Cicciilias Innebandyblogg

Sol


Då var även denna vecka snart slut, känns som att tiden bara flygit iväg, kändes som att jag nyss började ettan på gymnasiet och snart har det gått tre år! Även har denna vinter börjat lida mot sitt slut, man har ju börjat se asfalten igen, måste säga att det vore trevligt med lite sol och värme nu! Att kunna se sig omkring istället för att stirra ner i marken för att kolla om det är en säker yta att gå på vore helt underbart!

Då var det bestämt, Caperiotäby-Balrog, första kvartsfinalen sänds på TV4Sport, det känns jättekul förutom att det förfärliga plastgolvet rullas ut över den nästintill oklanderliga parketten. 

Undrar hur truppen kommer att se ut på fredag?

Finns nu slutspelsvaror på Caperioshopen!

Att de bara orkar! Låt honom bara vara, det är ju hans val! [Här]

Idag spelades första kvartsfinalen, den spelades på västkusten och Warberg vann mot Helsinborg med 8-4, Eskelinen verkar vara riktigt på hugget, fem mål gjorde han idag!

Har ungefär en...miljon fjärilar i min mage inför imorgon, men det känns som att Caperiotäby är äckligt revanschsugna så det här går nog bra, men innebandy är innebandy!

För er eventuella stackare som inte sett hur valet av motstånd gick till i Caperiotäby, [här] är länken!

Imorgon är det då dags för Caperiotäby, säsongen 0910, att spela första kvartfinalen, kom och titta, det kommer bli en bra match! Tibblehallen, kl. 19.00! Då kör vi! 

Börjar faktiskt längt efter sommaren trots  min kärlek till vintern, snart är den här, vill till Dalarna nu! Ha det bäst! // Cicciilia<3




  
© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback