Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Umeå


Helt galet nöjd med dagen och allt vad den innebär. Seger till TIS, seger till Caperiotäby vilket gör att Caperiotäby toppar tabellen med bättre målskillnad då det blev en knapp vinst för Storvreta mot Sirius. Hyvärinen plockade tre poäng i matchen medan Kohonen i Uppsala bra plockade ett, Hagberg och Sundstedt hade båda en toppen dag, 4+1p till Sundstedt och 1+4 för Hagberg! Hyvärinen leder fortfarande poängligan med 67p mot Kohonens 61p, bakom Kohonen ligger fiskaren Hagberg med 54p!

Matchen började bra, Caperiotäby verkade taggade till tänderna i första, väldigt ivrriga och engagerade i spelet, vilket lönade sig, 2-0 i första pausvilan. I andra vet jag inte vad som hände med domarnas armar, det pekade bara åt ena hållet, missade utvisningar, fördel för Umeå. Men inte ens de stoppade Caperiotäby, 6-1 i andra perioden, dvs 8-1 efter två perioder. Hyvärinen bjöd på ett snyggt mål, tekning, som i sin tur går till Hyvärinen som från mittplan smeker in bollen i krysset bakom Domeij, ett sånt där mål som är så skönt att den sitter! I tredje perioden blev matchen ganska avslagen, var inte speciellt upprörande. Caperiotäby var inte hotade en enda sekund, och om inte Domeij stått i mål hade det definitift blivit fler mål för Caperiotäby, så en stabil seger blev det!

Ingen Danne Bron-Sundbom på planen idag heller... undrar hur långt bak klubban står i garderoben?

Som sagt, Hagberg och Sundstedt var grymma idag. Lika så var såklart Ackevi!

Gör Caperiotäby minst 8 mål i matchen mot Helsingborg har de gjort 200 mål i seriespelet!

Jaha nu var sista hemma matchen i innan slutspelet avklarad och det är bara en ynka match kvar tills slutspelet drar igång, helt galet att slutspelet snart är här! Så nästa hemma match är den 12/3, motstånd är ju inte valt än så det är bara vänta och se vilka som står på andra sidan planhalvan då! Motstånd väljs den 7/3, efter att alla matcher avslutats i sista omgången.

   
   
   

Imorgon ska jag vakna vid 05.30, inte helt taggad men men, jobb är jobb. Måste dock se klart på ishockeyn, riktig topp match. Det vankas slutspel!!!! Ha det bäst! // Cicciilia<3

Uppdatering: Tv match idag, 1/3, kl 19.00!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback