Cicciilias Innebandyblogg

Caperiotäby-Warberg

Troll i Tibblehallen, bollen ville verkligen inte in bakom Sjögren! Skönt ändå att vara hemma när det är hemmamatch!

Första perioden var väl som vanligt, underläge med två mål när tjugo minuter av oflyt gått. Men den här perioden tyckte jag gick rätt fort iallafall!

Andra perioden började mer dramatiskt, Warberg fick en straff bara halvminuten in, någon löft någon i Warbergs klubba och sen la Bult straffen och 1-4 på tavlan. Men sen blev det utvisning för Warberg och med trettio sekunder kvar av den utvisningen blev det en dubbelutvisning för hårt spel och fasthållning och då passade Bron-Sundbom på att göra mål! Sen, 7.05 pressenterade Hedengran sig för sin hemma publik och satte 3-4. Kontakt. Warberg tabbade sig sedan och spelade med sex spelare på planen och blev ännu en utvissning och Sundstedt tog det till vara och gjorde 4-4! Sen gjorde Norrman mål och Caperiotäby ledde för första gången i matchen! Men sen blev det kvitterat igen och det stod 5-5 i andra pausvilan.

Efter åtta minuter i tredje hade Warberg tagit tillbaka ledningen med två mål. Ena målet tycker jag inte skulle bli godkännt då domaren skulle blåst frislag till Caperiotäby innan, men domaren dömer... på gott och ont. Mikulski gör mål på hemmaplan för första gången, 6-7 och det blir kontakt igen. Men sen rinner det iväg. Efter 6-8 målet tar Jäderlund ut Ramsin, blev lite jobbigt i början då Sundstedt lyckades rädda en boll precis på mål linjen, men sen rann matchen ur händerna och 6-10 på tavlan.

Men vad är en bal på slottet a lá Tibblehallen. Tycker dock att matchen kunde ha slutat åt vilket håll som helst, tycker inget lag spelade markant bättre, tyvärr föll matchen åt fel håll!

Dagens poängplockare och assistkung är Rasmus Sundstedt med sina 3p(1+2). De 6 målen hade allihopa olika ägare därför blir ingen "målkung" idag.

Jag klagade ju en hel del på de tröjor som Caperiotäby hade på uppvärminingen ibörjan av förra säsongen men jag har nu sett värre tröjor. Dessa är inte ens uppvärmnings tröjor, de är ett borta ställ... Warberg kommer med lätthet ta pris för säsongens absolut fulaste bortaställ och ställ överhuvudtaget! Nej de är en riktig nit-lott!

Alla bilder är klickbara (och mina;)!

Var gymnastikuppvisning i periodpauserna, jag avskyr sådant och inte för att det inte är underhållande men utanför att man sitter och är livrädd att någon ska göra illa sig... vilket en tjej gjorde.

Nästa match är mot AIK, borta, på fredag i Solnahallen kl 19.00! Tror att det som vanligt kommer bli en hel del drama och massor av helt underbar innebandy. Det är derby och dessa klubbar är ärkerivaler av högsta rang och har massor av historia tillsammans, nu senast är ju semi-finalerna med Capeiortäby seger i 3-2 i matcher! Biljetter köper man via Ticnet.se!

Nästa hemmamatch spelas inte förän den 22/10 och då är det Sirius som står för motståndet!

Imorgon är det innebandyparty på TV4Sport uppe i Umeå! Kl. 17.20 är det Elitseriematch mellan Dalen och Falun och sedan kl. 20.05 spelar Dalen mot Umeå, så det är alltså Umeå-derby! Mycket nöje tror jag det blir!