Cicciilias Innebandyblogg

Täby-Hammarby


Vilken dag... Hammarby fotboll säger nog tack och hej till allsvenskan  ioch med dagens förlust mot AIK. Tror dock att det bara är bra att för Hammarby att åka ner så de kan börja om och bygga från grunden.<3 

Täby spelade också mot Hammarby idag, botten mot toppen. Slutade 3-8 men jag tycker inte att siffrorna är speciellt rättvisa, tycker att det var hyfsat jämn hela tiden, bara att bollarna endast gick in i ena målet. Täby hade även 3 stolpträffar och flera bra lägen, men det är inte mycket att göra åt nu. Täbys #54, Daniel Ekelund fick sig även en riktig tryckare på slutet, såg ut som att armen gick ur led eller att han fick nyckelbenet intryckt i väggen, ont gjorde det iallafall med tanke på ansiktsuttrycket. Hoppas att det inte är något allvarligt och att han är tillbaka nästa macth!

Har hänt märkliga saker i SSL idag, Balrog vann tydligen mot Warberg(!) med 4-2 och Helsingborg vann mot Storvreta med 5-4. Helt uppochner, bara hoppas att inte mystiken håller i sig till imorgon!

Järfälla matchen har nu fått ett nytt datum, matchen kommer att spelas den 3 november och kommer att återupptas där den slutade, alltså med en 1-0 ledning till Caperiotäby!

Jag vet att jag tjatar men imorgon är det Sirius-Caperiotäby. Matchen spelas i Fyrishov men sänds även på TV4Sport. Sändningen börjar 19.00 men själva matchen börjar 19.15! Tänk på att det är fri placering, kom i tid!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3


© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback