Cicciilias Innebandyblogg

Balrog-Caperiotäby

Hej, vilken lång dag det varit, åkte hemifrån 11 och kom hem vid 21! Men det har varit en trevlig dag, mycket trevligare än förra Hovet matchen!

Till matchen,

Caperiotäby fick målchans i första ögonblicket av matchen men de blev tyvärr inget mål denna gången. Fortsatte att ändå ha hyfsad press. Micke Karlsson la sig sedan ner, två gånger och fick frislag. Han ligger tyvärr mer än han står upp, synd eftersom han är bra om han vill. Sen kom 0-1 målet, det gjordes av Hagberg när han snabbt och smidigt vann tillbaka bollen från en Balrog spelare, vips. I sjätte minuten gör Ramsin en jätteräddning och spelet fortsätter i ett relativt segt tempo. Sen får Eriksson en utvisning men det klarades av galant, klart att det gjorde det, var Svensson, Ahlm, Mikulski och Urwäder som kom in på planen! Sen fick Balrog en utvisning för slag och någon gör 0-2 men vem som gjorde målet det undrar jag också, har skrivit nr 98 i anteckningarna men i protokollet står det Edlund, tror dock när jag tänker efter att det var Edlund. 0-2 efter ca 15 minuter men Balrog fick tillslut in en boll och man blir lite nervös över att de bara har ett mål upp men precis innan första period pausen gjorde Hedengran 1-3 på returen från Urwäders skott får bakre delen av banan! Bockar och bugar.

I period två trevar det på som i första, men det tog inte speciellt lång tid får att Caperiotäbys Jämtdal skulle göra 1-4, närmare bestämt 1.54 av andra perioden. I femte minuten missar Ackevi öppet mål, tyvärr. Sen drar Caperiotäby på sig två täta utvisningar och Balrog gör mål i båda PP, 3-4 med ca halva matchen spelad. Sen är det dags för ett PP för Caperiotäby och man tar in samma lina som i förra PP:t och det är samma duo som samarbetar, Edlund stod för målet och Hagberg för assisten! Den trängningen som Balrogspelaren åkte ut för kunde ha gått riktigt illa, Ackevi åkte in i båset och missade precis att landa in i ett spetsigt bord eller var det nu var som stod där nere. Sen trappas tempot ner, lite fram och tillbaka, och sedan gör Balrog 4-5 och det resultatet håller i sig till andra periodpausen.

Tredje började som andra perioden, med ett snabbt mål från Caperiotäby, målet gjordes av ingen mindre än Norrman! Men strax där efter kommer Balrog med ett mål, 5-6 och ett bevis på att de inte skulle ge sig. I femte minuten slänger Eriksson iväg ett bra skott bak i banan och den träffar stolpen! Sen blir det kontring och Balrog träffar också stolpen! 8.28 satsar Sundstedt för fullt och prickar bollen i mål, och bli en klubba fattigare, kapad på mitten. Men bara nio sekunder senare gör Balrog mål och det blir då bara en ett-målsledning. Men med fem minuter kvar presenterade sig Wallden och berättade att han är tillbaka! 6-8 och det står sig till slutsingnalen ljöd inne på Hovet!

Dagenspoängkung och assistkung, Patrik Hagberg med sina 1+4! Målkung blev Edlund med två mål!
I poängligan leder nu Hagberg med sina 27p(15+12), sedan kommer Kohonen och Svensson med 26p. Sedan kommer Hyvärinen på delad fjärdeplats med 25(14+11)p. Sundstedt ligger på sjunde plats med 23p(16+7)! Fyra Caperiotäby spelare i topp tio, det är inte illa! Men imorgon väntar fler SSL-matcher!

Urwäder och Wallden, välkomna tillbaka!

Sundbom var kapten idag!

Caperiotäby har fått ännu ett nytt borta ställ, det är guldigt... Jaha, öhh... kanske ska skaffa nya byxor som matchar, typ svarta?

Binge stod nere i båset idag!

Ja den här matchen var väl inget finlirr men Caperiotäby gjorde det de var tvungna att gör för att ta en vinst!

Nå slog man förra publiksiffran som man hade här på Hovet? Japp, det gjorde man, förra gången var det 2717personer då man även räknade med de som varit där på morgonen men som sedan inte var kvar vid själva matcherna. Denna gången var det 3114 personen som slitit sig från julshoppingen och kommit till Hovet! Bra jobbat! Det är en förbättring, det är bara att fortsätta kämpa! Tänk va roligt det skulle vara om man någon gång i framtiden får det fullsatt! Som sagt, bra jobbat!

Kändismatchen var underhållande i högsta grad, blev så tufft att Patrik Ekwall åkte på ett rött kort och Olof Lundh åkte på en tvåa! Kul att det hände något! Ekwall verkade nöjd iallafall! [Länk]

Broken Door var också där och sjöng sina bästa trudilutter!!

Storvretas 2-4 mål som gjordes av Samuelsson, kända man inte igen det lite? Typ semin i VM för en vecka sen?

Under matchen så frågade man varför man inte sett Världens bästa spelare Kohonen så mycket på planen, Brottmans svar - Näh, han platsar inte...!