Cicciilias Innebandyblogg

Västerås-Caperiotäby


Hejsan hoppsan! Bortamatchen slutade 3-7, alltså en Caperiotäby vinst! Skönt, skönt och skönt. Blev lite jobbigt då det stod 1-0 ett bra tag men tillslut verkade det som att det lossnade, eller ja det gjorde det ju då det blev sju mål. 

Hagberg blev dagens målskytt med två mål och även dagens poängplockare (2+2 p) vilket gör att han har tagit sig upp på en 3:e plats i poängligan (Sammanlagt 46 p). Rickie Hyvärinen utökade sin ledning med tre poäng och har nu sammanlagt 59 p med endast fyra omgångar kvar, det gör att han snittar 2,6 p/match. Förra säsongen var det tight mellan de två finländarna, Kohonen hade 56 poäng och Hyvärinen hade 55 poäng och det blir nog ganska tight i år igen, kul! Var ganska roligt, satt och tittade på poängligan medans matchen pågick och så tänkte jag -Hyvärinen och Hagberg behöver poäng! Sen sa det plopp på LiveMatch, Mål,Caperiotäby, Hagberg(Hyvärinen). Yes!!

Någon som vet vem som var kapten idag då?

Danne Bron-Sundbom var tillbaka på banan idag, blev ett mål iallafall. Dock en två av IBM.

Som sagt fyra matcher kvar för Caperiotäby, varav två är hemma, AIK och Umeå. AIK matchen är redan på torsdag, himmel och pannkaka va spännande det är!!! Förknippar alltid Caperiotäby-AIK med min syslings son som föddes samma dag som det var match dem imellan, dvs 1 december 2008, lille plutten! Tillbaka till serien, det roliga med den här säsongens serie är att det är jämt överallt, vid alla streck, så för Caperiotäbys (ev AIKs)skull, ta er till Tibblehallen på torsdag (18/2), kl 19.00, det blir garanterat en underhållande match! 

Falun vann mot Helsingborg! Glad Cicciilia!

Tyvärr gick det inte lika bra för Täby FC som idag förlorade med 8-11 mot Nynäshamn...

Imorgon är det en riktigt spännande match på TV, det är nämnligen så att Warberg tar emot Storvreta, hm... tror att matchen börjar kl 19.00...

Har nog tömt mitt huvud på allt jag funderat på nu. Dags för middag och sedan plugg...! Ha det bra! // Cicciilia<3



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback