Cicciilias Innebandyblogg

Var är solen?



Var har solen tagit vägen? Satt igår innan tv-matchen och njöt på altanen, men nu är solen borta!

Idag har det varit "massor" av matcher.

Slutspel (Dam)

Mora- IKSU 0-1

Täby-Balrog 6-2

Kvalserien

Sirius- TT 8-7 SD

Mullsjö- Växjö 7-3



Måste varit riktigt tråkigt att titta på Mora- IKSU, ett enda mål! Såg dock inte matchen så det kan ju ha varit 51(!) lägen men bollen gick aldrig in. 

Balrog vann även denna matchen! Det är något magiskt med hela Botkyrka förtillfället, det går så himla bara för både herrar och damer. Jag blev lite orolig när uppdateringen upphörde att det hänt något radikalt i Tibblehallen. Haha! 



Blev lite sur när TT förlorade på SD, det känns som att alla lag jag "hejar" på förlorar med så små marginaler. Konstigt. Vill verkligen se TT i SSL plus att förre Täby spelaren Viktor Ferraresi spelar ju i TT och det skulle bli kul att se hur mycket han utvecklats under året!

Jag vill inte ha tillbaka Mullsjö i SSL, de är ju så tråkiga! Det är ju typ bara Holtz som är bra i det där laget. Utan honom hade de nog fått ta jönköpings plats.

Kvaltabellen ser nu ut så här:

1 Tyresö T 4 27-22 8
2 Sirius      4 25-21 6
3 Mullsjö   4 23-26 6
4 Växjö      4 19-25 3



Läste Niklas Jihdes blogg, han skrev om någon innebandy bomb som skulle förändra innebandyvärlden radikalt. Hoppas verkligen inte att det är SM-finalen det gäller, det vore skit tråkigt om man skulle slopa finalen i globen och göra ett "bäst av x" system. Det är ju innebandyns höjdpunkt. Globen, 15.000(?) innebandyälskande männinskor som bara väntar på säsongens upplösning! Det vore så dåligt om SIBF valde att förstöra denna fest!

Hm... andra förslag kan kanske vara att Jihde tänker bli TV4sports nya exprertkommentator? Eller kanske ska han byta klubb, men det skulle nog inte skaka innebandyvärlden!

Den som väntar får se, spännade!

Ha det så bra!

Hyvästi! // Cicciilia!


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback