Cicciilias Innebandyblogg

AIK-Caperiotäby

Hejhejhejhej! Jag är så himla glad att Caperiotäby vann, visst blir jag alltid glad när de vinner men idag kändes det viktigt på det sättet att det vissade lite att Caperiotäby vinner när de bestämer sig för att göra det!

Första perioden gick det ju riktigt bra, hade en dubbelutvisning i Caperiotäby(alltså spel 3-5) i början och det gick bra. Sen kom det ett mål från Caperio och en minut senare kom ett ifrån AIK. 1-1 efter en relativt lugn och sansad period men ändå med flera hårda med rättvisa närkamper och flera skott på mål!

En utvisning i AIK och det blev 1-2 då Sundstedt utan assist klämde in bollen, jippi! Sen blev det dock ett mållöst spel 5 mot 4 men man kan väl inte göra mål jämt! Sen fick Capriotäby utvisning för protest mot domslut, suck, trodde att det skulle ramla in ett mål för AIK nu och visst ramlade något in i mål, i Janssons mål! Mål med en man mindre på plan är ju alltid trevligt! Skönt att Johansson gjorde det också, fick släta över utvisningen i första perioden! Sen kom såklart 2-3 målet, det gör det ju alltid när man möter AIK, men sen kliver Edlund fram i PP och har in 4-2!

I tredje hände det inte speciellt mycket på tavlan, en utvissning för Caperiotäby och ett mål för AIK. Men utanför tavlan hände det mycket! Hedengran hade ont ett tag, Jämtdal låg en stund på golvet, Svensson fick en klubba på ögonbrynet och fick tejpas ihop lite provisoriskt såg det ut som och även Hedengran gjorde illa "ögonbrynet". Rickie hade ner Fischerström på marken, domarna dömde väl lite sisådär i sista, pulsen var skyhög sista två minuterna. AIK tryckte på ordentligt med spel 6 mot 5 och tappade bollen och Caperiotäby hade flera chanser att utöka, kassen var tom...men matchen slutade allstå 3-4!

Dagenspoängkung är Rasmus Sundstedt med 1+1! Sundstedt ligger nu två i Poängligan! Men även denna match är det olika målskyttar för varje mål så ingen målkung idag heller!

Varken Hagberg eller Hyvärinen är med på protokollet, händer väldigt sällan!
Uppdatering: Hyvärinen gjorde tydligen mål i PP men SIBF har väl skrivit fel i protokollet ,så ta detta med en nypa salt. Får se om jag kan reda ut det här...

Måste säga att Caperiotäby hade bra tryck i alla sina PP!

Ramsin var superbra idag, visade ganska tydligt att han definitivt ska med till Finland i december! Fick en femma av magget! Blev även utnämnd till matchenslirare i Caperiotäby!

Oskar Norrman tog verkligen för sig på banan idag och var jätteduktig!

Mikulski var lagkapten idag och det verkade ju fungera bra!

När det blev en avvaktande utvisning gick domarna upp med handen så länge att de blev helt slut, nya innebandy spelet, vem droppar handen först!