Cicciilias Innebandyblogg

Årets Rookie



Nu har jag något att skriva om.. *trummvirrvel*... Årets rookie!

Vi har även här två kandidater, Rasmus Sundstedt och Oskar Norrman, inte helt oväntat. Rasmus Sundstedt är ju även nominerad till årets spelare så det säger väl ganska mycket om hur bra han är och hur mycket han tillfört laget. Oskar Norrman har också varit jättebra den här säsongen, även han har varit mycket stabil på backlinjen och lagt smarta passningar till offensiven! Båda två har varit riktigt bra tillskott i truppen! Hoppas att de stannar i Täby och fixar ett SM-guld nästa år och många år därefter, och att även Norrman tar sig in i landslaget, det är där de båda hör hemma!

Här är alla herrkandidaterna 2008/09:

Rasmus Sundstedt, Caperio/Täby*
Christian Mattsson, Västerås
Johan Rehn, Falun
Johan Samuelsson, Dalen
Viktor Klintsten, Storvreta
Jakob Lundmark, Umeå City
Oscar Norrman, Caperio/Täby*
Sebastian Gafvelin, Järfälla
Daniel Falk, Warberg
Mattias Mattsson, Umeå City
 
Hm... jag tror dock att Viktor Klintsten tar hem det här priset. Han har varit helt fantastisk, kan jämföra honom med Ramsin(06/07), (haha dock snäppet lägre! Inte riktigt lika bra!Omöjligt!) han har varit jätteviktig för Storvreta och deras framgångar. Tror även att han kommer att få en plats i landslaget, Sjögren ska bort, så då kan Klintsten bli andramålvakt, efter Ramsin!
 
Nu måste jag sova men vi hörs imorgon! Kramilikram!

// Cicciilia  


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vår?







Är det vår nu?


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Tisdag



Idag är det inte en enda innebandymatch! Hemskt och nu är det bara för en dag, tänk sen när säsongen är slut! Tur att det "bara" kommer var ca 6 månader kvar efter finalen.

Såg idag att Caperio ska till Tjeckien, Prag open, under försäsongen, hm...undrar om de fortfarande ska till Smögen?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu när det inte är någon match...

Det är slutsålt på Bajens klack sektion i Borås! Det  kommer nog bli bra tryck där nere! Härligt! Har inte varit så taggad på allsvenskan men mina allsvenska-känslor har börjat tina! Även biljetterna till hemmapremiären börjar ta slut så skynda dig att köpa din egen biljett! Kommer att väcka vår känslorna ordentligt! 

Vi hörs! // Cicciilia



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Warberg-Balrog



Balrog FAIL B/S...

Vaknade imorse av att jag hade solen rakt i ansiktet, inte kul just då!

Warberg vann idag matchen med 8-1. Behöver jag säga mer? Balrog kommer inte gå vidare till SM-finalen! Det blir Warberg-Storvreta som kommer att stå på SSLs tv-golv och göra upp! Hoppas att Storvreta vinner i år, vore trevligt om Warberg fick lämna ifrån sig äran att vara världens bästa lag! Men det är många matcher kvar men jag tror att det är så här det kommer att sluta. 

Jag var helt säker på att det var TV-Match idag också men icke, när jag zappat över till TV4 Sport så var det ishockey, kan det bli värre, klubblags hockey är så tråkigt!!! Och finalerna, 7 matcher, seeegt! Jaja jag ska ju till Uppsala på fredag så jag är glad ändå! 

Imorgon släpper min favorit artist en ny skiva, Gavin DeGraw släpper albumet FREE. Måste ha! Centrum imorgon!

Ha det så bra till nästa gång! 

Hyvästi! // Cicciilia


 

 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

AIK-Storvreta



Jag var grymt nervös inför den här matchen, två riktigt bra lag, två riktigt bra coacher, kan bara leda till en sak, spänning! Vilken match det blev. 1-1 efter första perioden, otroligt jämnt. Sen i andra drog storvreta iväg, 5 snabba mål men sedan började slarva och släppte in 2 mål. Storvreta tog med sig slarvet i sista och AIK kunde komma ikapp, Jihde gjorde ett mål men det var en riktig bandy sving, men det blev ändå godkänt. Med 2 minuter kvar stod det 8-7 men självklart kom Mika upp en en gång när det väl behövdes, 8-8, sudden. Tryck från båda lagen men tillslut avgjorde Joel Kanebjörk, första semi-finalen avklarad,  1-0 i matcher till Storvreta! Jag kan ju säga att jag hade hjärtklappning genom hela matchen, f´n att jag inte var där, hm, jag skulle gått ensam! Jaja på fredag blir det Uppsala och förhoppnings vis en lika underhållande match som det blev idag! Hannes Öhman plockade idag 3 poäng, inte dåligt och vad skulle innebandyn vara utan Mika Kohonen, han gjorde idag 5 poäng, bra!!

Joel Kanebjörk gjorde avgörande målet i sudden

Mullsjö tog samtidigt emot nya SSL medlemen TT. Tyresö fick stor stryk av Mullsjö, 8-3. Men TT gick antagligen inte förfullt då de redan är klara. Ferraresi gjorde idag 2 mål. Good job! Ska bli riktigt kul att se honom nästa säsong!  

Nu står det även klart att Sirius står klart till SSL, vinst med 5-3 mot Växjö! Det är väldig många lag inom en liten radie nu, Täby, AIK, Balrog, Järfälla, Storvreta, Tyresö, Sirius! Bra, då kan man gå på flera matcher vilket jag inte säger nej till!:D


Ny vecka, nya matcher, bara att njuta! Ha det så bra! // Cicciilia 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Earth hour, fotboll och AIK-Storvreta.



Snö igen, men igår var det som alla vet Earth hour, trevligt att det var så pass många som släckte igår. Själv hade jag jätte mysigt! Mika, Jessika oc jag åkte hem till mig och bakade cupcakes! De blev så fina! Jag har dock inte smakat på dem än, är inte så taggad på sött idag! Men så här ser de ut iallafall!

Vstr; Choklad cake, hgr Blåbärs cake.

Det var även VM-kval i fotboll igår, missade dock matchen pga allt bakande, men 0-0 är inte fy skam när man möter Portugal. Absolut godkänt! Läste även att Majstorovic gjort en jätteinsats. Bra att någon är i form! 

Idag är det tv-match, AIK- Storvreta. kommer tyvärr inte vara i Solnahallen men på fredag ska jag till Uppsala och titta! Jag är lite kluven angående Fyrishov, läktarna är helt okej men väggarna är inte vackra, man får inte så bra feeling när man är där, kanske dags för att renovera? Ja åter till matchen, jag tror att Storvreta kommer vinna, hoppas. Men det kommar att bli en riktigt högklassig match, alla fantastiska spelare, och även tränarna har ju en liten match, Hallstensson och Forsman. Jag antar att Öhman kommer att trycka in lite bollar, han är i grym form nu, 8 poäng på tre matcher, visst det är inte jättemycket men han sätter de viktiga bollarna. Han sätter dem när det verkligen behövs! Heja Storvreta!

Jag skriver mer efter matchen, som sänds på TV4Sport kl 17.00!

// Cicciilia
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

TT


 Tyresö Trollbäcken är nu klara för SSL, matchen mot Växjö slutade 8-5! Trevligt! Kul att ha Victor Ferraresi tillbaka i SSL! Va mycket folk det var där, 1 163 personer. Måste varit underbart att vara där! Lycka till nästa säsong!   

Nu måste jag gå och sova för jag är as trött! Sov så gott!

// Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Bilder


 Här är det lite bilder! Alla bilder är klickbara!

     
  Från hgr: Rappel, Sundstedt, Jämtdal, Sundbom, Måve, Lundmark 
   
   
    Det roliga på bilden är: vad gör jugga i bakgrunden?
   
   
    Svensson, Urwäder, Måwe.
    


Om någon vill låna en bild så skriv att ni tagit den härifrån! och meddela mig!Upphovsrättslagen! Enjoy!

// Cicciilia!



PS. det finns en hel del till! Alla bilder finns även oreturscherade!
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

En bra dag!


Nu har våren kommit så därför passade jag på att byta desingn, har varit galet soligt idag! LOVELY! Och idag när jag gick in på bloggen trodde jag att jag skulle "svimma", Caperio/Täby har på deras hemsida länkat till mig! Trevlig överasskning! Köpte även ett par nya skor idag! Så sköna! Stadium 200 kr, trevligt!

Jag hoppas nu att ni stannade inne och tittade på matchen trots att Warberg vann. Det var väntat, de kommer alltid igen i slutskedet, när det gäller! Matchen slutade 8-4. Det var målmässigt jämt  i ca 45 minuter men sen började det rinna iväg. Men en stor eloge till Falun som överasskade Waberg ordentligt! Vem trodde på 3-2 i matcher? Inte jag! Och varför är det alltid Svensson som ska avgöra allt? Irriterande liten filur!:D

Warberg fick efter vinsten välja vilka de ville möta i semin, det blev Balrog! 

Semi-finalerna

Warberg-Balrog

AIK-Storvreta

Jag är lite osäker på Warberg-Balrog, Balrog är i toppform nu och de har starka profiler, medens Warberg förlorat två matcher mot Falun, Warbergs självförtroende kan ha sjunkit en aning. Men nu när Sjögren är borta så får ju den bättre målvakten spela!* Hehe. Men jag tror ändå att Warberg går vidare, som vanligt... Såg att Örjan Skoglund sagt att de kommer att ta Warberg med 3-0... Haha inte en chans!
 
AIK-Storvreta! Haha ni kan ju bara gissa var jag kommer vara under de matcherna! Vilka klassmatcher de kommer att bli! Jihde, KJ, Fischerström, Kohonen, Öhman, Samuelsson! Underbart! Vet dock inte vem som kommer gå vidare men jag tror att Storvreta har mer vilja en AIK. Vet dock inte vem jag vill ska gå vidare. Vill dels se Storvreta lyckas, de har ju gjort det så bra i slutet av denna säsong och att Kohonen ev kommer att lämmna Vreta är ju lite sorligt. men dels vill jag att Jihde ska få stå där en sista gång. Det är där han hör hemma! Men det som får mig att falla över på Storvretas sida är att jag tål inte "Koffe" Kranberg, PIP*! :D :Jag gillar röd svart, JA VISST! Heja Storvreta!


 
Idag släpptes även kandidaterna till "Årets Domare"

Kandidaterna: Marcus Petersson och Anders Blomqvist / Thomas Andersson och Kalle Fahlander / Johan Råsbrink och Håkan Grahn-Gustavsson.

Jag tycker att de självklara vinnarna är Thomas Andersson och Kalle Fahlander! De är ju så himla bra. De dömer sällan, sällan, sällan fel! De är riktiga domare! Synd dock att de inte ville döma i slutspelet men det är deras val. Hoppas att de kommer tillbaka!



Bilderna kommer definitivt upp imorgon! Men hoppas inte på för mycket, mitt objektiv SUCKs!
 
Nu är det lite Graf plugg och sedan sömn! 

Ha det så bra! Hyvästi! // Cicciilia!


  
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Årets spelare!



Nu har juryn äntligen tagit ut säsongens bästa och värdefullaste spelare och Täby har med 3 st! Trevligt! De som tagits ut från Täby är verkligen värda det, dock skulle jag nog kunna plocka ut lite fler spelare från Täby!  
 
Danne Bron-Sundbom har gjort hela 60 poäng, vilket är en klar förbättring sedan förra året och inte en enda utvisningsminut! Han har levererat och tagit sig in i landslaget och även där levererade han efter bara 3.14 minuter! Har varit en ledstjärna för Täby! 

Rasmus Sundstedt har varit  stabil som ett berg på backlinjen men även producerat en hel del framåt! Även han tog sig in i landslaget och gjorde en bra insatts. Han var ett av Täbys bästa nyförvärv, en nyckel till framgång, en hög lägstanivå! 

Rickie Hyvärinen, vad kan man säga, sjukt bra i år! Fick tillslut ihop 55 poäng i poängligan, vilket var en 6:e plats! Utan honom hade det nog inte blivit något VM-guld till Finland. Även han har varit en ledstjärna för laget. eller ja, båda lagen. Hyvä!    

Här är alla herrkandidater.

Ketil Kronberg
Karl-Johan Nilsson
Mattias Samuelsson
Danne Bron-Sundbom*
Magnus Svensson
Mika Kohonen
Rasmus Sundstedt*
Fredrik Djurling
Fredrik Holtz
Rickie Hyvärinen*

Varför har innebandy.se valt att lägga upp så konstiga bilder på spelarna, alla ser as rädda ut! Haha det är även lite kul att om man går in på "årets spelare" listan och trycker på Mika Kohonen så kommer man in på Sundstedts "profil"! Jättekul, då jag är lite sömnig! Haha!

Någon som jag skulle vilja plocka ut ur Täby är Tomas Ahlm, han ger verkligen alltid 110%, gör väldigt sällan misstag, han kämpar alltid på förfullt men det känns som att han aldrig får den beröm han förtjänar! Han är grymt duktig! Kämpar i skuggan! Det är nog dels därför han inte är uttagen och dels för att konkurrensen är hård men... han är grym!



På damsidan har Täby också en nominerad, Sara Bergström. Skäms lite över att jag knappt sett henne spela och har ingen bra ursäkt heller, jag får helt enkelt bättra mig till nästa säsong! 



Idag hade jag som sagt dans, har lärt mig ett nytt grundsteg, Padebore. Haha, det gick bra första höger och första vänster men sen pallade inte min hjärna mer. Jag kar ju lite problem med koordinationen! Sen åkte Bergo hem till mig och jag var tvungen att gå in i en "skog" och ta lite bilder! Fint väder idag! Underbart!

Underbart med vår!

Ha det så soligt! Men imorgon kl 19.00 ska ni vara inne och titta på sista och avgörande kvartsfinalen mellan Warberg-Falun på Tv4Sport! Heja Falun! 

Massor av kramar! // Cicciilia





© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Snöstorm...igen!



Nu har till och med jag tröttnat på snön. Det börjar bli lite tjatigt nu! Sol, snö, sol, snö! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, skriv lusten försvann med Caperio/Täby. Några ideer? Hm... jag har inte ens varit inne på innebandymagazinet än, illa! Jag har dans imorgon, alltid lika underhållande, inte! Jag är så sämst! Haha! Jaja man kan ju inte vara bra i allt. 

Har någon sett en artikel om Jihdes adjö i innebandymagazinet? Inte jag iallafall, om de inte har det tycker jag att de är lite sega, de brukar ju alltid vara först med allt! 

Jag har fixat nya Brushes till PS! Fiiina! Har nu gjort en vår header men det känns som att den får komma när snön försvunnit

Asså ni får säga vad jag ska skriva om! Jag har ingen fantasi förtillfället!  

Bilderna är på väg!

Kramar // Cicciilia! 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ja, ja, ja!



Falun vann!!!!! Jag är så glad! Hahaha! Wonderful! Nu måste de "bara" vinna en match till och sedan är Warberg *poff* borta. Det vore riktigt roligt. Hoppas att Warberg är riktigt besvikna! De gjorde ju en skit match! Dagen är räddad! 

Jaha nog om det. Sitter och plockar ut bilder på Caperio/Täby som jag tänkte lägga upp men det är väääligt många bilder jag tagit. Det tar lite tid, sen måste jag returscha dem lite, fixa ljus osv. Men men det är bara roligt! Älska Photoshop! 

Nu ska jag fortsätta plocka ur bilder( som förhoppningsvis kommer upp imorgon) och sedan blir det sova!

Kiitos Falun! Hyvästi Warberg? Min välutvecklade finska(haha).

Ha det bra! // Cicciilia!  


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Nej, nej, nej!



Nu vet alla vad det var för bomb jag skrev om igår. Niklas Jihde har bestämt sig för att lägga skorna på hyllan! VARFÖR? Visst hatar jag AIK men Jihde är ändå innebandyns största profil genom tiderna, alla vet vem han är, till och med de som inte bryr sig ett dugg om innebandy. Jag tycker att detta beslut suger, han är ju fortfarande bra, han plockar ofta poäng! Och han är inte gammal! B-L-Ä, va ledsen jag blir! Man kan ju bara hoppas att han kommer tillbaka! Det kommer att bli tomt i solnahallen, visst de har nu Gillek men han kommer inte att kunna fylla upp! Eftersom jag är ett Jihde-fan så måste jag självklart gå på hans sista matcher. Synd att han inte kommer att få spela en sista gång i globen dock! Men men det är hans beslut...

En annan sak är ju att Mika antagligen inte kommer att spela i Storvreta nästa säsong, vilket också suger! Han är ju sååå bra på planen att det är helt sjukt, dålig prestation existerar inte i hans match register. I och med detta beslut måste jag även åka till Fyrishov, uppsala. (Det blir många utflykter Bergo!). Heja Mika!



Tv-match idag, som ni kanske vet hoppas jag att falun vinner, jag är inte ett speciellt stort fan av Warberg. En rolig sak som hände under uppvärmningen, Sjögren gjorde illa sig, dvs att andramålvakten får stå istället, vilket är en fördel för Falun! Mattias Helgesson är även tillbaka efter sitt "lilla" utbrott. Hoppas att han kommer göra någon nytta! Go Falun! 1-0! 

Min innebandyvärld rasar!

Det här får nog räcka förtillfället men jag skiver nog mer när matchen är slut!

Ha det bra! 

Hyvästi! // Cicciilia



   
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Var är solen?



Var har solen tagit vägen? Satt igår innan tv-matchen och njöt på altanen, men nu är solen borta!

Idag har det varit "massor" av matcher.

Slutspel (Dam)

Mora- IKSU 0-1

Täby-Balrog 6-2

Kvalserien

Sirius- TT 8-7 SD

Mullsjö- Växjö 7-3



Måste varit riktigt tråkigt att titta på Mora- IKSU, ett enda mål! Såg dock inte matchen så det kan ju ha varit 51(!) lägen men bollen gick aldrig in. 

Balrog vann även denna matchen! Det är något magiskt med hela Botkyrka förtillfället, det går så himla bara för både herrar och damer. Jag blev lite orolig när uppdateringen upphörde att det hänt något radikalt i Tibblehallen. Haha! 



Blev lite sur när TT förlorade på SD, det känns som att alla lag jag "hejar" på förlorar med så små marginaler. Konstigt. Vill verkligen se TT i SSL plus att förre Täby spelaren Viktor Ferraresi spelar ju i TT och det skulle bli kul att se hur mycket han utvecklats under året!

Jag vill inte ha tillbaka Mullsjö i SSL, de är ju så tråkiga! Det är ju typ bara Holtz som är bra i det där laget. Utan honom hade de nog fått ta jönköpings plats.

Kvaltabellen ser nu ut så här:

1 Tyresö T 4 27-22 8
2 Sirius      4 25-21 6
3 Mullsjö   4 23-26 6
4 Växjö      4 19-25 3



Läste Niklas Jihdes blogg, han skrev om någon innebandy bomb som skulle förändra innebandyvärlden radikalt. Hoppas verkligen inte att det är SM-finalen det gäller, det vore skit tråkigt om man skulle slopa finalen i globen och göra ett "bäst av x" system. Det är ju innebandyns höjdpunkt. Globen, 15.000(?) innebandyälskande männinskor som bara väntar på säsongens upplösning! Det vore så dåligt om SIBF valde att förstöra denna fest!

Hm... andra förslag kan kanske vara att Jihde tänker bli TV4sports nya exprertkommentator? Eller kanske ska han byta klubb, men det skulle nog inte skaka innebandyvärlden!

Den som väntar får se, spännade!

Ha det så bra!

Hyvästi! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Storvreta-Warberg i final?



Det blev till slut Västerås som vann SM-guld i bandy. Kan inte säga annat än grattis, Edsby har ju vunnit de senast 6 SM-finalerna! Bra med omväxling! Jag såg en dokumentär för några dagar sen som handlade om att gör bandy till en OS- gren. De visade bilder från någon match i Ryssland, vilken stämning, ca 35 000 personer på läktaren, mysigt! Vet inte vad jag tycker ifrågan om att det ska bli en OS-gren men varför inte? Vad är det som talar emot?

Jag hoppas att det blir AIK-Storvreta i semin för då kan jag gå på lite matcher och fylla upp tomrummet efter Täbymatcherna plus att jag gillar att se Storvreta spela, de spelar så rakt och enkelt.  Något som Täby borde träna på kanske?Storvretas första kjedja är också något unikt! Jag tror att det blir Storvreta- Warberg i finalen, det skulle bli en underbar final! Härlig kamp! 

Såg att Mellberg avgjort matchen mot Roma, trevlig överasskning. Markus Rosenberg har skadat sig, mindre bra överasskning! Det är ju snart VM-kval!!!!!!

Tittade på matchen Villareal-Bilbao, man inser efter en vinter med massor av innebandy att shit va långsamt det går! Haha, visst jag älskar fotboll men det är ibland väldigt segt. Få mål osv.  Trevligt att se att Eguren har det bra där borta. Han är dock saknad på söderstadion! 2-0 slutade matchen! Heja Villareal!  

Imorgon tror jag att jag ska åka till centrum och köpa mig ett par nya skor. Marinblå tygskor kanske? 

Nu ska jag gör iordning lite te och sedan blir det sova som gäller!

Kram! Hyvästi! // Cicciilia



 

  
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Dagen efter stormen.



Matchen mellan Dalen- Storvreta avslutades nyss. Resultatet var väntat, vinst till Storvreta, 2-7. Storvreta är nu vidare till semi- final! Jippi! Hoppas att Storvreta tar hem guldet nu när inte Täby gör det. De har verkligen blivit bättre och bättre de senaste månaderna, först EC och nu detta. De fixar det! Men jag tycker att Dalen kämpat på bra i dessa tre matcher, de har så mycket i sig men knoppen vill inte blomma ut. 

Såg att Forsman skaffat mustach... nja.



Sedan Täby förlorade första matchen har det sagts och skrivits att det är en skräll men jag vet inte riktigt om jag kan hålla med. Visst har Täby varit jättebra hela serien och Balrog mindre bra, men jag tycker inte att man kan kalla det skräll, Balrog har ett starkt lag och många induviduellt duktiga spelare. Det känns lite överdrivet. Täby var favoriter men Balrog tycker jag inte var sk. underdogs. Nej detta är enligt mig ingen skräll, bara en slutspelskamp i SSL, allt börjar på 0-0, allt kan hända!



Tittar nu på Bandy finalen, det står förtillfället 5-4 till Västerås med ca 5 minuter kvar. Spännande! Jag skulle vilja prova på att spela någon gång. Tycker att det inte ser så svårt att sätta bollen i mål, jag menar målet är ju jättestort, men uppenbarligen så är det svårt, så jag tänker inte tjafsa emot! 

Får se om jag återkommer ikväll eller imorgon men till dess ha det så bra!

Kramilikram! Hyvästi! // Cicciilia!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

<3



Jag har så många känslor att jag inte vet vad jag känner, om jag nu känner något överhuvudtaget... 

Täby förlorade med 3-4 SD. Kan det kännas mer än förj´vligt? Matchen i sig var ändå helt ok. Om man jämför dagens spel mot förra fredagens så är det än klar förbättring. Men marginalerna ville inte ge med sig. 51-17 i skottstatistik. Driver du med mig? Vi hade så många chanser, så många lägen, men bara 3 mål. Nieth storspelade i och för sig (fick en fyra av "facktidningen") och utan honom hade det nog gått bättre för Täby. Något som Täby hade idag var ett samlat försvar, Ahlm gjorde en jätteinsats idag! Men det var på offensiven vi föll eller snarare på momentet "trycka in bollen". Bollen ville inte gå i Täbys banor. Varför? Det var som Strellan skrev till mig:  "frågorna är många en sån här kväll..."! Det kan man säga! Väldigt många!

Det är så jobbigt, allting kändes ju så bra! Det kändes som att vi skulle fixa det! Tibblehallen har nog aldrig gungat lika mycket som idag. Underbar stämning!  

Som jag skrev för någon dag sedan, vare sig vi förlorade eller vann idag skulle jag vara grymt stolt över deras prestationer och jag kan säga att jag inte ångrat mig! Har varit underbart att se dem briljera på Tibblehallens parkettgolv!Det har varit många snygga dragningar och massor av vackra mål! Vi har fått ytterligare två spelare till landslaget! Vi har två spelare (än så länge) nominerade till Årets Spelare! Täby är ett lag som har en fantastisk historia och en framtid man bara måste följa! Allt kan hända! Ett lag fullt av möjligheter!

Tack så jättemycket för denna säsong!

Massor av kramar!

Hyvästi! // Cicciilia

P.s
Glöm inte att det är TV-match imorgon, kl 15.00 på TV4 Sport! Dalen- Storvreta! 



<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/581870/cicciilia?claim=sjr38ubtrpx">Följ min blogg med bloglovin</a>
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Torsdag



Idag hade Mika, Fanny och jag idrottslektion! Det gick superbra! Vi hade först yoga och sedan bollekar. Vi ägde! Skönt att ha det gjort, hoppas att man får ett lite högre betyg i idrott.

Idag har det spelats två slutspels matcher i SSL. Warberg- Falun och AIK-Pixbo W!

Warberg- Falun 9-7

AIK-Pixbo 7-1


Falun är ju sååååååå nära att slå Warberg men Warberg lyckas varje gång. Jag blir så upprörd! Jag menar 9-7, två mål upp är ju inte mycket. Jobbigt.

AIK är nu vidare till semi-final. Kul, måste jag säga, även fast jag inte gillar AIK så är det bra för SSL standarden. Tråkigt dock för Pixbo, men de har ju inte haft speciellt bra spel, inte så bra form osv. Det var ganska förväntat att de inte skulle gå vidare!

Imorgon är det match... hoppas verkligen att att vi vinner och ja jag vet att jag är tjatig men jag tror inte att folk förstår hur... uppgiven jag kommer vara om Täby förlorar. Det kommer inte bli en vänlig helg.  Men en bra nyhet är att Kristoffer Svensson och Linus Jämtdal skrivit på några år till, mycket trevligt! Hoppas att det blir bra läktartryck imorgon. Täby behöver det. Men jag måste säga att även om vi nu skulle förlora är jag oerhört stolt över Täbys prestation. Riktigt bra säsong. Trevliga matcher! Det är ju bara att gör bättre nästa säsong! 

Tack!

Jihdekram// Cicciilia! 


  
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

090318



Nu har jag sett "Män som hatar kvinnor", vilken bra film! Verkligen sevärd. Tyvärr så har jag inte läst boken, det hade nog varit lite roligare då. Men filmen är så bra, den är så himla ärlig, de visar en realistisk bild. Tummen upp för det!

Haha jag undrar hur många gånger jag är inne på Innebandymagazinets hemsida på en dag? Idag har jag nog varit inne minst 15 ggr, otroligt beroendeframkallande. Vet inte vad jag skulle göra utan den! 

AIK har nu fått tillökning, David Gillek. Tur det nu när Jihde bestämt sig för att lägga skorna på hyllan. Jag tror dock inte att Jihde blir borta speciellt länge, han kommer att göra en Lohrendal, kommer att vara borta i ett halvår och sedan komma tillbaka. Han kommer inse att han saknar det för mycket. plus att visst han är "gamal" men han är ju långt ifrån dålig. Som sagt var, han kommer tillbaka. Haha åter till Gillek. Han kommer nog att göra bra ifrån sig. Han är riktigt duktig. Det är nog bra för honom att lämna Jönköping, om han får mycket spel tid, vilket han kommer få, kommer han att kunna utvecklas mycket, vilket i sin tur leder till att han förhoppnings vis gör lite fler mål i VM-2010!

Innebandymagazinet(!) har de sammanställt målvaktstoppen, Ramsin stod såklart högst upp på listan. Fattar fortfarande inte hur Sjögren kunnde få stå i de flesta matcherna i VM, ett mysterium. Jag har fått för mig att han är ganska så överskattad, man säger alltid att han är så bra och bla bla bla, men vad gör han egentligen som är så himla bra? 

 Det visade sig att även Täby har bäst snitt i matchbetygen! Det är ju trevligt!

.... och ändå har vi inte besegrat Balrog...än...!

Två dagar kvar till eventuellt sista Täby matchen den här säsongen, hoppas så innerligt att vi inte åker ur!!!!!

Idag/inatt så åker Matilde till USA. Kommer att sakna dig men vi ses om ca tre veckor. Glöm inte att ha riktigt roligt! Kramar

Nu är det dags att sova!

Hyvästi!// Cicciilia




© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Tisdag kväll.



Innebandy är så himla underbart!

Nu har matchen mellan Falun- Endre avgjorts, det blev vinst till Falun med 7-3. Hela Falun är på gång, både damer som herrar! Trevligt! Hoppas att även Mora är på gång, jag är ju lite av en dalkulla så det vore roligt!

Elitserien  (damer)

IKSU- Mora 8-4

Balrog- Täby 6-2

Rönnby- Pixbo 9-6

Falun- Endre 7-3


Läste även att SSLs bästa domarpar, Andersson/Fahlander har sagt tack för sig! Tråkigt tycker jag, riktigt bra domare. De vet vad de gör, dömer sällan fel. Stor förlust med andra ord! 

Idag är det 17 dagar kvar tills Allsvenskan börjar, vet inte hur taggad jag är på det, visst det är kul på derbymatcherna och gå på match då och då men tabellen känns i år mindre viktig. Vet inte varför, det bara känns så. Hoppas man blir mer spänd när det har dragit igång! 

Börjar inte skolan förens 12 imorgon, skönt!

Ha det så bra!

Hyvästi! // Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Dagen efter katastrofen...



Jag kan inte släppa att vi förlorade igår också. Det känns så jäkla surt för tillfället! Tänk om vi förlorar på fredag? Jag kommer inte vara glad om detta skulle inträffa...

Jaja nog om det!

Idag så tittade vi klart på "Pride and Prejudice", den är så himla bra! Hoppas att man ska få uppleva något i den stilen nån gång i framtiden! Haha. Och på mattelektionen fattade jag faktiskt vad jag höll på med, framsteg! Höll på med lite hypotinusor och liknande! Känner mig riktigt glad!

Sen var det dags att åka hem. Mikas buss gick tio minuter innan min men när hon tittade in i bussen sa hon att den var för full och att hon skulle ta nästa men då kom jag med den briljanta ideen att vi skulle gå hem! Det är ju ca 6 km så det tog ett tag men trevligt var det! Jag tog även lite foton, det märks att det är vår!

 

Detta är en historisk dag för Dam innebandyn. Första matchen som sänds på TV! 19.00 på tv4 Sport! Enjoy!

Skriver mer ikväll/imorgon!

Jihdekorv! Hyvästi! // Cicciilia




© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Så nära...



I skolan har vi idag bara sett på film! På engelskan tittar vi på "Pride and Prejudice" med Kiera Knightley, den är så himla bra! Verkligen en film att rekomendera! Men på spanskan tittar vi på "Sobre todo mi madre",  än sålänge, si så där, har en viss fobi för spanska filmer, de är så, vet inte hur jag ska beskriva det rätt men... på något sätt, överdriven! Men men, lektions tiden tickar!

Hade även utvecklingssamtal idag, det gick väl bra! Hatar dessa möten, inte trevliga! Men sånt är livet!

Det var match idag, det gick lite mindre åt helvete idag än förra matchen men vi förlorade ändå, på sudden! Jag hatar att förlora på sudden, det känns ju så nära! Och alltid orättvist! Sista chansen på fredag. Om vi inte vinner så är det bara att säga tack och adjö! Det kommer att kännas VÄLDIGT tomt, både på min fritid och i hjärtat när innebandysäsongen är över! Snälla låt det inte bli på fredag, då kommer jag bara ligga och deppa hela helgen, plus att det är ca 6 månader kvar tills nästa säsong börjar, det klarar jag endast med nöd och näpe!

Det var nära att Falun skulle vinna idag igen men Warberg kom i sista perioden och tog hem det. Jag hoppas verkligen att Falun kämpar på nu för det vore otroligt kul om Warberg inte lyckas det här året!

Jag tror att Storvreta har stor potencial till att komma till finalen, de är starka! Go MIKA!

Nu ska jag gå och sova några timmar så vi hörs imorgon!

JihdeKram! // Cicciilia
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Måndag förmiddag



Hade sovmorgon till 10 och jg slutar 13! Faan va skönt!

Eftersom två av mina lärare är borta så kommer vi vara lediga 6 lektioner! Skönt! Men på onsdag så har jag bara dans, jag funderar på om man ska prata med dansläraren och säga att vi inte kommer! Jaja får se!

Haha jag läste Jihdes blogg och fick se den här bilden! Niklas Jihdekorv!!! Hahahaha! Dagens bild! Det är svårt att sluta skratta! 




Nu är det 31 minuter kvar till Spanska lektionen! Spanska är ju så himla kul... inte! 

Vi hörs senare! 

Haha Jihdekram! Hyvästi! // Cicciilia

29 minuter kvar!

 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Sunday



Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte skrev någonting igår men datorn var lite upptagen av ett antal installationer, plus att min sysling var här så jag kunde inte sätta mig vid datorn och vara helt asocial!:D

Som sagt träffade jag Matilde i centurm igår och fikade och för först gången så gick vi Kahls! Rekomenderar stället starkt! Drack en så himla god latte att det var helt sjukt! Spring! Haha!

Senare på kvälllen så kom Matilde hem till mig och efter vi ätit middag så gjorde vi ordning latte med Irish cream och vaniljglass med fruktcocktail! Asssss gott! På kvällen tittade vi på film, VanHelsing(?), haha ni skulle sett oss sista kvarten, vi var VäldigT trötta! Har lite minnes luckor ifrån filmen men det jag såg var helt okej!
 
  

Idag så skulle jag vara på jobbet 10.00. Det var segt idag, skulle lägga 3 böcker i 1 kartong, ca 2500 kartonger skulle göras. Men men, pengar är pengar! Måste börja spara till sommaren! Haha jag ska ju till Smögen, eller hur Bergo! För övrigt har jag inte gjort speciellt mycket idag!

Har nu insett att jag kommer att ha väldigt ont i händerna efter dagens arbete! Mysssss! 

Imorgon: Fotografering av Bergo, (äckel) kvartssamtal och match i Botkyrka! Som tur är så ska Bergos pappa och lillebror också på matchen så vi får skjuts dit och hem, SKÖNT! Får se om jag överlever denna händelserikadag!

Jihdekram och Hyvästi! // Cicciilia



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Match...



Hade idag sovmorgon till 12, vilket var väldigt skönt. Jag vaknade vid tjugo i 7 och insåg att jag kunde sova i hela TVÅ timmar till! Lovely! Dagen gick snabbt. hade inga långa och tråkiga lektioner! Nice tänkte jag!

Åkte sedan hem till my friend Bergo då hon slutade tidigare än mig, så hon åkte hem emellan! Sen bar det iväg till centrum för att få i oss någon form av mat! Det fick bli en sallad på någon resturang! Det tog dock 25 min för dem att göra salladen! Hur svårt ska det vara? Det verkade som att de skulle odla grönsakerna innan! 

Match var det sen. Jag fick så otroligt dåliga vibbar när jag kommit innanför glasdörrarna, de flög omkring mig som nattfjärilar runt en tänd lampa! Sen var det ju bara att konstatera att vi förlorat matchen! 4-9. Vad hände? Eller snarare vad det nog vad hände inte! Slarv, slarv och åter slarv! Inte konstigt att vi bara släppte in bollar i egen kasse! Vilken ofokusering! Och när vi väl hade bollen vid mål så passade de oftast en gång för mycket! Jeper Måwe gjorde ett jättebra jobb men hade inte marginalerna med sig! Fick verkligen inte in den! Frustrerande, vilket man även såg att spelarna var, lossnade inte för någon! Inte hade vi med oss domsluten heller! Men något som jag blev en aning aggresiv över var att Täby inte tackade för matchen! Det spelar ingen roll hur arg, ledsen, frustrerad man är, man tackar ändå för matchen! Osportsligt! Jaja på måndag är det 0-0! Bara att börja om! Mot Botkyrka!

Jesper Måwe såg inte allt för nöjd ut!  

Men lite glad är jag ändå! Jag köpte mig en matchtröja idag! Den är så fin! Slog vad med Bergo att om Täby vinner SM- guld så ska jag ha på mig tröjan i en hel vecka! Tog en bild på den idag men det var alldeles för dåligt ljus här! Jag får ta en ny bild imorgon så ska ni få se hur fin den är! Måste bara säga att det är ganska fantastiskt att alla färger "bara" är ljus som reflekteras på olika sätt! Vetenskap är underbart!  

Imorgon ska jag träffa min sysling (Alias: Matilde) (Hahaha) i centrum och ta oss en fika! Hon ska åka till USA nästa vecka så jag måste ju säga "Ha det så roligt" till henne innan hon åker. Hon kommer ju bli borta i tre veckor!
 
Kämpa vidare så hörs vi imorgon!

Jihdekram! Hyvästi! // Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Slutspel!


Pling plong! Har ni sett va fin bloggen blivit? Jag tycker iallafall att den är fin!

Satt igår och tittade på Champions Leauge! Snacka om spännande, Är dock lite besviken att Inter åkte ut, jag hejar ju på vår Zlatan!

Idag skulle SAM-klasserna bestäma vilka som åker till Istanbul i april och vilka som åker i september. SA2C åker i spetember! Jippii! Fördelarna att åka i september är att hela min klass kunde följa med, plus att det kommer vara lite varmare där då än i april!

Dagen höjd punkt idag var ju såklart slutspelet i SSL, shit va spännande, sjukt jämna matcher!

1. Warberg- Falun 6-7 SD

3. AIK- Pixbo 4-3

4. Dalen- Storvreta 4-7



1. 
Tyckte inte att det var så kul att sitta och titta på LiveMatch och se hur Warberg tog in mer och mer på Falun, men Falun stod emot. Starkt! I like it! Vore väldigt trevligt om Warberg åkte ur redan nu!

3. AIK mot Pixbo, det var som gjort för jämna matcher!  Underbart! Man kanske ska ta sig ut till Solnahallen och titta lite! Jag menar hur kan det inte vara värt pengarna? Men stödjer båda lagen, om man bara tänker på denna kamp. Pixbo stödjer jag då jag helst inte ser AIK i semin men samtidigt vore det kul för innebandys kvalitét om AIK fick stanna. Jobbigt! 

4.  Storvreta, Storvreta, Storvretaaaaa! Jag hoppas (och tror) att Storvreta går vidare! Det borde inte vara något problem, men som sagt, det vänder snabbt i SSL! Såg tyvärr att Mika Kohonen eventuellt är påväg bort  från Vreta, det var ju ingen glad nyhet och verkligen inte bra för Vreta, visst de har ett stakt lag utan honom, men inte tillräckligt. 



På tabyfc.se har det under veckan meddelats att Dalbjer och Söderberg beslutat att stanna 3 år till i Täby! "Tack och lov" säger jag. De är sådana spelare som man vill ha, de med stor drivkraft och med stort hjärta för både innebandyn och ens medspelare! Goodiegoodie!

Första slutspels matchen imorgon! Ska bli riktigt roligt! Hoppas att det blir vinst, annars blir jag inte glad! Vore så onödigt att ge dem ett försprång. Håller tummarna 

Jag kommer definitivt skriva imorgon och berätta hur det gick! Kommer kanske till och med ett par bilder!
Ha det bra!

Hyvästi! // Cicciilia 


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Chilldag!



Idag hade vi som sagt tema-dag, dvs bara sitta och lyssna på någon hela tiden. Det var inte speciellt roligt men det gör inget, man slapp i allafall att göra något mesta dels av tiden! Dock var vi tvungna att tänka när vi skulle skriva"kylskåps poesi" dvs man får en massa ord som man sedan ska sätt ihop! Fanny, Mika och jag var såklart en grupp! Här var vår dikt! "Du som med glöd i hjärtat lever blir kung men utan moral rasar världen". Djupt va! Haha, underhållning!

Tomas Ahlm har också skrivit på en nytt tre års kontrakt, vilket är bra eftersom vi behöver honom så mycket!
2 dagar kvar till Täbys första slutspels match! 

Har nu gjort en ny header så ska ringa till Begro så hon han hjälpa mig att sätta in den! Är ganska nöjd med resultatet! 

Jag vet att det är ett kort inlägg men jag lovar att jag ska skriva mer imorgon!

Hyvästi! // Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Mera snö!



Tjolahopp! När jag vaknade och tittade ut genom fönstret kunde jag inte tro mina ögon, snöade det igen? Hehe jag slängde genast iväg ett sms till mina snöälskande vänner(NOT) och berättade att det var ca 1 dm snö utanför deras dörrar! Glada miner? Nej! För min del gör det ingenting att det snöar, jag älskar snö, det är så vackert! Mysilipys!

I skolan hände det inte mycket men Fanny, min lilla stackare hade redovisning idag på SOn och hon var så himla nervös, men hon klarade sig galant. När vi sedan stod vid våra skåp skrämmde hon nästan livet ur mig, men när rädslan lagt sig övergick det till flabb! Haha

Sen vet jag inte vad som hände, jag och Mika kom överäns om att vi skulle ut och gå i detta vinterland så vi gick först in i Täby C och köpte oss en varsin kanelbulle. Vi båda var sedan tvungna att åka hem till var och en för att hämta diverse  saker, t.ex hund, te, kamera! Sen mötes vi på halvan och gick sedan med bestämda steg mot skogen! Vi vandrade i ca 1h, visst inte så länge men vi har iallafall varit ute någonting! Tack för en trevlig eftermiddag Mika!
 
 

Imorgon är det chilldag, Oj(!) jag menar Temadag i skolan! Börjar 9 slutar 13, alldeles lagom! Funderar på att ta med mig min bok så jag kan läsa under föreläsningarna! Hehe!

Nu ska jag laga lite middag och är det min bok som gäller! Såå spännande!

Hyästi och Jihdekram // Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Glad dag!



Hejsan! Jag vet inte vad det är med mig men jag är helt hyper idag. Kan vara för att jag haft en kanon dag i lilla, söta Täby! Dock var jag (extremt) nervös över redovisningen jag skulle hålla idag på SOn, men jag fixade det och fick ett plus i kanten! Skolan gick allt som allt väldigt snabbt och smidigt idag! 

På lunchen gick Mika, Julia och jag till Täby centrum då Mika inte hade några pengar på sitt matkort( fy, fy på dig!:D), och när vi går förbi Akademibokhandeln så ser jag den fjärde och sista boken av Twilight serien:D Jag läser den förtillfället på engelska och den är så bra att jag vill läsa det på svenska också! Jippi! Jag hade dock inte tid att springa in och köpa den på en gång så jag gick dit efter skolan istället, så nu står den där i min lilla bokhylla! Vackert!
 
 


När jag väl kommit hem började mina nerver få någon form av anfall (jag är alltid nervös inför en match). Jag satt i två timmar och väntade på att bussen äntligen skulle beje sig mot gröna, sköna Tibblehallen! :D
Måste bara säga att man får så himla bra vibbar när man går in genom glas dörrarna i entren, jag blir alltid så glad när jag tittar ner på CC, spelar ingen roll om hallen är tom eller full, blir alltid GLAD! 

Ikväll var det knappa 600 personer i hallen, lite väl lite va? Jag menar, visst matchen var inte dödsviktig men ändå, att gå på match är kul! Matchen slutade tillslut lyckligt, 9-7 till Täby, samtidigt som Dalen fick stryck av VÄSTERÅS, kan det bli bättre? I och med vinst till Västerås blev vi två i tabellen och fick för en gångs skull välja mot ståndare i kvarten! Balrog blev det så jag och Bergo kommer såklart att gå på både hemma och borta matcherna. Nu gäller bäst av fem! 
Täby har nu också börjat sälja matchtröjor(!) så på torsdag ska jag köpa mig en sådan sötsak, plus att jag nu måste börja betala mina biljetter till matcherna då kortet tar slut, men jag får behålla min plats vilket jag är väldigt glad för! 

Täbys bästa spelare i dagens match var Hagberg, Bron-Sundbom, Rappel och som vanligt Tomas Ahlm! De stod på toppen av isberget!

Rappel gjorde sitt första mål för säsongen! Bättre sent än aldrig!


Här är slutspels duellerna:

Warberg- Falun. Warberg ska vinna denna kamp men mirakel kan ske. Alla minns väl Täby för två år sedan!

Täby- Balrog. Detta kan bli en jämn kamp men jag tror och hoppas att Täby ska kunna knäppa dem på nosen!

AIK- Pixbo. Jämnt men tror att AIK går vidare. Men jag hoppas, hoppas, hoppas att Pixbo vinner över AIK, de behöver en kall dusch!  

Dalen- Storvreta. Jag tror att Storvreta kommer att stå som segrare. Dalen är bra men Storvreta är för tillfället lite bättre! Mika, Öhman och Samuelsson går nu på full värme!  


Nu måste jag gå och sova så jag är pigg och glad imorgon! See you!

Jihdekram // Cicciilia




 

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Söndag, söndag, söndag...



Ni får ursäkt att jag klagar men jag har sovit skit dåligt idag också! Jag somnade inte förens vid 4 inatt, Jag hatar att inte kunna sova bra för då blir hela dagen förstörd. Okej då har jag fått ur mig det iallafall.

Imorgon är det match som sagt var, mot Helsingborg. Det kan bli en intressant match då Täby många gånger haft problem med dem, aldrig gått som de riktigt velat. Men det jag är mest besviken över är att Henrik Larsson inte kommer till vår mysigt gröna hall, hade varit en häftig upplevelse att se honom "IRL". Jag tror att Henke kommer spela innebandy nästa säsong, han saknar det säkert redan. Plus att hur mycket levererade Henke i fotbolls EM egentligen, inte mycket enligt mig. Han är ju inte 20 längre. Men han kan ju spela klubbfotboll på sommaren och innebandy på vintern, inte helt omöjligt! Jag menar Henke är ju Henke!

Undrar när Niklas Jihde ska sitta sargvakt i Helsingborg då? Hehe

Jag läste Niklas Jihdes blogg igår och han hade tagit ut SSLs ALLSTAR! Han tog faktiskt med Danne Bron-Sundbom vilket han gör helt rätt i, han har verkligen gått från ful ankunge till en vacker svan! Vilken förvandling,han är en mycket imponerande innebandy spelare med mycket stort hjärta till sporten!  Dock tog Jihde inte ut Ramsin! Hallå, var har Jihde varit den här säsongen???


Idag är det plugga som gäller! Hörs när vi hörs!


Hyvästi!// Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Ännu en lördag...



Jag sov som en stock imorse, gick inte upp förens vid halv tolv, vilket inte händer speciellt ofta! Jag undrar varför jag har sådana sov problem vissa veckor... har nu inte kunnat sova ordentligt på flera dagar, jobbigt! Jaja livet kan inte vara perfekt! Har idag pluggat, städat och lyssnat på musik! Så skönt! Lyssna på de här låtarna så kommer ni må mycket bättre!
  • Bryan Greenburg- Someday
  • Coldplay- A Message
  • Jacks Mannequin- The Mixed Tape
  • Jackson Waters- Come Undone
  • Nada Surf- See These Bones
  • Gavin Degraw- More Than Anyone


Tittar nu på "Låt den rätte komma in", är än så länge ganska bra, och sevärd! 

Imorgon ska jag plugga ännu mer och jag ska bara ta det lugnt, och för en gångs skull är det inte innebandymatch på söndag, utan matchen spelas på måndag, kl 19.00 i Tibblehallen!

Hyvästi! //Cicciilia



 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Say What!!!


Det blir ett väldigt kort inlägg nu men hur kunde Elisabeth Höglund få stanna kvar i en vecka till i Lets Dance?
Nicke var ju så mycket bättre! Det där sög......men HJÄLP! var iallafall roligt!


God Natt och Sov Gott!



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Friday!



Dagen började super, jag hade sovmorgon till 12.00! Skönt! Sen gick dagen ganska snabbt svenskan var "intressant och på matten jobbade jag faktiskt med lite assistans av Victoria, och tror ni inte att Madde var och påminde mig om matchen igår, inte snällt!:D Efter det så hade vi graf.kom. och egentligen skulle ju jag ha graf-prov idag men min lärare har varit sjuk så han hade inte förberett nått prov, men vi fick våra första foto uppgifter! Vi ska först fota en person i närbild, halvkroppsbild och sedan helkroppsbild och sedan ska jag sätt in dem i ett repotage! Vi ska även fota oss igenom ett recept så nu ska jag bara komma på vad repotaget ska handla om och vad jag ska göra för recept! Woho va roligt! 

Haha jag och Bergo hade en rikitg rolig sms konversation imorse!


Bergo: Jihdekorv!
Cicciilia: Haha vad har du för dig då? Jihdepuss:D
Bergo: Jag har Jihdeekonomi;D Jihdehjärta!
Cicciilia: Haha va Jihde kul! Hehe
Bergo: Nej det är ganska Jihde tråkigt men snart har jag Jihde lunch utan Jihdekorv;D
 Vad gör en Jihdeälskare som du då?Jihdepuss 
Cicciilia: Haha jag sitter på en Jihdebuss förtillfället! är på väg till Jihdeskolan!
Bergo:Haha Okej;) När slutar Jihde du idag?

Haha shit va jag satt och skrattade! Och jag kan slå vad om att Jihdekorv kommer bli årets ord! Och jag vet att det inte är alla som fattar men när man vet historien om Jihdekorven så blir det ganska roligt!

Nu sitter jag här och väntar (väntar och väntar:S) på att Lets Dance ska börja!

Vi får se om jag skriver mer ikväll eller imorgon men ha det bra till dess!


Jihdepuss // Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Jihde-korv!


Jag vet inte var jag ska börja! Den här dagen har varit crap!

Imorse vaknade jag med lite ångest, då jag skulle redovisa på första lektionen. Men har jag gjort uppsatsen?...nej!
Så jag bestämde mig för att jag skulle skjuta upp detta projekt till på måndag. Sen gav jag mig av till skolan vid tio tiden där spanska stod på schemat...MYS! Skulle senare under dagen göra ett missat spanska prov så det var bra uppvärmning. Provet kändes helt okej faktiskt, ska iallafall ha ett G annars blir jag sjukt ledsen och kommer springa hem och gråta! Mitt i allt fick jag ett överaskande sms, det kom ifrån min kompis som för tillfället är i USA, Emma! Kan meddela alla som känner henne att hon mår prima! 

Sen vandrade jag runt i centurm med Bergo. Jag har nu införskaffat mig ett par svarta jeans, HM för 398kr, det behövde jag! Sedan hade vi lite mellan landningar(Coffé corner, Laising m.m.) innan det bar av till kvällens stora händelse, dvs AIK-Täby!  

Matchen gick från bedårande till dålig, domarskandal, uselt spel m.m.! Vi började sjukt bra och ledde tillslut med 5-0. Men inte skulle vi ha så kul heller, AIK gick från 0-5 till 8-5. H´lvete. Hur kan det skifta så snabbt? Jag ska skriva ner ett antal så har vi den frågan löst!

  • AIK kom till andra perioden som ett helt nytt lag. Och det gjorde de också, de hade fått med sig två nya extra spelare! De kallas domare! Fy f´n va de var mutade. Alla bollar blev AIKs, alla frislag blev AIKs osv. Haha och på toppen av isberget så får vi en hel drös av utvisningar. När Urväder åker ut på upprepade förtelser och inte K.Kranberg då är någonting fel!
  • Miffot som satt på andra sidan och visslade hela j´vla tiden! Shut up!
  • Rickie. Jag tycker att han inte gjorde ett skit på planen, visst han gjorde ett mål, men sen tog det tvär stopp. Han är i en grym formsvacka! Do not like!

När vi satt och väntade på bussen så kom jag på vad äcklerna till domare hade fått som tack till sin s.k prestation! Jihde-korv så klart. Men sen spårade det ut och jag fick mindre bra bilder i min hjärna! Hur kan man vilja ha sitt namn på en korv? Jag menar hur kan det inte misstolkas?

När jag väl kom hem, tror ni inte att mamma skulle hålla på och tjafsa om min skolgång! Jag tror inte att hon fattar hur skoltrött jag är. Det känns sjukt meningslöst, visst jag vet att jag på något sätt bygger upp mitt liv nu men va f´n, Jag pallar snart inte mer. Funderar på att gå till SYV så hon kan hjälpa mig få tillbaka suget!

Men men, vad är en bal på slottet? Glöm den här matchen, 0-0 börjar matchen på måndag, slutspel och sedan Globen! Ni ska dit!


Massor av pussar// Cicciilia


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Tillbaka...

Jaha då ska man prova detta igen då! För er som inte vet hade jag en blogg förut, men jag pallade inte att uppdatera så min förra blogg blev endast 5 dagar gamal! DVS att jag inte hade speciellt mycket tålamod! Hehe

Idag så hade jag endast tre lektioner men en av lektionerna var kul men samtidigt en bekräftelse på att jag inte har någon som helst koordinations förmåga! Precis...Dans! Haha. Passa er alla dansgolv nu kommer jag! 



Jag har så sjukt mycket plugg nu men ändå så sitter jag här och gör inte ett skit! Är så trött på skolan samtidigt som jag blir trött på mig själv när jag bara har en negativ inställning till allt (utom Innebandy)! 



Efter som jag är ett stort fan av Caperio/Täby fc så ska jag imorgon till Solnahallen (med min vän Bergo) och titta på matchen mellan AIK och Täby... måste säga att jag är sjukt nervös! Dessa två lagen har ju så mycket historia tillsammans och det är därför det är så sjukt mycket känslor både på och utanför planen! Det brukar bli väldigt tuffa matcher, mycket knuff och trängsel, medan båda lagen kommer att vara livrädda att få utvisningar, de kan ju vara matchavgörande! Men jag tror att pöjkarna fixar det! 
För övrigt så vann Storvreta IBK (min lilla kärlek) sin match mot Umeå med 10-2! Hannes och Mika var "smoking hot" ikväll, fyra pinnar vardera! Nice!

Ska nu gå igenom det sista i spanskan så jag kan fixa provet imorgon!

God natt!


 

 
 
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Välkommen till min nya blogg!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

RSS 2.0