Cicciilias Innebandyblogg

Midsommar


Halooj!

Nej det kommer inte några spelarpresentationer idag, jag hinner verkligen inte! Hur är det möjligt, från ingenting till att allting händer samtidigt! 

Men såg ett roligt inlägg på Innebandysajten! Allgulander tränare i Duvbo! Naw!!! [Länk]

Och sen hittade jag en till, [Länk]!

Och en till, [Länk], nu vet vi varför det var i Tumba av alla ställen! I see!

Växjö värvar Linus Jämtdal! Jisses va roligt! Kommer bli jättebra, det är jag helt övertygad om!

Och kommentaren "Växjö Vipers beskriver sin tunga värvning som den bästa spelaren som spelat i Växjö sedan Niklas Jihdes tid.", Niklas Jihde... det är stort! [Länk]

Jaha, då var det midsommar då, eller ja, snart! Jag ska lämna Stockholm i några dagar och leta mig in i de djupaste dalaskogarna, jag ska hem kan man säga. Ska åka till Mora och mysa! Längtar så mycket, har inte varit där på ett år! Upp till myggen!



Ha en toppen Midsommar! // Cicciilia♥
 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Hagberg och Sundstedt


Varje onsdag, kl 12.00 publicerar jag mina spelarpresentationer, alltså hur jag uppfattar spelarna!

Denna omgång:
#10 Hagberg
#66 Sundstedt

Hagberg

Hagberg hör sällan matchens slutsignal utan att ha några poäng med sig. Står nästintill alltid med i protokollet och då inte för U2:or. Notoriskmålskytt, ligger alltid och fiskar bollar och får han det minsta utrymme att skjuta så sitter den vanligtvis i mål! Det sitter i ryggmärgen för honom!

Tänker inte tjafsa om VM igen. Men det var bedrövligt.

Har flera riktigt bra säsonger bakom sig och det kommer flera, det är jag säker på!
Kom förra säsongen 5:a i poängligan med totalt 55p, 26 mål och 29 assist! Vilket betyder att han gjorde i snitt ett mål/match och ca två poäng/match, i grundserien alltså.

Och en schyst spelare också, 4 pytteutvisningsminuter.

Vissade i landskamperna som spelades i våras att han ska vara med på planen vad gäller landskamperna, var såå bra! Håller tummarna!

Hagberg


Sundstedt

Hur ska man beskriva Sundstedt då, hm... gör en lista på alla positiva egenskaper en innebandyspelare kan ha, kom på lite fler positiva egenskaper och där har du honom. Sundstedt är komplett. Så är det bara! Offensiven, defensiven, dragskotten, huvudet, han har allt!  Hans dragskott får en att rysa, det är helt sjukt och så underbart!

Ordinare plats i landslaget har han, borde vara olagligt att inte låta honom spela. Har ett nytt kontrakt med Caperiotäby som håller fem år, men han hade gärna haft ett längre kontrakt!

Fick även priset Årets Spelare i Stockholm för den gångna säsongen.

Och även här har vi en snäll spelare, 6 utvisnings minuter.

Ja vad ska man säga, Sundstedt får en att känna att de vanligtvis stora orden känns pyttiga i förhållande till hur bra han är! Världsklass och lite till, alla dagar i veckan!

Sundstedt

// Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Försäsongen


Hej!

Tittade på matchfliken, ja, där har ni väl schemat för mig kan man säga!

Juli
29/7 Enghav Cup

Augusti
Sön 21/8 Hässelbyhallen Hässelby-CTFC
Sön 21/8 Hässelbyhallen Bele-CTFC
Sön 21/8 Hässelbyhallen Duvbo-CTFC

Fre 26/8 19.30 Tumba(?) Caperiotäby-AIK

September
Fre 9/9 Tibblehallen CTFC-FBC Uppsala
Lör 10/9 Tibblehallen CTFC-Balrog
Sön 11/9 Tibblehallen CTFC-T/T
Fre 16/9 19.00 Tibblehallen CTFC-Looviisan Tor (Finland)

Ungefär iallafall, blir ju ganska många matcher efter Enghav så jag känner att mitt behov inte är jättestort över att åka ner dit, faktiskt. Är ju faktiskt 8 matcher efter Enghav! Åh söndagen den 21/8 ser ju ut att bli rolig, tre matcher! Måste köpa två minneskort extra till kameran, annars kommer det inte räcka, kanske ett batteri också! Roligt! Och sen blir det nog en fin helg sedan, innebandy fredag, lördag och söndag! Myyyyyyys!

Hoppas att Looviisan Tor är "trevligare" än Classic. Men de kan väl knappast vara värre?

Och varför spelas CTFC-AIK i Tumba av alla platser på jorden?

Jaja, mycket matcher blir det och det tackar jag inte nej till! Glad Cicci!

Såg att Markus Berglund är tillbaka som fystränare! Roligt! Välkommen tillbaka!

Gafvelin står dock inte med under "Ledare"? Jaha...?

Ja det var allt jag ville säga! Hörs på onsdag om inte tidigare! Ha det bäst! // Cicciilia

 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Finfint


Goddagens alla fina! Vilken gladdag jag har, eller hade igår! Känner mig riktigt positiv och glad, eller gladare än vanligt!

Danne fortsätter spela innebandy och i Caperiotäby och jag är så himla glad! Så viktigt för kommande Caperiotäbyspelare och Caperiotäbys framtid! Riktigt bra för alla! Han är ju såå duktig! Åh va glad jag är!

Och sedan hur fin är inte Caperiotäbys nya hemsida då? Så ren och fin och det är lätt att hitta allt man söker! Fin uppdelat, mycket bra. Bättre än den förra, absolut! Och jag längtar till att truppfliken är komplett med info, förra truppfilken var inte mycket att hänga i granen men det här kommer att bli riktigt bra! 

Sundstedt, Årets spelare i Stockholm! Så välförtjänt! Alla dagar i veckan!

Så nu är min plats i Tibblehallen bokad i ett år till! Min finaste lilla plats! Haha, man kanske ska dekorera den lite, rosa fluff kanske? Nej men skönt att ha den kvar, har bra fotovinkel därifrån! Plus att det är min plats, har suttit på samma plats i tre år nu, den är liksom min, så är det bara.  

Och jag vill verkligen att säsongen drar igång snart, jag vill fota, jag vill veta hur det går! Innebandyabstinens.

Och vad hände med mina spelarpresentationer? De kommer, de kommer, på onsdag, kl 12.00. Förlåt.

Innebandy♥

Jisses vad det är varmt ute! Visst får det gärna vara så varmt att man inte fryser men jag tycker inte om när det är stekigt ute. Jag pallar inte. Men skönt att det blåser iallafall!

Hörs på onsdag då! Jag lovar!

Ha det bäst!!!!!!!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Studsiga spelare


På tok för längesen jag skrev något på bloggen, men annat har kommit i vägen, bra saker förvisso men ändå ivägen! Så vad har hänt de senaste två veckorna?

Innebandysajten intervjuade "Binge". Länk

Sa många glädjande saker men gladast blev jag när jag läste detta,

Men läget inför i år ser annorlunda ut?

- Helt klart. Ifjol var vi vid den här tiden slutkörda Täby. Nu är vi utvilade, motiverade och fyllda av revansch. Spelarna står liksom och studsar och undrar när vi ska köra igång. Vi är starkare nu än någonsin.

Caperiotäby är för mig spelglädje och kreativitet, så att de står och studsar är ju väldigtväldigt positivt! Och revansch har en förmåga att sätta fart på många!

Binge berättade även att det ser ut som att Sundbom fortsätter, men det saknas fortfarande lite detaljer men att det ser positivt ut! Hoppas!

Som jag sa förut så måste det försvinna spelare från den i nu läget mycketstora trupp, de första som lämnar är Måwe, Kamerer och Ahlm. Så mycket Caperiotäbyhistoria som försvinner! Blir lite ledsen i ögat. Måwe AIK-dödaren, Kamerer,den otroligt stabile backen och Ahlm som alltid jobbat så hårt! Men spelare kommer och går.

Säsongskorten till kommande säsong börjas säljas snart så håll utkik på mailen om ni haft säsongskort tidigare, ni borde fått ett mail. Om ni inte haft säsongskort, se till att skaffa det till denna säsong! Kolla under biljettfliken på Caperiotäbys hemsida!

AIKs Patrik Edgren lämnar nu över kaptensbindeln till KJ Nilsson! KJ säger att det var "Oväntat, hedrande och stimulerande"!

Källa: AIK

Oväntat? Menar han att det är oväntat att Edgren lämnar över bindeln eller att just han ska ta över? Om han nu menar att det var oväntat att just han får ta över och faktiskt menar det, måste han vara världens ödmjukaste! För mig är det ju helt och totalt självklart att det är KJ som ska ta över! Han är ju hur duktig som helst i landslaget och är en jättestor del av AIK! En stor spelare med hjärtat på rätt ställe!

Måste slänga in en lite notis, hur bra är inte FC Barcelona? United hade ju egentligeninte en chans i CL-finalen. Mycket facinerande lag!

Hm, jag måste få ur mig en grej som jag blir så sjukt irriterad över varje gång jag ser det. Blir helt galen när jag ser att stora bloggar lägger upp bilder och skriver att de hittat dem på tex Google. En källhänvisning till Google? Hur menar man då? Google äger inte bilden bara för att den finns där, Google samlar ju bara upp sakerna till ett och samma ställe! Varför är det så svårt att förstå? Jag menar bilder är samma sak som med text, om du hittar något på google och skriver in i en uppsatts eller liknande så bli man ju underkänd på grund av källhänvisningen om man skulle skriva att källan var Google. Fotografen får i "google-situationen" ingen cred alls! Det är så sjukt fel. Om nu bilden inte är värd att källa till, fota bilden själv då. 

(Det har inte hänt med mina bilder(vad jag vet) så jag skäller inte på någon om mina bilder jag bara upplyser att problemet finns. Visst finns det folk som jag lånar ut bilder till, och de vet om vilka de är och sköter det jättebra!)

Jaha nu blev jag upprörd!

Men solen skiner nu och man kan väl säga att det nu är sommar! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!

 
 Maskros
Ruccola Syren


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0