Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-TT

Ja vi kan ju börja med mötet som var igår mellan AIK och Warberg, det var väldigtväldigtlängesen jag var SÅ upprörd! Hur i helvete kan man missa vad som hände mellan Egebrant och Sjögren, det var ju hur klockrent som helst, han skulle ju fått 2-3 matchstraff, minst, vad var det som var så fruktansvärt svårt att se!? Shit, jag vet inte vad jag ska säga så upprört är jag! Det blev ju väldigt matchavgörande denna "lilla" miss! Egebrant kommer att anmälas.

Till matchen idag då...Första tjugo blev ett fiasko, gick verkligen inte bra, plus att TTs målvakt gjorde ett par riktigt fina räddningar, 0-2. I andra tog det bara 19 ynka sekunder för Ferraresi i TT att göra 0-3 *suck. Sen, vid 12.23 lossnade det, Hagberg gjorde första skotthålet och sedan blev de bra fler och fler och fler, på fem minuter gjorde Caperiotäby fem mål, väldigt produktiva fem minuter måste man väl säga, tillochmed publiken kom ju igång, härligt! I tredje tog de inte lång stund innan det blev lika igen men Caperiotäby hade vaknat till på riktigt och höll ett bra försvar och en bra offensiv. 13 minuter spelade och en ledning med 7-5 och sedan i slutskedet blev det yttligare 2 mål, skuttade in i tom kasse, matchen slutade alltså 9-5, fortfarande obesegrade på hemmaplan!

Tror att julmaten har satt sig i dagens domares kroppar, var väldigt mycket orättvisa, konstiga och bara helt fel domslut. Mycket upprörda känslor var det i hallen, med all rätt!

Varför spelade inte Hyvärinen och Jämdal tillsammans från början, de är ju som...ketchup och senap, blåbär och hallon, handen i handsken, you name it, de är så bra tillsammans! Och appropå det gjorde idag poängligaledaren Hyvärinen 4 mål. Lagkamraten Hagberg gjorde 3 mål och ligger nu 5 i poängligan. Flest assist idag gjorde Sundstedt med tre stycken sådana.