Cicciilias Innebandyblogg

AIK-Caperiotäby SmF4


Nej men vilken match det var, helt otroligt underhållande och mysig, så synd om er som missade den...eller inte. Fan, vet inte vad jag ska skriva.

Tror att jag hoppar att skriva period för period, kan skriva om de första 31 sekunderna, de kändes bra, sen var resten prutt.

Sundstedt och Edlund spelade inte idag. En backlinje utan Sundstedt, det är jobbigt. Att skapa någonting framåt utan Herr Caperiotäby, Edlund, verkar vara ganska hopplöst, iallafall vad Caperiotäby visade idag. Hoppas så inåt h´lvete att de är tillbaka på måndag!

Ja och domarna hade inte vaknat på rätt sida eller hade de vaknat överhuvudtaget?! Ingen som vet...

Kamerer spelade idag iallafall!:D

Jihde var på plats i Solnahallen.

Dagens trevligaste idag var iallafall att det satt några Balrog-spelare på Täby-sektionen idag, visar väl en hel del om både Balrog, Caperiotäbys stöd och att det vore skönt för alla om någon annan skulle kunna vara i Globen istället för AIK för omväxlings skull!

Ja hur som är det säsongens sista hemma match på måndag, fy...en hel sommar utan innebandy, det blir jobbigt det...shit va tråkigt. Skönt att det kommer nya säsonger hela tiden!

   
   


Barcelona vann iallafall El Clásico, ett ljus i mörkret.

Om mindre än 48 timmar vet hela Sverige vem som står mittemot Storvreta på lördag kl 15.30...tick tack, tick tack.

Nu drar vi ett riktigt stort streck över denna match och så är det bara vinna som gäller på måndag! Skynda er att köpa biljetter, är ju hur som säsongens sista hemma match och man måste ju tacka spelarna för en underbar säsong och hjälpa dem ta sig hela vägen!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback