Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Sirius

Mm.... SD förlust, inte så mysigt, hade föredragit vinst men vem gör inte det!

Första perioden, lungt i början lite chanser hit och dit. Utvisning på Hagberg men bästa BP-laget (enligt mig) Caperiotäby gör mål och Sundstedt var det som hade in bollen. Caperiotäby klarar BP men släpper in ett mål bara tio sekunder efter Hagberg kommit in igen, skit mål! Men två Caperiotäby mål till och jag sa faktiskt -Jaha ledning i första, då kommer Caperiotäby säkert förlora...3-2 i första pausen!

Men period två, Caperiotäby fortsätter att trumma på och behåller sin ledning men det var ändå rätt så jämnt. Caperiotäby gjorde mål i PP. Men tror det var 6-4 målet, då ville flera spelare, Caperiospelare och Siriusspelare ha avblåsning innan målet då spelare ramlat ihop i en lite hög på parketten men icke. 6-4 i andra period pausen.

Och i tredje perioden ramlar korthuset ihop och 3 Sirius-mål på halva perioden var av ett var i BP, Suck*. Sirius ledning men Hyvärinen kliver fram och gör 7-7. Sundstedt fick iväg ett par bra skott (som vanligt) men de träffade stolpen både en och två gånger. Och vidare till SD.

Sudden death. Pang boom, mål...till Sirius.

Domarna var väl inte helt vakna denna afton.

Målkung: Sundstedt med 3 mål!
Assistkung: Ackevi och Hyvärinen med två vardera!
Poängkung: Sundstedt då han gjorde tre mål, bakom honom var Ackevi och Hyvärinen med 1+2p!
Sundstedt ligger på andra plats i poängligan med totalt 15 poäng(10+5p). Hyvärinen(13p,7+6) och Hagberg(12p, 6+6) ligger på femte respektive åttonde.

Det var ingen som gjorde illa sig idag! Wow!

Caperiotäby hade inför matchen en film om laget där de presenterade allihoppa, hann dock inte hela innan matchen va tvungen att börja men jisses va bra insiativ, det verkade vara mycket uppskattat av publiken, riktigtriktigt roligt att titta på!

En guldmedalj till Edlund som direkt efter matchens slut gick och ställde sig på linjen för att tacka publiken! Fick ropa på de andra spelarna att vara med. Otroligt! Som sagt en stor guldmedalj till dig Edlund!

Ramsin har tackat nej till VM. Synd för Sverige men få hoppas att de andra gör bra ifrån sig, Sundstedt kommer äga Finland när VM är slut! Inte konstigt att Sundbom inte är uttagen till EFT, inte så bra att spela med stress-fraktur. Hoppas att har är tillbaka snart. Varför är inte Ackevi och Edlund med på listan???? Hm...nöjer mig med fyra frågetecken!

Haha! Efter förra veckans framgång i Drömfemman ramlade jag rakt ner i backen igen, haha herregud. Men tur att det är flera matcher kvar denna omgång!

Nästa hemma match är den 14/11 mot nykomlingen Linköping!

Oj va klockan blev mycket, publicerar bilder eftersom. Publicerat!