mål till, Jämtdal(Kamerer) och man började tror att nejmen siffrorna kommer nog snyggas till rejält, haha! Och även i denna period så blev det en utvisning på Dalbjer men dock av den värre sorten, en femma. Men 11.14 (2.18 kvar på Dalbjers femma) så får en Classic spelare en femma för hårt spel.

Okej, moving forward to period 3. Nyförvärvet Hedengran satte två bollar i nätet och även Dalbjer gjorde mål och blev kvitt för sina två:or. Denna period var nog den värsta av dessa tre, händer upp i ansikten, allmänt jävulskap, hårt och osjyst spel, från båda lagen. Helvetet brakar lös påriktigt med 7 sekunder kvar av matchen då en Classicspelare blir tryckt över sargen. Tre eller fyra röda kort delas ut, helt sjukt! 6-11 blev iallafall slutresultatet.

Det var verkligen inge trevlig stämmning alls i Tibblehallen idag, kunde blickar döda så hade det inte funits många spelare kvar. 

Var en hel del spelare som inte spelade idag, där bland Ackevi, Norrman, Eriksson, Berglund, Mikulski, Urwäder!

Är det bara jag eller påminner inte Hedengran om Ferraresi?
Klicka på bilderna för större format!
   
     
 
Nej nu vill jag bra trycka på Delete i hjärnan och ta bort denna match, pallar inte skriva mer för tillfället, ni får helt enkelt leva med alla sjutton stavfel och tio helt feluppbyggda meningar! God natt! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0