Cicciilias Innebandyblogg

Pixbo-Caperiotäby


Hallå där! Har varit och studsat omkring i Skarpängsskolan hela helgen känns det som, har varit och fotat minsta systerysters matcher, Täbys basketcup, har idag lärt mig att det är riktigt svårt att fota basket, så mycket kroppskontakt osv, riktigt kul att titta på basket iallafall, är väl ingen basket människa men ändå.

Kan säga att jag har ändrat uppfattning angående att man måste betala för att se matchen på liveTV, var väl värt 30kr att få se en match, lätt att betala, bara att ha en mobil och sedan hade jag inge som helst problem med något. Visst kanske  man inte tittar på alla matcher som spelas men de "intressanta" matcherna, absolut!

Till matchen...  Började med ett tidigt PP som Hyvärinen nappade på direkt och satte 0-1, Caperiotäby fortsatte att trycka på bra, fick en utvisning mot sig men det gjorde inte ett dugg då Hyvärinen var framme igen och tog ett distansskott och bollen ramlade in lite fint. Var en av få första perioder som inte Caperiotäby sov på, framsteg! I andra fortsatte Caperiotäby att ligga och hugga, 3-0 efter att Bron-Sundbom fått in bollen i mål, haha inte Berglund. Runnestig gjorde första reduceringsmålet genom frislag nära kassen och Pixbo spelade bra sista fem av denna period. 1-3 alltså efter andra. I tredje var det fortfarande Caperiotäby som spelade bäst, det var stabilt, superbra defensiv, bra framåt, kändes som total dominans. Feman kom, sexan kom och tillslut kom även sjuan som prickades in av Kalle Berglund som precis lämnat utvisningsbåset, snyggt! Sen kom ett tröst mål för Pixbo och matchen slutade 2-7 inför en rekordpublik(i en seriematch), 9 487 personer!

Efterdagens insatts är det få man inte vill lyfta fram yttligare, så vi kör på "ingen nämnd ingen glömd"!

Visades en intervju i andra periodvilan med Danne Bron-Sundbom, jättebra intervju, Bron-Sundbom var helt suverän, noga i svaren men ändå ärlig och med mycket personlighet, han bara lös när han pratade om innebandy och lite poesi i slutet, är så underbart att se när personer lyser upp sådär! Skönaste kommentaren var nog, -Vi är fortfarande Täby, vad det nu innebär... Klockrent! 

Efter dagens match står Hyvärinen fortfarande på toppen av poängligan(25+19 44p) med fem poängs marginal till tvåan Kohonen. Hagberg står stabilt på en femte plats(16+16 32p), en poäng upp till Kim Nilsson(AIK) och tre poängs marginal neråt till Storvretas Henrik Stenberg.    

Imorgon är det mer TV-match, en spännande sådan, Warberg-Falun, Falun spelade ju bra förra slutspelet mot Warberg men föll i femte matchen, kan bli mycket känslor imorgon. Imorgon, 19.00 på TV4Sport som vanligt!

Nu har jag läst igenom allt 23 ggr så nu får det räcka Att det ska vara så jobbigt att trycka på publicera knappen!
Ha det bättre än bäst! // Cicciilia<3

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback