Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Storvreta


Jaha...då var säsongens första hemma förlust inkasserad, 4-7 slutade matchen idag. Hade en bra feeling när jag kom till Täby, förra matchen såg allt så bra ut men när matchen väl började försvann den känslan ganska fort!

Kan beskriva första period ganska fort, skit mål för storvreta, skit defens för Caperiotäby. 0-4. Andra började med en U2:a för Caperiotäby men lyckades på något viss klara av den. Caperiotäby får sedan äran att spela 5 mot 3 och då blir det faktiskt mål, tack Edlund! Storvreta gör yttligare 3 mål och utökar sin ledning, 1-7, när hände det senast liksom. Även tredje perioden började Caperiotäby med att dra på sig utvisningar men fixar dem bra, började få upp flåset, mål av Hyvärinen efter nio minuter spelade. Sen gjorde Jäderlund det bra han vågar, han tog ut Ramsin med 8 minuter kvar för att få fart på allt, blev till slut två mål till och det räckte till för att snygga till siffrorna lite men inte till att vända och vinna. Säsongens första hemma förlust var ett faktum. 

Caperiotäby hade fyra U2:or i tredje, och sammanlagt 6 i hela matchen, lättare att vinna om man har gubbarna på planen.

Rickie Hyvärinen leder fortfarande poängligan men nu med bara 2 poäng förre Kohonen, Hagberg ligger nu på femte plats och Edlund knuffades ner till en elfte plats.

Något som också irriterrar mig är att Storvreta får ha Klintsten i mål, fattar inte att han ens får vara på planen när  händelsen med Gillek är under utredning. Riktigt konstigt. Varje boll han räddar är en boll han inte fått "vara med om".

    <-Två av det bättre på planen! 
   

Jaja, det kommer fler matcher, hellre förlora nu än i slutspelet!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3



© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback