Cicciilias Innebandyblogg

Rubrikernas rubrik, rubrik


Hejsan hoppsan!

Ja Caperiotäbys landslagsmän verkar trivas bra i Zurich, av 22 gjorda mål för Sverige kom 9 av dem ifrån Caperiotäby spelare! Helt okej kan man säga! I matchen mot Schweiz utsågs Hagberg till matchensspelare och i matchen mot Finland utsågs Bron-Sundbom! Trots Caperiotäby brilljans under dessa tre matcher vann Finland hela grejen med två poäng före Sverige. Har bara sett dagens match mot Finland men där måste jag säga att det bara var i tredjelinan som spelat funkade... men klart att det funkar med massor av Capeirotäby spelare!  

Hagberg 3+4p
Bron-Sundbom 2+1p
Sundstedt 4+1p

För Finland har Hyvärinen gjort 4+2p. Och såklart gjorde han det avgörande målet för Finland i mötet mot Tjeckien!

Ja igår var jag och tittade på innebandy (och älskade kameran fick följa med), närmare bestämt Täby FC F95 final mot Täby rivalen TIS i Mitti-cupen som spelades i Solnahallen, en spännande match som tillslut gick till straffar med 4-4 på tavlan, TFC hade en 4-2 ledning med TIS kvitterade sent i sista, i sudden var det nära många gånger men bollen ville inte in. Matchen gick till staffar och avgjordes inte förän efter tredje suddenstaffen och vinsten gick tyvärr till TIS.
Klicka på bilderna för större format.
   
   
 

Ja det pratas om hur man ska kunna få ett högre publiksnitt, att det är mycket folk jämnt. Det var någon som föreslog att man skulle ha någon form av jippo i Täby centrum och det låter ju jättebra, Täby centrum en löne helg, super! Typ ha en liten innebandy plan vid scenen där man kan få spela mot några i Caperiotäby, eller att man har någon form av "Caperiotäbystjärnorna hjälper dig hitta den perfekta klubban" inne på Stadium och Intersport, autograf-"hörna", Caperiotäby har minimatcher mot "de yngre" lagen inom föreningen i CC. Finns säkert mycket mycket mer men nu kommer jag inte på något.

Hörs när vi hörs! Ha det bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback