Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Linköping


Åh vad det var underbart med match idag, mycker trevligt!

Första perioden började i ett rätt så högt tempo, Caperiotäby fick tidigt ett frislag nära mål, skickade ut den till Hyvärinen och vips så var det mål! Kort därefter blev det mål igen, skott utefrån, signerat Hyvärinen. Skrev ju i förra inlägget at Mikulski inte tar några onödiga utvisningar men tror eller ej så gjorde han det... box play och klarade det bra! 17.00 åker Linköpingspelaren Ström ut för slag och 11 sekunder senare gör Ackevi mål! 3-0 i paus!

I andra perioden blir det hawaii, fram och tillbaka. Domarna pekade överallt förutom rätt, måste slumrat till ett tag, inte en siffra rätt. Norman åker ut och Linköping förvaltar läget och smäller in 3-1. Sen åker även Rappel ut me ninget mål då inte. 3-1 i paus.

44 sekunder in i tredje gör Edlund, herr Caperiotäby 4-1 som en smäck! Tio minuter senare leder Caperiotäby med 7-1! Ett av målen kom tillochmed i Box Play Kristoffer Svensson stod för en läcker kontring. Linköping tar timeout med ca 8 minuter kvar, så det inte rann i väg ännu mer! Men Svensson plockade upp ett snyggt utkast från Ramsin och petade in den igen! Linköping fick sedan till ett mål men 6 mål på 2 och en halv minut, nej. Matchen slutar alltså 8-2.

Dagen poängplockare, Hyvärinen med 2+2. Dagens målkung, Hyvärinen och Svensson får dela på den posten idag, 2 vardera. Assistkung, Hyvärinen med två ass. meeeen märkvärt är väl även att Ramsin stod för en assist idag! Nu har fjolårets poängliga topp, Hyvärinen och Kohonen klättrat upp och förbi Calebsson, Kohonen i topp på 22p(6+16) och sedan Hyvärinen på 21p(12+9)! Sundstedt ligger på 5:e plats och Hagberg på 6:e plats!

Sundbom var tillbaka idag, kom tyvärr inte med på pappret men det kommer! 

Binge var inte i båset utan stod uppe på andra sidan, jaha?

Jag brukar inte klaga på domarna då jag tycker att det som är dömt är dömt och det finns inget att göra åt det men domarna var inte bra idag, är tydligen okej att slänga upp armbågar i ansikten lite när som osv. Tummen ner blir det där!

Ramsin var verkligen tok-bra idag, damn att han tackat nej till VM, vilken superförlust! Utan honom hade Linköping fått in några bollar till!

Linköping hade chanser men de tog dem inte, och om de fick nått bra skott var Ramsin där! Annars tyckte jag de spelade bra.

Värdelös på Drömfemman, jag är definitivt nominerad i den kategorin, går rent ut sagt förjävligt dåligt! Brukar inte vara så här tävlingsinriktad och definitiv inte såhär sur över att det går dåligt, hittat några nya sidor hos mig!

Okej då provar vi hur det blir utan miniatyrer! Hm......... blev det här bra det?
Binge







Jaha, borta match på onsdag mot Falun sen är det en ny hemmamatch på söndag(21/11) mot Mullsjö, tror att det kommer bli två riktigt jobbiga matcher! Så kom till Tibblehallen på söndag kl 17.00 för dels kommer det bli underhållande, som vanligt när man snackar Caperiotäby och dels för att det är långtlångtlångt fram till nästa hemma match! Den spelas inte förrän den 21 december!!!! Men den 18/12 är det "borta-match" på Hovet men det är långt ändå!

Imorgon är det TV-match och i sändningen släpps truppen till VM! Jippi! TV4Sport kl 19.05!

Ha det bättre än bäst! // Cicciilia

© Alla foton i bloggen är mina egna, om inte annat anges

Vill du säga något?
Skrivet av: Ingrid i Umeå

Såg just din kommentar. Håller mig dig om att det där med drömfemman inte går så bra... Dags att byta in C Hjort i Dalen kanske:). Hoppas på morgondagens match, har ett spelare med från WIC o Falun.

Grattis till segern.

Bra matchreferat som vanligt här. När Dalen el City kommer till Tibble får du gärna skriva ett regerat på min blogg. Tror det skulle gillas av "mina" läsare. Ha det gott.

2010-11-15 @ 00:00:23
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback