Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Balrog


Hallu! Hm... vet inte riktigt vad jag ska säga, var jättenervös innan matchen men samtidigt ganska säker på att Caperiotäby skulle vinna, Caperiotäby hade ju ganska mycket att bevisa för innebandyvärlden då kvartsfinalen sitter kvar i bakhuvudet! Men skit samma, det gick ju bra idag, 10-3 till Caperiotäby! Var riktigt fredagsmys i Tibblehallen och ännu obesegrade på hemmaplan!

Kändes lite långsamt i första, var jämnt, inget direkt övertag någonstans men man har lärt sig att det tar  ca tjugominuter innan Caperiotäby kommer igång. I andra blev det en massa mål, 7 st närmare bestämt och efter den perioden stod det 8-2, kändes bra! Sen så hände det inte så mycket mer och när tiden runnit ut stod det 10-3 på klockan! Det vore självaste om Caperiotäby inte vann med tanke på skottstatistiken, 40-17! 

Iochmed denna matchen ligger Caperiotäby fortfarande stabilt på sin tredjeplacering och Rickie Hyvärinen plockade ytterligare 5p(2+3) och toppar fortfarande poängligan men nummer två i listan är numera en viss Kohonen då Hagberg halkat ner till en fjärdeplats!

Sunstedt var tillbaka efter sitt korta uppehåll och det verkade inte vara något som helst fel på honom! Tobias Johansson var även på banan en lite stund idag och gjorde bra ifrån sig!

 
 
 

Nu ska jag fortsätta fredagsmysa! Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3  


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback