Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Mullsjö

Glada minner var det här! Vinst med 12-6, riktigt roligt med alla mål och extra kul att Caperiotäby gjorde många mål! 9 olika målskyttar på 12 mål, det är inte illa!

Tyckte att Caperiotäby dominerade banan redan från start, hade bra koll på bollen och sen sa det vips och Norrman gjorde mål. Fortsatte med sitt spel, kvitteringsmålet kom men vad gjorde det när Bron-Sundbom klämmde in 2-1 48 sekunder senare? Sen blev det tvärtom, Sundstedt gjorde mål och sedan 8 sekunder senare gjorde Mais 3-2. 3-2 till Caperiotäby efter en första period med ett litet dominansövertag för Caperiotäby men ändå chanser för båda lagen.

Andra perioden börjar med en utvisning på Ackevi endast 55 sekunder in för slag. Caperiotäby hade inga större problem med det BP. Fortsatte köra på, Ackevi gjorde mål och suddade ut U2 han drog på sig tidigare! Ett PP utan resultat men ett mål till skulle komma och kom från Eriksson. Mullsjö gör 5-3 men drygt två minuter senare leder Caperiotäby ändå med 3 mål upp då Bron-Sundbom gör mål efter ett läckert utkast från Ramsin! Caperiotäby får sedan en utvisning men som landets bästa BP-lag gjorde de mål i numerärt underläge, Hagberg gör målet, Ackevi står för assisten! 7-3 i paus!

Tredje perioden var Herr Caperiotäbys(Edlund) period, gjorde 1 mål och 3 assist! Mål från Hyvärinen(ass. Edlund) tidigt men en än gång är Mullsjö snabba på att reducera. Reducerade bara 23 sek efter Hyvärinens mål men 8-4 på tavlan och att ta ikapp Caperiotäbys försprång känns lite för brant. Caperiotäby drygar ut sin ledning med två mål, Hagberg(Edlund) och Edlund(Hyvärinen). Mullsjö får sedan in ett mål men sen gör Caperiotäby yttligare två mål. 12-5 och fem minuter kvar, Caperiotäby hade spelat bra hela matchen och det fanns inte mycket...eller något, som tydde på att de skulle tappa det här! Mullsjö får in ett tröstmål med 22 sekunderkvar men vem brydde sig(förrutom de som hade Ramsin i Drömfemman), segern var garanterat Caperiotäbys!

Dagens poängplockare och assistkung är ingen mindre än Herr Capeirotäby med sina 1+4p. Var helt outstanding idag och blev även vald av dagens sponsor till matchenslirare i Capeirotäby! Dagens målkungar heter Bron-Sundbom, Hagberg och Hyvärinen!

Hyvärinen ligger delad(Calebsson) tvåa(24p 14+10) i poängligan, efter hans landsman Kohonen som har 25p(7+18). Sundstedt och Hagberg ligger delad 4:a med M. Svensson(Warberg) på 22p!

Länk till poängligan!

Konstigt är det väl att inte Edlund fick någon Festis alls idag!

Länk till Matchensfestis!

Mikulski var kapten idag!

Många som var bra idag men vill trycka lite extra på en, Oskar Norrman!

Skönt för Bron-Sundbom att börja vara med på protokollet igen!

Ramsin har börjat prata, har knappt hört honom säga ett ord under matcherna men de två senaste matcherna har han faktiskt prata. Ingen italiensk familjemiddag direkt men ändå lite prat! Måste ju även tillägga att Ramsin gjorde ett assist om ni missade det och har nu 2p!

Nu är det en hel evighet kvar till nästa hemmamatch i Tibblehallen, 21/12 spelas den! Innan dess är det en "bortamatch" mot Balrog. Man slipper iallafall ta sig ut till Botkyrkahallen som ligger vid Stockholms ände, behöver bara åka till Hovet!

Imorgon är det två innebandymatcher som gäller på TV4Sport! Pixbo-Mora i Elitserien och sedan Pixbo-Helsingborg i SSL. Sändningen börjar 17.20, Elitseriematchen börjar 17.30 och SSL matchen 20.15!

Nu är det dags att ta bort klubblagsstämplarna och samlas med sina landsmän! Nu jäklar är det Sverige och VM som gäller, ja efter morgondagens match! Kommer nog bli ett riktigt trevligt och underhållande VM i Finland!