Cicciilias Innebandyblogg

TT-Caperiotäby


Hej! Måste bara säga vilken jävla pärla Zlatan fick till igår! Satt så perfekt att det är läskigt!

Nu till tv-matchen som spelades idag mellan TT och Caperiotäby, första TV-matchen som Caperiotäby faktiskt vunnit denna säsong, skönt att denna vinst kom tillslut iallafall! 5-7! Måste säga att det var ganska öppet hela matchen igenom och att matchen hade ett bra bra flow, inga större avbrott osv. Måste varit skönt för Caperiotäby att äntligen vinna en tv-match, bra för självförtroendet och för Sverige fick se hur fantasktiskt de faktiskt kan spela! Men än en gång tog det 20 minuter att komma igång, tur att det inte blev värre än det blev i första! Som sagt, öppet rätt igenom matchen men när det endast återstod fem minuter kvar kändes det som att det inte fanns en chans att Caperiotäby skulle tappa det, inte på något vis, spelarna verkade fast bestämda, vilket ledde till en vinst! Riktigt roligt! 

Hmm....Varför får/tar inte Dalbjer lägga/lägger några straffar? Tycker att han verkar helt okej på det om man ser tillbaka på det han gjorde under slutspelet för två år sedan, tycker att det är dags för något liknande!

Rickie Hyvärinen hette inte Rickie i Eriksdalshallen, blev lite mer Spansk/latin där och kallades Ricko av speakern, sa dock rätt när hallen börjat tömmas, great job! Hyvärinen och Edlund var riktigt bra idag, fint spelat, 3 p vardera, 2+1 till Hyvärinen och lika så till Edlund! Hyvärinen ligger fortfarande i topp på 32p och även nu med en jagande landslagskollega vid namn Kohonen. Hagberg stod för ovanligeheten inte med på matchprotokollet idag men ligger ändå kvar på 4:e plats med 25p!

Edlund  
 
Lägger in två från Uppsala också.
 
Nu stejkar resterande bilder om att bli upplagda så jag slänger in dem imorgon i stället!

Ha det bättre är bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback