Cicciilias Innebandyblogg

1/4 2010


Ja den här veckan har ju varit...speciell, haha!

I tisdags på historialektionen började det pipa och alla bara började titta på varandra och sen insåg vi att det var brandlarmet. Vi frågade om vi inte kunde få sitta kvar trots brandövningen men inte, så alla släpade sig ut, det var ju kallt ute! När vi samlat där ute och vår lärare bockat av oss sa han, ja men då går vi in igen då, vi måste hinna igenom den här genomgången. Vi gick tillbaka och den kanske 30 minuter senare så ropar de ut i högtalrna att vi skött oss bra som gick ut lugnt och stilla under larmet, det hade varit rökutveckling vid personalmatsalen, men att elever och lärare gått tillbaka in vilket man absolut inte får göra! Haha sen utbrast hela klassen -Men Uffe! Så det hade tydligten varit på riktigt, jaja allt gick bra iallafall!

Och igår hände det jag längtat efter så mycket, min studentmössa kom och den var jättefin och det känns helt sjukt att efter 13 års skolgång, är det dags att lämna skolan och gå vidare. Hur länge har man inte längtat efter att få ta på sig den där jäkla mössan? Satt som en smäck! 39 skoldagar kvar...

Till innebandyn då, Rickie Hyvärninen stannar i Caperiotäby i ytterligare 3 år, det går alltså ut 2013! Otroligt viktigt!

AIK har ju sitt "Inside AIK" och i program tre är det första som faktiskt va ganska intressant, kolla själva! [Här

Biljett inför morgondagens match är köpt!

Nu är det bara en plats kvar i Åretsspelare nomineringarna och Ackevi har inte poppat upp än, alltså om han inte kommer upp imorgon är jag tveksam till om de som nominerar varit i Tibblehallen och kollat på honom, har ju varit helt bländande bra!

Imorgon, Solnahallen kl 16.00 smäller det!

Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback