Cicciilias Innebandyblogg

Äntligen över


Äntligen är julen över, har verkligen tröttnat på julen så fruktansvärt mycket, julen är inte vad den var för ca 10 år sedan, man behövde inte göra någonting, inte ens köpa julklappar, var bra att rita en teckning och sen var det inget mer med det. Nu är den iallafall över och nu är det ett helt år kvar tills vulkanen bubblar igen.

Har varit lite spännande resultat de senaste omgångarna, Balrog vann mot Falun med 10-0, 10-0??? Förra matchen de spelade mot varandra var det ju utklassining i motsatt riktning, 11-5 till Falun! Samma sak mellan AIK och Storvreta ena gången vinst för AIK och andra vinst för Storvreta. Järfälla vann hemma matchen mot Helsingborg, visst var det knappt, men 2p efter sudden men sen i returen blev det hela 9-0 till FCH! Om dettta "mönster" håller i sig borde Caperiotäby förlora imorgon eftersom de vann senaste mötet mot TT, right?!

Men Caperiotäby har än sålänge denna säsong inte förlorat på hemmaplan och att de skulle göra det mot TT vore bara jätteirriterande så nej, det blir ingen förlust imorgon. Bara för att jag skriver så här så blir det väl utklassing bara för det! Kom till Tibblehallen imorgon, kl 19.00 och titta! Är ju en föredetta Caperiotäbyspelare som kommer vara på parketten i fel tröja, ni vet vem jag pratar om. 

Såg att man nu måste betala för att se matcherna på sslnyheter.se, shit va dåligt alltså, verkligen bara jättasämst! Visst ska man vara glad över att man faktiskt har möjligheten att se matchen men tror inte att att det är en sak i rätt riktning att ta betalt, är väldigt mycket förtidigt för det!

Glöm inte att titta på TV4Sport ikväll (helt gratis!!!), är ju superdupertruper möte mellan AIK och Warberg, är som gjort för en fantastisk match! Alltså idag, 19.00, TV4Sport och sen imorgon, Tibblehallen kl 19.00. Inte så svårt att komma ihåg?!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback