Cicciilias Innebandyblogg

Slutspel!


Serievinst och Rickie Hyvärinen vann poängligan, grattis, borde bli överrösta av applåder i första kvartsfinalen, ja herregud slutspelet är här! När jag såg hur det gick i AIK-Balrog ångrde jag mig ganska fort och ville att Caperiotäby skulle ta Falun men icke, Balrog blev det, Karlsson gjorde fyra mål i matchen idag, så äckligt. Jaha... på fredag gäller det...igen... men som sagt tror att det blir ett bra sätt att få den där energin ur revanschlusten, kommer förhoppningsvis leda till fördel. Men vilka kvartsfinaler det kommer att bli!

Caperiotäby-Balrog
Storvreta-Dalen
AIK-Falun
Warberg-Helsingborg

Alla är väldigt intressanta förutom Storvreta-Dalen, skulle bli väldigt förvånad om Dalen skulle ta sig vidare men åanddra sidan pratar vi om innebandy!

Synd att AIK spelar hemma samma dagar som Caperiotäby, hade velat ta en tripp till Solna. Kommer dock bli en (förhoppningsvis bara en) resa med tunnelbanan till "Hallunda centrum", Botkyrka, vill inte ha några problem under denna kvartsfinal, och inte så mysigt område är det heller.

Tror dock att alla topp-fyra lagen går vidare till semi, även det skulle bli riktigt intressant och spännande, jaja nu är vi inte där än, kvar i kvarten.

Åh stackars TT får kvala i år igen, men förhoppningsvis kommer de fixa det här. Järfälla är nu ute ur SSL, no more Jakobsbergssporthall!

Undrar vilka matcher de tänker sända på TV4Sport?

Då blir det fullt ös medvetslös mot första kvarten som spelas på fredag, alltså den 12/3 Tibblehallen, förmodligen kl 19.00! Ha det bäst! // Cicciilia<3
Uppdatering på tiden i kvartsfinalerna, matchstart är 19.15 samtliga hemma matcher!

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback