Cicciilias Innebandyblogg

Torsdag


Känner mig lite elak men jag nästan hoppade av glädje när jag såg att Kranberg fått U2+10 för osportsligt uppträdande i matchen som nyss avslutades, AIK mot Helsingborg. Är det någon som vet vad han gjorde för något? Är inte säker men är det inte säsongen 09/10s första 10:a? Matchen slutade tydligen 7-3 trots att det det såg helt okej ut efter första, men det är ju alltid tre perioder som gäller!

Caperiotäby ska tydligen spela match i Skandinavium mot Pixbo, hade gärna åkt dit om det inte hade varit så dyrt med att åka tåg, bara tåget skulle kosta mig hela studiebidraget, sucks. Men åandra sidan spelas matchen i en hockeyarean vilket är istort sätt samma sak som dålig sikt, så det gör mig inte speciellt mycket att jag missar den matchen! 

Nu vill jag att IB-magazinet ska uppdatera och berätta vad Herr Aggro gjorde för något på matchen...

Ha det bättre än bäst!:D // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Sirius


Jag vet inte riktigt var jag ska börja! Hm... jag kan börja med att säga att Caperios passningsspel, försvarsspel, anfallsspel, powerplay var riktigt dåligt igår. Brukar ju vara organiseratkaos i Caperiotäby men igår var det bara kaos. Sirius gjorde ju 2 mål i boxplay medan Caperiotäby endast gjorde ett mål på fem powerplay. Bedrövligt, men det känns ganska onödigt för mig att sitta här att räkna upp allt som gick fel då jag vet att Caperiotäbys spelare  redan vet vad som gick fel igår så det här är liksom inget nytt, det är bara att ta lärdom av denna skitmatch och ta revanch mot Dalen borta på söndag!;D

Pinsamt lite folk i Fyrishov igår, endast 689 personer, var väldigt glest på läktaren.

Hur kan Ramsin bara få en 3:a av magazinet? Utan honom hade det varit en betydligt större vinst för Sirius! Förtjänar minst en 4:a! Och vilket jättejobb Söderberg gjorde igår, riktigt bra!

   
 

Idag släpptes truppen till Euro floorballcup som spelas i Tjeckien. Caperiotäby har fyra spelare i landslaget (Daniel Ramsin, Patrik Hagberg, Danne Bron-Sundbom, Rasmus Sundstedt) vilket gör att Caperiotäby bidrar till nästflest spelare, det är bara AIK som har fler med sina 6 st spelare. [Här] har ni hela truppen! 

Rickie Hyvärinen står såklart med på Finlands landslagslista!

Nu vill jag inte skriva mer. Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3




© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Täby-Hammarby


Vilken dag... Hammarby fotboll säger nog tack och hej till allsvenskan  ioch med dagens förlust mot AIK. Tror dock att det bara är bra att för Hammarby att åka ner så de kan börja om och bygga från grunden.<3 

Täby spelade också mot Hammarby idag, botten mot toppen. Slutade 3-8 men jag tycker inte att siffrorna är speciellt rättvisa, tycker att det var hyfsat jämn hela tiden, bara att bollarna endast gick in i ena målet. Täby hade även 3 stolpträffar och flera bra lägen, men det är inte mycket att göra åt nu. Täbys #54, Daniel Ekelund fick sig även en riktig tryckare på slutet, såg ut som att armen gick ur led eller att han fick nyckelbenet intryckt i väggen, ont gjorde det iallafall med tanke på ansiktsuttrycket. Hoppas att det inte är något allvarligt och att han är tillbaka nästa macth!

Har hänt märkliga saker i SSL idag, Balrog vann tydligen mot Warberg(!) med 4-2 och Helsingborg vann mot Storvreta med 5-4. Helt uppochner, bara hoppas att inte mystiken håller i sig till imorgon!

Järfälla matchen har nu fått ett nytt datum, matchen kommer att spelas den 3 november och kommer att återupptas där den slutade, alltså med en 1-0 ledning till Caperiotäby!

Jag vet att jag tjatar men imorgon är det Sirius-Caperiotäby. Matchen spelas i Fyrishov men sänds även på TV4Sport. Sändningen börjar 19.00 men själva matchen börjar 19.15! Tänk på att det är fri placering, kom i tid!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

AIK-Falun


Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma efter en lång dag, ska bli sjukt skönt att gå och sova några timmar.

Var iallafall på matchen AIK-Falun idag/kväll, var väl en sisådär match alltsom allt, dock var andra perioden väldigt intensiv och spännande, roligt! Trevligt var det iallafall idag och roligt när Helena sa: "vet du vad jag kom på? Att Hammarby i matchen på söndag är ju faktiskt riktiga Hammarby med alla "kändisar"!". Vilket tur att du kom på det den här månaden! Haha. Kramiliakram på dig! 

Nu känner jag att jag är superdupertrött så jag ska nog gå och sova nu! Sov så Gott!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Snart är det helg


Hej!

Wohoo idag beställde jag min studentmössa! Shit, jag tror inte att jag riktigt fattat att det inte är speciellt långt kvar, helt sjukt, men ska bli väldigt skönt!

Kommer att bli mycket innebandy för mig och Helena de närmaste fyra dagarna, imorgon är det AIK-Falun vilket förhoppningsvis kommer bli kul. Om ni inte har något att göra imorgon så kom till Solnahallen det är nämnligen gå in 2 betala för 1 om du har ett Stadium kort, bra va, matchen börjar 19.00!
Sen är det Täby-Hammarby i Div.2 på söndag i Tibblehallen, den matchen börjar 15.45, kan även där bli riktigt kul!
Och på måndag blir det en hel dag i Uppsala och sedan avsluta dagen med Caperiomatchen mot nykomlingen Sirius. Matchen mot Sirius gå även på TV4Sport och sändningen börjar 19.00!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

CaperioTäby-Västerås


Hej! Vilken utklassning det blev idag, underbart! Första perioden var ju sisådär men sen så lossnade det och pang bom så stod det 16-3! Bra flyt, bra framåt, bra bakåt, Ramsin behövde knappt röra sig, superbra! Måste även säga att Caperiotäby har gjort superförvärv inför denna säsong, Kalle Berglund(3+3p & 5:a av IBM idag) är ju helt sjuktjävlajättebra, kan säga är han är mycket bättre än vad jag trodde och lång över det, jättejättejättebra! De övriga nyförvärven ligger inte långt efter heller, jag är jättenöjd! Hela laget spelade superbra idag så tack för en underhållande match och om de fortsätter i samma stil så blir det en supersäsong!

 

Danne Bron-Sundbom gjorde idag sitt 250:e poäng i högsta ligan, grattis!

Vad är det med de där lys-oranga tröjorna de har på uppvärmningen, är verkligen inte vackra.   

Lyckades även undgå Storvreta-Warberg resultatet tills sista periodpausen då de sa det i högtalarna! Blä för reslutatet!

Idag har det varit en toppen dag så jag ska nu gå och äta lite middag! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

P.s Grattis på födelsedagen Fannypanny!

    
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Lördag


Hallå! Imorgon är det match, jippi! Caperiotäby mot Västerås! Matchen börjar 17.00 i Tibblehallen!

Imorgon spelas även en av de mest spännande (förhoppningsvis) matcherna den här säsongen, Storvreta - Warberg. En riktig kraftmätning då båda lagen är tippade att vara topp fyra när grundspelet är slut! Så man kan ju hoppas att den blir en riktigt bra match. Ha dock ett litet i-lands problem, jag kommer inte kunna se matchen live så jag måste alltså spela in den men jag vill inte veta slutresultatet innan jag ser matchen och det lär ju vara helt omöjligt! Men som sagt var, i-landsproblem! Får gå som det går!

Efter den här hemmamatchen kommar det vara jättejättejättelångt tills nästa hemmamatch. Om de inte klämmer in Järfälla matchen någonstans är nästa match 15 november! Det är är ju en hel månad! Men man kan ju gå på Sirius borta den 26/10 i Fyrishov om man vill, vilket jag ska, och de som inte har tid att ta sig dit kan ju sitta hemma i sin mysiga soffa och se den på TV4Sport! 

Nu är det dags för middag, men glöm inte att komma till Tibblehallen imorgon, ok?! 17.00! 

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Någon lämnar Caperiotäby


Åhh nej! Jonathan Allgulander ska tydligen lämna Caperiotäby för spel i Duvbo. Det känns inte alls bra! Men åandra sidan är det nu många i truppen och konkurransen är hård så chansen att man får mindre speltid är stor! Men det känns ändå tråkigt! 

Lycka till!   

Här är artikeln!

Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Rösta!


Hej! Hoppas att ni har röstat på den klubb ni tycker är bäst på inne på innebandymagazinet! Om inte, gör det!

Klicka på bilden så kommer du till formuläret!
Rösta fram Sveriges bästa klubb!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Snö?!


Hej! Hur många är det som har haft snö idag då? Blev lite chockad när jag skulle gå till bussen och såg att det singlade ner vita flingor från himmlen! Dags att ta fram tekopparna på allvar!:D

Snacka om att min besökar linje gått rakt upp sen Caperiotäby lånade min bild! Hoppas såklart att så många av er som möjligt vill stanna kvar här och ta del av det jag har att säga!  

Denna söndag är det också match och denna gång mot Västerås. Borde inte heller vara något problem för Capeiotäby, i fjol blev det 9-1 hemma och 7-11 borta plus att de mötes ju även i försäsongen och då blev det 8-4 till Caperiotäby. Matchen spelas i Tibblehallen, kl 17.00 om allt är som det ska. Det borde inte bli något problem med vädret på söndag iallafall, det ska tydligen bli sol på söndag! Tänk att man måste tänka på vädret för en inomhussport!

Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Regnet det bara öser ner...


...i Tibblehallen. Matchen avbröts efter ca 45 minuters arbete på att fixa läckan i tacket. Försökte med att hänga upp en röd liten hink under och Lundin blev den utvalde att klättra upp på ställningen men hinkideen lyckades inte! De var tvungna att avbryta matchen, Sveriges bästa parkett och vatten är inte den bästa kombon, halkrisken ökar väsentligt mycket, under de 2.47 minuterna som spelades av matchen lyckades tre st ramla på samma plats. Så att avbryta var helt klart rätt beslut! Dock så stod det ju 1-0 (Lundquist) till Caperiotäby och det var faktiskt mycket folk idag och ALLA väntade fint i hopp om att matchen skulle återupptas vilket var väldigt gulligt! Men nu är det bara att vänta på ett nytt matchdatum och ladda om! 

    

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Söndag


Hejsan! Ja matchen igår sög, inte bra alls, nu är det kört, inget VM för Sverige! Men jag tänker nog skylla allt på kommentatorn, om man säger  tex "nästa mål är vårt" eller "vi har 15 minuter på oss" så är det självklart att det blir tvärt om. För mig är det som en oskriven regel att man inte får säga hur lång tid det är kvar för det alltid går åt skogen då! Så kommentatorn, hur känns det att vara skyldigt till Sveriges förlust? Ok, kanske inte bara ditt fel men det räckte!:D

Matchen i fredags slutade betydligt bättre och oj va fel jag hade om spänningen. Det blev ju tokspännande!!! Hade aldrigt någonsin trott att Helsingborg skulle vinna mot Warberg. Men inte för att ta ifrån Helsingsborgs bragd men hade Svensson spelat och likaså Bult hade det nog sett helt annorlunda ut. Men Warbergs svaghet är att det istortsätt bara är första linan som levererar och nu när första linan var förstörd gick det helt enkelt inte. Men men tre poäng till FCH och noll till Warberg, Jippii!

Idag är det match mot Järfälla. Matchen spelas i Tibblehallen och börjar kl 17.00! See u there!

Ha en bättre än bäst söndag! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Sporthelg


Har den här veckan gått fort eller fort?! Tycker att jag nyss satt och planerade hur jag skulle lägga upp hela veckan och snart är veckan slut! Helt galet! 

Imorgon är det dags för säsongens första TV-match i SSL, Helsingborg-Warberg, vet inte om matchen i sig är speciellt spännande men det är iallafall innebandy! Sändningen börjar som vanligt 19.00 på TV4Sport!

På lördag är det VM-kval i Parken, Danmark - Sverige, ska bli riktigt kul att se vad som kommer hända i Parken den här gången då, förra matchen stod det 3-3 men slutade med att Sverige tilldelades vinsten då en dansk sprungit in på planen och attackerat domaren, mycket dramatik där! Den matchen sänds alltså på lördag på kanal 5 och sändningen börjar där kl 19.15. MEN 18.40, alltså precis innan matchen sänder de en kort dokumentär om Danmarks mest hatade man, han som sprang in på planen, vilket jag tycker låter väldigt spännande! Hoppas att det blir en bra kväll!

På söndag är det dags för nästa Caperiotäby match och som vanligt spelas den i Sveriges grönaste hall, Tibblehallen. Då står Järfälla för motståndet så det är lite små derby. Jag hoppas att de inte blir något större problem för Caperiotäby! Matchen spelas alltså i Tibblehallen på söndag kl 17.00!

Nu är det dags att gå och sova och ladda inför denna veckans sista vardag! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

AIK-CaperioTäby


Nämen det där gick ju bra om man bortser ifrån alla felpassningar och de 8 målen som rullade in i fel mål.:D Jag fick inte en enda "derbykänsla" under hela matchen, var tog all intensitet och spänning vägen? Det är ju derby!!! Ja idag var det verkligen inte Caperiotäbys dag, vet inte riktigt vad det var men det kändes inte som att de var tillräckligt...hungriga, kändes stelt, nja kan inte riktigt sätta fingret på det men något fel var det. De kan bättre än så här, mycket bättre! De hade ju ganska många klockrena chanser men lyckades verkligen inte få in den, bollen ville inte in bakom Patrik Jansson, som förövrigt storspelade idag, var verkligen på tipptopp idag!Jag tror det går troll i Solnahallen! Men men, det är bara att ladda om och göra en riktigt bra match på söndag då det är hemmamatch igen! Jippii! Järfälla står för motståndet.

Måste dock klaga lite domarna, vad höll de på med? Om man visar fördel av boll så går ju spelet bara vidare men om en spelare gör en felpass då han fått fördel kan man väl inte blåsa efter det och köra ett frislag, eller? Jag vet inte om jag bara har missat något eller om jag är allmänt lost men jag tycker att det känns fel att få ett frislag om man själv gjort en felpass!  

Nu är det dags att sova lite, en ny dag väntar!:D

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Det börjar hända grejor!


Caperiotäby har nu börjat lägga upp bilder i sin trupp filk, det blir bara bättre och bättre! [Trupplänk]

Jag var tydligen otydlig om vad jag menade igår, det där med att "Caperiotäby ligger förre resterande SSL lag i utvecklingen av klubben och innebandyn". Det är såklart både publikt och organisatorisk och det har de gjort genom att lyssna! Jag tycker att Caperiotäby har lyssnat och tagit in det folk har undrat över, tipsat om, efterfrågat, allt och det är de jag tycker är så härligt! De kör inte på med bara sin grej och det gamla vanliga, de är öppna för nya saker. Det är inte heller speciellt många lag/förbund som ens har ett öppet ställe där supportrar mm kan skriva på. Om lagen är öppna för nya saker och lyssnar är väl en ganksa logisk påföljd att klubben utvecklas och om fler klubbar utvecklas så blir det även en utveckling av sporten. Jag tycker att Caperiotäby är ett av få lag som tagit till sig alla saker och försökt göra någonting av det! Visst Caperiotäby är inte helt perfekta i det de har "gjort" eller de enda som utvecklas men de är de som är mest produktiva och framåt för tillfället! 

Hoppas att de som undrade vad jag menade tycker att jag gjort det hela lite mera förståligt, eller så har jag bara förvirrat er ännu mer!:D Men hursom ska jag försöka precisera mig mer i framtiden! 

Imorgon är det derby-match, jippiii va kul det(förhoppningsvis) ska bli! Båda lagen har full pott efter 3 omgångar men det som skiljer dem åt är förtillfället målen, 12 mål upp för AIK! Matchen börjar kl 19.00 i Solnahallen!  

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Utvecklingskurvan går uppåt


Hejsan hoppsan! Jag blev så himla glad när jag såg att Caperiotäby lagt upp videointervjuer om gårdagens match mot Falun. Riktigt bra och Caperiotäby ligger än en gång lite längre fram än resterande SSL lag i utvecklingen av klubben såsom innebandyn. Hoppas att det kommer att ske fler nytänkande saker! Great! 

[Här] finns intervjuen, ligger längs ner på själva "inlägget".

Ha det bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

CaperioTäby-Falun


Shit vilken match det var idag, vilken intensitet! 11-4, rättvist, Caperio dominerade hela matchen igenom, var skönt att se, kändes inte som att det var någon direkt fara för förlust. Var väldigt mycket gruff osv, för Caperio blev det 3x2 min och för Falun 4x2 + 5, den där 23 i Falun verkar vara riktigt otrevlig(det var han som fick femman), var väldigt trevligt att se när domaren stäckte upp sin han och visade en femma till 23:an. Men idag var det en riktig "publikmatch", ren underhållning, kamp, mål, osv. Måste säga att publiken var riktigt med idag, bra med applåder! Tibblehallen lyckades också bua ut någon totalt, är så underbart!  

  
 
Bilderna är mina dvs att du måste fråga först om du vill låna dem!

Stefan Norell och Michael Walkert var domare i denna match och kan inte riktigt säga att de var speciellt bra. Verkade ha lite problem med att se vad som hände i vissa situationer, lite lama! 

Kom på i slutet att det är derby på onsdag mot AIK, åhh vad jag längtar, hoppas att det går bra, vill ju inte att det ska sluta som det gjorde förra gången i Solnahallen!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3  


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Hur kunde jag glömma???


Zlatan fyller ju år idag, 28 år för att vara exakt! Hur kunde jag glömma bort det? Och Isaksson fyller också år! Inte okej att glömma det inte! Grattis!

Nu ska vi fortsätta spela buzz! Ha det bättre bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Höst!


Hej och ja jag vet att jag varit sämst att uppdatera på sistånde, men det känns så meningslös att skriva om jag inte har något att skriva om! MEN nu sitter jag här i det otroligt mysiga höstvädret, regn och blåst,(har ni sätt att det ska snöa i fjällkjedjan!?), helt underbart att det är höst, dags att ta fram alla koftor, sjalar, jackor och så klart alla världens teer! Hellre tre dagar utan mat än en dag utan te, bra ordspråk! Plus att man kan sitta inne utan att få dåligt samvete!:D Sitter och väntar på att två filurer ska komma hit och titta på film med mig!:P 

Det där med att TV4Sport inte har plats i tablån tycker jag är lite...irriterande, jag menar om det slutade sända alla fotbollsmatcher som någonsin spelats i repris hela tiden så skulle innebandyn få plats, lätt, så jag är lite irriterad. Jag tycker alltid att det går någon repris, visst en repris per match är bra men inte 4-5 per match. Det finns lösningar som gör att innebandyn kan få mer plats men icke. Men det är inte så mycket man kan göra så det är väl bara att vara glad över de ca två timmar man får av en 168 timmar lång vecka!

Imorgon är det match och jag måste säga att jag är lite nervös, har inte en susning om hur det ska gå, Falun var ju jättebra i slutspelet förra säsongen, bara att hoppas på att det går asbra för Caperio!:D

Caperiotäby-Falun, Tibblehallen, 17.00, var där!

Ha en mysig höstkväll! Peace,Love & Understanding! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vad är på gång?


Händer det någonting i världen eller? Tycker att det verkar stå helt stilla! (Argh...mellanslagsknappen is broken). Vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Hösten är här, alla löven är..ogröna! Ni får tyvärr stå ut med ett tråkigt och värdelöst inlägg!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3 


 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0