Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Balrog KF3

Herregud, är helt uppe i varv nu, fattar inte hur en idrott kan ha så stor påverkan på mig, innebandy är det härligaste som finns!

Caperiotäby är i semi-final, ingen tidig semester denna gång, otroligt lättad!

Ja första perioden började väl som vanligt, jämt, domarna hade lättare att lyfta armen åt ena hållet, lite slarv, billiga mål men ändå mål, en utvisning till Caperiotäby som klarade BPt jättebra!

I andra gjorde Bron-Sundbom mål efter 2.20, unar verkligen honom, knappt tränat på två månader och sedan komma och göra mål och spela så pass bra är otroligt starkt! Sen fick Balrog en utvisning och då sattes en riktigt gigant-lina in, Ackevi, Sundstedt, Hyvärinen, Edlund och Hagberg, snacka om landslagslina, helt otrolig! Med denna lina blev det dock först ett bakåt mål men som sedan rättades till och ett mål framåt gjordes! Nån gång här fick Karlsson en smäll på läppen och började blöda, bara några milimeter ifrån döden verkade det som. Efter målet som kom 09.11 losnade det och på 8 minuter gjorde Caperiotäby 4 mål och två av dessa mål var det Norrman och Hagberg som hittat varandra! Caperiotäby gick till pausvila med 6-3 på tavlan.

I tredje fortsatte man att kriga på, fick en utvisning men de klarade den mycketbra och sedan blev det PP för Caperiotäby och Herr Caperiotäby klappade in den, efter detta kändes allt bra ända tills Balrog tog ut målvakten och vaerkligen kämpade för att få in en kvittering, istället la Sundbom in den i öppet mål och punkterade matchen med ca 20 sekunder kvar! Nu är det dags för SEMI-final!

Danne Bron-Sundbom är verkligen tillbaka!

Dagens målskyttar är Sundbom, Edlund och Sundstedt som gjorde 2 mål vardera! Dagenspoängplockare var Hagberg och Norrman som båda gjorde 1+2p!

Norrman gjorde en riktigt bra match...för att nämna någon!

Många stod idag kvar och applåderade för spelarna, är så underbart, och hyfsad publiksiffra blev det också, ca 850 personer, kanske inte Warbergklass men ändå bättre än vanligt!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över domarna?!

Skönt att slippa åka till Botkyrka igen!

Hoppas att Falun gör så att det avgörs i sista matchen för dem, vill jättegärna se dem spela i Solnahallen, lycka till...for now!

Är det bara jag eller funkar inte Caperiotäbys gästbok?

Något som verkligen funkade var Caperiotäbys BoxPlay!

Warberg är även de klara för semifinal. Men vem väljer sitt motstånd? Serievinnarna Caperiotäby såklart!

Första semi-finals matchen spelas måndagen den 29/3, tiden lär bli fortsatt kl. 19.15, och motståndet är ju ännu okänt, och eftersom Caperiotäby vann serien spelas första, tredje och ev femte matchen hemma i underbara Tibblehallen!