Cicciilias Innebandyblogg

Säsongens sista match


Ja det där gick ju inte så bra, förlust och en silverpeng. Men Storvreta vann rättvist, de var idag...igår det bästa laget, tyvärr. Men vafan nästbäst i världen är ju inte så pjåkit det heller eller hur, kanske just förtillfället men om nån vecka kommer man nog inse vilken underbar säsong det varit, för det har det ju verkligen varit! Serievinst, poängliga vinst, årets spelare, tre raka mot Balrog, vinst i sista avgörande mot AIK, och mycket mer!

Ja vad kan man säga om gårdagensmatch, kändes som att det inte blev gjort något framåt, bakåt var bra men inte framåt, maginalerna var inte på vår sida heller. Men vad gör egentligen det, det är ju en ny säsong som börjar om ungefär 6 månader! Och om man ska dra till ordentligt är det ju "bara" en sport...

Ja vad ska man gör nu då när säsongen är slut? Kommer ha läskigt mycket fritid, hm...ja i sommar är det iallafall fotbolls VM så där försvinner typ en månad. Sillyseason börjar nu också så det är bara att hålla koll!

Var på efterfesten i Annexet igår, var väldigt trevligt, tack så mycket alla underbara!

Och tack Caperiotäby för en supersäsong! Ses i Tibblehallen nästa säsong!

Ja vi får väl se hur mycket det blir skrivet här nu framöver, hellre inga inlägg alls än "nödinlägg" för min del! Ha det bättre än bäst och ha en bra sommar om inte annat! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?
Skrivet av: Lars

Hej!

Själv är jag desto gladare, men det var tråkigt för din skull såklart.

Silly season är alltid spännande. Känner du till någon bra spelare som är på gång till Täby?



Kring Storvreta ryktas det en del (Eskelinen, Helgesson, Tero Tiito). Eskelinen tror jag inte på, men de andra två kanske.

2010-04-19 @ 10:40:54
Skrivet av: CICCIILIA

Hej! Jo det är klart, och ni var tyvärr bättre! Men det kommer fler säsonger och finaler!



Hm... har ingen aning om vad Caperiotäby tänkt för nyförvärv, verkar förtillfället satsa på att förlänga med spelare. Men jag tror de kokar ihop någon bra spelare snart!

2010-04-22 @ 18:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback