Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-AIK SmF3

Herregud, underbart!

Så utsålt i Tibblehallen, helt underbar stämning, åh vad jag är glad!

I första blev det ett enda mål och det var Ackevi som gjorde det i PowerPlay med assist från Hagberg och det var även Caperiotäby dominans på skottstatistiken!

Andra perioden började väl inte på bästa sätt, ett snabbt mål av AIK och ett självmål på mindre än 4 minuter, riktigt värddelösa mål men än dock mål. Men sen bröt Hagberg AIKsviten och kvitterade till 2-2, med nån minut senare blev det AIK ledning igen genom ett riktigt bra skott från Fisken. Sen dödade Caperiotäby ett BoxPlay, det gick riktigt bra. Sen smäller Egebrant (för ovanlighetens skull, haha) till Berglund och det blide en liten blod pöl på parketten och en röd tröja, Egebrant fick från början en två men domarna beslutade med del på tryckningar av Caperiotäby alldeles egna Bron-Sundbom att han gjort sig skyldig till en femma, alltså man får göra hur många mål som helst och ingen motståndare kommer in. Första PP målet kom genom Sundstedt och andra kom precis en minut senare från Edlund, båda assisterades av Hyvärinen. Period två slut, Caperiotäby ledning med 4-3 och AIK hade fortfarande kvar 1.43 av U5:an.

Sista perioden började som sagt AIK med spel 4-5 i 1.43 men AIK höll i. En U2:a för Caperiotäby ca fem minuter in och Djurling gjorde inga misstag och kvitterade till 4-4. Sen var det Caperiotäby dominans och hade tryck länge och sen kom det så viktiga 5-4 målet av Caperiotäbys lagkapten Danne Bron-Sundbom som hoppade upp i väggnätet och sög sig fast, såg väldigt roligt ut! Efter det blev det lite turbulent vid Caperiotäby målet och Nilsson den äldre dömdes sedan ut, två minuter för hands. Hagberg som idag hade ställt siktet ordentligt satte efter en minuts PP 6-4, och sen kom 7-4, sen kom 8-4 i tom kasse och sen blåstes matchen av! 8-4 på tavlan och stående publik, helt jäkla underbart!

Dagens poängplockare och likväl målgörare är Patrik Hagberg med 3 mål och 1 assist! Någon som också bör uppmärksams är Ackevi som idag plockade tre poäng(1+2p)!

Shit vad jag inte skulle vilja var forward i motståndarlaget när Urwäder är på plan, himla bra back!

Alla spelade så jäklabra idag!

Caperiotäbys första hederspris utdelat idag som gick till "Tessan" Rappel!

Som sagt, slutsålt idag!

Storvreta vann sin match, jippi!

Nu jäklar beställer vi biljetter till matchen på lördag och så har vi vita kläder på oss!