Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-AIK SmF1



Hejsan, skönt att det kommer nya dagar alltså, igår var inte den absolut mest lyckade i världshistorien, men men , den dagen är ju borta nu så det är lugnt!

Kan ju börja med det trevliga i samband med denna match, innan matchstart fick Caperiotäby en pokal för deras serievinst, och sedan fick Rickie Hyvärinen en liten glas bit(?!) för sin vinst i poängligan. Visst var det jättekul att de fick det här men det var ju ett tag sedan serien avslutades, känns lite segt faktiskt. "Hänger du inte med är du inte snabb nog", haha, komik. Om Caperiotäby inte gått till semi då, då hade de bara fått den och sen no more, är kanske lite roligare att få den med publik. Men nu är den i Tibblehallen iallafall.

Ja första började ju som vanligt, underläge, jag förstår inte hur det istort sätt alltid är så, ett mysterium som egentligen inte är ett mysterium, de behöver typ komma in i det verkar det som. Hm...kanske ska ha en 20 minutersmatch som uppvärmning?! Ja ett snabbt mål för AIK och en mosad Ramsin var väl inledningen i sin helhet.

I andra gjorde Hagberg ett mål fem minuter in och ett snyggt mål var det också, underbart, och ändå en kontakt. Men två minuter senare utökar AIK sin ledning och sen har jag egenligen inte så mycket att ta upp. Tycker att det var samma hela tiden, AIK hade en synerligen effektiv spelplan som de höll, medan Caperiotäby säker hade en jättebra plan men höll den inte lika bra.

I tredje fick Caperiotäby en straff och till min besvikelse hade Dalbjer dragit på sig myskläderna så Bron-Sundbom tog den istället,men det gick ju bra det också, AIKarna var dock säkra på att den var ute, domarna tyckte precis tvärt emot och straffen godkändes, 3-7, men långt ifrån nära en matchvändning. Sen fick AIK en utvisning och då hade Edlund in den. Sen rann det iväg åt fel håll...

Dagens poängplockare är Bron-Sundbom och Hagberg med båda 1+1p, och dagens mål kom alla får olika personer, Bron-Sundbom, Hagberg, Edlund och Sundstedt!

Skottstatistiken efter 60 spelade, 40-29, resultat 4-9?!

Hörde ni att Kokocha sa något positivt om Caperiotäby i början av sändningen? Han trodde faktiskt att  Caperiotäby är en av de två lagen som kommer att stå i globen en 17:e april!

Jag tycker att domarna var lite sisådär igår, inte exemplariska direkt.

Kul att Caperiotäby försökte skapa lite stämning i hallen igår!

Ut fula matta, ut!

Innebandymagazinet låg och väntade på sängen när jag kom hem, skönt med lite ljus efter kvällens mörker!

Storvreta åkte också på stryk...

Tack Caperiotäby!
   
   


Nu glömmer vi alla denna match och så åker vi alla till Solnahallen på fredag med glatt humör så kommer det säkert att bli jättespännande och jätteroligt! Den matchen är alltså nu på fredag, långfredag, så matchen börjar kl 16.00 i Solnahallen!

Ha det bäst! // Cicciilia<3
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback