Cicciilias Innebandyblogg

Äntligen


Hallå!

Satt och håll tummarna för Umeå City mot Storvreta, gick nästan vägen! 9-10SD.

Jaha, Sibf har (äntligen) beslutat att inte förlänga med Göransson. Som sagt ett måste då han faktiskt fick två chanser och mísslyckades båda gångerna. Guld är allt som betyder något i just VM. Så är det bara och så ska det vara för Sverige. Ljumet på vissa spelare som var med och match coachingen var väl nästintill obefintlig. Något var tvunget att göras och detta tror jag är den enda lösingen. Nytänkande coacher, aktiv matchcoaching om det går åt skogen.

Men det är väldigt lätt att vara efterklok...

Usch för Mullsjö, 4-4.

Vilka målkalas det var idag, 69 mål på 5 matcher.

BLÄ, 5-4SD till Mullsjö.................................................................................................................Seriöst.

Balrog hemma på fredag, det ser ju lovande ut...

Är det bara jag eller är innebandysajten snabbare än innebandymagazinet på att få upp info?

Skulle beställa min nya kamera i fredags men jag hade tänkt att beställa den på netonnet men de är ju tydligen påväg att gå i konkurs så då var jag tvungen att byta köp ställe. Sökte på vad andra sagt om olika butiker osv. vissa sa att de var jättenöjda med servicen och vissa var supermissnöjda och de pratade om samma butiker. Gaahh! Helt omöjligt att komma fram till något. Någon som har någon favorit affär vad gäller kameror???

Haha, tog den här bilden i matchen mot Falun. Vet inte hur många gånger man bara velat skrika -VÄND ER OM!!!! Vem är det som skriker till vem på denna bilden? Underbart! Har go lust att sätta in en pratbubbla!


Ha det bättre än bäst och ta hand om varandra! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Falun


Hej!

Dagens match var lite jobbig alltså! Segern satt långt inne! Väldigt långt inne!

Första perioden startade väl i hyfsat tempo, sådär lagom på! Sen får Falun ett skit-mål rent ut sagt! Ramsin får den på handen men han får inte tag på den och vips så låg den i mål. Svårt att förklara hur det gick till men skit-mål var det! Blir en hel del chanser åt båda hållen, lite hawaii sinsemellan, sådär allmän ofokusering! U2:a mot Falun på klockren högklubba men Caperiotäbys PP gav inget mål!

Andra perioden. Ett förlösande förstamål trodde man att det kom när Sundstedt visade vägen och satte 1-1 målet men 50 sekunder senare så gjorde Hajo 1-2. Och Det var en jobbig match, båda lagen slet och slarvade. Hawaii. Otillåtenträngning på Urwäder, ja det var rätt domslut. Detta Caperio BoxPlay lekte de bort, sprang och höll boll och fintade i säkert en och en halv minut, lekande lätt! Gjorde det BP mycket bra! Sen kom det ett mindre lyckat PP. Domar-teamet hittar en U2:a på Sundstedt, fördröjande av spel... var såg de den? Ja det är verkligen en fråga, jag letar svar. Men ja även detta BP fixar Caperiotäby! Och det blir mer och mer grinigt på planen. Från båda håll.

Period tre. Tidigt PP som Caperiotäby inte utnyttjade denna gång heller. Men Sundbom visade lite jävlaronamma och satte 2-2 målet! Och sen var man tillbaka i slit och släng, och det lite grisiga spelet! Mosa, mosa, mosa. Rasmus Enström åkte ut på en otillåtenträngning då han trängt in Edlund i båset som i sin tur åkte in i Kari som stod snällt i båset! Undrar vem som fick mest ont, Edlund eller Kari? Kari såg ut att ha riktigt ont. Ackevi (kapten idag) försökte förhandla sig till en femma istället för en två men domarna håll fast vid sitt beslut! Hagberg sätter matchens första PP mål och Caperiotäby tar ledningen för första gången i matchen! Ketchup! Och Edlund gör minuten senare 4-2! Falun tar TimeOut. Caperiotäby höll i bra men Falun fick in en boll till. Thats it! 4-3 tillslut! Så skönt!

Nej inget finlir idag men ändå en seger. Skönt!

Idag saknades Hyvärinen och Mikulski! 

Samma fråga gäller väl även denna match, var tog offensiven vägen? Lite grus i maskineriet eller?

Skott, 30-20. 11-3 i sista!

Sundstedt, Sundbom och Hagberg gjorde alla tre 1+1p!

Blev lite stolp och ribb-skott idag! 

Urwäder spelade idag!

Enström, vilken boll-trollare han är! Skulle vilja se honom när han är på topp, och inte möter Caperiotäby!

















Skulle lagt upp en nu Drömfemma men min enda ändring var att jag nu hade Ramsin i mål!

Nästa match är mot Mullsjö, borta, den 27/2 och nästa hemma match är mot Balrog och den spelas fredagen den 4/3!

Det var allt! God Natt! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Linköping-Caperiotäby


Mm...

Är nog säsongens sämsta insatts. Grattis!

Caperiotäby behövde inte en förlust. (Hur ofta behöver man egentligen en förlust?)

Ackevi, den enda som ville vinna idag? Var var den där glädjen som man brukar se när Caperiotäby spelar? Viljan att vinna men med glimten i ögat?

Ramsin gör två bra första perioder med flera superräddningar!

Men Linköping gör en bra match. Tycker dock att Linköpings "topp" borde vara ungeför lika bra som Caperiotäbys "bra" spel. Men jag tror inte att någon i Caperiotäby är nöjd med den här matchen...eller typ hundra på att de inte är nöjda.

Känns väldigt lätt att såga allt idag! Haha jag undrar hur betygen inne på Innebandymagazinet kommer se ut?

Men det var ju jämt de första två perioderna!

Kanske ska slänga in lite gnäll på "TV-mattan" i vanlig ordning efter TV-matchförlust?

Kanske ska springa lite mindre i de gröna trapporna?

Ojoj vilket gnäll det blir idag men alltså fasiken, Caperiotäby kan vinna mot Warberg, AIK och Dalen men inte mot nykomlingarna Linköping. Lite som Hammarby fotboll, kan bara slå de bra lagen!

Hade velat se mer Tjock-kedja!

Roligt att det var någon annan som tog intervjuen än Danne. Det behövs variation.

Vad är det för fel på Urwäder egentligen? Det måste finns någon anledning till att han satt på bänken, en bra anledning!

3,2,1 *POFF* denna match är bortglömd och gömd någonstans på Antarktis och Falun väntar nu på onsdag, hemma. På Parketten med stort P. Falun som krossade Caperiotäby i Falu Kuriren Arena med 10-3!

Boka biljetter på Caperiotäbys hemsida!

Nej men va fasiken, spring i de där förbannade trapporna, vinn resterande matcher, kom i grym form till slutspelet, krossa! Malmö.

(Äckligt vad irriterad man blir när hela inlägget försvinner när man redan är på dåligt humör!)

Nej är det bara att gå och sova. Sov gott och dröm sött!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Rubriker är svårt


Hej!

Imorgon är det fredag! Jippii! Att det redan har gått en vecka!

Men det är en ny omgång som börjar, Omg 21 i Drömfemman!

Forwards: K. Nilsson(AIK), P. Hagberg(Caperiotäby), R. Sundstedt(Caperiotäby). 

Backar: L-G Nilsson(Pixbo) och M. Larsson(Warberg).

Målvakt: V. Klintsten(Storvreta)

Är det bara jag som inte fått poäng för Sundstedt och Hagberg efter senaste omgången?

Blir man inte ohyggligt glad av Lady Gagas nya låt, man vill bara skruva upp volymen och hoppa omkring!? Born this way...

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Caperiotäby-Dalen


Yes, yes, yes! Va underbart! Hade lite bad feelings inför matchen men vilket Caperiotäbyjobb! Tack!

Trevande första period, solklar straff dock. Var inget snack! Tyckte att det kändes lite läskigt i början sådär! Men det gick ju framåt! 1-1 efter första!

Andra perioden, chanser åt båda hållen, lite slarv hit och lite slarv dit, men ändå stabilt... vet dock inte hur dessa ord passar ihop men det var iallafall känslan! Ett Dalen-mål i slutet av perioden. Men som sagt var ett mål är ju knappt någonting! 

Tredje, Caperiotäby fixar och trixar i femmorna, Hedengran kommer in. Går ner på två kedjor och vips så var flytet igång! Första målet, 1.29 (Sundstedt, Eriksson), halv minuten senare Edlund (Hyvärinen). Dalen tar TimeOut. 2.08 Hedengran(Ackevi)! Så underbart! Äntligen så blev det ett stort hål i Dalen-buren! Caperiotäby fortsatte stabilt men man kan inte låta bli att tänka på att det är massor av tid kvar och segern är långt långt borta! Hegengran igen, 5-2! Dalen utvisning, dags att öka på ledningen, 6-2 Sundstedt! Nej nu kan de ju inte bara tappa det här! Blev tillslut en 7-3 seger! *Segerdansen*!

Flest assist idag, Ackevi och Hyvärinen med 2 ass. Flest mål, Sundstedt med tre mål! Dagens poängplockare, Ackevi(1+2p) och Sundstedt(3+0p)

Vilken fysisk match det var idag, så där brukar inte Caperiotäby spela. Och ännu mer eloge till er då ni spelade hårt men inte fult. Inte en enda Caperiotäby utvisning, eller jo, om Bodén missat straffen! Men fortfarande, mycket bra!

Ackevi, vad han driver, man vekligen ser att han trampar igång hela laget flera gånger!

Ingen Måwe på plan denna match heller, men snart blir det nog dags!

Galet imponerad av Eriksson, vilken back!

Inget TV-golv?! Var kravet, skit i mattan och kom och filma eller ta mattan och filma någon annanstans? Jag föredrar utan!

Hedengran, vilket inhopp!

Hade en ny "introfilm", var lite distraherad dock så jag såg inte så mycket av den!

Finns massor av intervjuer på både Innebandymagazinet och Innebandysajten!  

Intrevju med Binge i Expressen!

Alltså jag är så glad! Tre poäng mot formstarka Dalen, jag var som sagt lite nervös. Men Caperiotäby ryckte upp sig eller... de spelade som de brukar spelar!

Nej, dags att publicera, uppdaterar nog lite i inlägget snart då jag kommit på allt jag glömt!

Kom redan på en grej, Ramsin, vilka räddningar han stod för idag!





















Nästa match är mot nykomlingarna Linköping, där ska Caperiotäby ta tre poäng, de bara måste det. Annars är det ajöss med fjärdeplatsen! Den matchen spelas den 21/2 och även den matchen sänds via TV4Sport!

Nästa hemma match kommer nog att bli en intressant historia! Falun vann ju förra mötet med hela 10-3! Men Caperiotäby nu är inte samma Caperiotäby som spelade då! Och sedan har Caperiotäby även historian i ryggen, 3 vinster i de senaste fyra matcherna lagen emellan! Men man kan ju inte heller leva på gamla meriter! Den matchen spelas redan den 23/2, i Tibblehallen såklart, med matchstart 19.00!

Ha det! // Cicciilia

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Sunday night


Hej!

Har haft en lugn och skön helg måste jag säga, var helt ensam hemma igår och vad gör man då, jo man ockuperar datorn och sitter framför Photoshop! Gjorde Postit-lappar och Avatarer, mycket givande. Väldigt lärorikt måste jag säga! Så avslappnande att försvinna i den världen!

Men vilken skit omgång på drömfemman! Blä va sur jag är...blev! Men det är ju match imorgon och det är ju dagen innan match jag är som gladast(i min match-cykel)! Batteriet är laddat, minneskortet är tömt! Bara att köra! 

Var väl ändå inga överaskningar i matcherna idag, kanske att Mullsjö vek ner sig så totalt, trodde de var bättre. Men åandra sidan, hur många matcher har jag sett dem spela... typ 3. Skenet har väl bedragit mig.

Och med detta sagt, kom på matchen imorgon! Och kan ni inte, titta på TV4Sport iallafall! 

(Vilket nödvändigt inlägg det blev ikväll. On fire!)

Snart kommer våren, håll ut! Ha det gott! // Cicciilia!



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Fredag igen


Vilket sego jag är! En ny femma ska ju publiceras idag.

Forwards: J. Canerstam(AIK), P. Hagberg(Caperiotäby), R. Sundstedt(Caperiotäby). 

Backar: K. Hadelund(Warberg) och M. Larsson(Warberg).

Målvakt: V. Klintsten(Storvreta)

Jobbig och svår omgång.

Ja då var det fredag igen! Helt galet vilken seg vecka det varit! Något annat som var helt galet var all snö som kom inatt, jag menar hur mycket kan det komma? Hade blåst in vid framsidan så att mina ben försvann i snön! Men det är mysigt om man inte ska ut!

Innebandy.se har lagt ut en intervju med Danne Bron-Sundbom! [Länk dit

Match på måndag! Caperiotäby-Dalen, Tibblehallen 19.15. Är ju TV-match men det är ju såklart roligare att vara på plats så lämna soffan och sätt dig på plaststolarna istället! Boka biljetter på Caperiotäbys hemsida! [Länk]

Kortis! Ha det gott! // Cicciilia!

 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

DM-Final, AIK Älvsjö-Caperiotäby


Hej och förlåt för att jag inte skrev någonting igårkväll men det bara gick inte, var så trött! Sorry! Men nu kör vi. 

Det blev en trög startad match, lite slarvigt, lite chanser åt båda håll. Första målet kom i mitten av perioden och det gjordes av ingen mindre än Sundstedt. Väldigt skönt när första målet kom. Mikulski vevade in andraCaperio målet. Var fortfarande lite trevande i matchen. Älvsjö gjorde sitt första mål efter slarv iförsvaret.Ahlm höll sig sedan framme och knackade in bollen med ryggen mot mål, riktigt snyggt! Både Älvsjö ochCaperiotäby gör sedan varsitt mål. 2-4 efter en sisådär första period.

Andra perioden började precis som i första, trögt, fick inte igång spelet. Hawaii. Slarv. Men Hagberg gör 15.47mål i BoxPlay, kan meddela att det tog tid för mig att inse att Caperiotäby spelade BP, de gjorde det alltsåväldigt bra! Bakåt mål strax därefter. 6-3 målet gör Sundbom som bara lägger in bollen efter assist från Svensson! Sen kom det ytterligare ett Capertäbymål. *Swich* sa det när Sundstedt sköt in 7-3 målet! Period 2, slut.

Period tre. Satt och hoppades på att spelaet hade lossnat och att det skulle bli många fler Caperiomål men icke.Hade PowerPlay, men inget mål. Hade chanser men missade. Segt och inte speciellt underhållande. Men tillslut slutade matchen med resultatet 7-4!

Kapten idag? Niclas Eriksson kom utglidandes med bindeln på armen och där tycker jag att den satt väldigt bra!

Utsedd till matchenslirare, Johan Edlund. Tycker att även Hagberg, Eriksson, och Kamerer som är tillbaka numera var bra! Superkul!

Måste tillägga att jag tycker att Älvsjö stretade på riktigt bra! De hade många lägen men de hade inte en...Hagberg i sitt lag!

Ingen Hyvärinen, Ackevi, Ramsin(Satt på bänken) och ingen Måwe.

Gittan gjorde en intervju till Innebandysajten! [Länk]

























Grattis till Guldet!

Och det är ju dags för en ny Drömfemma snart! Glöm inte det!
Uppdatering: Tittade just in på drömfemman och det är jättefint där inne nu! Kolla själv så får du se! Jättefint uppbyggd hemsida!  

Sov gott! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Eriksdalshallen och kalufsklippning


Hejsan alla fina!

Imorgon är det innebandy som gäller, DM-finaler i Eriksdalshallen! Jippi! Har innebandy abstinens, ganska mycket också! Hoppas att det blir en trevlig historia! Kommer såklart vara där och kameran är redan ner packad i väskan! Dock har jag klipptid imorgon(alla antecknar!) som jag vet inte om jag hinner se dam-matchen, blä!

Älvsjö-Caperiotäby. Älvsjö, MCs nya klubb!

Finnkampen i helgen och det gick superbra! Japp och spelarna i truppen var i form, därav resultatet? Dock så saknade jag lite spelare, såklart! (Tänkte skriva "men men" men så kände jag att jag skriver det väldigt ofta).

Känns väldigt konstigt när hela SSL står still, när det är uppehåll så blir det verkligen tyst! Dock så har väl denna landslagssamling satt igång lite saker, pratar förstås om matchcoacherna i herrlandslaget!

Är verkligen Karlberg rätt man för jobbet? Känns väldigt "lättmjölk".

Ni vet ju redan vem jag tycker ska vara matchcoach! Binge, alla dagar i veckan! Total fingertoppskänsla och verkar ha ett driv att aldrig nöja sig med förlust men inte heller tycka att oavgjort är bra! Modet att våga chansa och tro på sina grabbar till hundra procent! Jag menar, vem tar ut målvakten när det är SD och man spelar med en kille mindre, bara Caperiotäby med Binge i spetsen! Samtidigt som han aldrig "låser" en spelare, kreativitet men med några få linjer! En matchcoach helt enkelt!

Har även varit förslag på Gunnarzon! Gunnarzon + Binge=sant?

Nog om det för stunden.

Nya innebandysajten har vekligen satt igång Innebandymagazinet, det märks verkligen. Roligt!

... Snart, snart ska en Canon Mark 5D bli min! Jag skulle verkligen vilja klicka på "köp-knappen" nu men...snart!

Ja så glöm inte att komma till Eriksdalshallen imorgon då, kl 18.30 , Dam-finalen, Täby -DIF. Herrmatchen börjar kl 20.30!

Varm Choklad

Jag funderar och fnular.... det är slutspel snart....hm...man kanske ska hitta på något bus.

Sov gott! // Cicciilia!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Kör på

Lycka till i DM-semin Caperiotäby! Håller båda tummarna!
Uppdatering: Hammarby-Caperiotäby, 3-4!
Finalen spelas 8/2 i Eriksdalshallen,
Älvsjö AIK-Caperiotäby


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Linus lämnar? Info tack


Fick idag en upplysning av Freddan(Tack!) om att Linus Jämtdal slutar och går nu vidare till klubben Rosersberg. För det första, fy va tråkigt! Han har ju spelat i Caperiotäby istortsätt från att jag började titta på innebandy och Caperiotäby så för mig så ska han bara finnas på planen, det bara är så! Och hur mycket har han inte gjort under dessa år? Först och främst tänker jag så klart på när han fick ansvaret att ta Caperiotäby till Semifinalen då han la två avgörande straffar och det gick vägen! Vilken kyla! Och sen var ju han och Hyvärinen superbra tillsammans i fjol! Har varit med och fixat två silver och ett brons! Nej supertråkigt är det men det är bara önska honom lycka till!

Men sen, Caperiotäby. Varför kommer inte infon ut på er hemsida? Det är väl ni som borde berätta nyheten för alla. Det är ju inte en obetydlig nyhet som att Pelle, 5 år i Örkelljunga åt pasta till middag idag! Det är en spelare som lämnar laget! Vad var det som stoppade nyheten? Allt är väl klart?

Tack Caperiotäby!

Men men, vi är alla bara människor!;)

[Länk] Rosersbergsinnebandy
[Länk] Marsta.nu
[Länk] Sigtunabygden

Om Linus flytt såklart!

Ja nu har ju den nya innebandysajten öppnats! Bra med konkurrens, alla dagar i veckan! Hoppas att båda sidorna levererar!

Innebandymagazinet publicerade idag backar med högst snittbetyg och den toppades såklart av Sundstedt, oväntat va! Mm...jätte. [Länk]

Och sedan uppmärksammades det att Ramsin inte stod i mål i matchen mot Sirius, första gången sen 2006. Samma där, han ska bara finnas på planen! [Länk]

Uppdatering: Alla målen i matchen mot Sirius finns på deras Youtube-kanal, Länk!

Gnäll, gnäll och mera gnäll! Nej dags att sova! Ha det! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Har vi inte TV4Sport?!


Och så kom det en till ny...gammal. Joakim Nothen! Mm... nu hoppas jag på en till... Daniel Dalbjer. Vore riktigt kul om han kom tillbaka, rolig att se på! Underhållande som få, och så har han ju lagt det underbaraste straffen någonsin så det är självklart att jag vill ha tillbaka honom!

Det blev inget TV-match tittandes för mig igår, vi har tydligen inte TV4Sport här uppe! Letade ferbrilt och gjorde tillochmed en kanalsökning men icke! Men jag hoppas att de slänger upp matchen på TV4Play snart!

Ja här uppe blåser det småspik, inte så skönt! Måste vara mer vind än de 6 m/s som det står på vädret! Blåser hysteriskt! Har blivit så mycket drivor att man tillochmed håller på och pistar om i stora backen!

Jaha nehe, dags att gå ut igen! Ska fota när E är på skidskolan! Ha det! // Cicciilia!



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0