Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Dalen

Oj vilken kväll det blev helt plötsligt, Caperiotäby vinst och en SD  förlust för AIK, Kranbergs 300 match i AIK blev nog inte som det var planerat, lycka!

Fösta perioden såg det förovanlighetens skull riktigt bra ut trots ett-målsunderläget, bra fart på de flesta, Alm stod för några gryma brytningar, var bara bollen som inte ville in i mål. Caperiotäby fick även ett mål bortdömt i slutet av första. Andra perioden var allt fortsatt bra och bollen började komma i målet, fyra gånger var den i målet bakom Dalens målvakt och en gång i BP, bakom Ramsin. Det var ungeför där pulsen stadigt började slå lite långsamare trots att det faktiskt var en hel period kvar. Tredje började superbra, mål av dagens bästa målskytt (3 mål), Johan Edlund som först gjorde mål efter bara 32 sekunder och sedan i BoxPlay på tiden 05:06 med ett bra samspel med poängligaledaren Hyvärinen! Efter detta var Caperiotäby aldrig hotade av Dalen som spelade väldigt blekt idag. Caperiotäby vann med otroliga 10-2 efter en mycket snäll och underhållande match!

Dalbjer var tillbaka på banan idag och stod för 2 assist.
Danne Bron-Sundbom åkte ut TVÅ gånger idag för samma förtelse, hands, haha helt otroligt.
Hagberg ligger nu på en delad femteplats i P-ligan tillsammans med Storvretas Öhman på 38p och Edlund ligger på delad 12:e plats med Sirus Eriksson med 34p och har bara en poäng upp för att komma in på topp 10!
Caperiotäby måste ha världens bästa BoxPlay!!!!

På onsdag blir är det "derby"match mot Järfälla borta i Jakobsbergs sporthall, 19.00, blir en tripp dit tror jag:D!

Jag har fått räkningen på studentmössan...snart är jag fri (haha i arbetslösheten)!