Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Pixbo


Tjolahopp!

Idag var det match mot Pixbo, Caperiotäby vann ganska lätt med 12-5! Var lite jobbigt i första då Pixbo trummade på ganska bra och hade bra lägen med som tur var inte satte dem. Caperiotäby hade också bra lägen i första med gjorde det som inte pixbo gjorde, hade in dem i mål och där även ett mål i BoxPlay, 4-1 efter första! I andra återfanns fler och fler bollar i målet bakom Pixbos målvakt, efter ca halva perioden stod det 7-1. Sen fick Pixbo en straff men Caperiotäby var inte speciellt oroliga verkade det som och fortsatte att satsa och trycka på. I tredje började Caperiotäby leka med Pixbo samtidig som man hade ett vackert och ganska kreativt spel, sen *poof*, 12-5! 

Filip Urwäder gjorde en riktigt bra comeback i Caperiotäbytröjan, spelade otroligt bra och stod för ett mål och en assist, fick även en fyra av IBM, skönt att ha honom tillbaka i Tibblehallen, verkligen! 

Dagens poängplockare var som vanligt Rickie Hyvärinen och plockade sammanlagt 7 poäng, ett mål och hela 6 assist, otroligt! Han leder såklart fortfarande poängligan men nu med 5 poäng före Kohonen! Hyvärinen kvitterade ut en femma av IBM! 

Jäderlund blev idag utnämnd till Sveriges bästa tränare!Grattis! [Se här]!
   
   
   
   
Haha måste bara lägga upp en sista bild.

Får man verkligen tafsa så där under match?:D
Riktigt rolig match idag, jättebra! Ha det jättebättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback